- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #12.061
Kızlar finaller nedeniyle ameliyatımı ertelemeye gitmiştim bugün Bora Bey'e. Sağolsun bana yeni yıl süprizi yaptı.Önümüzdeki hafta pazartesi günü yani 7 Ocak'ta ameliyat oluyorum :)) Yarın tetkikleri yaptırmaya gideceğim.Gelişmeleri sizinle paylaşmaya devam edeceğim :)) Bana şans dileyin..Ve gönülden isteyen herkese bu mutluluk nasip olur inşallah :)
kızlar herkese mrb,
uzun suredır foruma gıremıyordum ancak fırsatım oldu ..bıldıgınız gıbı 21 ınde amelıyat oldum..amelıyatım 4,5 saat surdu amelıyattan cıktıkta 6 saat sonra kalktım yurudum.Ertesı gun ıyıce toparlanmıstım..ısteyen herkesın olmasını dılerım kızlar valla yıllarca neden tasımısım bu koca goguslerı bılmıyorum.Amelıyattan 1 hafta sonra sargılarım acıldı.Su an göğüs olcum 85 b--ve cok memnunum neden daha once yaptırmamısım dıye kendıme kızıyorum.Su an daha 18 gun oldu dıkışlerım kendılıgınden gıdıyor antıbıyotıklı krem kullanmaya devam...sımdılık bu kadar kızlar 11 ınde kontrolum var ...opuyorum hepınızııı
Merhaba kızlar.Pazartesi günü ameliyatımı oldum.Ameliyatım 3 saat sürdü.Size o günü anlatacağım.Sabah 7:30 da yatışımı yaptırdım.Doktorumun benimle aşırı derecede ilgilenmesi beni daha bir rahatlattı.Öğlen 1 gibi ameliyathaneye alındım.Çizimim orda yapıldı.Dikiş izinin J şeklinde mi yoksa ters T şeklinde mi olacağına karar verdik.Ben küçülmenin çok olmasını istediğim için ters T şeklinde olmasını kararlaştırdık.Daha sonra anestezi odasına götürüldüm.Uyandığımda Bora Bey başımdaydı ve ağrı hissetmeye başladığımı söyledim.Ağrı kesici yaptılar.Göğüslerim sargıda ve medikal sütyen giydirilmişti.Drenlerim takılmıştı sağ göğsümde daha çok kanama vardı.Bir gece hastanede kaldım ve dün taburcu oldum.Drenlerim çıkarılmadı Perşembe günü çıkarılmasına karar verildi.Bora Bey ve diğer doktorların visitte baktığına göre göğüs ucumda iyi gelişme varmış..Hissizlik gibi beklenen komplikasyonlar gerçekleşmedi.Şu an aynaya baktığımda kendimi Angelina Jolie'den daha güzel olarak görüyorum :)) Sizde zaman kaybetmeyin ve ameliyat olun sağlıklı ve minicik göğüslerinize kavuşun :) Şu an üzerimden öyle bir yük kalktı ki kuş kadar hafif hissediyorum.Neyse hanımlar gelişmeleri sizle paylaşmaya devam edeceğim sağlıcakla kalın
Teşekkür ederim canım :) Drenlerim çıkarıldığında ilk işim alışveriş yapmak olacakMannaq cım çok sevindim senin adına.Sevincin ve telaşın ne güzel yansımış yazına:) Ben de merak etmiştim zaten Mannaq oldu mu ameliyatını diye
Evet gelişmeleri yaz bekliyoruz tatlım.Direnlerin çıkınca bak daha da rahatlayacaksın.Tekrar gözün aydın diyelim:13:
Merhaba kızlar.Pazartesi günü ameliyatımı oldum.Ameliyatım 3 saat sürdü.Size o günü anlatacağım.Sabah 7:30 da yatışımı yaptırdım.Doktorumun benimle aşırı derecede ilgilenmesi beni daha bir rahatlattı.Öğlen 1 gibi ameliyathaneye alındım.Çizimim orda yapıldı.Dikiş izinin J şeklinde mi yoksa ters T şeklinde mi olacağına karar verdik.Ben küçülmenin çok olmasını istediğim için ters T şeklinde olmasını kararlaştırdık.Daha sonra anestezi odasına götürüldüm.Uyandığımda Bora Bey başımdaydı ve ağrı hissetmeye başladığımı söyledim.Ağrı kesici yaptılar.Göğüslerim sargıda ve medikal sütyen giydirilmişti.Drenlerim takılmıştı sağ göğsümde daha çok kanama vardı.Bir gece hastanede kaldım ve dün taburcu oldum.Drenlerim çıkarılmadı Perşembe günü çıkarılmasına karar verildi.Bora Bey ve diğer doktorların visitte baktığına göre göğüs ucumda iyi gelişme varmış..Hissizlik gibi beklenen komplikasyonlar gerçekleşmedi.Şu an aynaya baktığımda kendimi Angelina Jolie'den daha güzel olarak görüyorum :)) Sizde zaman kaybetmeyin ve ameliyat olun sağlıklı ve minicik göğüslerinize kavuşun :) Şu an üzerimden öyle bir yük kalktı ki kuş kadar hafif hissediyorum.Neyse hanımlar gelişmeleri sizle paylaşmaya devam edeceğim sağlıcakla kalın
Sağol canım :)) Güzel günlerin yakın olduğunu bende hissediyorum hayırlısı ile geçecek biliyorum bu dönemde :))Çok çok geçmişler olsun bu stresli sürecini atlattığın ve mutlu olduğun için senin için sevindim.Geçen sene aynı duyguları bende yaşadım günler geçtikce daha da süper ve dinç his edeceksin kendini.Allaha emanet ol canım.:)
Selam kızlar,
Tam 1 ay oldu ameliyat olalı.. Ama kafama takılan sorular var ve yardımlarınızı bekliyorum.
1) Dikiş ağrılarınız ne kdr zmn sonra gecti ( ben hala kollarımı yukarı uzatirken ağrı yasıyorum)
2) Odemleriniz 1 ay gibi sürede tamamen gecti mi yoksa bnm gibi odemlimiydiniz
3) Meme uçları ne kdr zamanda olması gereken yerine dondü ( benimkiler biraz aşağıda duruyor, doktorum sislikler indikce olması gereken yere gelecegini söyledi)
4) contractubex'i ameliyattan ne kdr sonra kullanmaya başladınız
5) Dikişlerin üzerindeki kabuklanmanin geçmesi için ayrıca bir jel,krem vs kullandinizmi?
6) Sporcu sutyenini ne kdr süre kullanmanızı önerdi doktorunuz
7) Tam sekli ve büyüklüğü, dikişlerin kabarikligi ne zaman gecti ve oturdu
Ne cok sorum varmış yaaa :/ yardımcı olursanız sevinirim. Sonuçta önemli olan tecrübe gerisi hikaye
Selam kızlar,
Tam 1 ay oldu ameliyat olalı.. Ama kafama takılan sorular var ve yardımlarınızı bekliyorum.
1) Dikiş ağrılarınız ne kdr zmn sonra gecti ( ben hala kollarımı yukarı uzatirken ağrı yasıyorum)
3) Meme uçları ne kdr zamanda olması gereken yerine dondü ( benimkiler biraz aşağıda duruyor, doktorum sislikler indikce olması gereken yere gelecegini söyledi)
5) Dikişlerin üzerindeki kabuklanmanin geçmesi için ayrıca bir jel,krem vs kullandinizmi?
Ne cok sorum varmış yaaa :/ yardımcı olursanız sevinirim. Sonuçta önemli olan tecrübe gerisi hikaye
maşallah sizlere ameliyat tecrübelerini paylaşmanın darısı başıma
Kızlar meme küçültme amelıtaı olanlar hangı doktora oldunuz amelıyatı ve ne kadar surede ıyılestınız suan memnunmusunuz herseyden yıne buyume varmı formunuzu nasıl koruyorsunuz anlatırmısınız teşkkutler ben yukarda yazdım 1.5 yıl oldu ama dahada kuculsun ısterdım sütyen ölçüm 85 boyum 170 kılom 60 normalmi sizce sankı göğüslerım yıne büyücek sıye korkuyorum hep fazla yememeye dıkkat edıyorum buarada hiç çocuk yapmadım daha.
Ben haziran 2011 de göğüs küçültme amelıyatı oldum doktorum yüzünden mayıs 2012de yine oldum bu kez sol googusten cunku sağa göre buyuktu neyse şuan memnunum ama keşke dahadakuçük olsalar 85 sütyen takıyorum burada contractubex nedir ilk defa duydum.ödemlerım bir ay bırbucukayda yenı yenı gectı dıkıs ağrılarım 10 günde gectı en fazlahiç bısey kullanmadım kabuklanma için. sporcu sutyennını ıkı hafta boyunca taktım.tam herşey altı ayda oturdu en fazla.contractubex nedir?
Kızlar meme küçültme amelıtaı olanlar hangı doktora oldunuz amelıyatı ve ne kadar surede ıyılestınız suan memnunmusunuz herseyden yıne buyume varmı formunuzu nasıl koruyorsunuz anlatırmısınız teşkkutler ben yukarda yazdım 1.5 yıl oldu ama dahada kuculsun ısterdım sütyen ölçüm 85 boyum 170 kılom 60 normalmi sizce sankı göğüslerım yıne büyücek sıye korkuyorum hep fazla yememeye dıkkat edıyorum buarada hiç çocuk yapmadım daha.
Selam kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?