N
nisan
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi ---Lily---
- #1.221
Selam kızlar ben de 2 gün öne ameliyat oldum,dün hastaneden çıktım,önceki göğüs ölçüm 90-95 gibiydi,bende asimetride avrdı ve bayağıda bir sarkmıştıburada yani elazığdaki en tecrübeli doktora ameliyat oldum,,790 lira para yatırdk hastaneye,ben 80 beden olsun dedim ama sanki daha büyükler gerçi ski sütyenimi taktım,geniş oldu üstelikte şişlerde var ama ne bileyim ben daha küçük istemiştim,birde sol göğsümden 120gr,sağ göğsümden 410 gr doku çıkarılmış ,acaba bu miktar neden az,yani diğer yorumları okudumda onlarda daha fazla doku çıkarılmış ,yoksa çektiğim bu kadar eziyet toplam 530 gr için mi,gerçi dikleştiler ama ,yorumlarınızı bekliyorum kızlar,öptüm bye
CADIARZUselamm. ben de muzdaribim bu derttten. hatta dertlerden malum derdimiz çifte ya bizimkaydirigubbakcemile3
kayseri de ameliyat olan arkadaşlar acaba doktor hastane ismi verseler nasıl olur??
bir de ameliyat öncesi ne kadar kilo vermek lazım?? yani benim fazlalığım var ama tam olarak kaç kilodan sonra sorun olur??
Selam kızlar ben de 2 gün öne ameliyat oldum,dün hastaneden çıktım,önceki göğüs ölçüm 90-95 gibiydi,bende asimetride avrdı ve bayağıda bir sarkmıştıburada yani elazığdaki en tecrübeli doktora ameliyat oldum,,790 lira para yatırdk hastaneye,ben 80 beden olsun dedim ama sanki daha büyükler gerçi ski sütyenimi taktım,geniş oldu üstelikte şişlerde var ama ne bileyim ben daha küçük istemiştim,birde sol göğsümden 120gr,sağ göğsümden 410 gr doku çıkarılmış ,acaba bu miktar neden az,yani diğer yorumları okudumda onlarda daha fazla doku çıkarılmış ,yoksa çektiğim bu kadar eziyet toplam 530 gr için mi,gerçi dikleştiler ama ,yorumlarınızı bekliyorum kızlar,öptüm bye
Bugün kendimi kötü hissediyorum,sanki istediğim gibi küçülmemişler ,acaba en son haline gelene kadar bir beden küçülür mü?
bende kendimi kötü hissettim hemen doktoruma sordum yüzde 25 in şişlik olduğunu 2 ay a kadar şişliklerin ineceğini söyledi ve kesinlikle vücuda göre orantılı küçültüyorlar moralimizi bozmayalım buna da şükür
Arkadaşlar, izmir de bu amaliyatı yaptıran varmı. Ciddi şekilde düşünüyorum. Ama anladığım kadarı ile yaptırmış olanların görüşleri çok önemli. İzmirde yaptıran varsa görüş bekliyorum ne olursunuz. Özellikle 26lilyum35 benimle paylaşırmısın
küstüm valla nerdesiniz yaaaaa. ameliyat olmadan neler hazırlamak gerekli arkadaşlar yardım. şu sporcu sütyenlerini kaç beden almak gerekli haydi yardım bekliyorummm.:)
ben önden fermuarlı eşofman-meyvesuyu-bisküvi-terlik-tuvalet kağıdı-peçete ve bol miktarda su aldım yanıma SPORCU SÜTYENİNE gelince hastane tarafından dışardan almak yasak olduğu için zaten ameliyattan hemen sonra onlar uygun bedeni taktılar (hastanenenin anlaşmalı medikalcisi var 120 tl ödedim sütyene) bende yanıma neler alacağım bilgisini sevgili CAPELLADAN almıştım bol şanslar laverna şimdiden geçmiş olsun
sevgili laverna ben 6 mayısta ameliyat oldum 2-3 sayfa önce yaşadıklarım var.bende 85 dd kalıp kullanıyordum marc spencerden 85 c bitane aldım sporcu sütyeni 23. gündeyim regl den sonra bolarma oldu sanki sütyende ianan banada önce az küçüldü gibi geldi ama bakyorum kıyafetlerden daha da küçüğü komik dururdu ben amlyattan önce c civarı demiştim b sonu c başı olacak dedi şişlikten sonra.....inan ki korkulacak hiç bir şey yok elimi kessem DAHA ÇOK ACIRDI:)teşekkür ederim canım. bir hengame var bende anlatamam. temmuzun ilk haftası ameliyat olacağım çok heyecanlıyım. piyasada sporcu sütyenleri çok ucuz o yüzden sordum. bana doktor hiç bahsetmedi sütyenden bildiğim kadarıyla arkadaşıma aldırmamışlar eski sütyenlerinden birini takmışlar. onun için sordum kaç beden almak gerekli diye.çünkü benim balensiz sütyenim yok ameliyat sonrası için. aklıma birde takılan kaç beden olsun sorusu. ben 80-85 aralığında olsun istiyorum açıkçası ama doktorlar isteğe bakıyorlar mı bilmem. birde arkadaşlardan acaba büyük mü oldu yorumları kafamı karıştırdı. şu an 80D ve 80DD kullanıyorum. ne dersiniz?