• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Canım senden gelişmeleri bekliyoruz :)) Çok geçmiş olsun , sargılarını açınca inşallah hayallerindeki göğüsle karşılaşır daha da mutlu olursun :)

canım merhaba özelden attıgın mesaj ıçın çok teşekkur edıyorum fiyatlara bakıldıgında oldukça farklar var gerçektende maddı olarak fazla bir bütçem yok benımde bana uygun geldı ama istanbulda oturuyorum gelsem ankaraya ne kadarlık bi zaman ayırmam gerekır bılgın varmı tekrar çok teşekk mutlu oldum

canım merhaba özelden attıgın mesaj ıçın çok teşekkur edıyorum fiyatlara bakıldıgında oldukça farklar var gerçektende maddı olarak fazla bir bütçem yok benımde bana uygun geldı ama istanbulda oturuyorum gelsem ankaraya ne kadarlık bi zaman ayırmam gerekır bılgın varmı tekrar çok teşekk mutlu oldum

mutlumm; başka şehire gitmek gelmek konaklamak bütçen kısıtlıysa seni zorlayabilir :34:Ankarada varsa tanıdık kalacak yer o zaman sorun olmaz tabi...

maddi açıdan çok zorlanmadan devlet hastanesinde olabilirsin forumdan arkadaşlarım oldu çok da memnunlar sana özelden yazarım niclerini yazar sorarsın istersen

Ne demek canım :)) Ankara'ya geldiğinde bir muayene olursun bir ultrason falan istiyorlar.Sonra ameliyat gününe karar veriliyor.Eğer gelirsen bizde misafir edebilirim seni :))

Ne demek canım :)) Ankara'ya geldiğinde bir muayene olursun bir ultrason falan istiyorlar.Sonra ameliyat gününe karar veriliyor.Eğer gelirsen bizde misafir edebilirim seni :))

merhaba ,

sen oldun mu mannağ ameliyatını çok takip edemedim sürecini...

çok zor bir dönem hem bebek için hemde senin için Allah kolaylık versin

zor bir ameliyat değil hiç korkmasın

canım hoşgeldin :3: oh iyi gezmişsindir çok da yorulmuşsundur sen , leke olmamasına çok sevindim öptüm görüşürüz

merhaba ,

sen oldun mu mannağ ameliyatını çok takip edemedim sürecini...

7 sine ertelenmişti Mannaq ın.

Jeleseeec,demin bir msj aramıştım diğer topiğe alıntılayım diye.Demekki başka topiğe alıntılanmıyor.Bak buydu aradığım msj;))

merhaba arkadaşlar, ameliyat olalı tam 2ay oldu bugün. her şey çok güzel, normal çamaşıra bile geçme izni aldım doktorumdan. bir durumum var sizde de oldu mu acaba diye merak ediyorum da yardımcı olursanız sevinirim.
thiocilline kullanmaya devam ediyorum hala fakat son 2 haftadır çok şiddetli meme başı akıntım oluyor.sarı sarı sargı bezlerim su oluyor. 3haftadır şehirdışındayım doktoruma muayene olamıyorum bilgisi vardı şehirdışına çıkacağıma dair. neyse ben hep acıdan ya da turşudan diyerek onları yemeği kestim ama geçmiyor, nokta nokta kırmızılıklar vardı dikişlerin etrafında da neyse sağlam bir araştırma yaptım ve kremin yan etkisi olduğunu öğrendim, bünyemin zaten antibiyotiğe vermiş olduğu bir tepki vardı bunu biliyordum.grip olduğum zaman da bile kullandığım antibiyotik 3gün sonra kaşıntı yapıyordu. hiç aklıma ggelmemişti antibiyotiğin yan etkisi olabileceği açıkçası, pomad olduğu için herhalde :) neyse doktorumu arayıp durumun böyle böyle olduğunu söyleyince kremi kullanmaya ara vermemi ama contractubex e devam etmemi söyledi. o kadar tatlı kaşınıyor ki şu an bile meme dokum anlatamam size :) dikişlerim hiç kaşınmıyor sadece meme dokum çok ilginç :)
daha önce başına böyle birşey gelen bi arakadaşımız varsa ve bana yardımcı olursa çok sevinirim...

merhaba arkadaşlar, ameliyat olalı tam 2ay oldu bugün. her şey çok güzel, normal çamaşıra bile geçme izni aldım doktorumdan. bir durumum var sizde de oldu mu acaba diye merak ediyorum da yardımcı olursanız sevinirim.
thiocilline kullanmaya devam ediyorum hala fakat son 2 haftadır çok şiddetli meme başı akıntım oluyor.sarı sarı sargı bezlerim su oluyor. 3haftadır şehirdışındayım doktoruma muayene olamıyorum bilgisi vardı şehirdışına çıkacağıma dair. neyse ben hep acıdan ya da turşudan diyerek onları yemeği kestim ama geçmiyor, nokta nokta kırmızılıklar vardı dikişlerin etrafında da neyse sağlam bir araştırma yaptım ve kremin yan etkisi olduğunu öğrendim, bünyemin zaten antibiyotiğe vermiş olduğu bir tepki vardı bunu biliyordum.grip olduğum zaman da bile kullandığım antibiyotik 3gün sonra kaşıntı yapıyordu. hiç aklıma ggelmemişti antibiyotiğin yan etkisi olabileceği açıkçası, pomad olduğu için herhalde :) neyse doktorumu arayıp durumun böyle böyle olduğunu söyleyince kremi kullanmaya ara vermemi ama contractubex e devam etmemi söyledi. o kadar tatlı kaşınıyor ki şu an bile meme dokum anlatamam size :) dikişlerim hiç kaşınmıyor sadece meme dokum çok ilginç :)
daha önce başına böyle birşey gelen bi arakadaşımız varsa ve bana yardımcı olursa çok sevinirim...

Olmaz mı arkadaşım o kaşıntı en fenası doktor değilim ama bence iyileşme belirtisi,dediğin gibi dikişler kaşınmıyor sadece meme dokusu kaşınıyor geçiyor fazla uzun sürmez herhalde.Çok geçmiş olsun selamlar...

Olmaz mı arkadaşım o kaşıntı en fenası doktor değilim ama bence iyileşme belirtisi,dediğin gibi dikişler kaşınmıyor sadece meme dokusu kaşınıyor geçiyor fazla uzun sürmez herhalde.Çok geçmiş olsun selamlar...

Tabiki iyileşme belirtisi :34: Ödemler gidiyor,his geri geliyor,herşey eski haline,kıvamına geliyor :52: Daha ne olsun yahu :124:

ben de randevumu aldiim cok heyecanliyim sonuc icin :))

Ameliyat için mi yoksa Doktor hasta görüşmesi mi randevun?Şimdiden hayırlı neticeler diliyorum kader arkadaşım... $liebe_997643b4659ea24a11685d82e7882a9c.gif

Merhaba chido.İlkönce geçmiş olsun.Ben ilk olarak thiocilline yi neden bu kadar çok zaman süreyle kullandın onu merak ettim.Ben de kullanmıştım ama bu kadar çok uzun bir zaman kullanmadım.Sadece meme etrafındaki dikişlerin üzerine sürmüştüm kabuklanma bittiğinde de son vermişti doktorum.Bir ilacı bu kadar uzun bir zaman diliminde kullanman tabii ki zararlı.Bir de yaraların iyileşmesi süreci bittiğinde contractubex e başlıyoruz ya da Dermatiks ve benzeri yara izi iyileştiricilere.Sen anladığım kadarı ile ikisini birden kullanmışsın.

Kaşıntı hepimizde oldu iyileşme sürecinde.Ama sanırım senin kaşınman daha farklı gibi geldi bana.Bu kaşınmaların daha da devam ederse bence doktoruna gidip bir görün derim ben.Belki contractubex de dokunuyor olabilir.Zira daha önce bu tür dokunma ve kaşıntı yapan arkadaşlar olmuştu.Ben dermatiks kullanmıştım bana da dokundu ve kızarıklık yapmıştı.Daha sonra bantlara geçmiştim ama onlarda bir süre sonra dokunmaya ve kaşıntı yapmaya başlamıştı.Sana tavsiyem şikayetlerin devam ederse hafife alma ve git doktoruna.Bazı ciltler çok allerjik olabiliyor sonrasında da daha fazla uğraşacağımız sonuçlar doğurabiliyor.Tekrardan geçmiş olsun.

bende ilk ameliyatımda izler için 2 ay contractubex kullandım hatta izlerim hafiflemişti bile . fakat revizyondan sonra acayip alerji yaptı resmen yara yaptı ve sulandırdı bırakmak zorunda kaldım.

Canım senden gelişmeleri bekliyoruz :)) Çok geçmiş olsun , sargılarını açınca inşallah hayallerindeki göğüsle karşılaşır daha da mutlu olursun :)

kızlar herkese mrb,

uzun suredır foruma gıremıyordum ancak fırsatım oldu ..bıldıgınız gıbı 21 ınde amelıyat oldum..amelıyatım 4,5 saat surdu amelıyattan cıktıkta 6 saat sonra kalktım yurudum.Ertesı gun ıyıce toparlanmıstım..ısteyen herkesın olmasını dılerım kızlar valla yıllarca neden tasımısım bu koca goguslerı bılmıyorum.Amelıyattan 1 hafta sonra sargılarım acıldı.Su an göğüs olcum 85 b--ve cok memnunum neden daha once yaptırmamısım dıye kendıme kızıyorum.Su an daha 18 gun oldu dıkışlerım kendılıgınden gıdıyor antıbıyotıklı krem kullanmaya devam...sımdılık bu kadar kızlar 11 ınde kontrolum var ...opuyorum hepınızııı

kızlar herkese mrb,

uzun suredır foruma gıremıyordum ancak fırsatım oldu ..bıldıgınız gıbı 21 ınde amelıyat oldum..amelıyatım 4,5 saat surdu amelıyattan cıktıkta 6 saat sonra kalktım yurudum.Ertesı gun ıyıce toparlanmıstım..ısteyen herkesın olmasını dılerım kızlar valla yıllarca neden tasımısım bu koca goguslerı bılmıyorum.Amelıyattan 1 hafta sonra sargılarım acıldı.Su an göğüs olcum 85 b--ve cok memnunum neden daha once yaptırmamısım dıye kendıme kızıyorum.Su an daha 18 gun oldu dıkışlerım kendılıgınden gıdıyor antıbıyotıklı krem kullanmaya devam...sımdılık bu kadar kızlar 11 ınde kontrolum var ...opuyorum hepınızııı

Selam Duygualp.Hadi bakalım geçmiş olsun tekrar.Siz Antalya da olacaktınız.Doktorunuzdan da memnun kalmışsınız.Sanıyorum Devlet te oldunuz değil mi? Bazen soranlar oluyor diye tekrar yazalım istedim.Güle güle kullanın yeni cicileri.Sizi hatırlıyorum çünkü nick iniz ile benim soyadım çok benzeşiyor;)

Back
X