- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #12.041
Çook teşekkür ediyorum :)) Günler yaklaştıkça heyecanımda artıyor hadi bakalım
İyi dileklerin için teşekkür ederim.Ben inanıyorum burada sizinle mutluluğumu paylaşacağıma :))İnşallah herşey arzu ettiğin gibi olur.Mutluluğunu beraber paylaşırız bu sayfalarda
Canım senden gelişmeleri bekliyoruz :)) Çok geçmiş olsun , sargılarını açınca inşallah hayallerindeki göğüsle karşılaşır daha da mutlu olursun :)
canım merhaba özelden attıgın mesaj ıçın çok teşekkur edıyorum fiyatlara bakıldıgında oldukça farklar var gerçektende maddı olarak fazla bir bütçem yok benımde bana uygun geldı ama istanbulda oturuyorum gelsem ankaraya ne kadarlık bi zaman ayırmam gerekır bılgın varmı tekrar çok teşekk mutlu oldum
arkadaşım teyzesi gazi üniversitesinde küçülttürdü.çok memnun kaldı.gazi üniversitesi tavsiye edilir.
Ne demek canım :)) Ankara'ya geldiğinde bir muayene olursun bir ultrason falan istiyorlar.Sonra ameliyat gününe karar veriliyor.Eğer gelirsen bizde misafir edebilirim seni :))canım merhaba özelden attıgın mesaj ıçın çok teşekkur edıyorum fiyatlara bakıldıgında oldukça farklar var gerçektende maddı olarak fazla bir bütçem yok benımde bana uygun geldı ama istanbulda oturuyorum gelsem ankaraya ne kadarlık bi zaman ayırmam gerekır bılgın varmı tekrar çok teşekk mutlu oldum
Ne demek canım :)) Ankara'ya geldiğinde bir muayene olursun bir ultrason falan istiyorlar.Sonra ameliyat gününe karar veriliyor.Eğer gelirsen bizde misafir edebilirim seni :))
çok zor bir dönem hem bebek için hemde senin için Allah kolaylık versin
zor bir ameliyat değil hiç korkmasın
canım hoşgeldinoh iyi gezmişsindir çok da yorulmuşsundur sen , leke olmamasına çok sevindim öptüm görüşürüz
merhaba ,
sen oldun mu mannağ ameliyatını çok takip edemedim sürecini...
merhaba arkadaşlar, ameliyat olalı tam 2ay oldu bugün. her şey çok güzel, normal çamaşıra bile geçme izni aldım doktorumdan. bir durumum var sizde de oldu mu acaba diye merak ediyorum da yardımcı olursanız sevinirim.
thiocilline kullanmaya devam ediyorum hala fakat son 2 haftadır çok şiddetli meme başı akıntım oluyor.sarı sarı sargı bezlerim su oluyor. 3haftadır şehirdışındayım doktoruma muayene olamıyorum bilgisi vardı şehirdışına çıkacağıma dair. neyse ben hep acıdan ya da turşudan diyerek onları yemeği kestim ama geçmiyor, nokta nokta kırmızılıklar vardı dikişlerin etrafında da neyse sağlam bir araştırma yaptım ve kremin yan etkisi olduğunu öğrendim, bünyemin zaten antibiyotiğe vermiş olduğu bir tepki vardı bunu biliyordum.grip olduğum zaman da bile kullandığım antibiyotik 3gün sonra kaşıntı yapıyordu. hiç aklıma ggelmemişti antibiyotiğin yan etkisi olabileceği açıkçası, pomad olduğu için herhalde :) neyse doktorumu arayıp durumun böyle böyle olduğunu söyleyince kremi kullanmaya ara vermemi ama contractubex e devam etmemi söyledi. o kadar tatlı kaşınıyor ki şu an bile meme dokum anlatamam size :) dikişlerim hiç kaşınmıyor sadece meme dokum çok ilginç :)
daha önce başına böyle birşey gelen bi arakadaşımız varsa ve bana yardımcı olursa çok sevinirim...
Olmaz mı arkadaşım o kaşıntı en fenası doktor değilim ama bence iyileşme belirtisi,dediğin gibi dikişler kaşınmıyor sadece meme dokusu kaşınıyor geçiyor fazla uzun sürmez herhalde.Çok geçmiş olsun selamlar...
merhaba arkadaşlar, ameliyat olalı tam 2ay oldu bugün. her şey çok güzel, normal çamaşıra bile geçme izni aldım doktorumdan. bir durumum var sizde de oldu mu acaba diye merak ediyorum da yardımcı olursanız sevinirim.
thiocilline kullanmaya devam ediyorum hala fakat son 2 haftadır çok şiddetli meme başı akıntım oluyor.sarı sarı sargı bezlerim su oluyor. 3haftadır şehirdışındayım doktoruma muayene olamıyorum bilgisi vardı şehirdışına çıkacağıma dair. neyse ben hep acıdan ya da turşudan diyerek onları yemeği kestim ama geçmiyor, nokta nokta kırmızılıklar vardı dikişlerin etrafında da neyse sağlam bir araştırma yaptım ve kremin yan etkisi olduğunu öğrendim, bünyemin zaten antibiyotiğe vermiş olduğu bir tepki vardı bunu biliyordum.grip olduğum zaman da bile kullandığım antibiyotik 3gün sonra kaşıntı yapıyordu. hiç aklıma ggelmemişti antibiyotiğin yan etkisi olabileceği açıkçası, pomad olduğu için herhalde :) neyse doktorumu arayıp durumun böyle böyle olduğunu söyleyince kremi kullanmaya ara vermemi ama contractubex e devam etmemi söyledi. o kadar tatlı kaşınıyor ki şu an bile meme dokum anlatamam size :) dikişlerim hiç kaşınmıyor sadece meme dokum çok ilginç :)
daha önce başına böyle birşey gelen bi arakadaşımız varsa ve bana yardımcı olursa çok sevinirim...
Canım senden gelişmeleri bekliyoruz :)) Çok geçmiş olsun , sargılarını açınca inşallah hayallerindeki göğüsle karşılaşır daha da mutlu olursun :)
kızlar herkese mrb,
uzun suredır foruma gıremıyordum ancak fırsatım oldu ..bıldıgınız gıbı 21 ınde amelıyat oldum..amelıyatım 4,5 saat surdu amelıyattan cıktıkta 6 saat sonra kalktım yurudum.Ertesı gun ıyıce toparlanmıstım..ısteyen herkesın olmasını dılerım kızlar valla yıllarca neden tasımısım bu koca goguslerı bılmıyorum.Amelıyattan 1 hafta sonra sargılarım acıldı.Su an göğüs olcum 85 b--ve cok memnunum neden daha once yaptırmamısım dıye kendıme kızıyorum.Su an daha 18 gun oldu dıkışlerım kendılıgınden gıdıyor antıbıyotıklı krem kullanmaya devam...sımdılık bu kadar kızlar 11 ınde kontrolum var ...opuyorum hepınızııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?