Estetik ameliyat olcak arkadaslara bir önerim var özellikle Yurddisinda yasayan arkadaslara kesinlikle TV de reklami cikan doktorlara reklami var diye güvenmesinler ben gecen sene aralik ayinda meme diklestirme ameliyati oldum sözde ,gögüslerim eski durumuna döndü bile yani bicak altina yattima hic degmedi durum berbat tabiki meme basini yamuk yumuk kesmis dikis izleri igrenc duruyor meme, den doku almadigi icin icine kivirmis altda hala ceviz büyüklügünde bir sislik var sirt üstü yatinca cok kötü görüniyor nerdeyse bir sene olucak hala dikislerin oldugu yerden bazen iltihap geliyor .
Kollarimi yukari kaldirdigimda meme basindan assagi dogru olan dikis büzülüyor sanki iple büzgü yapmissin gibi meme altina kivirdigi fazlalik bazen cok kötü kasiniyor deli ediyor beni ...
Sonuc itibariyla dikkatli olun diyorum ben Tv reklamlarina aldanip gitmistim bir daha ameliyatimi yapan sahsi görmek istemiyorum ..
Burda (yurdisindayim ) Bir doktorla görüstüm doktor bana düzeltebiliceni söyledi ...
Eger cesaretimi toplarsam ve parayida denklestirisem subat , mart gibi tekrar olucam iyi düsünin her doktora güvenmeyin yapariz hallederiz dedilermi bilinki salliyolar ...
Hepinize basarili ameliyatlar ve saglam doktor diliyorum...