- 4 Temmuz 2007
- 382
- 2
-
- Konu Sahibi ---Lily---
- #1.781
Teşekkürler Ayla. bayaa formdaymışım şaşırdım ben de :)
ütü yanığı gibi bişey bende de oluyor jeli sürdükten sonra ama. yoksa başka bir şey mi kastediyorsun?
sutyenle ilgili olarak da yıllar yılı bu sporcu sutyenlerine özenmiştim zaten keyfini çıkarıcam bir süre daha. içimde kalmıştı yahu :)))
kızlarrr;ben evdeimama ben daha kollarımı çok oynatamıom.benim dr son anda dediki ben sana ters t deil başka bir yontem uygulucam.bende seve seve kabul ettim çünkü az iz kalcak dedi.liposuction da yaptı yanlarıma harika oldu taşşşş taşşşkaydirigubbakcemile hem şişde deil ilginç...bomba misali görünüolar.daaha ii olunca yazcam gene...
arkadaşlar, göğüs ucunda his kaybını uzun süre yaşayan var mı, en geç ne zaman hissetmeye başladınız?
Bir de göğüs ucu (areola) etrafından ütü yanığı gibi parlaklık oluştu mu kimsede?
aylacım söylediğin 2 şeyde bende mevcut, göz ucumda his kaybı devam ediyor. Parlaklıkda var. 30 kasımda 1 sene olacak bana.
Aylacım,his kaybı bir yıla kadar sürebiliyormuş okuduğum kadarıyla.His kaybı derken....tamamen hissizlik mi yoksa kısmen mi?Meme ucunda dikleşme hiç olmuyor mu?Hani ürperdiğinde ,üşüdüğünde tepkisizler mi?Detaylandırma nedenim,bende de var mı birşey diye,umarım canını sıkmıyorumdur
geçmiş olsun bademkız,yazdıklarından anlıyorumki çok rahatlamışsın vede çok mutlusun ne güzel:)darısı başıma sıra bende inşallah,bende aylin hanımla bugün görüşdüm ve ameliyat gününü belirledik nasipse bayram sonu oluyoruuummm çok mutluyum inşallah bende sizin gibi sorunsuz ve kolay geçiririm o dönemi.aylin hanım çok tatlı biri,insanı rahatlatan bir tarafı var çok sevdim:))tekrar çok çok geçmiş olsun bademkız,ama bişiy sorcam ya ters t nin dışında nasıl bir yöntemki bu,heralde göğüslerin çok büyük değildi,çünkü büyük olan göğüslere ters T nin dışında bişey yapılamıyo diye biliyorum......ayy çok heycanlıyım yaa:sm_cool: