mart ayında meme küçültme operasyonu oldum.hayatımdan çok memnunum,
Bu ameliyatın bu kadar konforlu olduğunu bilsem çok önce ameliyat olurdum.
ameliyatımı Prof.Dr.M.Ruşen kpucu beyefendi yaptı.ufuk üniversitesinde .hiç sorunum yok.
doğru ellerde olunca bir sorun olmuyor, genel anmalda memnunum....
merhaba beni 2 gün önce Ege Üniversitesi hastanesinde Doç.Dr.Ufuk BİLKAY hocam ameliyat etti.bandajlarım çarşamba açılacak ama hiç zorlanmadım..her işimi kendim yapıyorum,ağrım hiç olmadı sadece gerilmem oldu okadar..fiyat tüm masraflar dahil 4000tl tuttu,ameliyattan 4 saat sonra taburcu oldum eve geldim..çok memnunum ve inanılmaz mutluyum..:)))
Reti canım bende manisaya geldiğimde bana da yardımcı olursun demi bende macide hanımı düşünüyorum ama yol bilmem iz bilmem en azından bana tarif edip yardımcı olursan geldiğimde çok sevinirim.
a.s.
sevgili ulubey merhaba;
bende ameliyat olmaya karar verdim, ama bazı konularda tereddütlerim var.bana yardimci olursan cok sevinirim.
bazi doktorları araştirdim ki bunlardan biri ufuk bey, birde ulvi güner benim için cok olumlu ama kararsizim(
Tabi olurum ne demek. Zaten manisa devlet hastanesine gidip Macide hanıma fiş alacaksın.:) Bir fişe bakıyor. Ama Macide hanım ayın çift günleri poliklinik ediyor.Ona göre gel :)
sevgili ulubeysevgili nicleyata tereddütlerini çok iyi anlıyorum çünkü aynı sıkıntıları bende yaşadım...ufuk hocanın ege üni.hastanesinde olması beni çok rahatlatmıştı,hastanede birkaç hastasıyla görüşme fırsatım oldu ve tereddütsüz hemen muayene olup gün aldım..ve herşey sorunsuz devam etti.tereddütlerini açıkça yazarsan bana seve seve destek olurum..umarım sende benim gibi mutlu olursun bukonuda:)
Reti Ben Bursada yaşıyorum.Rica etsem macide hanıma ulaşabileceğim bir mail yada tel varsa verebilirmisin.Konuşayım hangi gün gel derse gideyim buhafta en gec önumuzdeki haftada ameliyat olmk istiyorum
Reti temmuza cok var ama ya ben bekleyemem ki okadar.Çok kötü hayal kırıklığına ugradım suan.Okadar mı yogunmuş yani.Ben gun içinde ararım sonra buraya yazarım bilgi veririrm sana
nevena89 naptın? :)
sevgili arkadaşlar sizden ricam ben gögüs büyütme amilyatı düşünüyorum fakat bazı doktorlar muayne ücreti alıyor mesela ist.aylin hanım 100 tl ücretliymiş.acaba muayne ücreti olmadan doktora muayne olanınız varmı rica etsem yazarmısınız istanbuldayım.bide uygun yapan bir doktor arıyorum malum düğün üstü olcak çok açılamam şimdiden teşekkürlera.s.
Naci Çelik ve bugün gördüğüm kadarıyla Tuğrul Turan.Üstelik ikisi de çok iyi doktorlar..ya kızlar ne olur cevap yazın ya bekliyorum bilgisi olanlardanmafoldumben
sevgili arkadaşlar sizden ricam ben gögüs büyütme amilyatı düşünüyorum fakat bazı doktorlar muayne ücreti alıyor mesela ist.aylin hanım 100 tl ücretliymiş.acaba muayne ücreti olmadan doktora muayne olanınız varmı rica etsem yazarmısınız istanbuldayım.bide uygun yapan bir doktor arıyorum malum düğün üstü olcak çok açılamam şimdiden teşekkürlera.s.
Bu başlıkta sadece göğüs estetiği ve yan masraflar (ilaç vb.) fiyatları paylaşabilirsiniz.
Operasyon kaç TL'ye çıktı ? Ekstra ne masraflar ile karşılaştınız ?
ben yaptırdım tam bir yıl önce doktorun muaynehanesine gittim yalnız devlet hastanesi doktoruydu birazda sahtekardı sanırım çünkü devlet hastanesinde ameliyat oldum fakat hastaneye oda masrafıda dahil olmak üzere hç para ödemedim sadece doktora elden 1200 tl verdim tabi faturasız bir ödeme yaptım meme kitle ameliyatı giibi bişeydi estetik olarak gösterilmedi ilaçları kremleride ssk karşılıyor bu arada ama iiki yaptırmışım diyorum çünkü aşırı derecede rahatladım sırt boyun ağrılarından kurtuldum hemde insanların bakışlarından kurtuldum eşimde yeni halini daha çok beğendi 1 ay gibi bir süre çok rahatsız ediyo hareket sorunu olabiliyo ama büyükken verdiği rahatsızlığın yanında bence hiç kalır.