Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

merhaba, bende de yumru yok. daha çok yeni ameliyat oldum, sadece fazla sertler. ama sol tarafta morluklar var biraz dayak yemiş gibi ve o nedenle daha şiş gibi duruyor. ama hiç müşkülpesent değilimdir. biliyorum geçecek.

Bende de yumru yok.Tıpkı Elayanın yazdığı gibi,sertlik yumuşuyor.Elime gelen birşey yok.Benim derdim sanki şişliklerin inmesiyle bir göğsümün diğerine göre büyükmüş gibi gelmesi.Sağ göğsüm daha büyük.Acaba elimi kolumu özgürce kullanıyorum,herşeyede sağ kolla hakim olduğum için ,iyileşmesi mi gecikti diye kendimi avutuyorum.Sizde böyle sorunu olan var mı arkadaşlar?Ameliyattan sonra aynı olup sonradan büyüklük farkı hissettiniz mi?

canım benimde sağ gögsüm daha büyük eşim farketti hatta bende haftaya kontrole gittiğimde sormayı düşünüyordum umarım geçici bir durumdur birde alt hat yuvarlak değilde köşeli gibi yani karşıdan bakınca üçgenimsi bir görüntü var sanırım alt dikişlerin şişlikleri tam inmedi ondan.yani umarım:

arkadaşlar sizin söylediğiniz sertlikle sanırım bizimkiler farklı bizimki dikiş altındaki sertlikler ve bunların çok normal olduğunu söyledi doktorum içiniz rahat olsun

canım benimde sağ gögsüm daha büyük eşim farketti hatta bende haftaya kontrole gittiğimde sormayı düşünüyordum umarım geçici bir durumdur birde alt hat yuvarlak değilde köşeli gibi yani karşıdan bakınca üçgenimsi bir görüntü var sanırım alt dikişlerin şişlikleri tam inmedi ondan.yani umarım:

benimde bir göğsüm diğerinden daha büyük nedeni ameliyat sonrası yaşadığım şanssızlıklar yağ nekrozu olmam. ben far ediyorum doktorum çok doğal durduğunu söylüyor zaten kadınların genelinde farklılık vardır diyor ama ben pek ikna olamıyorum her gittiğimde diğerinin şişi inince düzelir mi diyorum.sorduğumda da fark eden yok ama ben söyleyince farkediliyor.

yumru nasil oluyor canim ya elime sertlikler geliyor sanki beze gibi oynuyor bazisi kucucuk bazisi biraz daha buyuk ben ameliyat olduktan 1 ay sonra amerikaya geri dondum doktorumla gorusmedim o yuzden ama bu hafta telefon edip sorucam sana doktorun birsey dedi mi canim bu arada sen ameliyat olali ne kadar oldu?

Baharcım ben 9 Temmuz da ameliyat oldum. Şişiliği ameliyattan bir süre sonra, dikişler alınacakken farkettim.

Doktorla bu gün konuştum.Fibrozdur, en çok 120 gün sürer diyor, bir tehlikesi yokmuş. Ama evhamlanırsan bir ultrasona gir. Bana da dr. onu önerecekmiş ama pataloji sonucu eline geçmiş, sorun yokmuş, meme dokusu olarak tanımlanmış herşey pataloji raporunda. Ben 6 ayda bir meme ultrasonu yaptırıyorum zaten. Yeni yıla girmeden önce yeniden yaptırıcam.Şimdilik ilgilenmemeye çalışıyorum. Bence sen de her kadın için zaten önerilen birşey, bir meme ultrasonu yaptır, kuşkun kalmasın.

Cedric112,benimde bir göğsümün alt dikişi çok muntazam,lakin sağ göğsümün alt dikişi biraz kaymış gibi.Benim doktorum fakültede hoca .Günahını almayım ama acaba düzgün olanı kendi yaptı ,diğer kendimce hem büyük bulduğum hemde alt dikişinin hafif kaymış olanı bir asistanına mı yaptırdı(tecrübe-deneyim olsun diye)aklıma gelmiyor değil.Hani bunu yapmayacak kadar profesyonel ama yinede farklılığı görünce kafam karışıyor.

Cedric112,benimde bir göğsümün alt dikişi çok muntazam,lakin sağ göğsümün alt dikişi biraz kaymış gibi.Benim doktorum fakültede hoca .Günahını almayım ama acaba düzgün olanı kendi yaptı ,diğer kendimce hem büyük bulduğum hemde alt dikişinin hafif kaymış olanı bir asistanına mı yaptırdı(tecrübe-deneyim olsun diye)aklıma gelmiyor değil.Hani bunu yapmayacak kadar profesyonel ama yinede farklılığı görünce kafam karışıyor.

olabilir ben özelde oldum ama yinede farklılık var bence iki gögüs arasında bile iyileşme farkı olabiliyor umarım düzelir canım ya
bende kafama taktım valla doktorum daha önce eger toparlamazsa ufak bir müdahale yaparız demişti:eek:lmaz:ama istemiyorum böylede güzeller zaten genelde çift bölgelerde orantısızlık olur

Baharcım ben 9 Temmuz da ameliyat oldum. Şişiliği ameliyattan bir süre sonra, dikişler alınacakken farkettim.

Doktorla bu gün konuştum.Fibrozdur, en çok 120 gün sürer diyor, bir tehlikesi yokmuş. Ama evhamlanırsan bir ultrasona gir. Bana da dr. onu önerecekmiş ama pataloji sonucu eline geçmiş, sorun yokmuş, meme dokusu olarak tanımlanmış herşey pataloji raporunda. Ben 6 ayda bir meme ultrasonu yaptırıyorum zaten. Yeni yıla girmeden önce yeniden yaptırıcam.Şimdilik ilgilenmemeye çalışıyorum. Bence sen de her kadın için zaten önerilen birşey, bir meme ultrasonu yaptır, kuşkun kalmasın.

saol canim yarin doktorumu arayip anlaticam insallah fibrozdur ve 120 gune kadar gecer der o da ama gecmezsede en kisa zamanda ultrason cektiririm ilgin icin tesekkur ederim

Elayacım,bir göğüs dikişim diğer göğsüme göre yukarıdan.Başlangıç yeri eşit ama sonlanmaya doğru biri hafif yukarı ,diğeri daha bir düzce.

benfiknurcum benim de dikişler birebir aynı değil, bence bunun sebebi birinden daha az diğerinden de daha fazla doku alınmış olmasıdır.

kızlar fibrokistik olupta ameliyat olan var mı acaba aranızda

Merhaba yemyeshill benimde göğüslerimde çıktı bol bol ultrasonda fibrokist. Aylin hanımın dediği zaten kadınların %85'inde fibrokist oluyormuş . Yani önemli bişey değil canım. Bu arada Allah mesut etsin evleniyormuşsun.

Kızlar ameliyattan çıkalı 4 gün oldu ve bugün eve çıktım, feci yorgun ve uykusuzum. daha sonra size ayrıntıları anlatırım. Tek söyleyeceğim; liposuctionla birlikte ameliyat oldum ve hayatım boyunca bu kadar acı çekmediğim. Her kim liposuction düşünüyosa vazgeçsin, meme küçültme vız gelir tırıs geçer ama diğeri beni mahvetti. Çok yorgunum , artık yazamıcam, hepinizi öpüyorum ve destekleriniz için teşekkür ederim. Öpüldünüz.

oncelikle mrb arkadaslar ameliyat olan tum arkadaslara buyuk gecmis olsun allah acil sifalar versin olacaklarinda allah yardimcilari olsun
sizleri bayadir takip ediyorum bende bu ameliyati olmayi dusunuyorum
dokdorla soyle bi on gorusme yaptim 1kg kadar cikarticaklarini soyledi biraz pahali geldigi icin simdilik ameliyat isini askiya aldik ve biz buyil sonu gibi bebek dusunuyoruz
simdi ben sizce cocuk yapipdami ameliyat olayim yoksa once olmam dahami iyi eger cocuk yaparsak dogumdan ne kadar zaman sonra yapilabilir bu ameliyat:uhm:

X