Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Sevgili sonsaku, tuğrul bey memorial da çalışıyordu bi ara. Son zamanlarda pek duymadım adını, değişmediyse artık, oradan bir soruver...

Arkadaşlar merhaba. Ben Tuğrul Beye ameliyat oldum 5buçuk ay önce. Tuğrul Bey artık memorial de çalışmıyor. Levent de kendi özel muaynehanesi var.Fiyat olarak diğer doktorlardan biraz pahallı ama gerçekten iyi bir doktor. Benim ameliyatın çok kolay geçti. Çok fazla sıkıntım olmadı. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Dılerseniz iletişim bilgilerini verebilirim.

Yeni olmuş arkadaşlara geçmiş olsun diliyorum. Olacak olanlarada kolaylıklar....

mrb ben gögsümü küçültüm çok memnunum korkulacak bişey yok emin olun biraz agrısı oluyor 2 ay başka bişeyi yok

merhabalar ben ankaradan yazıyorum gögüs küçültme ile ilgili haberlerım var benım arkadasım oldu 10 gun once suan o kadar mutlu ve rahatkı hıcte oyle anlatılanlar gıbı zor olmadı.Bende yaptırıcam ınsallah onumuzdekı hafta doktorla gorusmeye gıdıyorum.Size gerı donumde bulunurum:)

merhaba arkadaşlar ben 6 mayısta ameliyat oldum.kesinlikle sağlığını etkileyenlerin 1 dkk dahi düşünmemesini tavsiye ederim......çok kolay bir ameliyat

gerçektenmi delikafadulden hadi hayırlı olsun tez zamanda kurtulursun inşallah :Saruboceq:

mersin tıp fakültesindemi olacaksın göğüs ölçün nedir doktorun kimdir ne kadar fiyat çıkardılar hepsini anat bacum :smiley-cool: benim tecrübem yok ama tecrübeli arkadaşlar sana destek ve öneride bulunacaktır emin ol yerimseniben
merhaba canım bugün ameliyattan sonraki 14. günüm ve bıraksalar amuda kalkacam:))))))
herşey mükemmel geçti ameliyat günü saat 1300 de girdim anestezi odasında 30 dk kadar geçti sonra dr um ve asistanları ölçüm çizim yaptılar nerdeyse 1 saat....ve start verildiğinde ben uçuşa geçmişim ....giriş ölçme ameliyat ve uyanış toplam 6 saat sürdü....hatırladığım tek şey birinin çok uzaklardan alevvvvvv hanıııııımmm alev hanıııımmmm diye seslenişi bebek gibi sanki rüyadan uyandım.sadece boğazımın azıcık ağrıdığını hatılıyorum oda anstezi için takılan aletten odama aldılar iki yanımda drenlerim vardı ve hafif biğr sızlama dışında bir ağrı hissetmedim.......1 gece kaldım annecim yanımdaydı ertesi gün akşam 6 da drenleri çıkarım evime döndüm......3. gün evden bilgisayarımda çalışmaya başladım.....ve pansuman gittim o gün ilk kez gördüm korkarak baktım hala şişti ama dimdikttiii süperdiii 5. gün banyomu yaptım.....ılık bir banyo 10 gün evde kaldım ama her işimi kendim yaptım (ev işi değil tabi elimi bile sürmedim)zorlamadan göğüs ve kollarımı.1 ay kadar sporcu sütyeni giymek zorundayım çok sıkıcı ama katlanıyorum git gide ödem dağolıyor bazen gözüme hala büyük gibi geliyuor fakat eski sütyenleri çıkarıpta içinde kaybolan göüslerimi görünce sevinçten çıldırıyorum:))))) benim göğüsler 85 dd kaptı şu anda 85 c kabda hafiften bol gibi yani sanırım b sonu c başı gibi olacaklar.inamayacaksınız ama zerre kadar dikişler rahatsız etmiyor beni ters t yapıldı ameliyat öğüs çecresi yok denecek kadar azaldı iz şimdiden hemde...göğüsten aşağı olan varla yok gibi gizli dikiş yay gibi allatn inende yine nerdeyse aynadan bakınca yok gibi........bugün 13. gün ve ben çok zorlamadan araba bile kullandım.....bu arada mersin tıp fakültesinde asistanlara örenk ameliyat oldum fakat hatır işi oldu......aslında sık yapılmayan bir durum ama çok şanslıydım hocam yavuz başterzi idi ama benimle en çok tolga yener ilgilendi sağolsun sormak istediğniz varsa beklerim arkadaşlar

merhaba canım bugün ameliyattan sonraki 14. günüm ve bıraksalar amuda kalkacam:))))))
herşey mükemmel geçti ameliyat günü saat 1300 de girdim anestezi odasında 30 dk kadar geçti sonra dr um ve asistanları ölçüm çizim yaptılar nerdeyse 1 saat....ve start verildiğinde ben uçuşa geçmişim ....giriş ölçme ameliyat ve uyanış toplam 6 saat sürdü....hatırladığım tek şey birinin çok uzaklardan alevvvvvv hanıııııımmm alev hanıııımmmm diye seslenişi bebek gibi sanki rüyadan uyandım.sadece boğazımın azıcık ağrıdığını hatılıyorum oda anstezi için takılan aletten odama aldılar iki yanımda drenlerim vardı ve hafif biğr sızlama dışında bir ağrı hissetmedim.......1 gece kaldım annecim yanımdaydı ertesi gün akşam 6 da drenleri çıkarım evime döndüm......3. gün evden bilgisayarımda çalışmaya başladım.....ve pansuman gittim o gün ilk kez gördüm korkarak baktım hala şişti ama dimdikttiii süperdiii 5. gün banyomu yaptım.....ılık bir banyo 10 gün evde kaldım ama her işimi kendim yaptım (ev işi değil tabi elimi bile sürmedim)zorlamadan göğüs ve kollarımı.1 ay kadar sporcu sütyeni giymek zorundayım çok sıkıcı ama katlanıyorum git gide ödem dağolıyor bazen gözüme hala büyük gibi geliyuor fakat eski sütyenleri çıkarıpta içinde kaybolan göüslerimi görünce sevinçten çıldırıyorum:))))) benim göğüsler 85 dd kaptı şu anda 85 c kabda hafiften bol gibi yani sanırım b sonu c başı gibi olacaklar.inamayacaksınız ama zerre kadar dikişler rahatsız etmiyor beni ters t yapıldı ameliyat öğüs çecresi yok denecek kadar azaldı iz şimdiden hemde...göğüsten aşağı olan varla yok gibi gizli dikiş yay gibi allatn inende yine nerdeyse aynadan bakınca yok gibi........bugün 13. gün ve ben çok zorlamadan araba bile kullandım.....bu arada mersin tıp fakültesinde asistanlara örenk ameliyat oldum fakat hatır işi oldu......aslında sık yapılmayan bir durum ama çok şanslıydım hocam yavuz başterzi idi ama benimle en çok tolga yener ilgilendi sağolsun sormak istediğniz varsa beklerim arkadaşlar

canım ne güzelde anlatmışsın büyük geçmiş olsun sana yeni memişlerinle keyif dolu günler dilerim ama beni dinlersen nacizne bir önerim var ben oldum olası sütyen takmayı sevmem ama sporcu sütyenini çok beğendim ve bunun sonrasındada onu kullanmaya karar verdim sanada tavsiye ederim çok rahat sevgilerimle

merhabalar ben ankaradan yazıyorum gögüs küçültme ile ilgili haberlerım var benım arkadasım oldu 10 gun once suan o kadar mutlu ve rahatkı hıcte oyle anlatılanlar gıbı zor olmadı.Bende yaptırıcam ınsallah onumuzdekı hafta doktorla gorusmeye gıdıyorum.Size gerı donumde bulunurum:)

hadi bakalım darısı başına bol şanslar anlat bize ayrıntılarıyla

Selam Kızlaaarrrr,
Ameliyatımın üzerinden 1.5 ay geçti. Şu anda meme çeversinde izler tamamen yok olmuş durumda, meme altına inen kesik ise hafif pembe ama oda çok inceldi. Artık yüz üstü yatmaya başladım. Gündüzleri sütyen takmadan bişiler giyiyorum ama geceleri ameliyat sütyenimi takıp yatıyorum daha rahat uyuyorum onunla.
Ara ara gelen iğne batırıyorlarmış gibi gelen sancılar tamamen yok oldu. Şu an ameliyat olmamış gibiyim. Temmuzda bir kez daha kontrole gideceğim yeni fotoğraflar çekilecek.
Ameliyat olacaklara sakın korkmayın diyorum inanın bana kendinizi çok seveceksiniz :)

Herkese sevgiler

canım ne güzelde anlatmışsın büyük geçmiş olsun sana yeni memişlerinle keyif dolu günler dilerim ama beni dinlersen nacizne bir önerim var ben oldum olası sütyen takmayı sevmem ama sporcu sütyenini çok beğendim ve bunun sonrasındada onu kullanmaya karar verdim sanada tavsiye ederim çok rahat sevgilerimle
EVET CANIM BEN MARC SPENCERDEN ALDIM BıRTEK ORADA BULDUM ZATEN VE 1 AY TAK DEDıĞı ıÇıN ASLA DIŞINA ÇIKMAM TAKIYORUM...ve sanırım normale geçince de geceleri takmaya devam ederim....

EVET CANIM BEN MARC SPENCERDEN ALDIM BİRTEK ORADA BULDUM ZATEN VE 1 AY TAK DEDİĞİ İÇİN ASLA DIŞINA ÇIKMAM TAKIYORUM...ve sanırım normale geçince de geceleri takmaya devam ederim....

valla çok iyi edersin ben geceleri çıkartıyorum ama daha önceki yazılarda arkadaşlar yalnış olduğunu asıl gece uykuda şişeceği için yatarken takılması gerektiğini yazmış sen bari çıkarma dediğin gibi

valla çok iyi edersin ben geceleri çıkartıyorum ama daha önceki yazılarda arkadaşlar yalnış olduğunu asıl gece uykuda şişeceği için yatarken takılması gerektiğini yazmış sen bari çıkarma dediğin gibi
nısan senın kaÇtı kaÇ beden oldu? Nekadar zaman oldu ?yazamısın nerede oldun merak ettım dıkıŞler ne durumda ?? Bu arasıra batmalarda normal deĞılmı gızlı dıkıŞler mı atıyor dersın?

Bahar82 nerelerde ne yaptın merak ettim doğrusu...inşallah hayırlısı ile gelmişsindir ...meraklardayım bizleri haberdar et....

nİsan senİn kaÇtı kaÇ beden oldu? Nekadar zaman oldu ?yazamısın nerede oldun merak ettİm dİkİŞler ne durumda ?? Bu arasıra batmalarda normal deĞİlmİ gİzlİ dİkİŞler mİ atıyor dersİn?

hayatım ben 6 martta oldum önceki beden ölçümü net bilemiyorum zaten sol göğüsüm ile sağ göğüs arasındada 1 beden fark varmış benim sorunum sarkık olması idi ama takkeleri takınca olurdu füze sol göğüsten 300 grama yakın sağ dakinden ancak 200 gr çıktı dedi reha bey PENTİ nin SÜTYEN BEDEN ÖLÇÜSÜ kısmında ölçünce şu an ki ölçüm 70 B CUP reha beye sordum 34 B dedi anlamam cap cup türkçesi ne dedim 80 beden dedi gelelim dikişlere dün muayenede idim 3 aya yaklaşmasına rağmen herşey mükemmel görünüyor dedi reha bey sen batma demişsin bak canım normal zaten dikkat et doktorlar neden tam iyileşme 1 yada 1,5 yıl diyorlar hiç düşündünmü şekil olarak değil işte bu batma olursa potluk v.s v.s lerin iyileşme süreci için opsiyon sunuyorlar yani telaş tela:nazar:ş etme geçer bir süre sonra

Selam kızlar ben de 2 gün öne ameliyat oldum,dün hastaneden çıktım,önceki göğüs ölçüm 90-95 gibiydi,bende asimetride avrdı ve bayağıda bir sarkmıştıburada yani elazığdaki en tecrübeli doktora ameliyat oldum,,790 lira para yatırdk hastaneye,ben 80 beden olsun dedim ama sanki daha büyükler gerçi ski sütyenimi taktım,geniş oldu üstelikte şişlerde var ama ne bileyim ben daha küçük istemiştim,birde sol göğsümden 120gr,sağ göğsümden 410 gr doku çıkarılmış ,acaba bu miktar neden az,yani diğer yorumları okudumda onlarda daha fazla doku çıkarılmış ,yoksa çektiğim bu kadar eziyet toplam 530 gr için mi,gerçi dikleştiler ama ,yorumlarınızı bekliyorum kızlar,öptüm bye

X