- 4 Temmuz 2007
- 382
- 2
- Konu Sahibi ---Lily---
- #1.361
Ya Ufuk Bey ya Cenk Görken canım. Cenk Bey'le daha görüşmediğim için karara varmadım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya Ufuk Bey ya Cenk Görken canım. Cenk Bey'le daha görüşmediğim için karara varmadım.
ayla ,doktorunu belirledin mi?
niden kisme bana cvp vermedi :uhm: benneyaptımki mafoldumbenAnkara'da sigorta karşılarsa ameliyat olabilirim. peki hemen ameliyat olabiliyor muyum yoksa aylar sonraya mı gün veriyorlar mafoldumben lütfen beni aydınlatın..
Merhaba kızlar,
Ben girmeyeli kimler ameliyat olmuş, neler kaçırmışım meğer. Ameliyat olanların hepsine geçmiş olsun. Ne mutluluk ipsiz asılı ağırlıklardan kurtulmak...
Ameliyat öncesi merak ediyorum ne tür testler, işlemler yapılıyor? Herkes bir anlatsın lütfen mamografi, kan vs. ne varsa. Sinagame sen de lütfen! Bir de ameliyat sonrası kullanılan merhem vb. nin adı...
Anlaşılan çok kişi varsırada. Bir de ben varım sanırım Temmuz grubunda. :)
saol canım dun doktora gıttım dıkıslerın yarısını aldı bırazı kaldı onlarıda salı gunu alıcak bır pomat verdı onu sur dıkısler yumusasın dedı ılk defa bugun yıkandım artık su degebılır dedı senın kullandıgın kremın adı aklıma gelmedı ama amelıyat sonrası surulen kremler varmıs bende kullanmaya baslıyım mı dedım daha cok erken dedı salı gunu gıttıgımde yazdırırım doktora adını hemde ne zaman kullanıcagımı sorarım senden allah razı olsun sen olmasan aydın beyı bulmayacaktım hemde benı hatırladıgı ıcın daha cok ılgı gosterdı saol canım bu arada bende new york long ısland da yasıyorumCanım iki ay kadar duzenli kullandım...halada kullanıyorum toplayıcı sutyenlerden sonra rahat geldi sanırım.....surekli kontrol gerektiğini sanmıyorum umarım bir problem cıkmaz ..zaten dikişlerden sonra artık iş zamana kalıyor....meme şeklini alıyor..emin ol eskisinden cok cok daha rahat olacaksın birde mutlaka jel yazdır...eczaneyede sordum en iyisi ve en etkiliolanı dedi...sen genede dr danış ve kullanmaya başlayacağın zamanı öğren...bu arada bende bir dönem amerikada bulundum....New york- syracuse...
Bahar82, Nisan ve Sinagame tşk ederim. Hepinize tekrar tekrar geçmiş olsun.
Bahar82 anestezi ilaçları arasında nasıl bir fark var ki, ben hiç bilmem. Tek bildiğim ameliyatlardan sonra korkunç gaz sancıları çektiğim. Varsa önereceğin birşey dikkate almak isterim canım. Zira bir safra kesesi ameliyatından sonra 4 gün her ufacık kıpırtımda çektiğim sancıları hala unutamıyorum.(Bunda da böyle birşey yaşarmıyım bilmiyorum.
Arkadaşlar doktorum elle muayene sonrasında ve bugünde ultrason çeken görevli meme dokumun çok olduğundan sözetti.Yağ değil de meme dokusundan oluşması benim için dezavantaj mı ,avantaj mı bilgisi olan var mı? Ben ikinci çocuk sahibi olmak yada olmamak hususunda çok net değilim ve sırf bu ameliyat yüzünden bebek sahibi olup emziremezsem kahrolurum heralde.Aramızda ameliyat olup emziren var mı?Doktorlar anladım kadarıyla bu konuda garanti vermiyorlar.Heyecanımdan da kendi doktoruma şuan sizlere sordum soruyu sormayı unutmuşum:).Bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
fatmagül meme dokusunun mu yoksa yağ dokusunun mu fazla olduğu nasıl anlaşılabiliyo sanırım doktor elle muayne edip anlıodur ama mesela senin göğülerin yumuşak mı ? sanırım yağ fazla olursa kilo verince göğüste de bir miktar küçülme olabiliyo aksi takdirde göğüs küçülmüuo mesela ben 55 e kadar indim ama göğsümde hiçbir küçülme yok
canım cevabın için sağol ya umarım yumuşak olması küçültme ameliatı olabilmemi engellemez ben haftaya gidicem doktora henüz görüşmedim bir de sen hangi doktora gidiyosun acaba?
Cevap veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
ızmir'den doktor araştıran arkadaşım,ben de şaşırdım ama ızmir'de ameliyat olan pek de kimse çıkmadı 1 yıldır takip ediyorum burayı. Sinagame ve 1 kişi daha vardı. Ufuk Bilkay çok önerilmiş.ben görüştüm geçen yıl, oldukça rahat görünüyor ama sanki izleri fazla vurguladı gibi geldi bana. Belki benim yansıttığım enerji ama nedense biriyle daha görüşmeliymişim gibi geldi. Ufuk Bey'den önce 2 doktorla daha görüşmüştüm. Ahmet Aksoylar mı aman aman diyebilirim. ılk sayfalarda uzun uzun anlatmıştımbu gçrüşmelerden edindiğim izlenimleri. Diğer hoca da (Dokuz Eylül'den) iyiydi ama elinde mezure herşeyi ölçerek söylüyor, sanki bir sorunla karşılaşssak pratik davranamayacak da kitapta ne yazıyordu diye bakacak gibi hissetttim. Sinagame'in doktorunun özgüveni ve dren kullanmaması onunla mutlaka görüşmem gerektiğini düşündürdü.Sinagame de çok memnundu zira. Telefon ettiğimde de çok detaylı görüştü, hoşuma gitti.Bu yüzden ben Cenk Görken'le ille de görüşmek istiyorum.