-
- Konu Sahibi ---Lily---
- #1.381
Sevgili Fatmagül,
umarım dediğin gibidir:)Daha hoş görünmesini sağlayacaksa ne alaaaa.
Edaperissa,benim doktorum elle muayenede ve artı ultrasonda memeyi inceleyen doktor da meme dokusunun çok olduğunu ifade etti.Benim meme oldukça yumuşak.Sanırım yumuşak olması yağ kaplı olduğu göstermiyor.Ben gibi mesela.
kızlar bende katıldım bi izmirli olarak aranıza..çarşamba günü ege üniversitesinde cüneyt özek isimdeki doktora muayene için randevu aldım bakalım bi görüşeyim sonuç ne olucakk
3 günün kalmis hadi azkalmis hayirlisiyla süper olacaktir benfiknur...kaydirigubbakcemile5Ekim13,
2 temmuzda ufuk bilkay'a ameliyat olacağım.Tüm tecrübelerimi sizlerle paylaşacağım elbet:)Umarım güzel ve mutlu anlar paylaşırım.
aylacim izin zamanini degerlendiceksin bu sekilde ama sonrasindada kurtulmus olacaksin senin adina cok seviniyorum..opuyorumnanaktanEkim13, elbette yazarım. Yıılık iznime az kaldı, çıkar çıkmaz görüşür, seni de bilgilendiririm canım. Görüşmek üzere.
kızlar bende katıldım bi izmirli olarak aranıza..çarşamba günü ege üniversitesinde cüneyt özek isimdeki doktora muayene için randevu aldım bakalım bi görüşeyim sonuç ne olucakk
Merhaba şekerler,
Bayadır yazmıyorum buraya.
Yaa kızlar ben göğüslerimi küçük buluyorum şimdi ,110 falandı, 85-90 arası istemiştim ama 85 büyük geliyor şu anda , eşimde küçük buluyor üstelik, fazla belli etmese anlıyorum ben.
Zaten 2. bir düzeltme geçirdim bir tanesi daha küçük old. için benim durumumda olan var mı aranızda, tatilden gelince tekrar gidicem tabi, bakalım dr.um ne diyecek. o arada göbüşi küçülteyim belki daha büyük gözükürler.
merhaba. izmirde yaşıyorum. uzun zamandır düşündüğüm küçültme ameliyatı için yazdıklarınızdan cesaret alarak Ufuk Bilkay'dan randevu aldım. Hem çok heyecanlıyım hem de artık bir adım atabildiğim için sevinçliyim. Herkese paylaşımları için teşekkür ederim. Bilgi dışında cesaret de verdiniz.
hayırlısı olsun.inşallah sende istediğin göğüslere kavuşursun.Benimde doktorum ufuk bey, az kaldı 2 gün sonra ameliyatım.senin randevun ne zaman ?
kiz biz kurtalaim diye bakiyoruz sende büyültücem diyorsun:umursamaz: yazdiklarimi sakin yanlis anlama ufak bi saka tabiki herkesin kendine göre problemi canim ,evet cüneyt özek büyültme yappiyorsa kücültmede yaparkaydirigubbakcemile3 ayrica arkadasin biri yazmiz, gerci ben denk gelmedim haberlerde felanda rahmetli mickal jakson'u ameliyet etmisekimcim ben küçültme değil büyütme ameliyatı olucam nasipse:))sadece izmirde doktor tavsiyesi için yazdım cüneyt özek diye.:))ama küçültme ameliyatıda yapıyor
Hosgeldin ethimos ilk adimi atmisin ne güzel hersey gönlünce olur..merhaba. izmirde yaşıyorum. uzun zamandır düşündüğüm küçültme ameliyatı için yazdıklarınızdan cesaret alarak Ufuk Bilkay'dan randevu aldım. Hem çok heyecanlıyım hem de artık bir adım atabildiğim için sevinçliyim. Herkese paylaşımları için teşekkür ederim. Bilgi dışında cesaret de verdiniz.
mrb arkadaşlar. aranıza yeni katıldım. tüm yazılarınızı okudum. bende 04 temmuzda ameliyat olucam ama korkuyorum açıksası. dr um tuğrul maral duyan varmı bilmiyorum. 3000 tl istedi herşey dahil. akşam 5 te ameliyata giricekmişim 2,5 saat sürücekmiş ve gece istersem kendimide iyi hissedersem evme dönebilirmişim öle dedi. korkulcak bişey yokmuş. umarım ölede olur.ama şu beden konusunu bende anlamadım açıksası. 85 c takıyorum ki buna rağmen yanlardan taşıyor. doktorum 80 b ideal kadın göğsü olucak dedi. bakalım hayırlısı. ben şimdiden hepinize geçmiş olsun diyorum. ameliyattan sonra tekrar görüşmek üzere...
Ya arkadaşlar doktorumda muayenede , memesi büyük olan bayanlar oldukça küçülsün, hatta hepsini al diyorlar memeden bıktıkları için diye söylediydi. Benim de DD idi şimdi C dolu dolu, biraz daha ödemler inince C kalacak diye tahmin ediyorum. Ameliyat olmadan doktorunuzla iyi konuşun. Boya göre B cup bana küçük gelirdi mesela, C cup'tan çok memnunum. Hem ne kadar çok küçültürsek alttaki izler o kadar ortaya çıkar, kötü görünür demişti. İyi düşünün sonra pişman olup bi de büyüttürmeyin soora
B-C-D-DD 'den anlamıyorum ben sevgili güzelnurçin.Göğsün ameliyat öncesi ve sonrası klasik bedene göre kaçtı :))))
ısrarla soruyorum çünki benim doktorum şu/bu beden yaparım taahhütü vermedi.Vücudunuza uygun olarak küçülteceğim dedi. Korkuyorum şimdi acaba istedimden çok mu büyük olur diye