Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

sevgili NİSAN ve PEYMAN mesajlarınız için teşekkürler.evet bugün sargısız halde gördüm gerçektende küçük değilmiş hatta çoğu kişiye göre büyük bile denebilir ama tam benim istediğim ebatta.allaha şükürler olsun.hepimize sağlık diliyorum

rica ederim öpüyorum sevgilerimle

MErhaba sevgili bayanlar
uzun zamandur bu forumu takip ediyorum.En bastan sona kadar her sayfayi okudum ve en onemli adim olan doktor secimini yaptim.Yarin icin tugrul beyden randevum var.kendisiyle gorusucem ve sanirim buyuk ihtimal meme kucultme ve diklestirme ameliyati olucam.Ben kararimi sizler sayesine verdim o yuzden sadece bilgi ve tecrubelerinizden gizlice fayalanip ortadan kaybolmak istemedigim icin tum detaylari sizinle paylasmak istiyorum.Bu arada bana destek olursaniz cok sveinirim :)
Herkese kucak dolusu sevgiler.

Çok geçmiş olsun papatya81.Umarım en kısa zamanda hiçbir şeyin kalmaz.İzmir'de ameliyat olsuysan ,hangi doktora yaptırdığını öğrenebilirmiyim?

Sevgili Wahshe.Öncelikle çok geçmiş olsun.Ne yazık ki ben de bir sigara kullanıcısıyım.Ameliyatının 12. gününde izin vermiş içmene doktorun.Benim doktorum 1 ay öncesi, 1 ay sonrasına kesin kesin hayır diyor.offff o kadar zorlanıyorum ki.Ameliyattan ne kadar süre önce bıraktın ?

kızlar midemde bir ağrı ameliyat gününü bekliyorum. çok heyecanlıyım. nasıl olacak ne olacak diye düşünüyorum sürekli. bir türlü bedene kara veremedim ne olsun diye. fikirlerinize ihtiyacım var .

kızlar midemde bir ağrı ameliyat gününü bekliyorum. çok heyecanlıyım. nasıl olacak ne olacak diye düşünüyorum sürekli. bir türlü bedene kara veremedim ne olsun diye. fikirlerinize ihtiyacım var .

Ben 2 Temmuzda ameliyat olacağım.Mümkün olduğunca düşünmemeye çalışıyorum:)Herşeyin çok güzel olacağına dair kandırıyorum kendimi.Böylelikle daha az panikliyorum.:icecream:

Doktorum vücuduma uygun ölçüde küçülteceğini söyledi.Genel anlamda kaç bedene düşecek ...hiçbir fikrim yok.Bu beni tedirgin etmiyor değil aslında ama doktora güveniyorum.En iyisini yapacaktır .UMARIM.

MErhaba sevgili bayanlar
uzun zamandur bu forumu takip ediyorum.En bastan sona kadar her sayfayi okudum ve en onemli adim olan doktor secimini yaptim.Yarin icin tugrul beyden randevum var.kendisiyle gorusucem ve sanirim buyuk ihtimal meme kucultme ve diklestirme ameliyati olucam.Ben kararimi sizler sayesine verdim o yuzden sadece bilgi ve tecrubelerinizden gizlice fayalanip ortadan kaybolmak istemedigim icin tum detaylari sizinle paylasmak istiyorum.Bu arada bana destek olursaniz cok sveinirim :)

merhaba senbenimsin. bende bu forum sayesinde dr. tugrul beyde ameliyat olmaya karar verdim ve bugün kendisiyle yüz yüze görüstük. ( dr. tugrul turan dan bahsediyoruz degilmi?)
herseyi detayli anlatti. 8 haziranda bende gögüs kücültme ve diklestirme ameliyati oluyorum insallah.
umarim sende aradigin dr. u bulmussundur. sonunda kadar kararini destekliyorum.
ikimizede bol sans ve gecmis olsun simdiden.
detaylar ameliyattan sonra insallah:))

Ben sigarayı sadece ameliyat olduğum gün ile birlikte 3 gün içmedim. SOnrasında günde 1-2 tane içtim 10 gün sonra eskiye döndüm. Ama doktorum bana çok şanslı olduğumu söyledi. Meme uçlarını kaybetmek istemiyorsan içmiceksin demişti ama ben dayanamamıştım. ıyileşmeyi gördüğünde oda şaşırdı.
Eğer bırakabiliyorsan mutlaka bırak derim. Açıkçası dikiş izlerinin tamamen kaybolması çok umurumda değildi şekli düzelsin yeter diyordum o yüzden rahat davrandım.Ben bir kumar oynamış oldum aslında. ıyileşme süreci kişiden kişiye değişiyor çünkü. Gerçekten bu sigara yüzünden meme uçları siyahlaşan ve tekrar ameliyata girmek zorunda kalanları duymuştum :KK43:

Şimdiden geçmiş olsun diyorum. Umarım bırakabilirsin.
Sevgilerimle,

Ben 2 Temmuzda ameliyat olacağım.Mümkün olduğunca düşünmemeye çalışıyorum:)Herşeyin çok güzel olacağına dair kandırıyorum kendimi.Böylelikle daha az panikliyorum.:icecream:

sanırım tarihlerimiz aynı. neden dersen doktorum yurt dışında ve sana temmuzun ilk haftasına ilk ameliyatı yazdım dedi. açıkçası net bir tarih yok ama temmuzun ilk haftası 1-2-3 temmuza denk geliyor sırnaşık şey çok mutluluyum, içim içime sığmıyor. bir o kadar da huzursuzum beden açısından. çünkü büyük kalsın istemiyorum biraz küçük olsun derğsin bu kadar beklemeye.30 yaşındayım ve artık çok sıkıldım bunlardan ve gün geçtikçe rahatsız oluyorum. onun için beden konusu kafamı meşgul ediyor.

umarım herşey hep istediğimiz gibi olur. aslında ben buna inanıyorum herşey istediğim gibi olacak aynı dileklerim senin içinde geçerli hatta ameliyat olacak olmuş ve olmayı düşünen bütün arkadaşlarım hepimiz mutlu huzurlu oluruz umarım. herşey gönlümüzce olsun . yaşasın kurtuluyoruz.

MErhaba sevgili bayanlar

Merhaba senbenimsin.

Umarım herşey dilediğin gibi olur. .Ben 6 ay önce Tuğrul beye ameliyat oldum ve çok memnunum. Tuğrul bey gerçekten iyi bir dotor. Bu konuda hiçbir tereddütün olmasın. İnşallah sende biranönce kurtulursun.

Tüm ameliyat olacak arkadaşlara bol şanslar...:))

Merhaba senbenimsin.

Umarım herşey dilediğin gibi olur. .Ben 6 ay önce Tuğrul beye ameliyat oldum ve çok memnunum. Tuğrul bey gerçekten iyi bir dotor. Bu konuda hiçbir tereddütün olmasın. İnşallah sende biranönce kurtulursun.

Tüm ameliyat olacak arkadaşlara bol şanslar...:))

sagol canim,
ben bugun kendisiyle gorustum ve kararimi verdim.
darisi isteyen herkesin basina :)

Merhaba arkadaşlar ben ayın 5'inde meme küçültme ameliyatımı oldum. Cup D'den Cup B'ye indim. Yani cup B biraz taşıyor ama şişliklerin var dedi doktorum. O kadar rahatladım anlatamam, boynum, sırtm kendine geldi. Meme büyütme olayını bilmiyorum ama küçülttürecekler hiç düşünmesinler, üzerimden büyük bir yük kalktı :))))) ve füze gibi memelere sahibim artık. Sigara kullanıyorum bende ama hiç bırakmadım yaaa bırakmak mı gerekiyor???

Merhaba arkadaşlar ben ayın 5'inde meme küçültme ameliyatımı oldum. Cup D'den Cup B'ye indim. Yani cup B biraz taşıyor ama şişliklerin var dedi doktorum. O kadar rahatladım anlatamam, boynum, sırtm kendine geldi. Meme büyütme olayını bilmiyorum ama küçülttürecekler hiç düşünmesinler, üzerimden büyük bir yük kalktı :))))) ve füze gibi memelere sahibim artık. Sigara kullanıyorum bende ama hiç bırakmadım yaaa bırakmak mı gerekiyor???

Çok geçmiş olsun.Nasıl moral veren ve rahatlatan bir msj yazmışsın.Ellerine sağlık.2 Temmuzda benim ameliyatım.Tabiki korkuyorum:)
Sigarayı bırakman gerektiğini doktorunun sana söylememiş olması çok tuhaf.Doktorumun dediği kadarıyla iyileşme sürecini geciktiriyormuş.Ben bir haftadır içmiyorum ama zor geliyor.Sağlık için katlanıyorum.

Merhaba bayanlar
Ben c.tesi gunu yani 13 mayista ameliyat olucam meme diklestirme.
Gorusmeye gittim Tugru bey bana tam 3 saatini ayirdi.# saattin sonunaa yaptirmak zoruna dgeilsin dedi kesinlikle maiyat on planda tutan biri degil.gercekten cok farkli baska bir dr asla 3 saat ayirmaz heme sonunda yaptirmaanda olur demez yani.Bana dusun hemen karar verme ei bene usundum (aslin dusunmedim cunku isiyorum :) ) ve kararimi verdim.C.tei insllah ameliyat olcam.Arkadaslar fiyati herkes merak eediyor bene cok eiyodum gitmene once.Simdi herkein meme yapisi ve ameliyati farkli olucak benimki diklestirme 8000 tl.Ama tabiki simdi 3 kilo memeyi ameliyat etmekle az bir oku cikacak arasina fark vardir.Kimse ucreti benim gibi cesurca yazmamis ama ben yaziyorum oeyecegim tutr 8000 tl.bu parayi hak eiyor cunku snki ailemmis gibi tum gun yanim aolucak ve 1 gune sadece 1 kisi ameliyat ediyor. ikincisi yok.o kadar guzel dikisleri varki.bska bir dotorun dikilerini gorum inanin 1 parmak kalinligina berbat.o kisleri incecik cizgi yapmis.bu dr u nasil kotuleyelim simdi.tekrar soyluyorum her oktorumuz kiymetli ama herkesin uzman oldugu bir alan var.tugrul bey meme kucultme ve diklestirmee eger mi durumunuz varsa mutlak karar vermeen once gorusmiz gereken birisidir.
Ayrica tecrubelerimi ameliyat sojrasi da yazicam.

selam herkese.
ben bugün meme kücültme diklestirme ameliyatini oldum arkadaslar. su anda odamdayim yari sargili bir halde. olduda bitti masallah oh be üstümden büyük bir yük kalkti sanki.anca kendime geldim . biran önce burdan herkesle paylasmak istedim. heheheh
sabah 9:30 da hastahaneye geldim. saat 10:30 gibi ameliyata girdim ama yari uykulu halde hicbir korku duymadan ameliyathanedeydim. kendime geldigimde zaten hersey bitmisti.

su anda arada bir hareket ettigim zaman gögüs altimda agrilar oluyor. birazda sirtimda agrilarim var ama oda yatmaktanmis.
doktorum tugrul turan bey le akraba olduk heheheh gayet samimi cana yakin bir doktor.sabahtan beri burda (normalde burda yani hattat hastahanesinde degil kendisinin yeri ayri biyerde) gidip geliyo sürekli yanima .

biraz karman corman yaziyorum galiba ama daha kafam güzel galiba biraz anesteziden :))
neyse simdilik bu kadar bu gece burda kalip kalmiycagim 1 saate kadar belli olacak.
bu arada fiyat merak eden arkadaslar. tugrul turan bey 8000 ila 11000 tl arasi yapiyo bu tür ameliyatlari. gögüsten gögüse degisiyomus. benimkiside 8000 tl tuttu. hersey icinde bu fiyatin.
neyse görüsmek üzere .
burdan olan ve olacak arakadaslara gecmis olsun. (korkulcak pek bisey yok yani hehehehhe)

bayanlar nasılsınız görüşmeyeli ben koşturmacadan sınavlardan vakit bulamadım bi türlü yeni ameliyat olanlara geçmiş olsun diyorum gözünüz aydın:lepi:

ben bundan yaklaşık 1 ay öncesine kadar büyük büyük diye yakınıyodum ama şimdi şahaneler 2 kilo verdim ve nasıl güzel duruyolar anlatamam düğünlerde boy göstermeye başladım bile göbek atmak bile ayrı güzel oluyomuş valla:teytey: büyük diye üzülmeyin kızlar inanın 2 kilo bile fark etti biraz kilo verin olduğunzdan daha şahane olucaksınız eminim bizzat denenmiştir:jeyyar:

alev33 kusura bakma ancak cevap veriyorum umarım yorgunluk gitmiştir üzerinden gitmediysede takılma ameliyat olduktan sonra yatmaya alışıyo insan ayağa kalkınca yorulman çok doğaldı şimdi geçmiştir mutlaka 6 hazıran yazmışsın 1ay oldu ne güzel hadi keyfini çıkarmaya başla bakalım yerimseniben bide sporcu sütyenine aldırma normal sütyenle dağlar kadar fark oluyo aralarında...

NİSAN ablacım seni özel olarak selamlıyorum iisin dimi memişler ne alemdesengözlerimebaksanab

kendinize ii bakın bayanlar baybaya.s.a.s.:nazar:

selam herkese.
ben bugün meme kücültme diklestirme ameliyatini oldum arkadaslar. su anda odamdayim yari sargili bir halde. olduda bitti masallah oh be üstümden büyük bir yük kalkti sanki.anca kendime geldim . biran önce burdan herkesle paylasmak istedim. heheheh
sabah 9:30 da hastahaneye geldim. saat 10:30 gibi ameliyata girdim ama yari uykulu halde hicbir korku duymadan ameliyathanedeydim. kendime geldigimde zaten hersey bitmisti.

su anda arada bir hareket ettigim zaman gögüs altimda agrilar oluyor. birazda sirtimda agrilarim var ama oda yatmaktanmis.
doktorum tugrul turan bey le akraba olduk heheheh gayet samimi cana yakin bir doktor.sabahtan beri burda (normalde burda yani hattat hastahanesinde degil kendisinin yeri ayri biyerde) gidip geliyo sürekli yanima .

biraz karman corman yaziyorum galiba ama daha kafam güzel galiba biraz anesteziden :))
neyse simdilik bu kadar bu gece burda kalip kalmiycagim 1 saate kadar belli olacak.
bu arada fiyat merak eden arkadaslar. tugrul turan bey 8000 ila 11000 tl arasi yapiyo bu tür ameliyatlari. gögüsten gögüse degisiyomus. benimkiside 8000 tl tuttu. hersey icinde bu fiyatin.
neyse görüsmek üzere .
burdan olan ve olacak arakadaslara gecmis olsun. (korkulcak pek bisey yok yani hehehehhe)

Bundan 6 ay önce falan bende hatat hastanesinde aynen senin durumundaydım.Sanki tekrardan aynı anı yaşamış gibi oldum. Benimde göğüs ağrımdan çok sırt ağrım vardı eve gelince ama hepsi geçti :)) Tuğrul bey hastaneden o gün çıkarmasa bile ertesi gün sabahın köründe geliyor. Sabahın 7 sinde odamda görünce onu çok sevinmiştim ilk söylediğim şey de çıkarın beni olmuştu :) Tuğrul bey çok iyi bi doktor en baştada çok babacan biri. Umarım memnun kalırsın ve iyileşme sürecini sorunsuz atlatırsın. Çok geçmiş olsun. Güle güle kullan yeni memişleri:)))

X