- 4 Temmuz 2007
- 382
- 2
-
- Konu Sahibi ---Lily---
- #1.801
Bacım benim en doğru kararı verdiğine eminim. Heyecanla takip edeceğiz seni hadi bakalım.zemuszemus Senin sütyen ölçün neydi, ne olacak şimdi???sengözlerimebaksanab
Susuri ,ameliyatın ne zaman?Herşey umduğundan kolay ve sorunsuz geçecek.Emin olabilirsin :)
Rahat ol.Ben beden ölçüsünü anlamadım susuri,yada ben yanlış biliyorum.Bildiğim kadarıyla 80-85-90...A.B.C.D.DD.E.F GİBİ ÖLÇÜLERDEKİ 80 'ler 90'lar göğüsün ölçüsü değil.Onlar sırt ölçümüz.A,B,C, diye nitelendirilen cup'ını yani göğüsün büyüklüğünü sembolize ediyor.Yani bu durumda 95 olan sırt bölgeni doktor nasıl 80 'e indirecek?
Ben 85 E kimi markaya göre F takıyordum.Sporcu sütyeninide biraz sıkı sıkı tutsun diye 80 C aldım.85 asıl bedenim.Cup'da değişiklik oldu sadece .Bende ameliyat sonrası C oldum anlayacağın.85 dediğim ölçüde birşey değişmedi.....
canım benim herşey kaderdir lütfen sebep oldum die düşünme.acı çektim ama ailemde belki hayırlısı bu oldu dedi.çok sıkı olduğu için belki de ödem yapmadıopuyorumnanaktan lütfen sakın sorumlu hissetme kendini.ben tabi şu anda sütyenli iken çok taşşş memeliyim ama pansuman yaparken biraz demorilize oluo insan.ama doktorum 3 ay bakma memene daha sonra harika olacak dei.bu arada pansumanda neler yaptınız.ben bir gün batticonla silip terramycın suruyorum.siz neler yapıtınız?Bademkız çok geçmiş olsun canım.Tchibo sütyeni öneren bendim.Çok üzgünüm sebep olduğum için.Ben bir rahatsızlık yaşamadığım ve ucuz olduğu için önermiştim.Hakikaten vesile olup canının yanmasına sebep olduğum için çok üzüldüm.Ben birbuçuk ay sonra takmıştım.O ana kadar doktorumun verdiği liflerden üretilen ithal bir sütyen takmıştım.Belki dikişler çok yeni olduğu için hassaslığından acın çok olmuştur
Genel durumundan memnun olmana çok sevindim.Alt dikiş olmaması ,sadece meme ucundan aşağı çizginin olması çok hoş.Görsellik açısından hiç rahatsız edici bir görüntünün kalmayacağına eminim.Sende olan dikiş yerlerim henüz üç ay önce olmama rağmen neredeyse kayboldular.Ama o alt yatay dikişler halen ben burdayım diyorlar:)
Susuri,dualarım seninle.İnşallah herşey çok güzel geçer.Merak etme çok kolay olacak.Aylin hanım hakkında da bu forumda tek bir olumsuz yorum okumadım.Onun da maharetli elleri sayesinde eminim çok mükemmel olacaklar.
Canım benim yaa sakın ağlama, kendini üzme boşuna. Aylin hanıma ameliyat oldum ben de, muhtemel herkes gibi narkoz korkusu vardır sendede. Zannetmiyorumki o ağırlıklardan kurtulacağın için üzülesin. Hepimiz geçtik bu yollardan. Ama ameliyattan sonra kuş gibi hafifleyince :))))) neden şimdiye dek ameliyat olmadığın için üzüleceksin.opuyorumnanaktan
ewet anestezi korkusucanım ya, yoksa bu ağırlıklardan kurtulacağım için çok mutluyum:) inşallah hayırlısıyla benimde sizin gibi rahatca olur...cumartesiye az kaldı,birkeresinde vazgeçmişdim inşallah bunda vazgeçmeden olurum...ama bukadar yakınlaşmışken vazgeçmeye niyetim yok=):umursamaz: cumartesi günü aklınıza gelirsem bana dua edin lütfen...çok sağolun şimdiden
canim hic korkma allah yardimcin olsun sonra kendi kendine gulup ben bunun icin mi korkmusum diyeceksin sana simdiden cooooooook gecmis olsun