- 13 Mayıs 2009
- 101
- 13
- 44
- Konu Sahibi ---Lily---
- #1.201
Sevgili sonsaku, tuğrul bey memorial da çalışıyordu bi ara. Son zamanlarda pek duymadım adını, değişmediyse artık, oradan bir soruver...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah yardımcın olsun canım bende senden sonra olucam inş bir sorun çıkmaz.iyi haberlerini bekliyoruzkizlar kismetse sali sabahi istanbuldayim veeeeee benim de ameliyat olmama az kaldi demek oluyor bu :)))
merhaba canım bugün ameliyattan sonraki 14. günüm ve bıraksalar amuda kalkacam:))))))gerçektenmi delikafadulden hadi hayırlı olsun tez zamanda kurtulursun inşallah :Saruboceq:
mersin tıp fakültesindemi olacaksın göğüs ölçün nedir doktorun kimdir ne kadar fiyat çıkardılar hepsini anat bacum :smiley-cool: benim tecrübem yok ama tecrübeli arkadaşlar sana destek ve öneride bulunacaktır emin ol yerimseniben
merhaba canım bugün ameliyattan sonraki 14. günüm ve bıraksalar amuda kalkacam:))))))
herşey mükemmel geçti ameliyat günü saat 1300 de girdim anestezi odasında 30 dk kadar geçti sonra dr um ve asistanları ölçüm çizim yaptılar nerdeyse 1 saat....ve start verildiğinde ben uçuşa geçmişim ....giriş ölçme ameliyat ve uyanış toplam 6 saat sürdü....hatırladığım tek şey birinin çok uzaklardan alevvvvvv hanıııııımmm alev hanıııımmmm diye seslenişi bebek gibi sanki rüyadan uyandım.sadece boğazımın azıcık ağrıdığını hatılıyorum oda anstezi için takılan aletten odama aldılar iki yanımda drenlerim vardı ve hafif biğr sızlama dışında bir ağrı hissetmedim.......1 gece kaldım annecim yanımdaydı ertesi gün akşam 6 da drenleri çıkarım evime döndüm......3. gün evden bilgisayarımda çalışmaya başladım.....ve pansuman gittim o gün ilk kez gördüm korkarak baktım hala şişti ama dimdikttiii süperdiii 5. gün banyomu yaptım.....ılık bir banyo 10 gün evde kaldım ama her işimi kendim yaptım (ev işi değil tabi elimi bile sürmedim)zorlamadan göğüs ve kollarımı.1 ay kadar sporcu sütyeni giymek zorundayım çok sıkıcı ama katlanıyorum git gide ödem dağolıyor bazen gözüme hala büyük gibi geliyuor fakat eski sütyenleri çıkarıpta içinde kaybolan göüslerimi görünce sevinçten çıldırıyorum:))))) benim göğüsler 85 dd kaptı şu anda 85 c kabda hafiften bol gibi yani sanırım b sonu c başı gibi olacaklar.inamayacaksınız ama zerre kadar dikişler rahatsız etmiyor beni ters t yapıldı ameliyat öğüs çecresi yok denecek kadar azaldı iz şimdiden hemde...göğüsten aşağı olan varla yok gibi gizli dikiş yay gibi allatn inende yine nerdeyse aynadan bakınca yok gibi........bugün 13. gün ve ben çok zorlamadan araba bile kullandım.....bu arada mersin tıp fakültesinde asistanlara örenk ameliyat oldum fakat hatır işi oldu......aslında sık yapılmayan bir durum ama çok şanslıydım hocam yavuz başterzi idi ama benimle en çok tolga yener ilgilendi sağolsun sormak istediğniz varsa beklerim arkadaşlar
merhabalar ben ankaradan yazıyorum gögüs küçültme ile ilgili haberlerım var benım arkadasım oldu 10 gun once suan o kadar mutlu ve rahatkı hıcte oyle anlatılanlar gıbı zor olmadı.Bende yaptırıcam ınsallah onumuzdekı hafta doktorla gorusmeye gıdıyorum.Size gerı donumde bulunurum:)
EVET CANIM BEN MARC SPENCERDEN ALDIM BıRTEK ORADA BULDUM ZATEN VE 1 AY TAK DEDıĞı ıÇıN ASLA DIŞINA ÇIKMAM TAKIYORUM...ve sanırım normale geçince de geceleri takmaya devam ederim....canım ne güzelde anlatmışsın büyük geçmiş olsun sana yeni memişlerinle keyif dolu günler dilerim ama beni dinlersen nacizne bir önerim var ben oldum olası sütyen takmayı sevmem ama sporcu sütyenini çok beğendim ve bunun sonrasındada onu kullanmaya karar verdim sanada tavsiye ederim çok rahat sevgilerimle
EVET CANIM BEN MARC SPENCERDEN ALDIM BİRTEK ORADA BULDUM ZATEN VE 1 AY TAK DEDİĞİ İÇİN ASLA DIŞINA ÇIKMAM TAKIYORUM...ve sanırım normale geçince de geceleri takmaya devam ederim....
nısan senın kaÇtı kaÇ beden oldu? Nekadar zaman oldu ?yazamısın nerede oldun merak ettım dıkıŞler ne durumda ?? Bu arasıra batmalarda normal deĞılmı gızlı dıkıŞler mı atıyor dersın?valla çok iyi edersin ben geceleri çıkartıyorum ama daha önceki yazılarda arkadaşlar yalnış olduğunu asıl gece uykuda şişeceği için yatarken takılması gerektiğini yazmış sen bari çıkarma dediğin gibi
nİsan senİn kaÇtı kaÇ beden oldu? Nekadar zaman oldu ?yazamısın nerede oldun merak ettİm dİkİŞler ne durumda ?? Bu arasıra batmalarda normal deĞİlmİ gİzlİ dİkİŞler mİ atıyor dersİn?
kizlar kismetse sali sabahi istanbuldayim veeeeee benim de ameliyat olmama az kaldi demek oluyor bu :)))