Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Bayındır'da 4500 TL'ye yaptı canım

Baharcığım çok güsel olmuştur eminim. Benim ikisi de D cup idi, şimdi B cup oldular, yani B cup'tan biraz taştılar sütyende ama şişler inince tam B cup olurlar heralde. Benim doktorum 15.günden başlamak üzere scarfade diye silikon jel verdi. Contrakstubeks duymuştum ben de onu önermedi, pek işe yaramıyo die, sıvı silikon daha iyiymiş.

sen sanslısın canım beyaz tenlı oldugun ıcın enınde sonunda ızlerın gecıcek benımkıler daımı ama olsun ızler olsada sıslıklerım ınınce ıstedıgım gıbı gıyınıcem amelıyattan once her gıydıgımde gogsumun buyuklugu anlasılıyordu boyle cok rahatım amelıyatımda hıc bır sorun cıkmadı bu persembede kısmetse dıkıslerım alınıcak ben temmuz sonunda gerı donucem doktora amerıkada yasadıgımı soylemedım sureklı kontrole gıtmek gerekıyormu kı bırde son bırsey daha sporcu sutyenını ne kadar sure kullandın?

kızlarrrr bende bıktım ama suan hamileyım ocakta doğum yapıcam..ozamanyaptrcam kesın karar verdım kötu bişey olmaz demı kızlarrrr....istanbulda yaptrmayı düşünüyorum acaba doğumdan sonra ne kadar süre lazım.istedıgımı giyemıyorum ya zayıftım hadı dıyrdum ama kılo aldım en cok memelrım aldı bu nasıl iştir yaaa küçültğcğde işte 80 D takıyorum bu benımkıelr en buyukmu kızlar...elbise gıyıorum vss gögüse geldımı kapanmıyorrr..amelıyattan korkuyorum ama cekılmez bu yaa bu ay 26 oluyprum gecmı sizce yaa kendımı yaslı gibi hisetmeye başladım hamileyım ondanmı nee off kızlarrr.demek amelıyat 5500 ytl el atmısken burun kemigimide aldırrım kızlar maliyet kaç olur toplam:)) ama fıstık olurum.normal doğum yaparsam bunalrdanda korkmam....

Tatlım sağlıkla al bebeğini kucağına. Ameliyat emzirme bittikten 6 ay sonra yapılıyor. Yani nerden baksan senin 1,5 yılın falan var. Hani en az 6 ay emzirsen diorum. Sen şimdi bebişini düşün zamanı gelince olursun elbet ama o zamana kadar çok sular akar köprünün altından, fiat değişir yani sanırımsa

Merhaba kızlar,
Ben girmeyeli kimler ameliyat olmuş, neler kaçırmışım meğer. Ameliyat olanların hepsine geçmiş olsun. Ne mutluluk ipsiz asılı ağırlıklardan kurtulmak...
Ameliyat öncesi merak ediyorum ne tür testler, işlemler yapılıyor? Herkes bir anlatsın lütfen mamografi, kan vs. ne varsa. Sinagame sen de lütfen! Bir de ameliyat sonrası kullanılan merhem vb. nin adı...
Anlaşılan çok kişi varsırada. Bir de ben varım sanırım Temmuz grubunda. :)

canım benden amelıyat oncesı hıc bırsey ıstenmedı amelıyat olacagım sabah yatıs ıslemlerım yapıldı uzerıme onlugumu gıydım o zaman bır ıkı tup kan aldılar tabı ben o arada anestezı doktoruyla muhabbet edıyordum kendımde anestezı teknıkerı oldugum ıcın muhabbetımız ıyıydı saolsun ıstedıgım ılacla uyuttu o ılaclada uyandırdı mukemmel uyandım ama dedıgın merhemı bılmıyorum bende bu hafta gıdıp dıkıslerımı aldırıcam o zaman sorucam bende sende ınsallah en kısa zamanda kurtulursun fazlılıklarından sımdıden sanada gecmıs olsun

canım çok teşekkür ederim.sana da kolay gelsin şimdiden geçmiş olsun...

canım bana ameliyat öncesinde kan testi yapıldı sadece.. 3 tüp kan aldılar ama nelere baktılar bilmiyorum onlarla doktorum ilgilendi çünkü sonuçları falan doktorum aldı yani.. mamografi çekilmedi ameliyat sonrasında çıkan dokularda patalojiye gönderildi ne olur ne olmaz diye..ameliyat sonrasında tam hatırlamıyorum ama aşağı yukarı 1ay sonrasında falanda contractubex jel kullanmaya başladım..benimde tenim koyu olduğu için haziran sonuna kadar kullan dedi doktor ama sıcaklarda ihmal ettim mayıs ortasından beri kullanmıyorummirmirmirmir

canım temmuzda kurtulanlar kervanına sorunsuz katılman dileğiylea.s.a.s.

canım benden akciğer filmi-ekg vede SİNAGAME fıstığımın söylediğigibi 1 kaç tüp kan aldılar tabi kanda nelere baktıklarını bilemiyeceğim umarım yardımcı olmuşuzdur

Canım iki ay kadar duzenli kullandım...halada kullanıyorum toplayıcı sutyenlerden sonra rahat geldi sanırım.....surekli kontrol gerektiğini sanmıyorum umarım bir problem cıkmaz ..zaten dikişlerden sonra artık iş zamana kalıyor....meme şeklini alıyor..emin ol eskisinden cok cok daha rahat olacaksın birde mutlaka jel yazdır...eczaneyede sordum en iyisi ve en etkiliolanı dedi...sen genede dr danış ve kullanmaya başlayacağın zamanı öğren...bu arada bende bir dönem amerikada bulundum....New york- syracuse...

Bahar82, Nisan ve Sinagame tşk ederim. Hepinize tekrar tekrar geçmiş olsun.
Bahar82 anestezi ilaçları arasında nasıl bir fark var ki, ben hiç bilmem. Tek bildiğim ameliyatlardan sonra korkunç gaz sancıları çektiğim. Varsa önereceğin birşey dikkate almak isterim canım. Zira bir safra kesesi ameliyatından sonra 4 gün her ufacık kıpırtımda çektiğim sancıları hala unutamıyorum.(Bunda da böyle birşey yaşarmıyım bilmiyorum.

Ankara'da sigorta karşılarsa ameliyat olabilirim. peki hemen ameliyat olabiliyor muyum yoksa aylar sonraya mı gün veriyorlar mafoldumben lütfen beni aydınlatın..

Son düzenleme:
LAVERNA,sen de benim gibi gün sayıyorsun:) acayip heyecanlıyım.Korkudan bahsetmeme hiç gerek yok tu ama.....çok korkuyorum itiraf edeyim. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Tatlım karın ameliyatı sonrası o tarz problemler oluyor, zira sezeryandan sonrada oluyo. Ama meme küçültme sonrası gaz problemi veya karın ağrısı olmadı bende, kimsede de okumadım

Sağol şekercim, ben de öyle olmasını umuyorum. Gerçekten kimse de öyle birşey yazmamış.

LAVERNA,sen de benim gibi gün sayıyorsun:) acayip heyecanlıyım.Korkudan bahsetmeme hiç gerek yok tu ama.....çok korkuyorum itiraf edeyim. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

evet gün sayıyorum ve beklemek baş ağrısı yapıyor hiç korkmuyorum çok rahatımsadece çok sabırsızım ve bende huzursuzluk yapıyor. umarım herşey gönlümüzce olur . şimdiden geçmiş olsun canım. :lepi: zemuszemus :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…