- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #12.101
Mogis cim soruları birkez daha okudum.Bir kaç ekleyeceğim şey var.1.soruda kollarımı yukarı kaldırınca ağrı oluyor demişsin bence çok da fazla kollarını zorlama.Ya da zorlandığın an hemen indir vucudun sana ne yapman gerektiğini söylüyor zaten.Ama şu dikiş ağrısı dediğin şeyde takıldım gerçekten.
Ödemlerin geçtiğini memeler aşağıya doğru hafif bir inme başladığında anlayacaksın.ilk zamanlar deride parlaklık olur gerginlik ve şişlikten zaten.Bir de göğüs uçları bayağı bir yukarı bakar zamanla meme şeklini aldıkca o da tam yerine oturur.
Contractubex den önce dikiş yerlerinin üzerine ben bepanthen krem kullanmıştım doktorumun önerisiyle.Tamamen yaralar ve dikiş izi yerleri düzleşince de Dermatiks e başlamıştım ya da (contractubex)
Sporcu sütyenini 2 ay kullandım.Sonra yeni ciciler aldım
Tam şekil ve büyüklüğü anca oturdu desem:26: sana biraz uzun gelecek ama benim ameliyat olduğum 15 ay oldu:)
Bu arada aslında bu sorduğun sorularla ilgili bilgileri doktorunla da paylaşsaydın keşke.Bizler sadece kendi tecrübelerimizi paylaşıyoruz.Bilmeden bir hata yapmayalım yanisevgilerle...
Sevgili nldglp
Sorularımı dr'a sormam gerektiği konusunda cok haklisin. Aslında ben bu soruların tamamını doktoruma sordum ve cevaplarını aldım. Ama insan yinede bunu daha önce tecrübe etmiş olanlardan teyidini almak istiyor. Gerçi ben tecrubelerin kisiden kisiye göre de değiştiğini düşünüyorum artık. Mesela bnm göğüs uçlarım 1 hafta oncesine kdr aşağı bakıyordu ama olması gerektiği yere gelmeye başladı. Seninkide hizaya gelmeden önce yukarı bakıyormuş. Bugün itibariyle ameliyat olalı tam 1 ay 1 hafta oldu ve Dr sporcu sutyenini takmayabilecegimi söyledi. Daha ornekleyebilecegim bir sürü şey kisiden kisiye,dr'dan dr'a değişiyor.
Bence en güzeli bu zorlu ve soru işaretleriyle dolu dönemden sonra mutlu sona ulaşmak
Sevgili nldglp
Sorularımı dr'a sormam gerektiği konusunda cok haklisin. Aslında ben bu soruların tamamını doktoruma sordum ve cevaplarını aldım. Ama insan yinede bunu daha önce tecrübe etmiş olanlardan teyidini almak istiyor. Gerçi ben tecrubelerin kisiden kisiye göre de değiştiğini düşünüyorum artık. Mesela bnm göğüs uçlarım 1 hafta oncesine kdr aşağı bakıyordu ama olması gerektiği yere gelmeye başladı. Seninkide hizaya gelmeden önce yukarı bakıyormuş. Bugün itibariyle ameliyat olalı tam 1 ay 1 hafta oldu ve Dr sporcu sutyenini takmayabilecegimi söyledi. Daha ornekleyebilecegim bir sürü şey kisiden kisiye,dr'dan dr'a değişiyor.
Bence en güzeli bu zorlu ve soru işaretleriyle dolu dönemden sonra mutlu sona ulaşmak
Merhaba chido.İlkönce geçmiş olsun.Ben ilk olarak thiocilline yi neden bu kadar çok zaman süreyle kullandın onu merak ettim.Ben de kullanmıştım ama bu kadar çok uzun bir zaman kullanmadım.Sadece meme etrafındaki dikişlerin üzerine sürmüştüm kabuklanma bittiğinde de son vermişti doktorum.Bir ilacı bu kadar uzun bir zaman diliminde kullanman tabii ki zararlı.Bir de yaraların iyileşmesi süreci bittiğinde contractubex e başlıyoruz ya da Dermatiks ve benzeri yara izi iyileştiricilere.Sen anladığım kadarı ile ikisini birden kullanmışsın.
Kaşıntı hepimizde oldu iyileşme sürecinde.Ama sanırım senin kaşınman daha farklı gibi geldi bana.Bu kaşınmaların daha da devam ederse bence doktoruna gidip bir görün derim ben.Belki contractubex de dokunuyor olabilir.Zira daha önce bu tür dokunma ve kaşıntı yapan arkadaşlar olmuştu.Ben dermatiks kullanmıştım bana da dokundu ve kızarıklık yapmıştı.Daha sonra bantlara geçmiştim ama onlarda bir süre sonra dokunmaya ve kaşıntı yapmaya başlamıştı.Sana tavsiyem şikayetlerin devam ederse hafife alma ve git doktoruna.Bazı ciltler çok allerjik olabiliyor sonrasında da daha fazla uğraşacağımız sonuçlar doğurabiliyor.Tekrardan geçmiş olsun.
öncelikle mannag seni tebrik ederim aramıza hoşgeldin
nldglp ve diğer arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim, geç kaldığım için kusura bakmayın..
cevabım için geç kaldım kusura bakma derdim geçince unuttum bu tarafıuzun süre kullanma nedenim dikiş bölgem genişti sanırım ondan dr o kadar uzun süre kullandırttı. sigara kullanıyorum bi de onun etkisi de vardır zannımca thico ile contract ı aynı anda kullanmadım..meme başımdaki dikişlerin kırmızlığı devam ettiği için dr az kullanmamı istedi ki zaten 2 günde bir sürüyordum.altta kalan dikişleri ise sadece spanchlayıp medikal çamaşırımı giyiyordum.bu sulanma ve meme dokusundaki kaşıntı artınca drla konuştum bildiğiniz üzre kesmemi söyledi contract a devam dedi. şehirdışındayım demiştim kuzenimin nişanı için geldim diyarbakıra e yemekleri acılı baharatlı dr onlarında etkisinin olabileceğini mümkün olduğunca azaltmamı istedi..dediğini yaptım düzeldiler çok şükür..ama şu contract ı kullandıktan sonra acaip bir döküntü oluyo sanki balık pulu temizliyo biri mememde pul pul oluyorum kıyafetlerim batıyo, spanch koymuyorum kremden sonra ondan mı acaba ?
ya bu arada söylemeye korkuyorum ama ben 2 gündür sağ meme başımı hissetmiyorum :18: ameliyattan sonra maşallah ikisini de çok net hissediyorudum dokunduğumda ama 2 - 3 gündr sağ meme başım ilginç.banyo yaparken, soğukta ya da elim çarptığında meme ucum dik konuma geliyor (ameliyattan önce meme ucum hiç yoktu bu arada,ne yapsam olmazdı) soğuğa, sıcağa tepki var, büzüşme oluyor meme halkasında, ucu dikleşiyor ama elleyince yok sanki kuru et. nedir bunun çözümü ameliyat olduğum şehre (Aydın'a) şubatın 5 ila 10u arası dönebilicem o zamana kadar kötü bir sonuç doğar mı?
son olarak ameliyattan önce kom un 95 d ölçüsünü kullanıyordum, minimizer olanlarından. şu an yine kom un bir modelini kullanıyorum alalı 5 gün oldu ölçüm 85 d. kap aynı ama görüntü inanılmaz değişik. son olarak sol meme altımda ödemlerim hafif hafif hala var, sağ meme alt dikiş tarafı daha iyi durumda..
göğüs küçültme ameliyatlarında idrar yoluna sonda takılıyor mu ?
ssk bu meme estetiğini karşılıyo diolar bazıları ama ben kartal devllet hastanesi estetik bölümüne gittim karsılamıo dedi dktor ve ben cok şikayetçiyim bu durmdan ve üstelik ben 67 kg verdim ama hala cok büyükler ve suan tasıyamıorumsarktılar burustular adeta ve pişik oluyo bu sebebler bile varken neden karsılamzki ssk ssk ile bu operasyonu yaptıran varmı ve suan ben komun 80 dd sütyenini takıorum boyum 165 kilom 63 büyük degilmi sizcede sırtım agrıor resmen off
ssk bu meme estetiğini karşılıyo diolar bazıları ama ben kartal devllet hastanesi estetik bölümüne gittim karsılamıo dedi dktor ve ben cok şikayetçiyim bu durmdan ve üstelik ben 67 kg verdim ama hala cok büyükler ve suan tasıyamıorumsarktılar burustular adeta ve pişik oluyo bu sebebler bile varken neden karsılamzki ssk ssk ile bu operasyonu yaptıran varmı ve suan ben komun 80 dd sütyenini takıorum boyum 165 kilom 63 büyük degilmi sizcede sırtım agrıor resmen off
hangi doktor yaptı ameliyatını isim verebilrmisiniz cok teşekkür ederim..üzülme arkadaşım yakın arkadaşım haydar paşa numune hastanesinde oldu devlet karşıladı.hakkında hayırlısı olsun.:)
şey 80 bedenin nesini anlamdınız ki ??? YANİ 80 BEDEN SIRT ÖLÇÜM DD İSE SÜTYENİN CUP ÖLÇÜSÜDÜR SIRTIM İNCE GÖGÜS KISMIM BÜYÜK ŞÖLE DİYİM SİZE YAKLASIK 100 BEDEN SÜTYEN O GÖĞÜS KISMI ANCA OLUYODU AMA OZAMANDA O SÜTYENİN SIRT KISMI COK BOL GELİYO VE DURMUO YANİ BAŞKA NASIL AÇIKLAYABİLİRM BİLMİYORUM ..80 dd 80 beden mi oluyor :26:
Yazdığınız sütyen ölçülerinden hiç bişey anlmadım
benimde 95
Ama 90 alıyorum oda küçük geliyor ama en azından sıkı dursunlar diyorum
sırtıma ağır geliyor
nefesimide zorluyor
Ankarada iyi bi doktor tanıyan varmı
sskanında karşılayacağı bi hastane:26:
desteğin için cok cok cok teşekkürlerr kocaeli devlete ulaşabilirm annemler kocaelinde aslında ama doktoru kimdi onlara ulasmam lasım özel mesaj yollamayıda bilmiyorum...ares merhaba.ilkönce azminden ve verdiğin bu kilolarından ötürü seni tebrik etmemek elde değil.gerçekten büyük bir azim örneğiGeçen hafta bir arkadaşımız whiterabbit nick li,o da 45 kilo verip daha sonra vucudunda sarkmış bölgelerini toparlattı.çok da güzel ve başarılı oldu ameliyatları.aslında devlet hastanelerinde bu ameliyatlar yapılıyor bir kısmı para alıyor ama özel gibi çok değil tabii.risus nickli arkadaşımız kocaeli devlet hastanesinde yaptırdı.tekrar desendesen nick li arkadaşımız da izmir de devlette oldu ameliyatını.bence peşini bırakma eğer gerçekten istiyorsan araştırmana devam et.67 kilo gerçekten harika bir kilo nerdeyse benim toplam kilom kadar vermişsin.şimdiden kolay gelsin.sevgiler
desteğin için cok cok cok teşekkürlerr kocaeli devlete ulaşabilirm annemler kocaelinde aslında ama doktoru kimdi onlara ulasmam lasım özel mesaj yollamayıda bilmiyorum...
teşşekürrlerrr cok cok teşekkürler tek tk liste yapıorum bende :) görüşmeye gitcem hepsile nte üzerinden olmuyor.. Sana tkrar cok teşekkür ederim saolasın...risus meme büyütme ameliyatı oldu ama sonucu gerçekten çok başarılı.o da bir miktar para verdi ama dediğim gibi özellerdeki gibi değil ücreti.bütün bilgilerini ve geçmişini sana yazacağım linkte bulabilirsin.doktoru ve hastanesi :doç.dr tonguç işken hastane :kocaeli üniversitesi araştırma hastanesi(devlet hastanesi )
http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/564379-risus-meme-estetigi.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?