Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

ben asla cesaret edemiicem sanırım şu anda 85 c takıyorum ama emzirmeden dolayı baya bi pörsüdü aynada bakınca kendimden utanıyorum eşim bişi demiyo tabbi derse kırarımkafasını ama ben çok rahatsızım

ben asla cesaret edemiicem sanırım şu anda 85 c takıyorum ama emzirmeden dolayı baya bi pörsüdü aynada bakınca kendimden utanıyorum eşim bişi demiyo tabbi derse kırarımkafasını ama ben çok rahatsızım

Tatlım seninkine küçültme değil toparlama askılama yapılabilir. Ama doktorlar emzirme bitsin 6 ay geçsin diyolar. Sen bebişini büyüt sonra çok rahatsız olursan (ki sanırım oluyorsun) toparlatırsın canım ya . İnsanın kendine özgüveni geliyor inan

herkese merhaba bende sizler gibi ameliyat olmak istiyorum araştırma hastanesinde dr lada görüştüm 2000 -2500 yaparım dedi yanlız biraz kilo verrmem lazım hipotroid hastası olduğum için birazda zor kilo veeriyorum .artık inş bidahki yaza kilo vermiş olarak ameliyat olmak istiyorum.
benim bi sorum olacaktı bu devlet hastanelerinde ameliyat olanlara acaba ameliyat olduğuuz doktorun uzmanlığı meme küçültmemiydi yoksa farklımıydı .
cevaplarsanız sevinirim hadi kızlar...

Hoşgeldin GÜLCEK.Araştırırken önceki çalışmalarına veya varsa alan başarılarına falan bakmanı tavsiye ederim.Anladım kadarıyla tek alanda ihtisası olan doktor yok gibi birşey.Hepsi herşeyi yaparım diyor....Duygusal sebeplerden dolayı .Hastane ortamında da branşlaşmış değiller.Hepsi estetik uzmanı ünvanı ile çalışıyor.ıyi olduğu alanı kendin araştırarak buluyorsun.

Hos geldin sehbal
yazdigin doktor hakkinda ben internet üzeri arastirma yaparkene biseyler okumustum ama cok olmustu, kadinlar külü

kadinlarkulubu-dr-tugrul-maral-hakkinda-bilgi.buraya tikla

tavsiyeediyorum diye bir sitede Dr.tugrul maraltavsiyesine bak..

ama kizlar dikkatli olun, googleye arattirdigimda sabah gaztesinin haberini gördüm sok oldum
linki vermek ne kadar dogru bilmiyorum ama site yönetimindeki arkadaslar kusura bakmasin..sonucta biz bayanlar iyi dr. bakiyoruz..iyisinide kötüsünüde birbirimizi uyarmamiz gerek diye düsünüyorum..
arsiv.sabah gazetesil[/B][/QUOTE]

sağol cnm bilgin için hepsini okudum bende çok araştırma yaptım ama nedense güvenemiyorum hala içimde bir korku var belki ameliyat stesindendir. az önce doktorla tekrar konuştum cmartesi 5,30 da ameliyata giriceksin 23,00 kadar çıkarsın hastaneden dedi korkma bu kadar dedi. ama gelde bana anlat..

sende hoş geldin gülcekk ama hangi araştırma hastanesi 2000 2500 dedi. ben okadar hastaneye gittim 3000 tl den aşağıya fiyat vermediler. bilgi verirsen sevinirim canım.

sağol cnm bilgin için hepsini okudum bende çok araştırma yaptım ama nedense güvenemiyorum hala içimde bir korku var belki ameliyat stesindendir. az önce doktorla tekrar konuştum cmartesi 5,30 da ameliyata giriceksin 23,00 kadar çıkarsın hastaneden dedi korkma bu kadar dedi. ama gelde bana anlat..[/QUOTE]

Şehbalciğim insan güvenmediği doktora nasıl ameliyat olur canım yaa anlamadım. Ameliyat bu sağlığınla, psikolojinle ilgili bişey. Biraz daha araştırsana, neden bu acele

cnm çok araştırdım. hepsi aynı şeyleri sölüyor. ben biraz korkudan sanırım kendimce vesvese yapıyorum. gün yaklaştıkça dahada stres yapmaya başladım.doç dr alanında uzman biri daha önce ameliyat ettiği kişilerin resimlerinide gördüm. sorun doktorda değil sanırım bende. :) 8 senedir araştırıyorum ne kadar çok araştırırsan o kadar çok aklın karışıyor aslında:):)

sağol cnm bilgin için hepsini okudum bende çok araştırma yaptım ama nedense güvenemiyorum hala içimde bir korku var belki ameliyat stesindendir. az önce doktorla tekrar konuştum cmartesi 5,30 da ameliyata giriceksin 23,00 kadar çıkarsın hastaneden dedi korkma bu kadar dedi. ama gelde bana anlat..
sehbalcim amacim seni korkutmak degildi sadece dikkatli olman acisindandi, korkunu bi sekilde yenmeye bak ,haberi okuduktan sonra ayni doktorda ameliyat olcaksan bu demekki sen doktoruna güveniyorsun..bu cok önemli bence insan kendini teslim etcegi doktora güvenmesi, bence bu ilk adim ve ilk adim sonrasi geliyor zaten (saniyorum ben saha ameliyat olmadim ama baska konularda doktora gitigimden)

herkese merhaba bende sizler gibi ameliyat olmak istiyorum araştırma hastanesinde dr lada görüştüm 2000 -2500 yaparım dedi yanlız biraz kilo verrmem lazım hipotroid hastası olduğum için birazda zor kilo veeriyorum .artık inş bidahki yaza kilo vermiş olarak ameliyat olmak istiyorum.
benim bi sorum olacaktı bu devlet hastanelerinde ameliyat olanlara acaba ameliyat olduğuuz doktorun uzmanlığı meme küçültmemiydi yoksa farklımıydı .
cevaplarsanız sevinirim hadi kızlar...

Hos geldin gülcek, gecmis olsun..
ah o kilolar ah, bendede ayni sorun..hastalikda eklenince durum normalin disina cikiyor biliyorum,melesaf bende su siralar guatirimla bogusuyoruz doktorumla birlikte..

benfiknur ve laverna'ya bol şanslar. Umarım istediğiniz gibi olur. Yorumlarınız bizim için çok değerli.

teşekkür ederim sayenizde karar verdim . bütün bir yıl boyunca cesaretlendiren harika yazılar yazdınız iyi ki varsınız.

Geçmiş olsun Laverna şimdiden, Şehbalciğim sen de az araştırmamışsın ha 8 sene! dile kolay ya ! Ben 1-2 haftada karar verdim canım yaa

Geçmiş olsun Laverna şimdiden, Şehbalciğim sen de az araştırmamışsın ha 8 sene! dile kolay ya ! Ben 1-2 haftada karar verdim canım yaa

valla cnm 20 yaşındaydım göğüslerimden ilk nefret ettiğimde ozaman bi başladım her sene olucam bu ameliyatı dedim ama hiç cesaret edemedim. hamileyken 50 kilodan 80 kiloya fırlayınca dahada iğrendim kendimden ve doğumdan sonra 7 ayda 25 kilo verdim ve sıkı bi araştırma sonucu bu sene kesin dedim bi cesaretle gittim aldım ameliyat gününü son 2 gün kaldı. çok merak ediyorum yeni hallerini nasıl olucaklar.:):Saruboceq:

Arkadaşlar,
ameliyat geçti.Çok şükür çok iyiyim.Ağrı,sızı neredeyse hiç yok.Sadece sürekli yatmaktan omuzlarım ve popom acıyor.Hiç korkulacak birşey yok.ınşallah iyileşme sürecimde böle sorunsuz geçer.Yarın drenler alınacak ve yeni göğüslerimi göreceğim.Umarım onlarında yeni halini beğenirim:)
.Laverna senin nasıl geçti arkadaşım.Umarım herşey yolundadır.
Dip not:KK70:aha sonra tüm detayları yazacağım(Eşim,ailem.... oturmama izin vermiyorlar fazla).
Sevgiyle kalın......

Arkadaşlar,
ameliyat geçti.Çok şükür çok iyiyim.Ağrı,sızı neredeyse hiç yok.Sadece sürekli yatmaktan omuzlarım ve popom acıyor.Hiç korkulacak birşey yok.İnşallah iyileşme sürecimde böle sorunsuz geçer.Yarın drenler alınacak ve yeni göğüslerimi göreceğim.Umarım onlarında yeni halini beğenirim:)
Dip not:KK70:aha sonra tüm detayları yazacağım(Eşim,ailem.... oturmama izin vermiyorlar fazla).
Sevgiyle kalın......

tekrardan gecmis olsun canim, en büyük olayi atlatin gerisi artik sadece islesme dönemin yani dahada iyi olacaktir demek...:lepi:
imkanin ve firsatin varken suanda zaten yeni ameliyattan cikmisin cok hareket etme dikkat et yat dinlenmene bak sen, insanin ufacik bi yeri kesildiginde kipirdatimi kesilen yer aciliyor neme lazim dinlenmeye devamyerimseniben

Arkadaşlar,
ameliyat geçti.Çok şükür çok iyiyim.Ağrı,sızı neredeyse hiç yok.Sadece sürekli yatmaktan omuzlarım ve popom acıyor.Hiç korkulacak birşey yok.İnşallah iyileşme sürecimde böle sorunsuz geçer.Yarın drenler alınacak ve yeni göğüslerimi göreceğim.Umarım onlarında yeni halini beğenirim:)
Sevgiyle kalın......

geçmiş olsun cnm. benimde ameliyat bitti. aynen ağrı filan yok gibi bişey bendede. ama bana dren koymamışlar. ayrıca ben ameliyattan 4 saat sonrada eve geldim. sargıları aldırıcam bugün saat 19,00 de bende çok merak ediyorum yeni hallerini. bakalım işallah güzel olmuştur. bunca hevsten sonra bide hayal kırıklığı yaşamak istemem doğrusu. hepinize geçmiş olsun. daha sonra görüşmek üzere...

X