- Konu Sahibi kir_cicegi
-
kızlar gögüslerimi sıktıgımda içinden sarı leke geliyorrr koyuuu bu nedir? sizce yardımcı olurmusunuz
bnmkilerde pütür pütür sanki ufalanıp dökülücek gibi neden acaba :S
bence o bölgeye hiç sarartıcı sürme ..sarartıcılar yani perhidrol falan kimyasal bunlar bildiğin gibi..göğüs ucu cildi de diğer bölgelerindeki cilde benzemez hassastır yani kısacası orda kimyasal kullanma derim..bende 1-2 tane koyu sarı tüyü sinirim bozulp cımbzla almıştım çoğaldılar veya koyu renk çıkıyor pişmanım keşke sarartsaydım daha açılır gözükmezdi
karınca yağı kullanmaya başladım birkanç seanstan sonra işe yarıp yaramadığını yazacağım..
koyu olması kötü bişey değilki..insanın ten rengine göre o bölgenin rengi de açık veya koyu oluyor..mesela sarışınlarda çok açık renk olurken esmerlerde koyu olabiliyor..kislar yazmamıssınız hiç koyuluktan şikayetçi olan yokmu aranızda
Merhaba kızlar benimde bi sorunum var ve kafama çok takılıyor:çok üzgünüm:
Göğüs uçlarımın kenarındaki kahverengi olan bölge geniş bende acaba göğüslerim büyük olduğu için mi öyleefisfisfis:uhm: Bir de böyle çok prüzsüz bi yapısı yok yani nasıl anlatılır bilmiyorum ki o kahverengi bölgede bi iki tane küçük çıkıntı gibi bişiler var yeni olan bişe değil ama kendimi bildim bileli böyleyim.Utandığım için kimseye de gösteremiyorum:çok üzgünüm: Yardımcı olursanız sevinirim.
Sağlık ve mutlulukla kalına.s.a.s.
kıslar mehaba beımde göğüs uçlarımın rengi çok koyu bunun için yani rengını bıraz açması için bi formül bilen varmı varsa paylassın lütfen bu koyu renk sinirimi bozuyo
selam kızlar
göğüs ucu olmayan hatta içine çöken arkadaşlara bir müjdeli haber vermek istiyorum
benimde aynı sorunum vardı emzirirken çok zorlanmıştım AVENT NİPLETTE diye bir ürün duydum
zorda olsa temin ettim önce bir göğsümde kullandım 4 gün gece ve gündüz hiç çıkarmadım
sadece evdeyken 1 saat kadar hava alsın diye takmadım şimdi diğer göğsüme geçtim 1. gün
ama uyguladığım göğüs ucu hala içine gitmedi kesinlikle tavsiye ediyorum normalde çıkarsamda çok geçmeden içine kaçıyodu ama şimdi öyle değil yardımcı olabilirim kızlar
selam kızlar
göğüs ucu olmayan hatta içine çöken arkadaşlara bir müjdeli haber vermek istiyorum
benimde aynı sorunum vardı emzirirken çok zorlanmıştım AVENT NİPLETTE diye bir ürün duydum
zorda olsa temin ettim önce bir göğsümde kullandım 4 gün gece ve gündüz hiç çıkarmadım
sadece evdeyken 1 saat kadar hava alsın diye takmadım şimdi diğer göğsüme geçtim 1. gün
ama uyguladığım göğüs ucu hala içine gitmedi kesinlikle tavsiye ediyorum normalde çıkarsamda çok geçmeden içine kaçıyodu ama şimdi öyle değil yardımcı olabilirim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?