Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

arkadaslar bende ameliyat olali nerdeyse 2,5 ay olucak meme asimetrisi oldugu icin bende sadece buyuk meme kucultuldu ama hala iki gogsum ayni degil ameliyatli gogsum onceki gunlere gore indi ama elimle kontrol ettigimde icinde sertlikler var hala o sertlikler iyice duzelicek mi yoksa doktor ameliyatimi iyi yapamadi mi?

cok gecmis olsun kizlar .. bende seneye bir kücültme .. daha dogrusu diklestirme amliyati olacagim.. ikis ayni seymi bilmiyorum ??

birde gögüs ucunuda kücülttürünce ... o kahve rengi kismi yani..
süt kanallai kaliyormu.. emzirebiliyormuyuz acaba?

cevaplariniz icin simdiden tskler..

cok gecmis olsun kizlar .. bende seneye bir kücültme .. daha dogrusu diklestirme amliyati olacagim.. ikis ayni seymi bilmiyorum ??

birde gögüs ucunuda kücülttürünce ... o kahve rengi kismi yani..
süt kanallai kaliyormu.. emzirebiliyormuyuz acaba?

cevaplariniz icin simdiden tskler..
canim benim doktorum emzirebilecegimi sut bezlerine zarar vermiyecegini soyledi ne kadar dogru bilmiyorum ikinci cocugu dogurdugumda gorucez dogruluk payini

Herkese Merhaba,

Foruma yeni üye oldum ve mümkün olduğunca geçmiş yazıları okumaya çalıştım. Gerçekten bu tür konularda pek fikri olmayan biri için çok aydınlatıcı yazdıklarınız, her birinize teşekkürler...

Benim de ciddi anlamda büyük ve yerçekimine karşı koyamayarak sarkmış :) göğüslerim var. Ancak bir yandan uzun yıllardır kilo problemim oldugu için ameliyat olmayı erteledim. Gecen sene bir arkadasımın göğüslerini küçülttüğü bir doktora gittim. ısim vermemde sanırım sorun yok ama bu doktora ameliyat olmayı düşünmediğim için vermeyecegim. Bana ameliyat öncesi ne kadar zayıflarsam ameliyatın olumlu etkisinin o kadar kalıcı olacağını söyledi ki cok mantıklı. Ancak bu doktor arkadasımın ameliyatında ufak da olsa meme altında bir parça bıraktı. Bu sorun doktor dışında başka faktörlerle de ilgili olabilir elbette ki ama insanın tadı kaçıyor.

Şimdi arkadaşlar durum şu ki ben epey kilo verdim ama vermem gereken daha var. Göğüslerim daha da sarktı kilo verince. Şubat gibi ameliyat olmayı düşünüyorum ve doktor araştırması içindeyim. Forumda yazılanlardan anladığım kadarıyla Dr. Tuğrul Turan ile Dr. Teoman Doğan en tutulan isimler. Bunlara gidip danışacağım ama ben bu forumu öğrenmeden önce aklımdaki isim Dr. Ayhan Numanoğlu idi. Kendisine ameliyat olmuş olan veya çevresindeki tecrübelerle bana bilgi verebilecek olanlar varsa ve yazarlarsa çok sevineceğim. Ayrıca başka doktor tavsiyelerine de çok açığım. Teşekkürler şimdiden..

Bahar82,göğsün normal formuna ulaşması bir yıl sürecek demişti bana doktorum.Hepimiz daha çok yeni ameliyat olduk.Sabredip göreceğiz.ınşallah dedikleri gibi olur dimi?:)
Emzirme konusunda da çok haklısın.Benim meme dokumun yarısı gitti.Doktor bana da emzirebilirsin dedi.Ancak bu da yaşayarak anlaşılacak birşey.%100 garanti kimse veremez.Veriyorsa da atıyordur arkadaşlar.(Benim kanaatim)

equionoks,hoşgeldin.ıstanbulda Aylin hanımdan da çok memnuniyet paylaşımları var gördüysen.Onu da düşün istersen.Özelden ameliyat olanlarlada görüşürüşebilirsin.Pek çok hastası var bu forumda.

merhaba benfiknur...çok sağol bilgi için..aylin hanımın soyadı karanlık değil mi? Bir de Dr. Uğur Dikmen hakkında fikri olan var mı arkadaşlar?

aylin hanımla ilk görüşmeye gittiğimde 1 gün yeterli mi başka bir işlem muayene yapilıyor mu arkadaşlar ameliyatı şimdiden 15 tatili alabilir miyim istanbul dışından gelicem de

Herkese selam, ben ayın 26 'sı çarşamba günü Akdeniz Üniversitesi Hastenesinde Doç. Dr. Ömer Özkan'a ameliyat olmaya karar verdim. Daha önce bu hekime ameliyat olan varmı arkadaşlar, bilgilendirirseniz çok sevinirim. Ayrıca olan arkadaşlarada geçmiş olsun , ümid ederim herkes hayalindeki göğüslere sağlıkla kavuşur. Ne olur dua edin çok korkuyorum

Sevgili mehtap0708,korkacak hiçbirşey yok.Uzman bir hekim tarafından yapıldığı için hiç tereddüt etme.Benim ameliyatımı da bir doçent yapmıştı.Ağrı sızı hiç ama hiç duymadım.Abartmıyorum.Bana mahsus değil okuduğum kadarıyla.Forumda kimse canının yandığından falan bahsetmiyor farkındaysan.Herşey umduğundan çok daha kolay.Emin ol.Ben ameliyat akşamı neden çok korktum diye kendi kendime hayıflandım.ınsan daha önce tecrübesi olmadığı birşey yaşayacağı için tedirgin oluyor.O kadar kolay ki ,deforme olurlarsa hiç çekinmeden ,hatta çok daha emin olarak tekrardan toparlatırım ilerde.ınşallah sende aynı düşüncelerle ameliyat sonrası sürecini paylaşırsın bizlerle.Sevgiyle.......

Sevgili mehtap0708,korkacak hiçbirşey yok.Uzman bir hekim tarafından yapıldığı için hiç tereddüt etme.Benim ameliyatımı da bir doçent yapmıştı.Ağrı sızı hiç ama hiç duymadım.Abartmıyorum.Bana mahsus değil okuduğum kadarıyla.Forumda kimse canının yandığından falan bahsetmiyor farkındaysan.Herşey umduğundan çok daha kolay.Emin ol.Ben ameliyat akşamı neden çok korktum diye kendi kendime hayıflandım.ınsan daha önce tecrübesi olmadığı birşey yaşayacağı için tedirgin oluyor.O kadar kolay ki ,deforme olurlarsa hiç çekinmeden ,hatta çok daha emin olarak tekrardan toparlatırım ilerde.ınşallah sende aynı düşüncelerle ameliyat sonrası sürecini paylaşırsın bizlerle.Sevgiyle.......

Alakan için çok teşekkür ederim, insanın tanımadığı biri tarafından desteklenmesi çok hoşuma gitti. ınsana öyle ii geliyoki.Etrafımdaki herkes dertsiz başına dert alıyosun diye beni demoralize ediyor , buna eşim ve annemde dahil.Sürekli hatamı yapıyorum diye kendimi sorgulamaktan yoruldum. Gerçekten teşekkürler,vereliniortak

Son düzenleme:
mehtap0708 hoşgeldin. ben de bu forumu okuyana kadar ameliyat sadece kafamda yıllardır duran bir düşünce idi. kimse bahsetsem ne gerek var, çocuk yap öyle ameliyat ol derdi. ama gerçekten bu süreci yaşamış olanların tecrübeleri ile inanılmaz güvenim arttı. ben de çevremi biraz ikna etmek zorunda kaldım ama ameliyattan sonraki fiziksel ve ruhsal sağlığımı görünce hepsi gerekliliğine ikna oldular. keşke diyorum daha önce bu kadar kararlı olsaydım, daha önce ameliyat olabilseydim.
ameliyatımın üzerinden iki hafta geçti. hiçbir sıkıntı yaşamadım. hayatıma normal bir şekilde devam ediyorum. ve eski halimi şimdiden unuttum bile.
Froumdaki herkes de desteğini bu sebeple esirgemiyor. yaşamayan bilmez maalesef bu sıkıntıyı.

şimdiden geçmiş olsun.

sevgiler.

Ethimos ve diğerleri , kısaca forumdaki herkes iyiki varsınız. Ailemden ve eşimden bulamadığım moral ve motivasyonu sayenizde buldum. Sanırım bugün dünden daha farklı benim için, dün panikler içindeydim ; bugünse ameliyata neredeyse hazırım. Hepinize teşekkür ederim.

aylin hanımla ilk görüşmeye gittiğimde 1 gün yeterli mi başka bir işlem muayene yapilıyor mu arkadaşlar ameliyatı şimdiden 15 tatili alabilir miyim istanbul dışından gelicem de

Merhaba polly muayene için elbet bir gün yeterli. Hiç panik yapma herşey o kadar oturmuşki yerli yerine sistem işliyor. Muayeneye gidiyorsun, ameliyat randevusu, sabah hastaneye gidiyorsun, kantahlilleri, anestezist görüyor, Aylin hanım gelip foto çekip çizimleri yapıyor, sonra ameliyat için onay kağıdı imzalayıp hooop ameliyata. Birde meme küçültme öncesi mutlaka meme ultrasonu istiyor ama onu memleketinde de yaptırabilirsin. Ameliyat randevusu için görüşebilirsin canım ama 15 tatile 5 aydan fazla var değil mi? Neden 15 tatilde yaptırıyordun canım sen?

Ethimos ve diğerleri , kısaca forumdaki herkes iyiki varsınız. Ailemden ve eşimden bulamadığım moral ve motivasyonu sayenizde buldum. Sanırım bugün dünden daha farklı benim için, dün panikler içindeydim ; bugünse ameliyata neredeyse hazırım. Hepinize teşekkür ederim.

Mehtapçığım sana da şimdiden çok geçmiş olsun şimdiden, inan korkacak bişey yok. Sonradan niye bu kadar bekledim diye üzüleceksin.:sm_cool:

Mehtapçığım sana da şimdiden çok geçmiş olsun şimdiden, inan korkacak bişey yok. Sonradan niye bu kadar bekledim diye üzüleceksin.:sm_cool:

Teşekkür ederim arkadaşlar, olan herkese acil şifalar dilerim. Olmayanlarada güç kuvvet versin de bir an önce kurtulalım bu dertten.Bu arada Antalyada bu ameliyatı olan biri var mı Forumda acaba?? Hepinizi öpüyorum, saolun
opuyorumnanaktan

cevaplariniz icin tskr ederimm..

peki yaptiranlara bir sorum olacak hepiniz bana 1 dakika ayirip ne kadar ödedigini yazabilirmi..
benim icin miktari cok önemli..

ve kusura bakmayin yoruyorum sizi ama..
ben almanyada yasiyorum..
ön görüsme yapmak istemiyorum.. cünkü yurt disindakilere baska fiyat veriyorlarmis.
3-4 hafta gitsem tr ye.
o 3-4 hafta icinde .. hem randevu hem .. ameliyat olunabilirmiki?
doktora gittiginiz ve ameliyata alindiginiz sürec ne kadar?

cevaplariniz icin tskr ederimm..

peki yaptiranlara bir sorum olacak hepiniz bana 1 dakika ayirip ne kadar ödedigini yazabilirmi..
benim icin miktari cok önemli..

ve kusura bakmayin yoruyorum sizi ama..
ben almanyada yasiyorum..
ön görüsme yapmak istemiyorum.. cünkü yurt disindakilere baska fiyat veriyorlarmis.
3-4 hafta gitsem tr ye.
o 3-4 hafta icinde .. hem randevu hem .. ameliyat olunabilirmiki?
doktora gittiginiz ve ameliyata alindiginiz sürec ne kadar?
canim ben 2000 liraya amelyat oldum ben de yurt disinda yasiyorum turkiyeye gidince oldum doktora sali gunu gittim persembe sabahi ameliyatimi oldum daha once on gorusme falan birsey yapmamistim tabi doktoruma yurt disinda yasadigimi soylemedim sakin sende soyleme mail yoluyla gorustugum tum doktorlar burada yasadigimi ogrenince cok fiyat verdi cunku insallah sende en kisa zamanda olursun ameliyatini

saol canimm.. sanirim seninle özel mesaj yoluylada görüsmüstük..
ne zaman ameliyat oldun ve memnun kaldinmi baharcim doktorundan..
bana özelden drun ismini ve varsa telefonunu yazarmisin :) simdiden tsk ederim yardimlarin icin..

Herkese selam, ben ayın 26 'sı çarşamba günü Akdeniz Üniversitesi Hastenesinde Doç. Dr. Ömer Özkan'a ameliyat olmaya karar verdim. Daha önce bu hekime ameliyat olan varmı arkadaşlar, bilgilendirirseniz çok sevinirim. Ayrıca olan arkadaşlarada geçmiş olsun , ümid ederim herkes hayalindeki göğüslere sağlıkla kavuşur. Ne olur dua edin çok korkuyorum

selam ben oldum 6 temmuzda daha önceki sayfalara bakarsan yaşadıklarımı hep yazdım. kendisi harika bir doktor ama fazla yoğun ben bu kadar yoğun olacağını düşünmemiştim hatta bu yoğunluk bazen insanı tedirgin ediyor çünkü çok hızlı her konuda. ama için rahat olsun bir ay hastanede yattım meme ameliyatı (benim dışımda )olan herkes 4 günde iyileşip çünkü . sonucu herşeye değer dedirttiriyor korkma hiç çünkü ne ağrı ne sızı oluyor insanda sadece bayılıyorsun ve herşey bitmiş oluyor yine deseler yine yaptırırım. eski sayfaları okursan yaşadıklarım yazıyor orada eğer sorun olursa cevaplarım şimdiden geçmiş olsun.

X