Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Selam kızlar ben de 2 gün öne ameliyat oldum,dün hastaneden çıktım,önceki göğüs ölçüm 90-95 gibiydi,bende asimetride avrdı ve bayağıda bir sarkmıştıburada yani elazığdaki en tecrübeli doktora ameliyat oldum,,790 lira para yatırdk hastaneye,ben 80 beden olsun dedim ama sanki daha büyükler gerçi ski sütyenimi taktım,geniş oldu üstelikte şişlerde var ama ne bileyim ben daha küçük istemiştim,birde sol göğsümden 120gr,sağ göğsümden 410 gr doku çıkarılmış ,acaba bu miktar neden az,yani diğer yorumları okudumda onlarda daha fazla doku çıkarılmış ,yoksa çektiğim bu kadar eziyet toplam 530 gr için mi,gerçi dikleştiler ama ,yorumlarınızı bekliyorum kızlar,öptüm bye

geçmiş olsun canım yukarıyı okur isen aynı nedenlerle ameliyat olmuşuz bende senin gibi düşünüyorum bende toplam 500 gram için neler yaşadım (sanırım sayfa 87 bir oku istersen) ama sen ve ben büyüklükten ziyade sarkma vede gögüste beden farkı paroblemi yaşadığımız için sanırım az doku çıktı ama HERŞEYE RAĞMEN DEĞDİ diye düşünüyorumvede henüz senin çok yeni 2 ay kadar sürüyor şişlik yani bende öyle oldu endişe etme daha inecek yeni memişlerinle keyifli günler dilerim

sanalalem çok geçmiş olsun:nazar:
bende 3 hafta önce ameliyat oldum sorun aynı senin gibiydi asimetri ve sarkma vardı
ve toplamda 500 gr yakın alınmış bende küçük istiyordum doktora istediğim gibi olmadığını sadede toparlanıp dikleştiğini ki süper bir görüntü olmasına rağmen küçülme farkedemediğimi söyledim doktoruma, ameliyattan hemen sonraki halini hemen görmediğimden birkaç gün sonra gördüğüm için benim gözüme büyük göründüklerini söyledi çünkü görene kadar göğüsler şişmiş oldu ve şişlikler 2-3 ay içinde inecek ve o zaman ne kadar küçüldüğünü daha iyi anlayacağım şu an şişlikler olmasına rağmen eski haline göre inanılmaz fark var senin de öyledir mutlaka sabırlı olmamız gerekiyor doktor da böyle söyledi
güzel memişlerin tadını çıkarmaya bakalıma.s.

CADIARZUselamm. ben de muzdaribim bu derttten. hatta dertlerden malum derdimiz çifte ya bizimkaydirigubbakcemile3

kayseri de ameliyat olan arkadaşlar acaba doktor hastane ismi verseler nasıl olur??
bir de ameliyat öncesi ne kadar kilo vermek lazım?? yani benim fazlalığım var ama tam olarak kaç kilodan sonra sorun olur??

CADIARZUselamm. ben de muzdaribim bu derttten. hatta dertlerden malum derdimiz çifte ya bizimkaydirigubbakcemile3

kayseri de ameliyat olan arkadaşlar acaba doktor hastane ismi verseler nasıl olur??
bir de ameliyat öncesi ne kadar kilo vermek lazım?? yani benim fazlalığım var ama tam olarak kaç kilodan sonra sorun olur??

hayatım geçmiş forumlardan AYGÜLROSE VE YAPABİLİRİMİN yazdıklarını oku İKİSİDE kayseride YAŞIYORLAR VE ORDA OLDULAR 21 nisan 2009 salı günü aygülrose ameliyat oldu ve 1000 tl ye oldu yani onlardan bilgi almalısın yalnış hatırlamıyorsam tekden hastnesi demişlerdi ama aygülrose dan öğren bence sevgilerimle

Selam kızlar ben de 2 gün öne ameliyat oldum,dün hastaneden çıktım,önceki göğüs ölçüm 90-95 gibiydi,bende asimetride avrdı ve bayağıda bir sarkmıştıburada yani elazığdaki en tecrübeli doktora ameliyat oldum,,790 lira para yatırdk hastaneye,ben 80 beden olsun dedim ama sanki daha büyükler gerçi ski sütyenimi taktım,geniş oldu üstelikte şişlerde var ama ne bileyim ben daha küçük istemiştim,birde sol göğsümden 120gr,sağ göğsümden 410 gr doku çıkarılmış ,acaba bu miktar neden az,yani diğer yorumları okudumda onlarda daha fazla doku çıkarılmış ,yoksa çektiğim bu kadar eziyet toplam 530 gr için mi,gerçi dikleştiler ama ,yorumlarınızı bekliyorum kızlar,öptüm bye

sanalalem dur biraz ne bu acele benim 4ay olucak ameliyat olalı ancak alışabilidim ve ancak şekli şemali yerine geldi..benden 1kg ya yakın doku çıkmış ama ona rağmen 1 ay öncesine kadar zaman zaman estikçe bana ağlıyodum istediğim gibi küçülmedi boşuna oldum falan diye ama öyle değilmiş gerçekten ancak toparlandılar sende acele etme..ama bu arada benimki gibi tam istediğin gibi küçülmediyse bi kaç ay sonrasında falan minicik olucağını düşünme o kadarda değil ama bu halinden yarım beden 1beden falan küçülebilirler sislikler gidicek daha küçülücekler tabiki ama benimde hayal ettiğim gibi minicik olmuyolar malesef:çok üzgünüm: ins senin şişlikler çoktur ve çok daha fazla küçülürler canım tabi senin daha çok yeni 1 ay sonra bile farkını görürsün 3-4 ay sonra gözün iyice alışmaya başlıycak eski kıyafetlerinin ne kadar farklı durduğunu görüceksin normal sütyene geçince rahatlığını anlıycaksın ve şimdiki düşüncelerin yok olucak..

biraz sabret sporcu sütyeninde durduğu gibi durmuyo normal sütyende çok daha güzel duruyolar şimdi böyle düşünmen doğal ama 4 ay sonra hepimize haklıymıssınız diyceksin..şimdi aklından küçülmedi düşüncesini atıp yeni memişlerin tadını çıkartmaya bak bi kaç tane gömlek giyde eskiden kapanmayan düğmelerin ne durumda olduğunu gör:lepi: zaman zaman aklına gelicek hala büyük diyceksin ozaman bikaç eski giyemediğin kıyafeti dene iyi geliyo mutlu oluyo insan aynı şeyleri yaşadım 4 ay önce tecrübe konuşuyo:kahve:
a.s.a.s.:nazar:

SıNGAME ablsının gülü nasılsın dersler nasıl gidiyor haziranada az kaldı bak senle ben gibi memişleri daha küçük isteyenlerde var yalnız değilmişiz ama ben doktorumada sordum ben 75 istiyodum diye cevap mantıklı vücuda göre küçülürmüş mesela benim omuzlar atletik eğer şu ankinden daha küçük olsa büzük ve kötü dururmuş eh bunada şükür

sinagame aynen benim şu an hissetklerimi yazmışsın bende olalı 18 gün oldu bazen sanki hala büyük gibi gelsede kıyafetleri giynip eski sütyenlere bakınca aradaki fark bariz belli oluyor ama demekki şöle 3-4 ay sonra iyice toparlanacak bu sporcu sütyenide büyük gösteryor sanki birazda ondan 6 haziran gelsede 1 ay olsa artık diye hevesleniyorum wallahi:)))......sanki hala çabuk yorulyorum gibi acaba bir takviye felan mı almak gerekyor okadar çabuk ayaklandım ki ben farkında olmadan vücutta bir eksiklik mi var bilmiyorum....tavsiyelerini bekleiyorum

slm kızlar dün kayseriye gittim arastırmak için 3dr gezdim amaliyat olabilirsin dedilerr sol taraf daha büyük sag tarafa göre bir buçuk kg çıkartılır dedi dr 85 90 arası yaparız dedi. kızlar valla korkuyorum düşününce içim bihoş oluyoo aha sorun çıkarsa diee dr çok soru sordum saolsun bıkmadan cevapladı ama işte kendime söz geciremiyorum bide iş ciddiye binince eşim biras soun çıkarıo ya bişey olursa diee napacam bilmiyorum sizlerin eşi nası karşıladı

Aslında ben hepinizi okudum tüm sayfaları,kaç haftadır ,ben druma 80 olsun dedikçe o bana erkek göğsü gibi olmasını istemezsin diyordu,tabi eşimde yanımda bunu söylerken oda tabiki olmasın dr bey diyordu,Allahım beni anlayan biri yok mu? şimdi 4.günüm arılarım var ilaç almasam olmaz biliyorum,nezaman düzelecek nezaman rahat hareket edecem bir an evvel zaman geçsin istiyorumeskisi kdar sarkık olmayacak eminim ama biraz da küçük olsun di mi yani yeterince sıkıntı yaşamadık mı kızlar ne dersiniz?

öncelikle paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim. ben de ameliyat olmak istiyorum. göğüslerim çok büyük. zayıflayınca biraz küçülüyo ama yine de vücut ölçülerime göre büyük. samsunda bu ameliyatı yaptıran var mı aranızda ve varsa memnun mu? paylaşırsanız çok sevinirim.

kızlar temmuzun ilk haftası ameliyatım var. yaşasınnnnnn. bu arada bana ölçüler hakkında bilgi verireniz sevinirim. ben şu an 80D ve 80DD arasında gidip gelen bir büyüklüğe sahibim. B Cup nasıl olur çok mu küçük ne dersiniz? birde pijamalarımı bile aldım önden düğmeli sporcu sütyeninide almak istiyorum ama onu kaç beden alacağım birde başka neler hazırlamam gerekli ameliyat öncesi . yardımcı olursanız sevinirim öpüldünüz kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Bugün kendimi kötü hissediyorum,sanki istediğim gibi küçülmemişler ,acaba en son haline gelene kadar bir beden küçülür mü?

Bugün kendimi kötü hissediyorum,sanki istediğim gibi küçülmemişler ,acaba en son haline gelene kadar bir beden küçülür mü?

bende kendimi kötü hissettim hemen doktoruma sordum yüzde 25 in şişlik olduğunu 2 ay a kadar şişliklerin ineceğini söyledi ve kesinlikle vücuda göre orantılı küçültüyorlar moralimizi bozmayalım buna da şükür:nazar:

bende kendimi kötü hissettim hemen doktoruma sordum yüzde 25 in şişlik olduğunu 2 ay a kadar şişliklerin ineceğini söyledi ve kesinlikle vücuda göre orantılı küçültüyorlar moralimizi bozmayalım buna da şükür:nazar:

Sağol arkadaşım,kafama takmamaa çalışıyorum ama ben başka hayal etmiştimdediğin gibi yüzde 25 i şişlikse belki ozaman iyi olur,tamam inkar etmiyorum şu anda sütyen kullanmaya gerek yok,yani yeterince dikler,ama daha küçük olsalardı nolurdu,gerçi bende o kadar zayıf değilim ama olsun,boyum 170 cm,kilom 76,bakalım şu anda evde 85 numara sütyeni vardı içi boş olanlardan onu giydim cuk oturdu,inşallah iyi olur.

küstüm valla nerdesiniz yaaaaa. ameliyat olmadan neler hazırlamak gerekli arkadaşlar yardım. şu sporcu sütyenlerini kaç beden almak gerekli haydi yardım bekliyorummm.:)

Arkadaşlar, izmir de bu amaliyatı yaptıran varmı. Ciddi şekilde düşünüyorum. Ama anladığım kadarı ile yaptırmış olanların görüşleri çok önemli. İzmirde yaptıran varsa görüş bekliyorum ne olursunuz. Özellikle 26lilyum35 benimle paylaşırmısın

Arkadaslar bende Izmir de DEÜ prof. u Ali Barutcu ile görüsüp gün aldim, yaklasik bir ay sonra ameliyat olacagim ve bu azaptan kurtulacagim insallah.Site de Ali beyin burun ameliyatlari icin iyi yönde bir iki tavsiye buldum fakat gögüs kücültme üzerine yazan yok.Bu doktorla bir sekilde irtibati olan varsa tavsiyelerini bekliyorum.Tesekkürler.:bbo:

küstüm valla nerdesiniz yaaaaa. ameliyat olmadan neler hazırlamak gerekli arkadaşlar yardım. şu sporcu sütyenlerini kaç beden almak gerekli haydi yardım bekliyorummm.:)

ben önden fermuarlı eşofman-meyvesuyu-bisküvi-terlik-tuvalet kağıdı-peçete ve bol miktarda su aldım yanıma SPORCU SÜTYENİNE gelince hastane tarafından dışardan almak yasak olduğu için zaten ameliyattan hemen sonra onlar uygun bedeni taktılar (hastanenenin anlaşmalı medikalcisi var 120 tl ödedim sütyene) bende yanıma neler alacağım bilgisini sevgili CAPELLADAN almıştım bol şanslar laverna şimdiden geçmiş olsun

ben önden fermuarlı eşofman-meyvesuyu-bisküvi-terlik-tuvalet kağıdı-peçete ve bol miktarda su aldım yanıma SPORCU SÜTYENİNE gelince hastane tarafından dışardan almak yasak olduğu için zaten ameliyattan hemen sonra onlar uygun bedeni taktılar (hastanenenin anlaşmalı medikalcisi var 120 tl ödedim sütyene) bende yanıma neler alacağım bilgisini sevgili CAPELLADAN almıştım bol şanslar laverna şimdiden geçmiş olsun

teşekkür ederim canım. bir hengame var bende anlatamam. temmuzun ilk haftası ameliyat olacağım çok heyecanlıyım. piyasada sporcu sütyenleri çok ucuz o yüzden sordum. bana doktor hiç bahsetmedi sütyenden bildiğim kadarıyla arkadaşıma aldırmamışlar eski sütyenlerinden birini takmışlar. onun için sordum kaç beden almak gerekli diye.çünkü benim balensiz sütyenim yok ameliyat sonrası için. aklıma birde takılan kaç beden olsun sorusu. ben 80-85 aralığında olsun istiyorum açıkçası ama doktorlar isteğe bakıyorlar mı bilmem. birde arkadaşlardan acaba büyük mü oldu yorumları kafamı karıştırdı. şu an 80D ve 80DD kullanıyorum. ne dersiniz?

teşekkür ederim canım. bir hengame var bende anlatamam. temmuzun ilk haftası ameliyat olacağım çok heyecanlıyım. piyasada sporcu sütyenleri çok ucuz o yüzden sordum. bana doktor hiç bahsetmedi sütyenden bildiğim kadarıyla arkadaşıma aldırmamışlar eski sütyenlerinden birini takmışlar. onun için sordum kaç beden almak gerekli diye.çünkü benim balensiz sütyenim yok ameliyat sonrası için. aklıma birde takılan kaç beden olsun sorusu. ben 80-85 aralığında olsun istiyorum açıkçası ama doktorlar isteğe bakıyorlar mı bilmem. birde arkadaşlardan acaba büyük mü oldu yorumları kafamı karıştırdı. şu an 80D ve 80DD kullanıyorum. ne dersiniz?
sevgili laverna ben 6 mayısta ameliyat oldum 2-3 sayfa önce yaşadıklarım var.bende 85 dd kalıp kullanıyordum marc spencerden 85 c bitane aldım sporcu sütyeni 23. gündeyim regl den sonra bolarma oldu sanki sütyende ianan banada önce az küçüldü gibi geldi ama bakyorum kıyafetlerden daha da küçüğü komik dururdu ben amlyattan önce c civarı demiştim b sonu c başı olacak dedi şişlikten sonra.....inan ki korkulacak hiç bir şey yok elimi kessem DAHA ÇOK ACIRDI:)
bu yüzden hayırlısıyla girer çıkarsın inşallah
sevgiler

X