Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba Benfiknur,
Uçlar soğukla filan dikleşiyor, benim kastettiğim sadece uçlarda dokunduğumu algılamamam.

Fatmagül bende hissizlik yok gibi,yani bence yok:)uçlara dokunduğumda his var.Yani hepimiz ilk defa ameliyat oluyoruz.Ben birinde bir olumsuzluk okuyunca ,acaba bende de var farketmiyormuyum diye başlıyorum paranoyalar geliştirmeye.Parlıklık dediğiniz şey eğer iz azaltıcı krem sonrası gözlemlediğiniz dışında ise bende hiç olmadı öyle birşey.

Bacım benim en doğru kararı verdiğine eminim. Heyecanla takip edeceğiz seni hadi bakalım.zemuszemus Senin sütyen ölçün neydi, ne olacak şimdi???sengözlerimebaksanab

canım benim ölçüm 95dd,aylin hanımlada 80 c cupda anlaşdık.aslında aylin hanım küçük diyor ona göre 85 beden olmalıymış ama ben hamilelikde filanda biraz büyürmü diye sordum biraz olr tabi dedi.oyüzdende 80olsun birazda büyürse normale döner diye düşünüyorum.ozamanda izler biraz daha belirgin olucak ama dedi,ne yapayım ya olsun küçülücekler ya:))izler zamanla düzelir nasılsa..zemuszemus

badem kııızzz..nerelerdesin,nasılsın?umarım daha iyisindir.foruma girdiğin zaman tecrüberini yazarsan çok iyi olur ya,çok heycanlıyım.nasıl oldu?neler yaşadın?kolay oldumu?......çok sodum galiba:)) ama bitek ben kaldım olmayan çok merak ediyorum

Susuri ,ameliyatın ne zaman?Herşey umduğundan kolay ve sorunsuz geçecek.Emin olabilirsin :)
Rahat ol.Ben beden ölçüsünü anlamadım susuri,yada ben yanlış biliyorum.Bildiğim kadarıyla 80-85-90...A.B.C.D.DD.E.F GıBı ÖLÇÜLERDEKı 80 'ler 90'lar göğüsün ölçüsü değil.Onlar sırt ölçümüz.A,B,C, diye nitelendirilen cup'ını yani göğüsün büyüklüğünü sembolize ediyor.Yani bu durumda 95 olan sırt bölgeni doktor nasıl 80 'e indirecek?
Ben 85 E kimi markaya göre F takıyordum.Sporcu sütyeninide biraz sıkı sıkı tutsun diye 80 C aldım.85 asıl bedenim.Cup'da değişiklik oldu sadece .Bende ameliyat sonrası C oldum anlayacağın.85 dediğim ölçüde birşey değişmedi.....

kızlar merhaba;şimdi size azıcık detay anlatayım.ilk önce hiççç pişman deilim.ama tabi dikişli ve kötü bir görüntü oluyor insan azcık depreşiyor.lakin memelerr taşş olunca hiç önemi kalmıo.ben ameliata girerken tayfun hoca ben sana ters t yapmıcam daha iz bırakan bi yöntem denicem dedi başladı anlatmaya.bende hiç anlatmayın ben size güveniyorum memem ellerinizde dedim:kedi:iiki de öle yaptım yani.bende sadece gögüs ucu çıkmış ve alttan az bişi yarık var.liposuctıonla almış kol altlarımı oyuzden ben azıcık kollarımı tam hareket ettiremiorum.ben 34dd kullanıodum.şimdi ben c cup oldum.ben daha büük yapacak die beklidum.hep ben küçük dedim hocam olmaz dıodu.vala iiki onu dınlemişim.ben 2 meme görüp korkmuştum.biri çok büük ve şişdi.dieride sarkıkdı,ninemin memesi daha iidi yani mafoldumben ama gördüklerime aldırmayıp tayfun hocama güvendim.ameliyat koölaydı.uyuosun saten 4 saat sürdü ayılma bayılma dahil.ama ben şöyle bir hata yaptım forumda tchıbodan sutyen alan bır arkadaşı dınleyıp bende aldım.o beni acılara saldı valaaa çok sert olduğu için çok canımı yaktı.ama olayı hemen çözüp ayyıldız dan aldım.zaten üstünde de yazıomuş estetik operasyon sonrası die.herkese tavsie ederim.ilk 2 gün biraz ağrım oldu ama ağrı kesici ile geçti.şimdi liposuctıondan dolayı az kol altlarım ağrıo.ama geçecek.bence değdi.şuanda bile haika görünüo....öpüorum hepinizi.doktorunuzu iyi seçin ve asla isme değil hekimliğe gidin.

Bademkız çok geçmiş olsun canım.Tchibo sütyeni öneren bendim.Çok üzgünüm sebep olduğum için.Ben bir rahatsızlık yaşamadığım ve ucuz olduğu için önermiştim.Hakikaten vesile olup canının yanmasına sebep olduğum için çok üzüldüm.Ben birbuçuk ay sonra takmıştım.O ana kadar doktorumun verdiği liflerden üretilen ithal bir sütyen takmıştım.Belki dikişler çok yeni olduğu için hassaslığından acın çok olmuştur
Genel durumundan memnun olmana çok sevindim.Alt dikiş olmaması ,sadece meme ucundan aşağı çizginin olması çok hoş.Görsellik açısından hiç rahatsız edici bir görüntünün kalmayacağına eminim.Sende olan dikiş yerlerim henüz üç ay önce olmama rağmen neredeyse kayboldular.Ama o alt yatay dikişler halen ben burdayım diyorlar:)

merhaba benfikurcum,benim kullandığım ingiliz markası bi ürün var onun ölçüleri 95dd.aslında ben pek anlamıyorum bu ölçülerden,ama senin dediklerin doğrudur bende buarada öğrenmiş oldum :)) doktorum ''C''cup yapalım dedi
ama ben ''B''cup istiyorum.b cupda anlaşdık.ameliyatım allah nasip ederse 3ekim cumartesi günü,sizlerde dua ederseniz sevinirim...hoşçakal

Susuri,dualarım seninle.ınşallah herşey çok güzel geçer.Merak etme çok kolay olacak.Aylin hanım hakkında da bu forumda tek bir olumsuz yorum okumadım.Onun da maharetli elleri sayesinde eminim çok mükemmel olacaklar.

canım benim herşey kaderdir lütfen sebep oldum die düşünme.acı çektim ama ailemde belki hayırlısı bu oldu dedi.çok sıkı olduğu için belki de ödem yapmadıopuyorumnanaktan lütfen sakın sorumlu hissetme kendini.ben tabi şu anda sütyenli iken çok taşşş memeliyim ama pansuman yaparken biraz demorilize oluo insan.ama doktorum 3 ay bakma memene daha sonra harika olacak dei.bu arada pansumanda neler yaptınız.ben bir gün batticonla silip terramycın suruyorum.siz neler yapıtınız?

çok teşekkür ederim canım ya,bazı anlarda korkular basıyor.mesela bugün biraz ağladım,vakit yaklaşdıkça dahada heyecan baıyor( ama eşim çoook destek oluyor moral veriyor,ve sizin yazdıklarınızda çok iyi geliyor gerçekden çok sağolun.bugün ameliyat öncesi yapılacak kan sayımı tahlillerimi ve meme ultrasonumu çekdirdim,ayyıldız sporcu südyenimi aldım.çok şükür sonuçlarda normal çıkdı:) artık cumartesinin gelmesini heyecanla bekliyorum.dualarınız için çok teşekkür ederim insanın tanımadığı insanlardanda dua alması nekadar güzelmiş...opuyorumnanaktan

Bademkız,bende iki hafata süresince duştan sonra batticon ile pansuman yapmıştım(doktorda dikişler alınana dek haftada bir yapmıştı).Birleşme noktasına da antibiyotikli krem sürüyordum.Bakımın sonu yok canım.Üç ay oldu halen sabah akşam iz giderici sürüyorum ama sıktı da biraz:)Kolaylıklar diliyorum.

kızlar annem de ne yazıkki büyük gögüslere sahip.hatta bu yüzden boyun fıtığına da sahaip
ameliyat olmayı çok istiyor fakat ücret kısmında takılıyor. birden o kdar para yatırmayı istemiyor. sigortanın karşılaması olayını duyduktan sonra hiç kıyamaz oldu :) 105cm 88cm de bedeni yani 85D takıyor.
baştan beri okuyorum.tekinden 300 gr çıkarsa sigorta karşılayabiliyormuş,3 kilo 2 kilo aldıranlar var.çok şaşırdım onlara. yani yanlış anlamayın 3 kilo çıkarmı ya acaba diye düşünüyorum.
annem benden 300 grm almazlar ki çıkmaz o kdr diyor? bir türlü ikna da edemiyorum ki gidip bir sorsak

deneyimli bayanlar,300 gram çıkar mı acaba?

birde izmitte bir doktor varmış o çok yardımcı oluyormuş.sigortanın karşılayabilmesi için. bilen varmı onu ?

selam

Ankara'da meme kücültme ameliyati olup da sonuctan memnun olan arkadaslar bana doktorlarının ismini ve ameliyatin kaça mal oldugunu acilen yazarlarsa sevinirim.
Sevgiler..

çil_lek arkadasım özel mesaj atmışsın cevap yazdım ama özel mesaj yazma hakkım yokmuşş(( okursan bu mesajı burdan yaz bana sana bilgi verebilirim ama nasıl ve nereye yazıcam bilemiyorum canım(((

Arkadaşlar ben boyu 1,57 kilosu 71 kg. bir bayanım. :1no2: durumum oldukça vahim... Sürekli oturuyorum hareketsizim kilo da veremiyorum. 15 kg. kadar kilo verip inş. göğüs küçültme yada dikleştirme ameliyatı olmayı düşünüyorum, inş. kilo verebilirim :Saruboceq: Kilo verdikten sonra Nisan-2010 gibi Ankara'da operasyon planlıyorum. Ankara'da işinin ehli, iyi bir dr. bilen var mı? Yardımcı olursanız sevinirim kızlar. Şimdiden teşekkürler kaydirigubbakcemile3

ewet anestezi korkusucanım ya, yoksa bu ağırlıklardan kurtulacağım için çok mutluyum:) inşallah hayırlısıyla benimde sizin gibi rahatca olur...cumartesiye az kaldı,birkeresinde vazgeçmişdim inşallah bunda vazgeçmeden olurum...ama bukadar yakınlaşmışken vazgeçmeye niyetim yok=):umursamaz: cumartesi günü aklınıza gelirsem bana dua edin lütfen...çok sağolun şimdiden

canim hic korkma allah yardimcin olsun sonra kendi kendine gulup ben bunun icin mi korkmusum diyeceksin sana simdiden cooooooook gecmis olsun

canim hic korkma allah yardimcin olsun sonra kendi kendine gulup ben bunun icin mi korkmusum diyeceksin sana simdiden cooooooook gecmis olsun

inşallah yaa..,bende sizin gibi rahatlayabilecekmiyim acaba? cumartesi sabah 09:00da hastanede olucam.heyecan,korku,mutluluk,sevinç hepsi bir arada bende şusıralar:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…