ya canım bilmiyorum ki ben de sinir küpü oldum ya çok hassastır tenim ama bu kadar da olmamalı dimi,ya benim de sadece göğüs ucumdan dikişler alındı T çizgimde yok zaten dikiş ama biraz açılma var her ikisi uzun çizgide..neyse bakalım umarım düzelir bekliyorum :umursamaz:[/QUOTE
selam,aynı sorunu ben de yaşadığım için yazmak istedim size,öncelikle doktorunuza güvenin,ben bunun sayesinde çok umutsuz olduğum zamanlarda bile kendimi iyi hissettim.
Haziran ayında operasyon geçirdim ve iyileşme yaklaşık 2 ay sürdü,alt dikişler operasyondan yaklaşık 3 hafta sonra açıldı,hatta o kadar açıldı ki tekrar dikildi,benim memelerden çok fazla doku çıkarıldı ve ciddi bir küçülme oldu,yaz sıcağında olmasının etkisi ile de terleme ile birlikte iyileşme süreci uzadı,doktorum meme ucuna çok önem verdiği için,bu sorunun geçici olduğunu nasıl olsa iyileşeceğini söyledi.Tabii insan o haliyle bunun asla gerçekleşmeyeceğini zannediyor.Bu dönemde gerçekten çok acı çektiğim,hatta pişman olduğum için size rahatlamanızı,doktorunuza güvenmenizi öneriyorum,eninde sonunda geçiyor ve sonuçta acaip bir rahatlama ve kendinize güven geliyor,askılı tshirtlerle bu yaz tanıştım ve ilk kez bikini giydim,acılar unutuluyor yani:)
bu arada dikişler tekrarlandıktan sonra yine açılma oldu,doktorum en son olarak serum fizyolojik ve deniz önerdi,deniz suyu gerçekten muhtesem bir ilac oldu,tavsiye ediyorum.Pansuman meselesi de sorun olmuştu,ben beceremedim galiba,sizde kullanıyorsunuzdur muhtemelen,kremi çok fazla bulamayın memelere,ne ıslak ne kuru bırakın.İyileşme süreci kişiye göre değişiyor,kimseyle kıyaslamayın kendinizi,bekleyin...benim bedenim eriyen dikiş denilen dikişlere de tepki vermiş,sizin nedeniniz de yazıklarımdan herhangi biri olabilir.Uzun yazdım ama umarım işinize yarar.
En kısa sürede iyileşmeniz dileğiyle...