Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

ayrıca bısey daha hanı cocuk dogurunca gogusler sut doluyor ve buyuyor emzırdıkten sonra gogusler eskısınden dahamı kucuk olur kımılerı de evlenmeden once goguslerım kucuktu cocuktan sonra buyudu oyle kaldı dıyo sızce emzırmeden sonra sonuclar nasıl oluyor yoksa cocuk dogurduktan sonra kılo artısına baglı bı kalıcılıkmı bu fıkırlerınıze ıhtıyacım var

merhaba kızlar...bugün büük memişlerlee son günüm...umarım gelen gideni aratmaz :KK70: iyileşir iyileşmez yazacağım olup biteni öpüorum hepinizi...dua edin...

Bademkız,herşey düşündüğünden çok daha kolay olacak.En kısa zamanda paylaşımlarını bekliyoruz.Umarım herşey gönlünce olur....

EKİMCİM, sen de mutlaka Cenk Bey'le görüş derim. Dikişlerin inceliği konusundaki hassasiyetini biliyorum.Bu konuda yorum yapamam -ki bende bir iz kalacağını sanmıyorum- ama ilgili bir ortam açısından bu hastaneyi ve ilgili ve pratik, sanatçı gibi şekillendiriciliği açısından bu doktoru gönül rahatlığıyla önerebilirim.

Almanya'dan yola çıkmış olmalısınız. İyi yolculuklar. İyi tatiller. Gelir gelmez amelliyatını yaptır derim. Düzelme süreci kişisel ne de olsa.Sevgiler...
Ekincim,,iyi yolculuklar diliyorum.Gelince hem Cenk beyle hemde benim doktorumla görüşür net kararını verirsin.Özel ilgi alaka istiyorsan Cenk bey daha mantıklı geliyor.Bunun dışında herşeyden %100 memnunum.İzler konusundaki yorumları önceden yazmıştım.Tek kelimeyle kusursuz.Umarım herşey gönlünce olur.

Selam Aylacim ve benfiknurcum

Kizlar ben almanyaya geri döndüm,ama neyazikki ne cenk beyle nede ufuk beyle görüsme imkanim olmadi…
4 haftalik izin süresinde izmir /aydin Konya/karaman sonunda birde Dalaman/dalyana tatile gitik colukcocuk deniz tatili istediklerinden..,gelmemize 1-2 gün kala gitmis oldugum iki yer oldu kendim icin biri medislim gecen sene gitigim lazer icin yer ordada tesadüf denk geldigim Op.Dr.Bahadır Özkeskin Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı imis görüsmemi daha detajli anlatacam asagida..ikincisi ise benim sorunum su troid bezleri bahsetmistim önceden..Prof.Dr.Füsün Saygili ile görüsmem oldu..
Türkiyeye gitmeden önce almanyada kontrolerim devam ediyordu sonuclar geldi bu arada sag tarafimdaki troid bezi yüksek calisiyor ve bunun icinde bu ayin sonunda bir haftaligina ilac almaya baslicam sonrasi ekimin 5 de hastaneye yaticam Radioaktivli hap vereceklermis bir haftada sanirim hastanede kalicam sonrasi ne sonuc cikacak bilemiyorum.. ,isin tuhafi yüksek calisan troidlerde insan zayiflar bende ise olay tam tersine…hayirlisiyla birseyler bulurlarda düzene koyarlar

Anlicaginiz benim ameliyat hayalimde simdilik ertelenmis durumda..

Inanin burda yeni gelmis ve ameliyat olmus arkadaslara imreniyorum bu dertlerinden kurtulmus olmalarina onlarin adina cok seviniyorum..

Kızlar ameliyattan çıkalı 4 gün oldu ve bugün eve çıktım, feci yorgun ve uykusuzum. daha sonra size ayrıntıları anlatırım. Tek söyleyeceğim; liposuctionla birlikte ameliyat oldum ve hayatım boyunca bu kadar acı çekmediğim. Her kim liposuction düşünüyosa vazgeçsin, meme küçültme vız gelir tırıs geçer ama diğeri beni mahvetti. Çok yorgunum , artık yazamıcam, hepinizi öpüyorum ve destekleriniz için teşekkür ederim. Öpüldünüz.
selam mehtap, gecmis olsun en kisa zamanda sorunsuzca iyilesmeni dilerim...
liposuctionla kötü tecrübe edinmene inan sasirdim helede $u zamanda,
ben bundan 14 yil öncesine arka bel bölgesi kisimlarina liposuctionla birlikte Karin germe yaptirmistim...
o zaman bende hic bi sekilde ne agri ne sizi oldu sadece Morluklar olustu,arada bi ufak kasintilarim hatirladigim kadariyla olmustu kasintinin oldugu bölgede iki üc gün icerisindede morluklarim kaybolmustu, morluklarin üstüne yanlis hatirlamiyorsam Bebanten diye bi krem kullanmistim ve hepsi bir hafta gibi bir sürede gecmisti..

bademkiz hayirlisiyla hersey rahatlikla atlatir ve burada bizlere yasadiklarini anlatirsin canim..
en kisa sürede iylesmen dilegiyle..

arkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum,göğüs küçültme ameliyatı oldum perşembe günü 1 ay dolcak ve ben hala sporcu sütyen giyemedim hala bikaç dikişim var göğüs ucumda,kanama oluyor yaralarda sargı bezini çektiğimde,çok canım sıkkın benimle birlikte olanlar hep sütyenlerini aldılar giyiyorlar ben daha eskileri giyiyorum :çok üzgünüm: ayrıca beklediğim kadar küçük olmadı 95-100 giyiyordum,sanırım şimdi 85 beden aynadan baktığımda çok da küçük değiller doktora o kadar küçük istiyorum diye söylememe rağmen..herkes normal diyor çok beğeniyor ama ben hala dikkat çekeceğini düşünüyorum istediğim kadar küçük değiller :KK43:

Son düzenleme:
EKıM13,inşallah en kısa zamanda sağlık sorunlarının üstesinden gelirsin.Ameliyat herzaman olur,sıkma canını:)
zuuzu,çok geçmiş olsun.1 ay ne kısa nede iyileşmek için çok uzun bir süre.Doktorun ne yorum yapıyor bu durumuna?Sporcu sütyeni takamaman çok enteresan.Halen sargılı mı duruyor göğüsler ?Anlayamadım.Artı göğüs şekil alıyor.Sütyen takmadan düzgün biçim alabilecek mi ?Mutlaka doktoruna sor bunu bence.Doktorlar tüm göğüsü sarması ve sabitlemesi hususunda sporcu sütyenini çok tavsiye ediyorlar ama....

EKıMCıM hoşgeldin. Tatil stresini biraz almıştır umarım. Sağlık problemin estetik probleminden daha önemli, biraz ertelemeden zarar gelmez. Hem bizden de son iyileşme-iz bilgilerini alır, ona göre doktor seçersin. Umarım herşey yoluna girer. Kısa zamanda guatrdan da kurtulursun dilerim. Görüşmek üzere.

Ameliyat olan tüm arkadaşlara da geçmiş olsun.

slm millet,
ya iz konusuna takıldı kafam geçen hamamda kadının biri yaptırmış izi çok çirkin ve büyüktü ya korktum...düsünsene çıplakken öyle bir manzara igrenç bence...
iz nasıl oluyor çok kötü büyük mü?

EKİM13,inşallah en kısa zamanda sağlık sorunlarının üstesinden gelirsin.Ameliyat herzaman olur,sıkma canını:)
zuuzu,çok geçmiş olsun.1 ay ne kısa nede iyileşmek için çok uzun bir süre.Doktorun ne yorum yapıyor bu durumuna?Sporcu sütyeni takamaman çok enteresan.Halen sargılı mı duruyor göğüsler ?Anlayamadım.Artı göğüs şekil alıyor.Sütyen takmadan düzgün biçim alabilecek mi ?Mutlaka doktoruna sor bunu bence.Doktorlar tüm göğüsü sarması ve sabitlemesi hususunda sporcu sütyenini çok tavsiye ediyorlar ama....

canım çok teşekkür ederim..bugün kontrole gittim ve sonunda sporcu sütyenimi verdi şuan takıyorum gelince hmn yorumlara baktım :) doktor bnm eski sütyenimi çok beğendi diktirdi arasını bunu kullancaksın dedi dikişlerimn bazıları duruyordu bgn onları da aldı ama hala elime sertlikler geliyor ve kanama var yaralarda tam olarak iyileşemedi..vücudun fazla tepki vermiş dedi ztn çok hassas vüducum bundan korkuyordum hep :çok üzgünüm: ama şuan öyle mutluyum ki 80B aldık ,bana çok büyükmüş gibi geliyordu 80B olnca çok rahatladım çünü daha bedenimi bilmiyordum

merhaba elaya,
yorumun beni rahatlattı benfiknur a dediğim gibi işte sütyen durumum şuan çok mutluyum hihoyyyt tatlım dikişlerim çok canımı sıkmıştı ama kurtuldum bgn onlardan da ama hala sertlik var işte mavi mavi biraz göryrm..iner dimi daha insin ya daha da küçülsün :1closedeyes:

arkadaşlar ya göğüs altı uzun çizgide açılma olan varmı ben kafayı yicem 2 sindede biraz var doktor normal dedi bgn hep normal diyor herşeye :kızgın:

elaya canım yorumunu görmeden attım mesajı,çok saol tatlım ya rahatladım gerçekten inşallah inecek çok daha iyi olcak bende çok öpüyorum seni...

Hay Allahım ya sende iyileşme problemi mi var canım acaba? Dikişlerin 1 ay kalıyor, altta açılma oluyor. Valla bende yok canım, ama zaten benim dikişlerim alınmayan deri altında kalan dikişlerdi. :teselli:

ya canım bilmiyorum ki ben de sinir küpü oldum ya çok hassastır tenim ama bu kadar da olmamalı dimi,ya benim de sadece göğüs ucumdan dikişler alındı T çizgimde yok zaten dikiş ama biraz açılma var her ikisi uzun çizgide..neyse bakalım umarım düzelir bekliyorum :umursamaz:

ya canım bilmiyorum ki ben de sinir küpü oldum ya çok hassastır tenim ama bu kadar da olmamalı dimi,ya benim de sadece göğüs ucumdan dikişler alındı T çizgimde yok zaten dikiş ama biraz açılma var her ikisi uzun çizgide..neyse bakalım umarım düzelir bekliyorum :umursamaz:

Çok geçmiş olsun canım, ama sabret biraz, sinirlerini bozma hemen bu forumda neler yaşayanları okuduk. Birkaç pansumanla toplayacaktır eminim.:teselli:

arkadaşlar bn ist cerrah paşa tıp fakültesine gidip orda yaptırmak istiyorum küçültmeyi orda tavsiye edebilceğiniz bir doktor varmı

ya canım bilmiyorum ki ben de sinir küpü oldum ya çok hassastır tenim ama bu kadar da olmamalı dimi,ya benim de sadece göğüs ucumdan dikişler alındı T çizgimde yok zaten dikiş ama biraz açılma var her ikisi uzun çizgide..neyse bakalım umarım düzelir bekliyorum :umursamaz:[/QUOTE

selam,aynı sorunu ben de yaşadığım için yazmak istedim size,öncelikle doktorunuza güvenin,ben bunun sayesinde çok umutsuz olduğum zamanlarda bile kendimi iyi hissettim.
Haziran ayında operasyon geçirdim ve iyileşme yaklaşık 2 ay sürdü,alt dikişler operasyondan yaklaşık 3 hafta sonra açıldı,hatta o kadar açıldı ki tekrar dikildi,benim memelerden çok fazla doku çıkarıldı ve ciddi bir küçülme oldu,yaz sıcağında olmasının etkisi ile de terleme ile birlikte iyileşme süreci uzadı,doktorum meme ucuna çok önem verdiği için,bu sorunun geçici olduğunu nasıl olsa iyileşeceğini söyledi.Tabii insan o haliyle bunun asla gerçekleşmeyeceğini zannediyor.Bu dönemde gerçekten çok acı çektiğim,hatta pişman olduğum için size rahatlamanızı,doktorunuza güvenmenizi öneriyorum,eninde sonunda geçiyor ve sonuçta acaip bir rahatlama ve kendinize güven geliyor,askılı tshirtlerle bu yaz tanıştım ve ilk kez bikini giydim,acılar unutuluyor yani:)
bu arada dikişler tekrarlandıktan sonra yine açılma oldu,doktorum en son olarak serum fizyolojik ve deniz önerdi,deniz suyu gerçekten muhtesem bir ilac oldu,tavsiye ediyorum.Pansuman meselesi de sorun olmuştu,ben beceremedim galiba,sizde kullanıyorsunuzdur muhtemelen,kremi çok fazla bulamayın memelere,ne ıslak ne kuru bırakın.İyileşme süreci kişiye göre değişiyor,kimseyle kıyaslamayın kendinizi,bekleyin...benim bedenim eriyen dikiş denilen dikişlere de tepki vermiş,sizin nedeniniz de yazıklarımdan herhangi biri olabilir.Uzun yazdım ama umarım işinize yarar.
En kısa sürede iyileşmeniz dileğiyle...:nazar:

bademkız geçmiş olsun. umarım iyisindir.

zorgul, sana da çok geçmiş olsun. sıkıntı yaşamışsın biraz ama eminim yine de pişman değilsindir. keyfini çıkar.

sormak istediğim bir şey var. ameliyattan sonra ne zaman normal sutyene geçtiniz. benim 1,5 ay oldu ve doktorum normal sutyen kullanabileceğimi söyledi :) bayram hediyesi galiba.

şimdiden herkese iyi bayramlar.

Arkadaşlar, göğüs ucunda his kaybını uzun süre yaşayan var mı, en geç ne zaman hissetmeye başladınız?

Bir de göğüs ucu (areola) etrafından ütü yanığı gibi parlaklık oluştu mu kimsede?

X