Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ethimoscum,haklısın.Sürekli memnuniyetten bahsedince de sanki doktorumuzun reklamını yapmaya çalışıyormuşuz gibi hissediyorum.Forumun bütününü okuyan arkadaşlar muhakkak hem hastanedeki tüm görevlilerden hemde doktorumdan çok memnun kaldığımı görürler,okurlar diye yineleyip durmak istemediğimden bahsetmiyorum.
Genel durumum çok iyi.Bir göğsüm halen diğerine göre hafif büyük.Ben ona defolu diyorum:)Ay sonunda kontrolüm var ,bakalım ufuk bey görünce ne diyecek.Ama çok ama çok küçük bir fark.

Son düzenleme:
merhaba elaya,ben bu formda eskidende yazmışdım uzun zamandır girememişdim(başka sağlık problemlerimden dolayı).neyseki şimdi iyiyim şükür.benim ölçüm 90dd ama kilom az ve inanılmaz ağrılarım var.boyun fıtığı bel fıtığı boyun düzleşmesi vs...herşey baladı yani.normalde geçen sene günümü almışdım olucakdım ama dedğim gibi başka sorunlardan dolayı kaldı.aylin hanımın adınıda sizleden duydum ve haberleşdim şimdi yurt dışındaymış ve 7eylülde gelicekmiş.ameliyatı hangi hastanede oldun acaba ve nekadara mal oldu zahmet olmazsa yazabilirmisin? teşekkür ederim...

merhaba bahar82 2000liraya ameliyat olduğunu yazmışsın hangi şehirde ve hangi doktora oldun acaba? isim soyisim verebilirmisin? şimdiden teşekkür ederim...
canim saolsun benfiknur benim yerime yazmis ben istanbulda vakif gureba hastanesinin doktoru aydin gozu de ameliyat oldum ama ameliyatimi ozel hastanede yapti birde ben benfiknur un yazdigi gibi tek gogsumu kucultturdum asitmetriden dolayi ama fiyat bunun icin az degil kizlar cunku doktorum istersem diger gogsumude diklestirebilecegini soyledi ayni paraya ben istemedim fiyatin boyle olmasinin sebebi devlet hastanesinde yapsaydi ameliyati 1500 lira demisti ama o zaman onun cebine bir para girmiyor bana ozeli tavsiye etti boylece hastaneye paranin yarisini bile verse cebine en az 1000 lira kaldi :)) bence sende devlet hastanesi doktorlarina bakabilirsin

benim de dün ameliyatımı dr.tuğrul turan yaptı. 3 saat sürdü ve çıktığımda anesteziden kaynaklanan mide bulantım dışında ne bir ağrım ne de başka bir rahatsızlığım oldu. ağrı kesiciye bile ihtiyaç duymadım. hastanede çok iyi bakıldım doktorum her dakika yanımdaydı. bandajlarım çıkana kadar hareketlerimi kısıtlıyorum. öyle mutluyum ki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hıım anladım bahar82,peki doktorundan memnun kaldınmı? her açıdan yani,işinden,insanlığından vs..yaptığı iş seni mutlu ettimi ''oh işte tam istediğim gibi oldu herşey'' diyebildinmi?en yakın zamanda olucamda benimle paylaşırsan çok sevnirim...teşekkür ederim canım

Çok geçmiş olsun jacko.En kısa zamanda iyileş ve keyfini çıkar yeni görüntünün.Kaç bedendin ve kaça düşürdü doktorun?

çok geçmiş olsun jacko.oh valla rahatlamışsındır güle güle kullan :)tuğrul beyin çok iyi bir doktor olduğunu duydum ve bir okadarda pahalıymış=)doğrumu? bana özelden atabilirmisin? sana nekadara mal oldu10bin liradan başlıyor diye duymuşdum...

hıım anladım bahar82,peki doktorundan memnun kaldınmı? her açıdan yani,işinden,insanlığından vs..yaptığı iş seni mutlu ettimi ''oh işte tam istediğim gibi oldu herşey'' diyebildinmi?en yakın zamanda olucamda benimle paylaşırsan çok sevnirim...teşekkür ederim canım

canim ben doktorumdan memnunum bana da bu forumdan peyman arkadasimiz tavsiye etmisti o da memnundu ama su var cok cok iyi doktorlarda ameliyat olup sorun yasayan arkadaslarimiz var bu forumda yinede karar senin

merhaba arkdaşalar nereden başlıyacağımı bilmiyorum fazla halim yok dün misafir taburcu oldum 6 mart 15-30 da ameliyata aldılar 17-00 çıktım 1 saat sonra sağ göğsüm kavun gibi şişti 2, ameliyata aldılar gece yarısından sonra nefesim kesildi hastne ayağa kalktı doktorumun evden gelmesi ile odamda narkoz bile vurmadan (vakit yoktu) her 2 koltuk altıma CEVİZ BÜYÜKLÜĞÜNDE delik açarak akciğerime tüp yerleştirerek hayatımı kurtardılar sebebi 1, ameliyatta anastezi uzmanının solunum cihazı ile aşırı baskı uygulamasından sağ ve sol akciğerimi patlatması yani balon gibi söndürmesi oldu hatırladığım ettiğim feryat etimden et kopması canımdan can çıkmış olması ameliyat olmayan arkdaşlarım korkmayın ama buda acı bir tecrübe başım gelen bu alanda 15 yılda bir yani binde bir yaşnan bir olaymış eğer bir şekilde hastanede olmasaydım şu anda aranızda olmayacaktım kurtuluşum hastnede bulunmam ve de yaşımmış tüm doktorlar buna mucize gözü ile bakıyorlar ve doktorum 1 dakika yalnız bırakmadı hepsine teşekkür ediyorum ama şu an bir şey hissetmiyorum hepimiz memişleri unuttuk canımın derdine düştük abarttığımı yada yalan söylediğimi düşünmeyin pansumanın dışında bakmadım hala bana zıcık müsde biraz dinlenip dönücem tekrar
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bunlarıda dikkate alalım lütfen

Birde birsey daha belirtmek istiyorum

ben ameliyata sabah 9.30 da girdim aksam 18.30 çıktım ozaman bır terslik oldugundan şüphelenmıs ailem normalde 4 yada en fazla 5 saat sürmesş gereken bir ameliyat 9 saat gibi bi zaman süresinden geçmiş

eve geldiğimde çok şiddetli morluklarım vardı taş kesmişlerdi ve buz takviyesi yapıp duruyordum sonrasında farkettiğim sol meme ucunun daha farklı olduguydu 1 hafta gecmıstı ve doktoro kontole gittiğimde bunuda dile getirdim bana nosmal oldugunu söyledı aradan 2 gün geçtiğinde dayanılmaz bir kokuya maruz kaldıgım için acilen tekrar hastaneye gittim ozaman acil 2 ameliyata aldılar benı malesef memeucu gittii hatta sol memenın içinede çürümeler olustugu için onun içinede müdahale edildi biri daha küçük kaldı anlayacagınız 6 saatlık 2 ameliyattan sonrada birkac kez daha operasyonlar geçirdim sonuç hiç alınamadı

lafın özüüü giden gittiii :KK43::KK43: önemsiz gibi görünebilir biz bayanlara ama ne kadar önemli oldugunu kaybettikten sonra daha iyi anlıyorsunuz...

çok iyi düşünün arkadaslar doktor çok önemli

olmaz olmaz dememeli sanırsam bunlrıda göz ardı etmemek lazım ..............................

Arkadaşlar öncelikle merhabalarr

bende böyle bir operasyon geçirdim hemde İstanbulda ismi bilinen bir hastanede 4.500 ytl verdim ama bende hersey yolunda gitmedi malesef sürekli aksilikler birbiri ardına gitti bazı seylere maall oldu bana şuandada hastaneye dava söz konusu zaten

benim diyebilecegim hastane değila ama doktor seçiminizi çok iyi yapmanız gerekiyor... sonuç tabiki güzel oluyor bu konuda herkeze tavsiye edebilirim ama doktor hatasından dolayı rastlanan bazı durumlar söz konusu oldugunda manevi olarak hiçbir kimsenin aynı sorunları yaşamasını istemem o nedenlede iyi arastırıp ona göre olmanızı tavsiye ederim..

saygılar

allah şifa versin

Teşekkürederim arkadasım .....

bende şimdi senin sayfanı okudum basına gelenlere çok üzüldüm....çok çok geçmiş oldun cnm yaa umarım iyiindir şimdi :KK43:
Malesef psikolejisi bozuluyor insanın ben hala kendime gelemedim aynaya baktıgımda eksikliği görünce sinirlerim bozuluyor ne istedim ne umdum ne buldum malesef başıma böyle bir olay geldi diğer arkadaslarada tavsiyem sadece doktorlarını iyi seçsinler sonucta para veriyorsunuz sağlık satın alıyorsunuz ama bi aksılık olursa paranızda sağlıgınızdanda olabılırsınız lütfen çok iyi düşünsünler

kadınlar için önemli olan bir kısım katta kadınlar için olmazsa olmazlarından ama ınanın kaybedılen bişsey oldugunda daha iyi anlıyorsunuz ne kadar önemli oldugunu

umarım herkezin gönlüne göre olur
allah herkesin yardımcısı olsun

movgli,neden art arda bu kadar talihsizlik yaşayan arkadaşlarımızın iletilerini sıraladın ki?Çok ameliyat karşıtı gördüm seni.:))
Herkes bu tür tehlikeleri göze alarak giriyor ameliyata zaten.Doktor çokkkkk önemli.Bu konuda vurgu yapmak istiyorsan kesinlikle haklısın.Ama ben bu forumdaki arkadaşlarımdan güç alarak yıllardır cesaret edemediğim ameliyata karar verdim ve iki aydır o kadar mutluyum ki anlatılmaz ancak yaşanır .Bu tür yazıları okuyanlar eminim çok tedirgin olup ürkecekler.
En önemlisi doktor tercihini iyi yapmak.Bunun dışında herşey o kadar kolay ve acısız ki.

merhabalar,ya bukadar olumsuzluk nasıl olabilir ya:KK43: daha bugün bir doktorla görüştüm ve cesaretimi topladım inşallah bu hafta olucakdım ama bunları okuyunca acaba nasıl yapmalıyım dedim.halbuki burda yazılanları okudum bir kaçgündür iyice sabırsızlanmışdım .ama şimdi hayallerim yıkıldı yaaaa:KK43:((((((((((((((( çooooooooooookkk moralim bozuldu.....napıcamsenağlama

canım ben tuğrul beye büyütme oldum
6000 tl
meme küçültme ya da dikleştirme 8000
ancak özel durumlarda değişe biliyo
yani bizim forumda yaptıran herkes 8000 ödedi
çok geçmiş olsun jacko.oh valla rahatlamışsındır güle güle kullan :)tuğrul beyin çok iyi bir doktor olduğunu duydum ve bir okadarda pahalıymış=)doğrumu? bana özelden atabilirmisin? sana nekadara mal oldu10bin liradan başlıyor diye duymuşdum...

movgli canim bunlari pespese siralamanin ne geregi var ben saglikciyim ve biliyoruz ki her ameliyat risklidir apandisiti onemsemeyiz ama onda bile olen var forumdan nisan arkadasimizinda basina bir suru sey gelmisti ama hep dedi ki iyi ki ameliyati olmusum bu kadar sorun yasayan biri bile bunlari soyluyorsa lutfen boyle seyleri gundeme getirip ameliyat olmaya karar vermis arkadaslari tedirgin etme bende burdaki arkadaslarin sayesinde ameliyata karar verdim ve iyi ki de olmusum

Baharcım merhaba,
Fibroz denilen şişlikler ne alemde? Benimki iyice sertleşti sanki biraz küçüldü.Ama emin de olamıyorum acaba her gün elleye elleye alıştım mı diye:)

Bu arada ameliyatı eski olan tüm arkadaşlar dikiş izleriniz kay ayda (ya da yıl mı desem?:)) ameliyatı belli etmeyecek kadar soluyor?

Movgli, insanın başına geleceği varsa geliyor. Kendine özel riski olmayan bir ameliyat bu. Ama her ameliyat, bünyenden, aneateziden, doktordan vs. nedenlerle sorun çıkarabilir. Biz temmuz başı gibi 8-10 arkadaş farklı şehirlerde yaptırdık, sadece birimiz bir miktar sorun yaşadı, yağ nekrozu, o da geçti. Ben de de kist gibi birşeyler oluştu ama o da normalmiş. ınsan beyni kendi koşullanmalarını sağlığına yansıtıyor. ıyi bir düşünme moduna geçmeden ameliyat olma.

Dünya varmış nihayet güzel iç çamaşırları güzel kıyafetler...kızlar süper bi duygu yarın tam 2 ay olucak ve benim dikişi izlerim yok denicek kadar silikleşmiş durumda ve ben eskisinin yarısı kadar küçülmüş gibiyim :)))

X