N
nisan
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ---Lily---
- #1.221
Selam kızlar ben de 2 gün öne ameliyat oldum,dün hastaneden çıktım,önceki göğüs ölçüm 90-95 gibiydi,bende asimetride avrdı ve bayağıda bir sarkmıştıburada yani elazığdaki en tecrübeli doktora ameliyat oldum,,790 lira para yatırdk hastaneye,ben 80 beden olsun dedim ama sanki daha büyükler gerçi ski sütyenimi taktım,geniş oldu üstelikte şişlerde var ama ne bileyim ben daha küçük istemiştim,birde sol göğsümden 120gr,sağ göğsümden 410 gr doku çıkarılmış ,acaba bu miktar neden az,yani diğer yorumları okudumda onlarda daha fazla doku çıkarılmış ,yoksa çektiğim bu kadar eziyet toplam 530 gr için mi,gerçi dikleştiler ama ,yorumlarınızı bekliyorum kızlar,öptüm bye
geçmiş olsun canım yukarıyı okur isen aynı nedenlerle ameliyat olmuşuz bende senin gibi düşünüyorum bende toplam 500 gram için neler yaşadım (sanırım sayfa 87 bir oku istersen) ama sen ve ben büyüklükten ziyade sarkma vede gögüste beden farkı paroblemi yaşadığımız için sanırım az doku çıktı ama HERŞEYE RAĞMEN DEĞDİ diye düşünüyorumvede henüz senin çok yeni 2 ay kadar sürüyor şişlik yani bende öyle oldu endişe etme daha inecek yeni memişlerinle keyifli günler dilerim