- Konu Sahibi ---Lily---
- #1.401
ben asla cesaret edemiicem sanırım şu anda 85 c takıyorum ama emzirmeden dolayı baya bi pörsüdü aynada bakınca kendimden utanıyorum eşim bişi demiyo tabbi derse kırarımkafasını ama ben çok rahatsızım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben asla cesaret edemiicem sanırım şu anda 85 c takıyorum ama emzirmeden dolayı baya bi pörsüdü aynada bakınca kendimden utanıyorum eşim bişi demiyo tabbi derse kırarımkafasını ama ben çok rahatsızım
sehbalcim amacim seni korkutmak degildi sadece dikkatli olman acisindandi, korkunu bi sekilde yenmeye bak ,haberi okuduktan sonra ayni doktorda ameliyat olcaksan bu demekki sen doktoruna güveniyorsun..bu cok önemli bence insan kendini teslim etcegi doktora güvenmesi, bence bu ilk adim ve ilk adim sonrasi geliyor zaten (saniyorum ben saha ameliyat olmadim ama baska konularda doktora gitigimden)sağol cnm bilgin için hepsini okudum bende çok araştırma yaptım ama nedense güvenemiyorum hala içimde bir korku var belki ameliyat stesindendir. az önce doktorla tekrar konuştum cmartesi 5,30 da ameliyata giriceksin 23,00 kadar çıkarsın hastaneden dedi korkma bu kadar dedi. ama gelde bana anlat..
herkese merhaba bende sizler gibi ameliyat olmak istiyorum araştırma hastanesinde dr lada görüştüm 2000 -2500 yaparım dedi yanlız biraz kilo verrmem lazım hipotroid hastası olduğum için birazda zor kilo veeriyorum .artık inş bidahki yaza kilo vermiş olarak ameliyat olmak istiyorum.
benim bi sorum olacaktı bu devlet hastanelerinde ameliyat olanlara acaba ameliyat olduğuuz doktorun uzmanlığı meme küçültmemiydi yoksa farklımıydı .
cevaplarsanız sevinirim hadi kızlar...
kızlar bana şans dileyin yarın ameliyatım varrrrrr :)
Geçmiş olsun Laverna şimdiden, Şehbalciğim sen de az araştırmamışsın ha 8 sene! dile kolay ya ! Ben 1-2 haftada karar verdim canım yaa
kızlar bana şans dileyin yarın ameliyatım varrrrrr :)
Arkadaşlar,
ameliyat geçti.Çok şükür çok iyiyim.Ağrı,sızı neredeyse hiç yok.Sadece sürekli yatmaktan omuzlarım ve popom acıyor.Hiç korkulacak birşey yok.İnşallah iyileşme sürecimde böle sorunsuz geçer.Yarın drenler alınacak ve yeni göğüslerimi göreceğim.Umarım onlarında yeni halini beğenirim:)
.Laverna senin nasıl geçti arkadaşım.Umarım herşey yolundadır.
Dip notaha sonra tüm detayları yazacağım(Eşim,ailem.... oturmama izin vermiyorlar fazla).
Sevgiyle kalın......
Arkadaşlar,
ameliyat geçti.Çok şükür çok iyiyim.Ağrı,sızı neredeyse hiç yok.Sadece sürekli yatmaktan omuzlarım ve popom acıyor.Hiç korkulacak birşey yok.İnşallah iyileşme sürecimde böle sorunsuz geçer.Yarın drenler alınacak ve yeni göğüslerimi göreceğim.Umarım onlarında yeni halini beğenirim:)
.Laverna senin nasıl geçti arkadaşım.Umarım herşey yolundadır.
Dip notaha sonra tüm detayları yazacağım(Eşim,ailem.... oturmama izin vermiyorlar fazla).
Sevgiyle kalın......