- Konu Sahibi kir_cicegi
-
Merhaba kızlar benimde bi sorunum var ve kafama çok takılıyor:çok üzgünüm:
Göğüs uçlarımın kenarındaki kahverengi olan bölge geniş bende acaba göğüslerim büyük olduğu için mi öyleefisfisfis:uhm: Bir de böyle çok prüzsüz bi yapısı yok yani nasıl anlatılır bilmiyorum ki o kahverengi bölgede bi iki tane küçük çıkıntı gibi bişiler var yeni olan bişe değil ama kendimi bildim bileli böyleyim.Utandığım için kimseye de gösteremiyorum:çok üzgünüm: Yardımcı olursanız sevinirim.
Sağlık ve mutlulukla kalına.s.a.s.
benim de oole canım dert etme a.s. sanki boyle deri altinda puturcukler varmis gibi di mi?
gayet normal bisi...
ya kızlar ben bişeyi çok kafaya takıyorum, benim göğüs uçlarım çok küçük.yok denecek kadar az.normalde 85 beden kullanmama rağmen böyle bir sorun var.nasıl çözerim biliyor musunuz valla kafayı yicem.sebebini de bilmiyorum:1no2:senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
şundan takıldım ilerde emzirme sorunu yaşanıyormuş, süt gitmiyormuş falan internette yazıyor.
Ya göğüs uçları olmayınca biz ilerde bebişlerimizi nasıl doyurcaz aç mı kalcaklar:S
Arkadaşlar benim göğsümün ucu giderek koyulaşıyor
Normalde beyaz ciltliyim ama bu aralar koyulaşmaya başladı acaba kansermiyim die düşüüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?