Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

teşekkür ederim canım. bir hengame var bende anlatamam. temmuzun ilk haftası ameliyat olacağım çok heyecanlıyım. piyasada sporcu sütyenleri çok ucuz o yüzden sordum. bana doktor hiç bahsetmedi sütyenden bildiğim kadarıyla arkadaşıma aldırmamışlar eski sütyenlerinden birini takmışlar. onun için sordum kaç beden almak gerekli diye.çünkü benim balensiz sütyenim yok ameliyat sonrası için. aklıma birde takılan kaç beden olsun sorusu. ben 80-85 aralığında olsun istiyorum açıkçası ama doktorlar isteğe bakıyorlar mı bilmem. birde arkadaşlardan acaba büyük mü oldu yorumları kafamı karıştırdı. şu an 80D ve 80DD kullanıyorum. ne dersiniz?
haaa birde mutlaka öncen dğümeli veya fermuarlı bişey al hastaneye

önden düğmeli aldım ama sanırım hata yaptım bol değil aksine adr aldım küçülecek diye .... pes hiç aklıma gelmedi sargılar heheheeeee

hihoyyythihoyyyt

hihoyyyt :teytey: a.s. :nazar:

Valla senin adına ne kadar sevindim bilemezsin, bende tam bir vazgeçsem ertelesem düşüncesine giriyordum ki sayende toplandım sanki.

Ne güzel kolay atlatmışsın arkadaşım. Bundan sonra daha mutlu olacağına eminim. Yaa ben bu cup olayından anlamıyorum. Göğüs ölçün kaçtı. Mesela ben kom minimezerda 80 D kullanıyorum .Göğüs çevreside 105 cm. civarında. Senin ölçün (cm olarak) ne kadardan neye düştü.

Gelişmeleri yine yazarsan çok sevinirim. İzler, drenler şişlikler vs.

Arkadaslar sitede okuduklarimdan anladigim kadariyla su "CUP" meselesi herkes icin muamma.Bu yüzden nacizane bu konudaki bilgilerimi paylasmak istedim.Söyle hesaplayabilirsiniz;
1-Gögüs ucundan gececek sekilde mezura ile gögsünüzün cevresini ölcüyorsunuz.(ÖR:108 cm)
2-Gögüslerinizin hemen altini ölcüyorsunuz.(ÖR:88 cm)

Son olarak 1. ölcüden 2. ölcüyü cikariyorsunuz ve cikan rakam sizin CUP ölcünüzü veriyor.

14-16cm =Cup B
16-18 cm=Cup C
18-20 cm=Cup D
20-22 cm= Cup E (Bazi markalarda DD olarak verilir)
22-24 cm=Cup F
24-26 cm =Cup G

Bu durumda Örnegimizde (108 - 88=20cm ) Cup D oluyor.
Gögüs altindan aldigimiz ölcü (2. islem yani) sirt genisligini veriyor, bu durumda alinmasi gereken Sütyen ( 85D) oluyor.Umarim yardimci olabilmisimdir.Sorulariniz olursa memnuniyetle cevaplarim.:eek:

Arkadaşlar ben de meme küçülttürüp dikleştirmek istiyorum yaa. Forumları okuyup durmaktan kafam karıştı. ıstanbul'da kim en iyi meme küçültür, sööleyin bana

selam arkadaşlar..öncelikle evli arkadaşlara bir sorum olacak.bende yeni evliyim ve göğüs küçültme ameliyatı olmak istiyorum ancak bunu çocuktan sonrasına falan ertelemek istemiyorum.çünkü 27 yaşındayım ve en güzel yaşlarımı kocaman göğüslerle geçiriyorum,zaten kilomda var.

şimdi bu ameliyato olan arkadaşlara iki sorum olacak,

1- kilo bu ameliyatta sorun oluyormu yani zayıflamamız gerekiyormu ameliyattan önce böyle bir şart varmı?

2- evlilik de cinsel birliktelik yasağı oluyormu belli bir süre,yada göğüsler buna engel oluyormu,acı vs. gibi sebeblerden?

ilginize cevaplarınıza şimdiden teşekkür ediyorum.

selam arkadaşlar..öncelikle evli arkadaşlara bir sorum olacak.bende yeni evliyim ve göğüs küçültme ameliyatı olmak istiyorum ancak bunu çocuktan sonrasına falan ertelemek istemiyorum.çünkü 27 yaşındayım ve en güzel yaşlarımı kocaman göğüslerle geçiriyorum,zaten kilomda var.

şimdi bu ameliyato olan arkadaşlara iki sorum olacak,

1- kilo bu ameliyatta sorun oluyormu yani zayıflamamız gerekiyormu ameliyattan önce böyle bir şart varmı?

2- evlilik de cinsel birliktelik yasağı oluyormu belli bir süre,yada göğüsler buna engel oluyormu,acı vs. gibi sebeblerden?

ilginize cevaplarınıza şimdiden teşekkür ediyorum.
Merhaba kızlar 6 mayısta amelyat oldum küçültmeden 33 yaşındayım ve 1 kkzım var 8 yaşında,
1-Kılo konusunda dr karar veriyor ama bildiğim kadarıyla 70 kg üstündekileriden biraz kilo kaybı istyorlar

2-Bu ameliyatta eğer büyük ve sarkık göğüslerini z varsa ters t şeklinde ameliyatı öneriyorlar ve bu ameliyatta süt kanallarından almak zorundalar..... tabi TUğrul turan denilen zatı muhterem almayacağının garantisini veriyormuş sosyete cerahıdır kendileri barbie stili kullanıyor bu formu okuynalar bu dr ile ilgili bilgilere tartışmalara ve çok ciddi rakamlara rastalaycaklardır.
bende süt kanalarının %60 ı alındı
sonrasında 1 ay boyunca gerginlik şişlik hissedeceksiniz fakat bu harektlerinizi sınırlamıyor ama 1 aydan sonra cinsel birliktelikte de sıkıntınız olmaz fakat 2-3 ay sonra daha rahat olacağını sanyorum.fakat siz kendiniz pek MEMıŞLERı elletmek istemeyeceksiniz:)))

Arkadaşar sanırım 124. sayfaydı benim yaşadıklarım ile ilgiliş yazım var bakabilirsiniz
kesinlikle amelyat konusunda sıkıntı duymayın çok kolay bir ameliyat.Yeterki dr unuzu ve hastanneizi iyi seçin tabi anestezi uzmanınınz çok çok önemli.

sevgilerrr

Arkadaslar sitede okuduklarimdan anladigim kadariyla su "CUP" meselesi herkes icin muamma.Bu yüzden nacizane bu konudaki bilgilerimi paylasmak istedim.Söyle hesaplayabilirsiniz;
1-Gögüs ucundan gececek sekilde mezura ile gögsünüzün cevresini ölcüyorsunuz.(ÖR:108 cm)
2-Gögüslerinizin hemen altini ölcüyorsunuz.(ÖR:88 cm)

Son olarak 1. ölcüden 2. ölcüyü cikariyorsunuz ve cikan rakam sizin CUP ölcünüzü veriyor.

14-16cm =Cup B
16-18 cm=Cup C
18-20 cm=Cup D
20-22 cm= Cup E (Bazi markalarda DD olarak verilir)
22-24 cm=Cup F
24-26 cm =Cup G

Bu durumda Örnegimizde (108 - 88=20cm ) Cup D oluyor.
Gögüs altindan aldigimiz ölcü (2. islem yani) sirt genisligini veriyor, bu durumda alinmasi gereken Sütyen ( 85D) oluyor.Umarim yardimci olabilmisimdir.Sorulariniz olursa memnuniyetle cevaplarim.:eek:
Şu ana kadar bu forma en kafa karıştıran soruydu gerçekten çok güzel oldu yazdığın benimde anlata anlata tüy bitti dilimde 85 in aslında göğüs ölçüsü olmadığı kalıpların göğüs ölçüsünü belirlediği:)))
eline sağlık süper olmuş bende copy yapıp yazyorum artık isteyene senin yazını:))))
sevgiler

selam arakdaslar, ben almanyadan agustosta istanbula gelip meme kücültme ameliyati olmak istiyorum. Naci Celike olmayi düsünüyorum sizin Naci bey ile tecrübeleriniz varmi? Birde sitede okuduklarimdan sonra biraz kafam karisti. Cogu istedikleri kadar kücülmedigini yazmiz ve bende korkuyorum o kadar para verip ve aci cektikten sonra birde sadece bir cup felan kücültürlerse yine fazla bir fark olmaz diye cok korkuyorum. Siz nasil düsünüyorsunuz?

Cevap yazrsaniz sevinirim

Selamlar
Gülay

slm kıslar bende 5 yıl onje gogus amelıyatı oldum amelıyattan sonra hıc bı sorun yasamadım sukurler olsun ama dr ıstedıgım kadar kucultmedı memıslerı:))

arkadaşlar cuma gündüz ameliyat oldum bugün pazar öğlen eve gelebildim.araştırma hastanesinde ssk karşılaması suretiyle ameliyat yapıldı.başarılı geçtiğini söyledi dr.bey.ağrım dikiş yerlerinde sızım var ama normaldir elbet.ameliyat 3 saat sürdü çıktıktan 4 saat sonra yürüyebildim.sanki düşecekler gibi geliyor ilaç alıyorum.istediğimden fzla küçültmüşler ona üzüldüm biraz şimdi şiş daha inecek dediler bu halde kalmasını tercih ederdim.sorularınız varsa yanıtlayabilirim.görüşürüz

arkadaşlar cuma gündüz ameliyat oldum bugün pazar öğlen eve gelebildim.araştırma hastanesinde ssk karşılaması suretiyle ameliyat yapıldı.başarılı geçtiğini söyledi dr.bey.ağrım dikiş yerlerinde sızım var ama normaldir elbet.ameliyat 3 saat sürdü çıktıktan 4 saat sonra yürüyebildim.sanki düşecekler gibi geliyor ilaç alıyorum.istediğimden fzla küçültmüşler ona üzüldüm biraz şimdi şiş daha inecek dediler bu halde kalmasını tercih ederdim.sorularınız varsa yanıtlayabilirim.görüşürüz

canım çok şükür sende kurtuldun büyük geçmiş olsun yeni memişlerinle keyifli günler dilerim.....sevgilerimle

gk084 Benim meme dikleştirme ameliyatımı Naci bey yaptı. Senin isteğin tabii ki ön planda olacaktır. Naci bey kendi önerisini belirtir sana. Biraz daha büyüğü yada biraz daha küçüğü konusunda hayır diyeceğini sanmıyorum ama vücuduna göre anormal duracak bir ölçü istersen kabut etmeyecektir :)
Naci bey ile ilgili yorumları "doktorlar ve öneriler" başlıklı forumlardan okuyabilirsin ben son derece memnunum.

Sevgilerimle..

Canımsın cok gecmiş olsun ..meraklanma ilk baktığımda banada öyle gelmişti kucuk değildir sonradan farkedeceksin ..sen yukardan şöyle bir görmüşşündür....
sargılar cıkıp dikişler alınınca hicte kucuk olmadığını göreceksin..toparlandığı icin yukarıdan bakınca öyle geliyor...hele bi şeklini alsın öyle gör sabır.....

teşekkür ederim canım. bir hengame var bende anlatamam. temmuzun ilk haftası ameliyat olacağım çok heyecanlıyım. piyasada sporcu sütyenleri çok ucuz o yüzden sordum. bana doktor hiç bahsetmedi sütyenden bildiğim kadarıyla arkadaşıma aldırmamışlar eski sütyenlerinden birini takmışlar. onun için sordum kaç beden almak gerekli diye.çünkü benim balensiz sütyenim yok ameliyat sonrası için. aklıma birde takılan kaç beden olsun sorusu. ben 80-85 aralığında olsun istiyorum açıkçası ama doktorlar isteğe bakıyorlar mı bilmem. birde arkadaşlardan acaba büyük mü oldu yorumları kafamı karıştırdı. şu an 80D ve 80DD kullanıyorum. ne dersiniz?
arkadaşım bende dr beye sordum sporcu sütyeni alayımmı diye hayır dedi normal destekli bir sütyen getir dedi ,kaç beden dedim eski bedenin neyse o beden dedi.yeni almadım kullandığım sıkı sütyenlerimi kullanıyorum şimdi.ameliyat sonrası taktığın sütyenle göğüsler şekilleniyor ona göre destekli bir sütyen götürecen.

selam herkese.
ben de pazartesi veya sali günü gögüs kücültme ameliyati oluyorum. kadinlar kulübü sayesinde kendime doktor buldum ve dr. tugrul turhan beye ameliyat olmaya karar verdim. burdan sizlerle paylasmak istedim.Burdaki tüm ameliyat olanlara ve olacaklara gecmis olsun arkadaslar.
gelismeleri yazmaya devam edecegim:))

sevgili NıSAN ve PEYMAN mesajlarınız için teşekkürler.evet bugün sargısız halde gördüm gerçektende küçük değilmiş hatta çoğu kişiye göre büyük bile denebilir ama tam benim istediğim ebatta.allaha şükürler olsun.hepimize sağlık diliyorum

sevgili NİSAN ve PEYMAN mesajlarınız için teşekkürler.evet bugün sargısız halde gördüm gerçektende küçük değilmiş hatta çoğu kişiye göre büyük bile denebilir ama tam benim istediğim ebatta.allaha şükürler olsun.hepimize sağlık diliyorum

Merhaba. yorumlarınızı okudum. bende göğüs ameliyatı olmak istiyorum. SSK karsılaması demişsiniz. bu konuyu biraz acıklarmısınız. nasıl oluyor. ben de Bagkurluyum. belki bi faydası dokunur.

Merhaba. yorumlarınızı okudum. bende göğüs ameliyatı olmak istiyorum. SSK karsılaması demişsiniz. bu konuyu biraz acıklarmısınız. nasıl oluyor. ben de Bagkurluyum. belki bi faydası dokunur.

İstanbulda olmanız sanırım şanssızlık...bildiğim ve tecubelerime dayanarak yazıyorum istanbulda ne ssk nede emekliği sandığı bu tur ameliyatları tamamen karşılamıyor...ama uygun bir fiyatla yapıyor...genede siz başvurunuzu ve göruşmelerinizi yapın belkide ödeyebileceğiniz bir fiyat cıkar...rabbim kolaylık versin...

X