- Konu Sahibi kir_cicegi
-
merhabalar ben 2 haziranda dogum yaptim. bebegimi emziriyorum ama hala gogus yaralarim iyilesmedi kullanmadigim krem kalmadi.yokmudur buna bir care.. her emzirmemde acilar icinde kivraniyorum.senağlama inatlada emziriyorum bakalim ne olacak?:lepi:[/QUOTE
ISOTREXIN isimli ilacı denedinmi??
kızlar merhaba...benim gögüs uçlarım çok büyük sanki çocuk emzirmiş gibi..yakın arkadaslarıma sordugumda onlarınkının oyle olmadıgını soyluyolar.oyle kıı sungersız sudyen taktıgımda kıyafetden bıle bellı oluyolar..zaten goguslerım buyuk bı de sungerlı sudyen takınca nasıl buyuk oluyo tahmın edın..sımdı den boyleyse evlenınce cocuk emzırırken nasıl olcak bılemıyorum...bi problem mi var acaba bende?
kızlar merhaba...benim gögüs uçlarım çok büyük sanki çocuk emzirmiş gibi..yakın arkadaslarıma sordugumda onlarınkının oyle olmadıgını soyluyolar.oyle kıı sungersız sudyen taktıgımda kıyafetden bıle bellı oluyolar..zaten goguslerım buyuk bı de sungerlı sudyen takınca nasıl buyuk oluyo tahmın edın..sımdı den boyleyse evlenınce cocuk emzırırken nasıl olcak bılemıyorum...bi problem mi var acaba bende?
Dert ettiğin şeye bak sağlıklısın ya boşver büyük olsun, göğüsleri toparlayıcı güzel sütyenler var, onlardan al uçları da belli olmaz, ilerde çocuğunu emzirirken çocuk zorluk çekmez işte daha ne istiyorsun ............
:smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?