2008 yılının Eylül ayında 4 milyara oldum. Doktorum Ahmet Seyhan'dı Özel Gazi Hastanesinde oldum ameliyatımı.
Canım ben de 1 şubatta oldum ameliyatımı. Aylin Karanlık yaptı. Şiddetle tavsiye ederim. 1 saat kadar sürdü ameliyatım. Dekolte istediğim için 300 cc high profile yuvarlak protez koyuldu. Hiç ağrım olmadı. Bugün 3. günüm ve neredeyse tüm işlerimi kendim yapabiliyorum diyebilirim. Sadece kollarımı tamamen yukarı kaldırmam yasak şu anda. 300 cc hiçte küçük değil. Gayet büyük, dolgun ve yuvarlak duruyorlar. Ama tabi bu vücut yapısına göre değişiklik gösterebilir.Benim boyum1.73 kilom 56. Biraz daha büyük olsa yapay durabilirdi. Sorularınız varsa yardımcı olabilirim.
black 83 ameliat ne kdra mal olmuş peki?Canım doktorun karar vericek kaç cc takılması gerektiğine. İzmirde Ahmet Seyhan'ı öneririm kendisi çok tatlı bir doktordur. Bnm ameliyatım yarım saatte bitmiş mesela ki ameliyat sırasında boy boy denemiş en iyisi hangisi duruyorsa onu takmış.
Arkadaşlar devlet hastanelerinde olabilirsiniz. kurula girip onay alırsa meme küçültmeniz sgk karşılıyor.Haberiniz olsun.:) Ama meme buyutme ise o estetiğe giriyormuş.Yine de devlet hastaneleri çok daha uygun.Ben çok araştırdım.:)
bilmiyorumkismile
MERHABA RETİ.BENDE ARAŞTIRIYORUM DEVLET HASTANELERİ NASIL BİLEMİYORUM NE YAPMAK GEREKİYO VE NEKADARA ÇIKIYO BİLGİN VARSA PAYLAŞIRSAN SEVİNİRİM....
Laktu merhaba.İlk başta özelleri araştırmıştım.Ama çok para istiyorlar.Parası çok olan için problem olmayabilir.Sonra araştırdım manisa devlet hastanesinde op.dr.Macide Yakut'un bu işte çok iyi olduğunu duydum.Ama ilk başta devlet hastanesi olunca insanda bir tedirginlik oluyor.Sonra ameliyat olan biriyle konuştum.Hijyen, ilgi , alaka özelden daha iyi dedii.Bende atladım manisa devlet hastanesine gittim.Doktora randevu aldım.Aklıma gelen herşeyi sordum.Küçültme için sağlık kuruluna gidiyormuş raporun.Kurul onay verirse sgk kan karşılıyor ve hiç bir ücret ödemiyorsun.Para verdiğin tek şey sütyen.Oda medikalcilerde 150 civarıymış.Ancak sporcu sutyeni diye geçen 35 tl ye de varmış.Kısacası meme küçültme tam estetiğe girmiyormuş.(Tabi gerçekten büyükse) Küçük olanı buyutmek ise tam estetik gibi algılanıyormuş ve sgk karşılamıyormuş.Ama yaptıran çokmuş hastanede.Sonuçta özelde yaptırdığına göre çok uygun oluyormuş.Meme büyültmeyi sormadım.Benimkiler büyük olduğu için.:) Sen izmirdesin snaırım.Manisa 25 dk.En güzeli bu işin uzmanından bilgi almak.Macide hanım çok tatlı biri.Sorularına tek tek cevap verir.Bence macide hanıma bir uğra.Ameliyat olmasanda aklına takılan herşeyi sor.:) Manisaya gelirsen görüşelim.Sevgiler
reti çok teş.ederim ilgiline..evet izmirdeyim aslında manisaya gelicem bi ara kuzenim orda çünki olmazsa görüşelim senle doktoru tanıyorsun nede olsa...bide evet benim derdim küçük olmaları araştırıyorum bi arkadaşımda ameliyat oldu onun operasyon küçültmeydi doktorundan memnundu...şimdi haber bekliyorum ondan olmadı önce ona gidip sonra manisa yaparım..tekrar çok teşkürler....
QUOTE=reti;12575995]Tamam laktu.:) Gelirsen görüşürüz.Hatta beraber gideriz.Benimde sormak istediğim birkaç soru var macide hanıma.Kendine iyi bak.
ya kaç bedeni büyük kabul ediyorlar ki ben 24 yaşındayım göğüslerim 90-95 bence büyükler daha çoluk yok çocuk yok sonra nasıl olacalar ki diye korkuyorum. devlet hastaneleri için kaç beden büyük kabul edilir ki