Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ya Ufuk Bey ya Cenk Görken canım. Cenk Bey'le daha görüşmediğim için karara varmadım.

ayla ,doktorunu belirledin mi?

izmirdeki doktorlardan bahsediyorsunuz, bende izmirdeki doktorlara bakiniyorum ,ve bilgi toplamaya calisiyorum,
gerci ben diger sayfada yani izmir'de estetik basliginda liste verdimdi doktorlarin... kim hangi doktoru taniyor ve tecrübelerini paylasinlar istemistim ,ufuk bilkay ve cüneyt özek yazilmis tabi diger birkac Dr. isimlerde var...

benimde internete baktigimda genelde izmirde 3-5 doktor gözüme carpti,tabi interneten yurtdisindan elimden gelen bukadar oldugundan izmirde olan arkadaslar bire bir görüsmeler yapma imkani oldugundan sizlerin tecrübelerine ihtiyacim var daha dogrusu ihtiyacimiz var degilmi kizlar

Ankara'da sigorta karşılarsa ameliyat olabilirim. peki hemen ameliyat olabiliyor muyum yoksa aylar sonraya mı gün veriyorlar mafoldumben lütfen beni aydınlatın..
niden kisme bana cvp vermedi :uhm: benneyaptımki mafoldumben

Arkadaşlar doktorum elle muayene sonrasında ve bugünde ultrason çeken görevli meme dokumun çok olduğundan sözetti.Yağ değil de meme dokusundan oluşması benim için dezavantaj mı ,avantaj mı bilgisi olan var mı? Ben ikinci çocuk sahibi olmak yada olmamak hususunda çok net değilim ve sırf bu ameliyat yüzünden bebek sahibi olup emziremezsem kahrolurum heralde.Aramızda ameliyat olup emziren var mı?Doktorlar anladım kadarıyla bu konuda garanti vermiyorlar.Heyecanımdan da kendi doktoruma şuan sizlere sordum soruyu sormayı unutmuşum:).Bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

herkese merhabalar. ben de çok uzun yıllardır meme küçültme ameliyatının hayalini kurmaktayım. bebek bekliyorum şu an. inşallah emzirme döneminden sonra ameliyatı düşünüyorum. bedenim 75 DD mirmirmirmir yani aslında oldukça zayıfım, allahtan boyum uzun çok abes durmuyor.. şimdi hamilelik de eklendi tabii fazla kilo almamama rağmen tahmin edeceğiniz üzere memeler büyüdü. süt verirken ne olacak halim bilmiyorum.ameliyat fiyatları benim tahminimden biraz daha pahalıymış ben 3000-5000 ytl arasıdır diyordum. mirmirmirmir genellikle herkes aklımdan zorum olduğunu düşünüyor küçültme fikrimi duyunca. ama ancak biz anlarız birbirimizin halinden. artık istediğim şeyleri rahatça giymek istiyorum, sırtım ağrımasın istiyorum. umarım kızımın memeleri bana benzemez :Saruboceq::ecrin_bebek: çok uzattım, ama canımı sıkıyor haliyle bu mesele, şimdi fiyatlar daha da canımı sıktı. ameliyat olmuş herkese geçmiş olsun diliyorum buradan. tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkürler..a.s. darısı başıma opuyorumnanaktan

Merhaba kızlar,
Ben girmeyeli kimler ameliyat olmuş, neler kaçırmışım meğer. Ameliyat olanların hepsine geçmiş olsun. Ne mutluluk ipsiz asılı ağırlıklardan kurtulmak...
Ameliyat öncesi merak ediyorum ne tür testler, işlemler yapılıyor? Herkes bir anlatsın lütfen mamografi, kan vs. ne varsa. Sinagame sen de lütfen! Bir de ameliyat sonrası kullanılan merhem vb. nin adı...
Anlaşılan çok kişi varsırada. Bir de ben varım sanırım Temmuz grubunda. :)

Merhaba ayla. Ameliyattan önce 12 saat hiçbirşey yemedim.Hastaneye gittiğimde benden de önce kan alındı. Tansiyonuma baktılar. Kanda nelere baktılar hiç bilmiyorum ama bir sorun olmadığını söylediler ve çizimlerim yapıldı. Sonra aneztezi doktoru geldi ve bi sakinleştirici yaptı gerisi yok zaten bende. Asansöre bindiğimde dalga geçiyodum bu bana hiçbişey yapmadı uyumak istiyorum diye. Asansörden inip ameliyathaneye girişimi bile hatırlamıyorum. Çıkan dokular patalojiye gönderildi ama çok şükür onlarda da bir sorun yoktu. Ameliyattan sonra sargılarım çıktığında dikişlerim kapanana kadar bepantene sürdüm ben .Sonra 2. ayda da contratubex kreme başladım halada kullanıyorum ama artık ihmal ettim aklıma geldikçe sürüyorum. Benim 7 ay oldu ama hala mor renkleri. Daha ten rengime dönmedi. 6. aydan sonra doktorum mamografi çektirmemi söylemişti ama henüz fırsatım olmadı.

Sanada şimdiden çok geçmiş olsun diyorum. Yaza bomba gibi bi giriş yapacaksın ne güzel. Ben bikini alırken ilk kez olan bikiniler arasından hangisini alacağıma karar veremedim. Önceden üzerime olanı güzel çirkin almak zorunda kalıyordum şimdi seçimi benim yapmam çok güzel bi duyguymuş :))) Sende çabucak atlatırsın inş...

Canım iki ay kadar duzenli kullandım...halada kullanıyorum toplayıcı sutyenlerden sonra rahat geldi sanırım.....surekli kontrol gerektiğini sanmıyorum umarım bir problem cıkmaz ..zaten dikişlerden sonra artık iş zamana kalıyor....meme şeklini alıyor..emin ol eskisinden cok cok daha rahat olacaksın birde mutlaka jel yazdır...eczaneyede sordum en iyisi ve en etkiliolanı dedi...sen genede dr danış ve kullanmaya başlayacağın zamanı öğren...bu arada bende bir dönem amerikada bulundum....New york- syracuse...
saol canım dun doktora gıttım dıkıslerın yarısını aldı bırazı kaldı onlarıda salı gunu alıcak bır pomat verdı onu sur dıkısler yumusasın dedı ılk defa bugun yıkandım artık su degebılır dedı senın kullandıgın kremın adı aklıma gelmedı ama amelıyat sonrası surulen kremler varmıs bende kullanmaya baslıyım mı dedım daha cok erken dedı salı gunu gıttıgımde yazdırırım doktora adını hemde ne zaman kullanıcagımı sorarım senden allah razı olsun sen olmasan aydın beyı bulmayacaktım hemde benı hatırladıgı ıcın daha cok ılgı gosterdı saol canım bu arada bende new york long ısland da yasıyorum

Bahar82, Nisan ve Sinagame tşk ederim. Hepinize tekrar tekrar geçmiş olsun.
Bahar82 anestezi ilaçları arasında nasıl bir fark var ki, ben hiç bilmem. Tek bildiğim ameliyatlardan sonra korkunç gaz sancıları çektiğim. Varsa önereceğin birşey dikkate almak isterim canım. Zira bir safra kesesi ameliyatından sonra 4 gün her ufacık kıpırtımda çektiğim sancıları hala unutamıyorum.:KK43:(Bunda da böyle birşey yaşarmıyım bilmiyorum.

canım gogus amelıyatından sonra gaz sancısı olmaz normalde gazla uyutulur ben ondan korkuyordum onun ıcın anestezı doktoruma propofol dıye bır ılac var benı onunla uyutup onunla uyandırmasını ıstedım benım ıstedıgımı yaptı amelıyat suresıncede gaz verdı uyanmama yakın yıne o ılacı verdı cok guzel uyandım hıc mıde bulantısı bas donmesı hıc bırsey olmuyor super bır ılac sende soyle ınsallah sorunsuz gecer amelıyatın

slm arkadaslar 90 beden kullanıyorum ve artık rahatsız olmaya basladım omuzlarıma agrı yapıo artık goğüslerım benım sorum şu;sigorta gogüs kucultme estetıgını karsılıyormu acaba:uhm:

Arkadaşlar doktorum elle muayene sonrasında ve bugünde ultrason çeken görevli meme dokumun çok olduğundan sözetti.Yağ değil de meme dokusundan oluşması benim için dezavantaj mı ,avantaj mı bilgisi olan var mı? Ben ikinci çocuk sahibi olmak yada olmamak hususunda çok net değilim ve sırf bu ameliyat yüzünden bebek sahibi olup emziremezsem kahrolurum heralde.Aramızda ameliyat olup emziren var mı?Doktorlar anladım kadarıyla bu konuda garanti vermiyorlar.Heyecanımdan da kendi doktoruma şuan sizlere sordum soruyu sormayı unutmuşum:).Bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Merhaba Benfiknur, ben de temmuz ayında ameliyat olacağım, meme dokusundan zengin olması iyi, küçültme sonrası daha dik duruyormuş, yağdan zengin olan meme pelte gibi yayılıyormuş, protezle dikleştirme gerekiyormuş. Sen de bende şanslıyız yani!zemuszemus Emzirme olayı için meme ölçülerimi aldı doktorum. Köprücük kemiği ile meme ucu arası 34 santimden büyük olursa sonradan emzirilemiyormuş. Benim 32 cm yırttım yani. Ama emziremiyecek olsan doktorun söylerdi herhalde. Kime ameliyat oluyosun canım, ne zaman??kaydirigubbakcemile

fatmagül meme dokusunun mu yoksa yağ dokusunun mu fazla olduğu nasıl anlaşılabiliyo sanırım doktor elle muayne edip anlıodur ama mesela senin göğülerin yumuşak mı ? sanırım yağ fazla olursa kilo verince göğüste de bir miktar küçülme olabiliyo aksi takdirde göğüs küçülmüuo mesela ben 55 e kadar indim ama göğsümde hiçbir küçülme yok

fatmagül meme dokusunun mu yoksa yağ dokusunun mu fazla olduğu nasıl anlaşılabiliyo sanırım doktor elle muayne edip anlıodur ama mesela senin göğülerin yumuşak mı ? sanırım yağ fazla olursa kilo verince göğüste de bir miktar küçülme olabiliyo aksi takdirde göğüs küçülmüuo mesela ben 55 e kadar indim ama göğsümde hiçbir küçülme yok

Tatlım zaten benim memeler çok ağır ve sert bikere, doktorum eliyle tarttığında da demişti, muayenede de söyledi. Zaten yağdan da zengin olsa kilo vermekle çok aşırı küçülmez dedi doktorum. Bi de ameliyat öncesi meme ultırasonu istedi, bugün öğle arası çektirdim. Orda da yazıyo.

Evet şekerler en canlı kanıtı benim 35 kilo verdim banamısın demedi memeler. 85 DD full'dü eh biraz gevşedi gibi 35 kilonun sonunda

canım cevabın için sağol ya umarım yumuşak olması küçültme ameliatı olabilmemi engellemez ben haftaya gidicem doktora henüz görüşmedim bir de sen hangi doktora gidiyosun acaba?

canım cevabın için sağol ya umarım yumuşak olması küçültme ameliatı olabilmemi engellemez ben haftaya gidicem doktora henüz görüşmedim bir de sen hangi doktora gidiyosun acaba?

Tatlım ben Aylin Karanlık'a ameliyat olucam. Doktorumla görüştüm, kararım kesin artık. Temmuzun 13-14'ü gibi ameliyat olucam, doktor hanım kongreden döner dönmez. İznimi de ayarladım yalvar yakar. Sen kime gidiyorsun şekerim???

canım benim tüm yaz tatil öğretmenim ben 2 ay tatil var diye çok acele etmedim :) bi arkadasım yakup avşarı önerdi onunla görüşücem ama tam karar vermiş değilim açıkcası :) şimdiden geçmiş olsun canım:)

Cevap veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
ızmir'den doktor araştıran arkadaşım,ben de şaşırdım ama ızmir'de ameliyat olan pek de kimse çıkmadı 1 yıldır takip ediyorum burayı. Sinagame ve 1 kişi daha vardı. Ufuk Bilkay çok önerilmiş.ben görüştüm geçen yıl, oldukça rahat görünüyor ama sanki izleri fazla vurguladı gibi geldi bana. Belki benim yansıttığım enerji ama nedense biriyle daha görüşmeliymişim gibi geldi. Ufuk Bey'den önce 2 doktorla daha görüşmüştüm. Ahmet Aksoylar mı aman aman diyebilirim. ılk sayfalarda uzun uzun anlatmıştımbu gçrüşmelerden edindiğim izlenimleri. Diğer hoca da (Dokuz Eylül'den) iyiydi ama elinde mezure herşeyi ölçerek söylüyor, sanki bir sorunla karşılaşssak pratik davranamayacak da kitapta ne yazıyordu diye bakacak gibi hissetttim. Sinagame'in doktorunun özgüveni ve dren kullanmaması onunla mutlaka görüşmem gerektiğini düşündürdü.Sinagame de çok memnundu zira. Telefon ettiğimde de çok detaylı görüştü, hoşuma gitti.Bu yüzden ben Cenk Görken'le ille de görüşmek istiyorum.

Cevap veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
ızmir'den doktor araştıran arkadaşım,ben de şaşırdım ama ızmir'de ameliyat olan pek de kimse çıkmadı 1 yıldır takip ediyorum burayı. Sinagame ve 1 kişi daha vardı. Ufuk Bilkay çok önerilmiş.ben görüştüm geçen yıl, oldukça rahat görünüyor ama sanki izleri fazla vurguladı gibi geldi bana. Belki benim yansıttığım enerji ama nedense biriyle daha görüşmeliymişim gibi geldi. Ufuk Bey'den önce 2 doktorla daha görüşmüştüm. Ahmet Aksoylar mı aman aman diyebilirim. ılk sayfalarda uzun uzun anlatmıştımbu gçrüşmelerden edindiğim izlenimleri. Diğer hoca da (Dokuz Eylül'den) iyiydi ama elinde mezure herşeyi ölçerek söylüyor, sanki bir sorunla karşılaşssak pratik davranamayacak da kitapta ne yazıyordu diye bakacak gibi hissetttim. Sinagame'in doktorunun özgüveni ve dren kullanmaması onunla mutlaka görüşmem gerektiğini düşündürdü.Sinagame de çok memnundu zira. Telefon ettiğimde de çok detaylı görüştü, hoşuma gitti.Bu yüzden ben Cenk Görken'le ille de görüşmek istiyorum.

aylacim izmirde doktor arastirmasina giren bendim,evet haklisin bende bu saydanin birinci sayfadan suana kadar yazilanlari okudum ayrica birde diger baslik var ızmir'de Estetik Cerrah tavsiyeleri orayida takip ediyorum, gercekten izmirden gögüs kücüktme ile alakali yazan pek yokne yazikki...
sinagame disinda...(bu arada gecde olsa gecmis olsun ,sinavlarinida atlatti sanirim cici kardesimiz.simdi yazin tadini cikarmakla meskul sanirim kendisi)

suana kadar yaptigin görüsmeler hakkinda verdigin bilgiler icin cok tesekkür ederim canim,yazdigin gibi Cenk Görkenle görüstügündede izlenimlerini burada bizle paylasirsan cok mumnun olucam...

simdiden kolay gelsin...

Son düzenleme:
Sevgili Fatmagül,
umarım dediğin gibidir:)Daha hoş görünmesini sağlayacaksa ne alaaaa.
Edaperissa,benim doktorum elle muayenede ve artı ultrasonda memeyi inceleyen doktor da meme dokusunun çok olduğunu ifade etti.Benim meme oldukça yumuşak.Sanırım yumuşak olması yağ kaplı olduğu göstermiyor.Ben gibi mesela.

X