Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Peyman ben yakında ikinciyi olacağım canım.

Başta belli olmadı ama sonradan birisinin daha küçük old. farkettik. Onu yaparkende dikişin başladığı iç yerlerde biraz potluk var onlarıda düzeltecek. Ama 2. için 3 ayın dolması gerekiyor. Benim şimdi tam 3 ay doldu. 23 nisan gibi düşünüyorum.

peyman bende ameliyat olalı 1 ay oldu...hala şişlikler war bi göğsüm diğerine göre biras daha büyük bi meme ucu diğerine göre daha yukarda...doktoruma göre bu durum normalmiş şişliklerden dolayı asimetri sorunu yaşanabilirmiş...sendeki küçüklük farkı ne kadar direk farkediliyo mu kıyafet giydiğinde ...

bende ameliyat olalı 1 ay oldu...hala şişlikler war bi göğsüm diğerine göre biras daha büyük bi meme ucu diğerine göre daha yukarda...doktoruma göre bu durum normalmiş şişliklerden dolayı asimetri sorunu yaşanabilirmiş...sizde böyle bi durumla karşılaştınız mı??ameliyat sonrası şekil olarak memnunmusunuz??

öncelikle geçmii olsuna.s.canım bende büyüklük farkı ve meme ucunun aşağıda veya yukarıda olma durumu olmadı.. şişlikler geçince iki aydan sonra falan şekli daha normale dönüyo doktorunda geçicek dediyse ona güven bişey bilmeseler söylemezler gibime geliyo ama yinede tam simetrik olmayabilir bunada alıştır kendini zaten normaldede doğuştan göğüslerde asimetri durumu olurmuş biri büyük biri küçük olurmuş yani çok abartılı değilse küçük memişlerin tadını çıkartmaya bak giyemediğin kıyafetleri giymekle başla hatta morali yerine geliyo insanınsüprizzzzz:jeyyar:

a.s.

Tekrar selamlar,
Dün ameliyatımın üzerinden tam 1 ay geçti. Kontrole gittim. Herşey yolundaymış, Göğüslerim %90 nrmal şekline dönmüş durumda, artık istediğimi giyebileceğimi söyledi Naci bey. Sütyen takmak zorunda değilmişim ama kreme devam edicez birkaç ay daha. Hala yüz üstü yatmaya başlayamadım ama kendimi harika hissediyorum. Sigarayı bırakamadığım için iyileşme sürecinde problem yaşayacağımdan korkmuştum ama Naci bey çok şanslı olduğumu söyledi. ıyileşme gayet iyiymiş. Temmuzda tekrar kontrole gideceğim.

benim ameliyatın üzeriden 10gün geçti 2 beden küçülmüş ki şişlikler de inince yaklaşık 3 beden küçülmüş olacaklarsırnaşık şey

peyman bende ameliyat olalı 1 ay oldu...hala şişlikler war bi göğsüm diğerine göre biras daha büyük bi meme ucu diğerine göre daha yukarda...doktoruma göre bu durum normalmiş şişliklerden dolayı asimetri sorunu yaşanabilirmiş...sendeki küçüklük farkı ne kadar direk farkediliyo mu kıyafet giydiğinde ...

Bencede dr guven ....benimde ilk etapta baktıkca inanasım gelmiyodu ama şimdi bakıyorumda dr. haklıymış..şimdi iyi...ama biri hala buyuk geliyor gözume...ben bir operasyon daha gecireceğim dr. daha önceden söylemişti ama memelerin ilk gunune nazaran birbucuk ayda aldığı şekil mukemmel diyebilirim sabretmelisin daha cok erken
inan bana duzeliyor sende şaşırıyorsun potluklar neredeyse artık hic gözukmuyor...Allah kısmet ederse 6 ayakadar tam şeklini alır dedi dr. sonrasında gene yapacak duruma göre bişeyler....sende sabret ....biraz sabır...

bende burdan arastirim bakalim, iycene karar verirsem siz de haber ederim, zaten hemen yapamam kizim halen emmiyor, daha 10 aylik olmadi

kızlar selam
şebnemcim öncelikle sana
ve diğer arkadaşlara
çoook geçmiş olsun
benim 7 ay oldu az çok bilen biliyor
artık tamamen olaya adapte olmuş durumdayım
yapılmış bir halim yok
gayet memnun devam ediyorum hayatıma

ama göbiş
aaaaaah o göbiş
bitirdi beni bitirdi
çırpı gibi bacaklarım
çırpı gibi kollarım
ama 6 aylık hamile gibi bir göbişim var
(ne kadar sevimli göstermeye çalışsam ve göbiş desem de kocaman kocamaaannn)

neyse
önce teşekkürler
nisan san ahayranım
nasıl da herşeyi okuyup
hepsini aklında tutup
herşeye cevap yazıyorsun
bravo valla
hayranım :))

asıl konu için yeni mesaj yazcam
bekler misiniz bir dakka :)))

evet geleyim asıl konuya

benim 1955 doğumlu teyzem de
dün
benim doktoruma
benim hastanemde
aynı ameliyatı oldu

bakın o kadar operasyon geçirdi
dünkünden çıktığında yüzü gülüyordu
yaklaşık 2buçuk kilo almış doktorum
yanında getirdi atıkları
elinize alsanız
taşıyamazsınız
hani üç gün sırtınızda taşısanız taşınmaz
çok mutlu uyandı teyzem
keyfi epey bi yerindeydi
onunki tersT şeklinde oldu
umarım herhangi bir sorunla karşılaşmadan atlatır
geçer gider
hiç acısı sızısı yoktu
yani vardı da
öyle perişan edecek cinsten değildi
o da anesteziden çok korkuyordu
hiç farketmemiş bile
uyuyacağı anı.

asıl konu ise
teyzemi gaza getirirken
hep buradaki yazıları düşündüm
dün ameliyattan çıktı
onda dedim ki
nisan burda senin yazdığın bir nokta çok önemliydi
bak dedim bir arkadaş
birçok sıkıntı yaşadı
üstüne birkaç operasyon daha geçirmek zorunda kaldı
ama yine de diyor ki
iyi ki yaptırmışım

neyse işte bunları duydukça keyfi daha da bir yerine geldi
inşallah bugün taburcu olacak
ama görseniz yani
şimdiden ufacık tefecik kaldı

diyeceğim: ben buradan okuduklarımla ameliyat oldum
ama teyzemi de etkiledim
sırf sayenizde
herkese paylaştıkları için teşekkür ederim.
bi ara bu sayfaları da teyzeme okutayım diyorum
keyfi yerine gelsin :)))

öptüm kocaman hepinizi

nisan burda senin yazdığın bir nokta çok önemliydi
bak dedim bir arkadaş
birçok sıkıntı yaşadı
üstüne birkaç operasyon daha geçirmek zorunda kaldı
ama yine de diyor ki
iyi ki yaptırmışım
BUNEBU öncelikle teyzene çok ama çok geçmiş olsun sanada bizi ardada unutruyorsun diye içerliyordum demekki işlerin varmış evet çok badire atlattım halen sıkıntı yaşıyorum ama inanın DEĞER teyzeni cesretinden dolayı takdir ediyorum ve de o yaş grubunun inşallah oda öncüsü olur ve herkes bu mutluluğu yaşar bana söylediklerin için ayrıca teşekkürlerimi sunarım sevgilerimle

arkadaşlar bu ameliyatı , iş yerlerinin personeline yaptığı özel sağlık sigortaları karşılarmı acaba ?? bilgisi olan varmı ??

birde doktor tuğrul turan hangi hastanede görev yapıyor ?? googledan aradım bulamadım bi türlü çıldırıcam ...

Ben de silikonlarımı takdırdım. Yaklaşık 1 yıl oluyor. ılk takıldığında herkes çok memnun, yepyeni, kocaman memişler. Yeni memişlerin o kadına ne kadar uygun olduğunu biraz zaman geçince görüyorsun. Önce teyzem oldu ameliyat. O da en başta çok memnundu, sonra sarktı, izleri belirginleşti, ben bu yüzden vazgeçecektim hatta. Sonra Dr Aylin Karanlıkl'ın ofisine gittim. Bir arkadaşım ameliyat olmuştu ve çok memnundu. Endişelerimi anlattım. Rasyonel cevaplar verdi. Özetle, 1 yıl geçti, memnunum. Şimdi aldık kiloları, yaza girmeden bir de liposuction yapıcaz. ınsan bir keze estetik cerrahi nimetlerinden faydalanmaya başladımı durmak bilmiyor. Sonuçta hastalığın ilacı karşınızda. Göğüs mameliyatında Aylin hoca dışında çapa dan hülya hoca var. O da aylin hanım gibi meme ameliyatları konusunda ihtisaslaşmış. Ama anladığım kadarıyla o daha çok meme kanseri sonrasında estetik ile uğraşıyor. Bir de araştırmalarımda naci çelik adını hep duydum, ama ameliyat olanla pek karşılaşamadım...

benim boyun fıtığım var ve göğüsler ağrımı fazlalaştırıyor boyun ve bel ağrısı olanlara eğer göğüslerde büyükse heyet rapor çıkarıyor ve para ödemiyorsunuz.az kaldı bakalım neler olacak.ameliyat sonrasını mutlu bir şekilde paylaşırım inş

benim boyun fıtığım var ve göğüsler ağrımı fazlalaştırıyor boyun ve bel ağrısı olanlara eğer göğüslerde büyükse heyet rapor çıkarıyor ve para ödemiyorsunuz.az kaldı bakalım neler olacak.ameliyat sonrasını mutlu bir şekilde paylaşırım inş

inşallah canım allah kurtarsın paylaş tabi tecrübelerini

X