• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba Duygualp,hayırlısı olsun sana da.Duygu cum 95 olan sırt ölçüsüdür o değişmez yani 95 ameliyata girersin çıktığında gene 95 çıkarsın.Esas değişecek ve küçülecek olan meme büyüklüğündür.Senin ''D'' cup mış şimdi hayırlısı ile ''B'' cup olacaksın.Yani 2 beden küçültecek doktorun seni.Ancak sırt tarafına da lazer lipo falan yapacaksa yağların alınacaksa o zaman küçülebilir sırt ölçün.

Benim de 85 DD bazen de E cup oluyordu.Yani senden bir beden daha büyüktü benim göğüslerim.Şu anda 85B oldu ameliyattan sonra.Çok güzel bir ölçü bence.İnşallah sonucunu da paylaşır yazarsın.Şimdiden böyle güzel bir karar verdiğin için tebrikler ve güzel iyileşmeler:)

Merhaba nldglp,
Insallah sorunsuz bı sekılde atlatırım, bıter lıpo falan yapılmıycak zaten cok kılolu degılım 63 kıloyum ama 2 cocuktan sonra goguslerım zaten buyuktu ıyıce sarktı ve yumusak sımdı dıklestırme ve kucultme yapacak dr um .Hayırlısı kızlar

19 unda amelıyatım var
tum detayları sıze yazıcam
tesekkur ederım hepınıze cevaplarınız ıcın

Merhaba Meltem,hakkınızda hayırlısı olsun.Daha önceki yazılarınızı okumuştum hatırlıyorum ben de sizi.Acaba doktoru sadece forumdan mı takip edip karar verdiniz yoksa başka nedenler de varmı ameliyat olmanıza karar verdiren?

Ben şahsım adıma konuşacak ve fikirlerimi söyleyecek olursam sonucumdan memnunum.Hatta fazlasıyla memnunum diyebilirim.İnşallah sizin de sonuçlarınız istediğiniz gibi olur.Her şey gönlünüzce olsun.

İnşallah bende yaptırıp sizin gibi memnun kalırım.Ercan Bey'i hem forumdan takip ettim hem de komşumdan duymuştum adını biraz da internette araştırdım.Ayrıca memorialda güvendiğim bir kurum.Umarım doğru karar vermişimdir.Acıbademle de görüştüm Cengiz Açıkel diye bir doktor var onunlada görüştüm.Ama herşey Ercan Bey'e muayeneye gittikten sonra belli olacak.

Benim kızım sadece 1 ay emdi zaten şu anda 3,5 yaşında yani emzirme problemim yok anlayacağın...İnşallah olacağım yaa kafaya koydum.Aslında göğüslerim çok büyük değil ama sarkık ve çok yumuşak:( Bazı arkadaşlarım belki doktor seninkileri küçültmez sadece toparlar diyor.Ercan Bey'le görüşünce anlaşılacak herşey...

bir yerden tutmuş en azından Tekirdağdasın :34: ya çok kişi ile forumdan yazıştığımız için karıştırıyorum doğal olarak sütten kesip bekleyen bi arkadaş vardı.

Küçülmesini istemiyorsan sadece toplar zaten toplanıp yukarıya kalkınca daha küçük dururlar ,tabi bu benim fikrim en doğru kararı doktor ile sen verirsin .

Son düzenleme:
merhabalar... göğüs küçültme ameliyatını araştırırken forumu gördüm. arada birkaç sayfa atlasamda hemen hemen tüm sayfaları okudum. tecrübelerini paylaşan arkadaşlara teşekkür etmek için de ses vereyim dedim. sayenizde birçok soruma cevap buldum... çok teşekkürler hepinize....

Kızlaar Gazi Üniversitesinde 21 Ocakta ameliyat olmak için gün aldım..Bora Özel doktorum ve hepinize tavsiye ederim..Bu ameliyatı düşünüp karar veremeyenler onunla görüşmeliler gerçekten :1:

Size kendi doktorumu önerebilirim Nedim Sarıfakıoğlu. Kendisi doçent ve bu konuda gerçek bir uzman.Sıradan değil eğer giderseniz anlarsınız.Bir kere kaliteli işler çıkarıyor.Ben aldığım sonuçtan çok memnunum.özgüvenimin artmasını sağladı.

Kızlaar Gazi Üniversitesinde 21 Ocakta ameliyat olmak için gün aldım..Bora Özel doktorum ve hepinize tavsiye ederim..Bu ameliyatı düşünüp karar veremeyenler onunla görüşmeliler gerçekten :1:

Canım arkadaşım doktorundan memnun olman ve güvenmen ne kadar önemli,bu tavsiyeni ameliyat olmak isteyenlerle paylaştığın için kendi adıma teşekkür ediyorum.Hayırlısıyla sende güzel tecrübelerini sevinçle bizlere anlatırsın inşallah.

Size kendi doktorumu önerebilirim Nedim Sarıfakıoğlu. Kendisi doçent ve bu konuda gerçek bir uzman.Sıradan değil eğer giderseniz anlarsınız.Bir kere kaliteli işler çıkarıyor.Ben aldığım sonuçtan çok memnunum.özgüvenimin artmasını sağladı.

Güzel arkadaşım sende benim gibi hem doktorundan,hem de ameliyatından memnun kalmanı paylaşman ne güzel. Kendine güvenmen harika bir duygudur bilirim.Çok çok geçmiş olsun mutlu ve sağlıklı yaşa.Darısı ameliyat olmak isteyenlerin başına.

Canım arkadaşım doktorundan memnun olman ve güvenmen ne kadar önemli,bu tavsiyeni ameliyat olmak isteyenlerle paylaştığın için kendi adıma teşekkür ediyorum.Hayırlısıyla sende güzel tecrübelerini sevinçle bizlere anlatırsın inşallah.
İnşallah canım.Doktorumun konuşma şekli , samimiyeti , içtenliği ister istemez beni etkiledi.Numarasını da verdi.Aklımda soru işareti oluşursa mesaj atmamı söyledi.Böyle ilgilenmesi de bir artı tabi ki..Gerçekten iyi bir doktor hastalarıyla da konuştum başarılı ameliyatlar yapıyormuş.

İnşallah canım.Doktorumun konuşma şekli , samimiyeti , içtenliği ister istemez beni etkiledi.Numarasını da verdi.Aklımda soru işareti oluşursa mesaj atmamı söyledi.Böyle ilgilenmesi de bir artı tabi ki..Gerçekten iyi bir doktor hastalarıyla da konuştum başarılı ameliyatlar yapıyormuş.

Ne güzel bu işler sadece hesap işi değil,duygu işi.Çünkü yıllardır her türlü verdiği sıkıntısını çekiyorsun, sonra birden seni kurtaracak anlayışlı bir hekim seni candan dinliyor ve seni bu dertten kurtarıyor.Bende ''sevgili'' doktoruma çok ama çok minnettarım.Yıllardır koça memeli şakalarını dinlemekten kına gelmişti,çok şükür bitti artık gelde bu doktorlara hayranlık duyma.Hepsinin emeğine ve yüreğine sağlık harikalar yaratıyorlar.Seni çok iyi anlıyorum,sana da ameliyat sonrası mutluluklar ve güzellikler diliyorum.

Güzel kardeşim sen üstelik bir de asker sevgilisisin galiba?Öyleyse bir an önce sevdiğinle kavuşmanızı dilyorum.Ben de asker yolu bekledim, ama ben asker annası olarak.Kolay iş değil beklemek ama inan sonra bu ayrılık hasreti çok çabuk unutuluyor,sanki hiç yaşanmamış gibi.Tekrardan herşeyin güzeli hayırlısı sizin için olsun canım.:)

Ne güzel bu işler sadece hesap işi değil,duygu işi.Çünkü yıllardır her türlü verdiği sıkıntısını çekiyorsun, sonra birden seni kurtaracak anlayışlı bir hekim seni candan dinliyor ve seni bu dertten kurtarıyor.Bende ''sevgili'' doktoruma çok ama çok minnettarım.Yıllardır koça memeli şakalarını dinlemekten kına gelmişti,çok şükür bitti artık gelde bu doktorlara hayranlık duyma.Hepsinin emeğine ve yüreğine sağlık harikalar yaratıyorlar.Seni çok iyi anlıyorum,sana da ameliyat sonrası mutluluklar ve güzellikler diliyorum.
Çok sağol canım..Benim göğüslerim aşırı büyük değil ama asimetri var ve vucüduma göre büyük duruyo diye düşündüğüm için bu işe soyundum.Allah her isteyeni benim gibi çok iyi bir doktorla karşılaştırır inşallah..

Güzel kardeşim sen üstelik bir de asker sevgilisisin galiba?Öyleyse bir an önce sevdiğinle kavuşmanızı dilyorum.Ben de asker yolu bekledim, ama ben asker anası olarak.Kolay iş değil beklemek ama inan sonra bu ayrılık hasreti çok çabuk unutuluyor,sanki hiç yaşanmamış gibi.Tekrardan herşeyin güzeli hayırlısı sizin için olsun canım.:)
İnşallah ablacım geçecek bugünler ve tam bir mutluluğa erişeceğiz :) Duaların için çok teşekkür ederim.Allah seninde yavrularını yanından eksik etmesin inşallah..

Benim aradan 10 ay geçtiği halde hala pembe bir iz var, herhalde buğday tenli olduğum için öyle diye düşünüyorum.Senin ki çok erken hiç üzülme geçer zamanla...

Merhaba nldglp,
Insallah sorunsuz bı sekılde atlatırım, bıter lıpo falan yapılmıycak zaten cok kılolu degılım 63 kıloyum ama 2 cocuktan sonra goguslerım zaten buyuktu ıyıce sarktı ve yumusak sımdı dıklestırme ve kucultme yapacak dr um .Hayırlısı kızlar

19 unda amelıyatım var
tum detayları sıze yazıcam
tesekkur ederım hepınıze cevaplarınız ıcın

Duygu hanım Antalya devlet hastanesinde ameliyat olacağım demişssiniz eğitim araştırma da mı olacaksınız?Doktorunuz kim?bende eğitim araştırmada olacağım doktorum dilek şenen fakat hakkında fazla bilgim yok.Çünkü başka yerde görev yapıyorum araştırmak için fazla vaktim yok sadece bir kaç hastasıyla görüştüm durumdan memlundulr.Sizin bi bilginiz var mı dilek hanım hakkında? Ya da başka kimleri önerirsiniz?

Duygu hanım Antalya devlet hastanesinde ameliyat olacağım demişssiniz eğitim araştırma da mı olacaksınız?Doktorunuz kim?bende eğitim araştırmada olacağım doktorum dilek şenen fakat hakkında fazla bilgim yok.Çünkü başka yerde görev yapıyorum araştırmak için fazla vaktim yok sadece bir kaç hastasıyla görüştüm durumdan memlundulr.Sizin bi bilginiz var mı dilek hanım hakkında? Ya da başka kimleri önerirsiniz?

Merhaba,

benim dr um Gülsüm Tetik,19.12 de ameliyat olacağım.Ama Dilek hanımında hakkında iyi şeyler duydum.Sizin ameliyatınız ne zaman?

Back
X