Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Sevgili nldglp

Sorularımı dr'a sormam gerektiği konusunda cok haklisin. Aslında ben bu soruların tamamını doktoruma sordum ve cevaplarını aldım. Ama insan yinede bunu daha önce tecrübe etmiş olanlardan teyidini almak istiyor. Gerçi ben tecrubelerin kisiden kisiye göre de değiştiğini düşünüyorum artık. Mesela bnm göğüs uçlarım 1 hafta oncesine kdr aşağı bakıyordu ama olması gerektiği yere gelmeye başladı. Seninkide hizaya gelmeden önce yukarı bakıyormuş. Bugün itibariyle ameliyat olalı tam 1 ay 1 hafta oldu ve Dr sporcu sutyenini takmayabilecegimi söyledi. Daha ornekleyebilecegim bir sürü şey kisiden kisiye,dr'dan dr'a değişiyor.

Bence en güzeli bu zorlu ve soru işaretleriyle dolu dönemden sonra mutlu sona ulaşmak

Evet mogis cim.Her zaman benim de anlatmak istediğim buydu işte.Sonuçta hepimizin iyileşme süreci,derisi,verdiği reaksiyon ...farklı farklı.Çok haklısın önemli olan sonuçlarımızdan memnun olmamız.Sevgilerimle...

Bu arada ağrıların ne durumda? geçen yazdığında çoktu demiştin.

öncelikle mannag seni tebrik ederim aramıza hoşgeldin
nldglp ve diğer arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim, geç kaldığım için kusura bakmayın..

cevabım için geç kaldım kusura bakma derdim geçince unuttum bu tarafı uzun süre kullanma nedenim dikiş bölgem genişti sanırım ondan dr o kadar uzun süre kullandırttı. sigara kullanıyorum bi de onun etkisi de vardır zannımca thico ile contract ı aynı anda kullanmadım..meme başımdaki dikişlerin kırmızlığı devam ettiği için dr az kullanmamı istedi ki zaten 2 günde bir sürüyordum.altta kalan dikişleri ise sadece spanchlayıp medikal çamaşırımı giyiyordum.bu sulanma ve meme dokusundaki kaşıntı artınca drla konuştum bildiğiniz üzre kesmemi söyledi contract a devam dedi. şehirdışındayım demiştim kuzenimin nişanı için geldim diyarbakıra e yemekleri acılı baharatlı dr onlarında etkisinin olabileceğini mümkün olduğunca azaltmamı istedi..dediğini yaptım düzeldiler çok şükür..ama şu contract ı kullandıktan sonra acaip bir döküntü oluyo sanki balık pulu temizliyo biri mememde pul pul oluyorum kıyafetlerim batıyo, spanch koymuyorum kremden sonra ondan mı acaba ?
ya bu arada söylemeye korkuyorum ama ben 2 gündür sağ meme başımı hissetmiyorum :18: ameliyattan sonra maşallah ikisini de çok net hissediyorudum dokunduğumda ama 2 - 3 gündr sağ meme başım ilginç.banyo yaparken, soğukta ya da elim çarptığında meme ucum dik konuma geliyor (ameliyattan önce meme ucum hiç yoktu bu arada,ne yapsam olmazdı) soğuğa, sıcağa tepki var, büzüşme oluyor meme halkasında, ucu dikleşiyor ama elleyince yok sanki kuru et. nedir bunun çözümü ameliyat olduğum şehre (Aydın'a) şubatın 5 ila 10u arası dönebilicem o zamana kadar kötü bir sonuç doğar mı?

son olarak ameliyattan önce kom un 95 d ölçüsünü kullanıyordum, minimizer olanlarından. şu an yine kom un bir modelini kullanıyorum alalı 5 gün oldu ölçüm 85 d. kap aynı ama görüntü inanılmaz değişik. son olarak sol meme altımda ödemlerim hafif hafif hala var, sağ meme alt dikiş tarafı daha iyi durumda..

Merhabalar chido.Senin yaşadıkların demekki ne kadar allerjik bir yapıda olduğunu gösteriyor.Bu tür sulanma gibi zor iyileşen yara durumları çok oldu bu forumda merak etme.Hepside geçti zaten.Biraz iyileşme süreçleri uzuyor o kadar.Sonrasına kalıcı bir şey kalmıyor zaten.

Meme başına gelince büzüşme dikleşme soğuğa ve sıcağa karşı eğer tepki veriyorsa sorun yok.Benimde ameliyatım sonrasında sol meme ucum daha hassastı fakat sağ meme ucum diğerine göre daha az hissediyordu.Aslına bakarsan hala bile bu durum var gibi.Sol taraf daha hassas sağ ona göre biraz daha az diyebilirim.Ama senin dediğin kuru et gibi dediği durum hiç olmadı bende.
Nasılolsa gidecekmişsin Aydın a mutlaka hem bir kontrol olur hem de sorarsın durumunu doktoruna.

Sütyen bedenine çok takılma çünkü aynı marka bile olsa modeller arasında o kadar farklılıklar olabiliyor ki anlatamam.Benim küçüldükten sonra E cup tan B cup a düştüm.nerdeyse 4 beden yani Şimdi gittiğim hemen hemen tüm çamaşır mağazalarında 85B giyiyorum.HEr zaman aldığım yerde en son 2 sütyen aldım.cup yerleri tuttu.geneB ama sırt ölçüsü olan 85 olmadı 90B almak zorunda kaldım.Bir de eskiden minimizer alıyormuşsun onların beden ölçüleriyle,süslü ve normal beden kalıpları arasındaki beden ölçümleri hep farklıdır.Çok da düşünme bence bunu.Giy bak,sevdip beğendiysen al tatlım.Güle güle kullan

ssk bu meme estetiğini karşılıyo diolar bazıları ama ben kartal devllet hastanesi estetik bölümüne gittim karsılamıo dedi dktor ve ben cok şikayetçiyim bu durmdan ve üstelik ben 67 kg verdim ama hala cok büyükler ve suan tasıyamıorum sarktılar burustular adeta ve pişik oluyo bu sebebler bile varken neden karsılamzki ssk ssk ile bu operasyonu yaptıran varmı ve suan ben komun 80 dd sütyenini takıorum boyum 165 kilom 63 büyük degilmi sizcede sırtım agrıor resmen off

80 dd 80 beden mi oluyor :26:

yazdığınız sütyen ölçülerinden hiç bişey anlmadım

benimde 95

ama 90 alıyorum oda küçük geliyor ama en azından sıkı dursunlar diyorum

sırtıma ağır geliyor

nefesimide zorluyor

ankarada iyi bi doktor tanıyan varmı

sskanında karşılayacağı bi hastane:26:

Son düzenleme:

Üzülme arkadaşım yakın arkadaşım Haydar Paşa Numune Hastanesinde oldu devlet karşıladı.Hakkında hayırlısı olsun.:)

şey 80 bedenin nesini anlamdınız ki ??? YANİ 80 BEDEN SIRT ÖLÇÜM DD İSE SÜTYENİN CUP ÖLÇÜSÜDÜR SIRTIM İNCE GÖGÜS KISMIM BÜYÜK ŞÖLE DİYİM SİZE YAKLASIK 100 BEDEN SÜTYEN O GÖĞÜS KISMI ANCA OLUYODU AMA OZAMANDA O SÜTYENİN SIRT KISMI COK BOL GELİYO VE DURMUO YANİ BAŞKA NASIL AÇIKLAYABİLİRM BİLMİYORUM ..

Son düzenleme:

Ares merhaba.İlkönce azminden ve verdiğin bu kilolarından ötürü seni tebrik etmemek elde değil.Gerçekten büyük bir azim örneği Geçen hafta bir arkadaşımız whiterabbit nick li,o da 45 kilo verip daha sonra vucudunda sarkmış bölgelerini toparlattı.Çok da güzel ve başarılı oldu ameliyatları.Aslında devlet hastanelerinde bu ameliyatlar yapılıyor bir kısmı para alıyor ama özel gibi çok değil tabii.Risus nickli arkadaşımız Kocaeli Devlet hastanesinde yaptırdı.Tekrar desendesen nick li arkadaşımız da İzmir de devlette oldu ameliyatını.Bence peşini bırakma eğer gerçekten istiyorsan araştırmana devam et.67 kilo gerçekten harika bir kilo nerdeyse benim toplam kilom kadar vermişsin.Şimdiden kolay gelsin.Sevgiler

göğüs küçültme ameliyatlarında idrar yoluna sonda takılıyor mu ?

merhabalar, sadece meme küçültme ameliyatı olacaksanız idrar sondası hiç bir doktor takmıyor yanında ek olarak bi işlem yapılıyorsa o zaman takılıyor bilginize

Son düzenleme:
desteğin için cok cok cok teşekkürlerr kocaeli devlete ulaşabilirm annemler kocaelinde aslında ama doktoru kimdi onlara ulasmam lasım özel mesaj yollamayıda bilmiyorum...

Arkadaşlar hepinize selamlar

bazı gelen özel mesajlarda bana isimler verip bazı doktorlar hakkında bilgi isteyenler oluyor özelikle açıktan yazmak istedim

lütfen kendinize liste yapın ve tek tek doktorlarla görüşün ve foruma vakit ayırıp geçmişi okuyun çok faydasını göreceksiniz kafanıza takılanları sorun kişilerin tecrübelerini yazdığı aktardığı çok faydalı bir forum muhakkak faydalanın

ve kesinlikle size özelden mesaj atıp kendi doktoruna yönlendiren doktorunun yaptığı işi öven kişi yada kişilere güvenmeyin!

Ameliyat olacak arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum...Sevgiler

Son düzenleme:
desteğin için cok cok cok teşekkürlerr kocaeli devlete ulaşabilirm annemler kocaelinde aslında ama doktoru kimdi onlara ulasmam lasım özel mesaj yollamayıda bilmiyorum...

Risus meme büyütme ameliyatı oldu ama sonucu gerçekten çok başarılı.O da bir miktar para verdi ama dediğim gibi özellerdeki gibi değil ücreti.Bütün bilgilerini ve geçmişini sana yazacağım linkte bulabilirsin.Doktoru ve hastanesi oç.Dr Tonguç İşken Hastane :Kocaeli üniversitesi araştırma hastanesi(devlet hastanesi )

http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/564379-risus-meme-estetigi.html

teşşekürrlerrr cok cok teşekkürler tek tk liste yapıorum bende :) görüşmeye gitcem hepsile nte üzerinden olmuyor.. Sana tkrar cok teşekkür ederim saolasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…