Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

desteğin için cok cok cok teşekkürlerr kocaeli devlete ulaşabilirm annemler kocaelinde aslında ama doktoru kimdi onlara ulasmam lasım özel mesaj yollamayıda bilmiyorum...

Ares merhaba, devlet hastanesinde olup çok memnun olan arkadaşlarımız var Nlglpd arkadaş link vermiş az bi ücretle yaptırabilirsin

ares merhaba, devlet hastanesinde olup çok memnun olan arkadaşlarımız var nlglpd arkadaş link vermiş az bi ücretle yaptırabilirsin
teşekürler jelesec bende öle yapmayı düşünüorum şimdilik kafama yatan 2 isim var onlarla görşşüşücem öncelikle bakalım hayırlısı ve ben tek bi opere değil kombine olucam büyük ihtimalle oyusden maliyet beni bunaltacak buna eminim tek meme 2.000 bazılarıda 7000 8000 istedi yane ben kombine düündüğüm için en az 30 dedi kimisi kimisi de 20 vs gibi ucuk rakamlar verdi

Kombine ameliyatlarda fiyat tek ameliyata göre daha uygun oluyor 30.bin mi ? çok para 20.bin de çok

bana göre fazla benim bütçemi aşar hakkında hayırlısı olsun sürecini yaz mutlaka

bak hemen düzelteyim ben karın ve meme yani 2.ameliyat için yazdım bu fiyatları hani kol bacak vs.de var ise fiyat artar tabi

Son düzenleme:

Çok haklısın Ares kombine ameliyatlar özellikle sizin gibi çok fazla kilo verip sarkma olayı meydana geldiğinde Göğüs toparlama,kol germe,karın 360 derece ve bacak germe ameliyatlarının hepsi şart oluyor.Ve dediğin gibi hepsi yapıldığında meblağ bayağı çok oluyor. Geçen hafta ameliyat olan arkadaşımız(45 kilo veren) İlk olarak 1 ay önce lazer lipo ile beraber tamtur karın germe(360 derece) oldu.Bu hafta sonu da meme toparlama ve dikleştirme ile bacak germe ameliyatını oldu.Sırada en son kol germesi kaldı.Onu da sanırım 2 yada 3 ay sonra olacağını söyledi.

teşekkürler cevabınız için anladımmm

de biraz kızmış gibisin anlamadım diye ama hakaten öyle dikkat etmezdim :26:
ama anlatınca anladım kızma yav

evet benim kol bacak da var oyusden 30 bin 20 bin istediler ama bu fiyat benide aşıo off bilmiorum ve moralim cok bozuk neden sigorta karsılamıoki obezite saglık sorunu die obezite amleiyatları karsılandı ya sonrarasında verilen onca kilo üzerine sarkısan etler ve pişikler bunlar saglık sorununa girmiyomu yani offf aklım cok karısk ama hayatımıda 90 yasında gibi sürdürmek istemiyorum...

ya bi dşün 0 45 kilo vermiş ben 67 o ohaldeyse benm halimi hayal bile edemssiniz canım cok sıkkın bu konuda onada gecmiş olsun inşalah o ameliyatları olabilecek para ve güce shaiptir ( hayırlı olsun yeni vücudu yani parayla yaptırdı sanırm oda bu ameliyatları ??

ya bende anlamadım senin neden karşılamadığını :26: forumdan arkadaşım vardı desendesen niciyle oda kilo verdi izmirde devlet hastanesinde tek kuruş ödemeden meme küçültme oldu sonrasında karın germe olacaktı hatta, sen iyice sor soruştur araştır canım

sorup soruşturuyorum valla jelesec ama yok yani yarın bi malatyayı arıcam bilge beyi orda ameliyat olmusutm ben obezite ameliyatını cüneyt hoca belki bişeyler yapar die umuyorum acıkcası valla oda yardım edmesse artık izmirdeki doktoru arastırcam pes etmek yok valla napıp edip düseltmem lasım daha yasım 21 ((

Tamam sen araştır gelişmeleri yazarsın bende desendesen arkadaşın teli var olmadı arar izmirdeki devlet hastanesinde ki doktorun adını sorarım

kesinlikle pes etme tabi çok gençsin sen en zorunu başarmışsın o kadar kiloyu vermişsin şans seninle olsun sıkma canını

teşekkürler jelesec inşallah

Benim doktorum sonda takmayacağını en baştan söyledi bu da beni çok sevindirmişti.:)

cuma günü randevum var. çok heyecanlıyım. çok zor karar verdim :) doktorum Nurettin Uzer. 95 dd bile küçük geliyor. biraz kilo fazlamda var kilo vermeden yapılmaz diye okudum bir kaç yerde bakalım doktor ne dicek. umarım tüm sıkıntılarımdan kurtarır beni ....

Canım arkadaşım benim de 95dd di sutyen ölçüm ve bende 75 kiloyla ameliyata girdim, şu an herşey gayet güzel uyumlu kilo da verdim.
Yaşımın olmasına ramen hiç zorluk çekmedim,sen benden mutlaka daha avantajlısın genç arkadaşım doktorun da işinin uzmanısa hiç heyecan yapma.Sonradan yeniden doğmuş gibi olacaksın,doktoruna sormak istediklerini not al belki telaştan unutursun doktorunda sana güven verdikten sonra.Evvel Allah herşey tıkırında gider.:)Cuma günü görüşmen nasıl geçtiğini yazarsan sevinirim iyi geceler kader arkadaşım....

teşekkürler jelesec inşallah

birşey değil :)))

Cuma günkü randevunda sana bol şans, doktoruna güvendikten sonra gerisi çorap söküğü gibi gelir

bende 75 kiloyum.. Evet haklısınız aklımdakileri bir kağıda yazıyım da unutmıyım.Cuma günü mutlaka paylaşıcam :) teşekkür ederim cevap verdiğiniz için

bende 75 kiloyum.. Evet haklısınız aklımdakileri bir kağıda yazıyım da unutmıyım.Cuma günü mutlaka paylaşıcam :) teşekkür ederim cevap verdiğiniz için

Ne demek nazik arkadaşım,seve seve cevap veririm.Demek sende 75 kilosun memişler zaten 2 kilodan fazla .Doktor ziyaretinden sonra görüşmek üzere.Hayırlı Kandiller canım arkadaşım.:)

Hanımlar finaller nedeniyle sizleri biraz boşladım kusura bakmayın malum okul hayatı böyle :)Ameliyatı olalı 16 gün oldu.Dikişlerim gün geçtikçe eriyerek kaybolmaya başladı.Hatta çok çok az kaldı diyebilirim :) Doktorum bepanthen krem kullanmamı istemişti kremim bitti bugün yeniden almaya gittim firma isim değişikliğine gitmiş.Kremin adı bepanthol olmuş bilginize sunarım.Ağrı kesici ilk haftada kullandım.Şu ana kadar ne ağrım ne de sızım oldu.Sadece tatlı tatlı kaşınmalar var buda kabuklaşmanın olduğunun göstergesi.Bu arada ameliyat öncesi hayalini kurduğum çoğu şeyi gerçekleştirdim.En önemlisi de göğüslerimin sığmayacağını düşündüğüm için almadığım elbiseler ve tunikler gardrobumun vazgeçilmezi konumunda artık :) Ben ameliyat oldum kurtuldum ağırlıklarımdan darısı sizin başınıza.Sağlıcakla kalın canlarım

Mutluluğunu çok iyi anlıyorum ve senin için seviniyorum canım. Dilediğin gibi giyin ve tadını çıkar,o kaşıntı beni çok rahatsız etmişti ama o da geçer.Maşallah sana ağrın sızın da yokmuş çok şükür.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…