Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

canim ben bildigim kadar cevapliyim karar senin tabi ama ben olsam cocuktan sonra yaptirirdim ameliyatimi cunku hamilelik ve emzirme doneminde gogus deforme oluyor emzirmeyi biraktiktan 6 ay sonra ameliyat olunabiliyor diye biliyorum

bahar 82 cok cok tesekkur ederim ilgine yani bu demek oluyorki 2011yilinin ortalari gibi olabilirim ay oda cok uzak yaa bende biran once kurtulmak istiyorum napariz bilmiyorum artik:bbo:

Fiknurcuğum teşekkür ederim ama hayatımın en büyük pişmanlığı bu sanırım , ben bu kadar ağrılı bişi olduğunu bilseydim hayatta ameliyat olmazdım. Belkide konuşmak için erken ama herkes çektiğini bilir. Herkese selamlar.

Sehbal,hiç sesin çıkmıyor arkadaşım ,nasılsın?Aynı hafta ameliyat olduk ve senden pek bir haber alamadık.Umarım sessizliğin sebebi yeni,güzel görüntünün keyfini sürmendendir:)

göğüs küçültülür mü ya lmaz:
olan var olmayan var naniknanik
biz nasıl büyütsek diye bakınıyoruz öööyle

Merhaba,
Ameliyatının üzerinden bir ay geçip de kaşıntı problemini yaşayanlar söyleyebilir misiniz nasıl çözdünüz? evde, işte, sokakta, uykuda... çekilir dert değil bu..

Merhabalar Ethimoscum,
geçecek,şuan bende yok denecek kadar az kaşıntı kaldı.Anladığım kadarıyla jele başladın.Onu sürünce işkence başlıyor.:))
Genel durumun nasıl?

Merhaba,
sulu pudrayı duymuştum ama jeli sürünce nasıl etki eder bilmiyorum zira tabaka hal,nde kalıyor dikişlerin üzerinde.
genel durumum ise süper. çok rahatım, kollarımı yine de zorlamamaya çalışıyorum ama beni kısıtlayan bir durumları yok şu anda. sadece dünyada yerçekimi diye bir şey olmasını istemiyorum :) bir de asfalttaki çukurlardan nefret ediyorum :)

Estetik ameliyat olcak arkadaslara bir önerim var özellikle Yurddisinda yasayan arkadaslara kesinlikle TV de reklami cikan doktorlara reklami var diye güvenmesinler ben gecen sene aralik ayinda meme diklestirme ameliyati oldum sözde ,gögüslerim eski durumuna döndü bile yani bicak altina yattima hic degmedi durum berbat tabiki meme basini yamuk yumuk kesmis dikis izleri igrenc duruyor meme, den doku almadigi icin icine kivirmis altda hala ceviz büyüklügünde bir sislik var sirt üstü yatinca cok kötü görüniyor nerdeyse bir sene olucak hala dikislerin oldugu yerden bazen iltihap geliyor .

Kollarimi yukari kaldirdigimda meme basindan assagi dogru olan dikis büzülüyor sanki iple büzgü yapmissin gibi meme altina kivirdigi fazlalik bazen cok kötü kasiniyor deli ediyor beni ...

Sonuc itibariyla dikkatli olun diyorum ben Tv reklamlarina aldanip gitmistim bir daha ameliyatimi yapan sahsi görmek istemiyorum ..

Burda (yurdisindayim ) Bir doktorla görüstüm doktor bana düzeltebiliceni söyledi ...

Eger cesaretimi toplarsam ve parayida denklestirisem subat , mart gibi tekrar olucam iyi düsünin her doktora güvenmeyin yapariz hallederiz dedilermi bilinki salliyolar ...

Hepinize basarili ameliyatlar ve saglam doktor diliyorum...

her reklam veren kötü degildir canim...bir cok baska doktorda reklam verio tvlere...onlara karsi haksizlik oluyor...reklam herkesin ihtiyaci olan birsey canim...ama tabiki sadece reklama güvenerek bu doktor cok iyi diyemeyiz...onun icinde burasi gibi bir cok yer var...mesela tavsiye ediyorum yada uzman tv vs...ameliyat öncesi en önemli sey doktorunu cok iyi arastirmaktir...:Saruboceq:

merhaba arkadaşlar ben de 90 -95 beden kullanıyorum ve sırt ağrısı omuz çöküklüğü ve sırtımı bir yere yaslamadan 10 dakika oturamıyorum ayrıca boynumda boyun daralması başlamış. bende ameliyat olmak istiyorum izmirde bildiğiniz iyi bir dr varmı ayrıca ssk karşılıyormu bilgi verirseniz sevinirim . görüşmek dileğiyle

nilnehri hoşgeldin.
ben tam bir ay önce Ege Ün. Ufuk Bilkay'a ameliyat oldum. 85E kullanıyordum küçük geliyordu şu anda 85C.
Ben doktorumdan çok memnun kaldım zira gayet rahat sıkıntısız oldu ameliyatım. Sonrasında da fiziksel olarak çok rahattım. Beklenenden çabuk iyileştim hatta :) Drenler ve dikişler beni çok korkutmuştu alınırken hissetmedim bile. Herşey yolunda olunca kafam da rahat oldu. Çok çabuk işe döndüm, araba kullanmaya başladım.

Forumda Cenk Görken, Cüneyt Özek, Ali Barutçu, Tahir Gürler isimleri telaffuz ediliyor. Herkes kendini emanet edebileceği doktorda farklı özellikler arayabilir, kendini kimin yanında en rahat hissedersen o doktora karar verirsin. Ben bir sürü doktorla görüşmek istemedim, biraz araştırıp gittim doktoruma. Ben de ne istediğimi bilince kararsızlık yaşamadım. Sadece biraz fazla ihtiyatlı, yani dikiş izleri her doktor onun kadar önemle vurgulamıyor ama zaten biz de göze alıyoruz o kadar dikiş izini (ki bende hafif pembelikler halinde şu an), bir de hemen çocuk yapmayı düşünüyorsan önce çocuk yap öyle gel diyor ama ben beklemek istemedim 2 sene daha.

Karar vermekle işin en zor kısmını atlatmışsın umarım senin için en iyisi olur.
Sevgiler

ethimos teşekkür ederim hoşbulduuk . peki ege üniversitesinde ssk dan faydalanabildinmi yoksa tüm ücreti kendinmi ödedin. sana ne kadar a mal oldu

merhaba bahar82 2000liraya ameliyat olduğunu yazmışsın hangi şehirde ve hangi doktora oldun acaba? isim soyisim verebilirmisin? şimdiden teşekkür ederim...

merhaba arkadaşlar...doktor aylin karanlığa ameliyat olan arkadaşlar ,doktorunuzdan memnun kaldınızmı sonuçlar istediiğiniz gibimi oldu? rica etsem yazabilirlermi?

Nilnehri,,hoşgeldin.Bende Ethimosla aynı dokktora ameliyat oldum.Benim göğüs ölçümde hemen hemen onunla aynıydı.85DD kimi markaya göre E bedendim.Klasik ölçüyleyse 110.Bu büyüklüğe rağmen emekli sandığından yararlanamadım.Doktorun eline nakit saydım parayı.Genel olarak doktorlar uğraşmıyor prosüdürle.Bu şekilde elllerine daha çok para geçiyor çünkü.Lakin sen büyük göğüslerin sende yarattığı problemleri heyet raporuyla onaylattırırsan alınan doku oranında ssk karşılıyormuş.Bir tanıdık Yeşilyurt devlet hastanesinde heyet raporunu vermede güçlük çıkarmıyorlar demişti.Tercih meselesi.Ben ege Üniv. dışında bir hastanede olmayı hiç düşünmemiştim.

Susuri,sende hoşgeldin.Bahar82cim kendi de yazardı ama fiyat az gelince herkes merak ediyor:)....Bahar82 tek göğüsü küçültüldü.Asimetrisi olduğunu ve tek göğüs küçültmesi yapıldığını pek çok kez yazmıştı 2000tl olmasının nedeni de o biryerde.Menun kalıp kalmadığını kendisi yazar bağlanınca:)

Ben de yine olsa yine Ege'de olurum ızmir için konuşuyorum tabi. Hastane önemli.

Benfiknurcum yeni görününe çok alıştın galiba memnuniyetle ilgili pek bir şey yazmamışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…