- 3 Ocak 2012
- 128
- 3
- 68
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #11.941
slm hanımlar ben 10 gün önce bu ameliyatı oldum.eski göğüslerim berbattı diyebilirim iyi ki de yaptırmışım
kontole gittiğimde resmini verdiler eski halinin hemen yırtıp çöpe attım
23:ilk gün ve ikinci gün istediğim küçüklükteydi ama 3. günden bu güne kadar sanki biraz büyüdü gibi.
doktorum daha küçüleceğini söylüyor ama daha ne kadar küçülür merak ediyorum..
bide hala yıkanırken korkuyorum dikişlerden.
hala da verdikleri sütyeni kullanıyorum siz ne yaptınız ne zaman bu korseyi çıkarıp kendi sütyeninizi kullandınız..
tecrübeli bayanlar cevap verirseniz sevinirim..
slm hanımlar ben 10 gün önce bu ameliyatı oldum.eski göğüslerim berbattı diyebilirim iyi ki de yaptırmışım
23:ilk gün ve ikinci gün istediğim küçüklükteydi ama 3. günden bu güne kadar sanki biraz büyüdü gibi.
hala da verdikleri sütyeni kullanıyorum siz ne yaptınız ne zaman bu korseyi çıkarıp kendi sütyeninizi kullandınız..
Gayet rahat yıkan,ben ameliyatımın üçüncü günü yıkandım Doktorum bir sankıncası yok demişti.Benim şubat sonu tam bir yıl olacak ameliyat olalı.Penye sütyen giyebilirsin dikiş yerlerine baskı yapmayan sütyenler var,bir de merhem sürmeyi ihmal etme.
canım çok geçmiş olsun ben o sütyeni 1.5-2 ay kadar kullandım.
zaten diğer sütyenle rahat edemiyosun göğüsler düzene girmeden. bi de şişliğe takılma bana doktorum. 1 senede anca şeklini oturtacak dedi.ben ameliyat olalı 8 ay oldu benim bile büzgülerim yeni topladı kendini
Gayet rahat yıkan,ben ameliyatımın üçüncü günü yıkandım Doktorum bir sankıncası yok demişti.Benim şubat sonu tam bir yıl olacak ameliyat olalı.Penye sütyen giyebilirsin dikiş yerlerine baskı yapmayan sütyenler var,bir de merhem sürmeyi ihmal etme.
canım çok geçmiş olsun ben o sütyeni 1.5-2 ay kadar kullandım.
zaten diğer sütyenle rahat edemiyosun göğüsler düzene girmeden. bi de şişliğe takılma bana doktorum. 1 senede anca şeklini oturtacak dedi.ben ameliyat olalı 8 ay oldu benim bile büzgülerim yeni topladı kendini
Merhaba,
benim dr um Gülsüm Tetik,19.12 de ameliyat olacağım.Ama Dilek hanımında hakkında iyi şeyler duydum.Sizin ameliyatınız ne zaman?
cevaplar için teşekkürler arkadaşlar merhem önermedi doktorum haftaya kont gidince sorarım ne içindi merhem dikişler içinmi.
bide büyüklüğü daha da küçülür diyorsunuz yani öylemi rahatladım ya.
bugün ameliyat olalı 12 gün oldu ben ameliyatımı şöyle özetliyim.elime iğne batsa yaygarayı koparırım.ama şu gün oldu tek bir sızı bile hissetmedim
bu ameliyatı olmak isteyip de çekinen arkadaşlar hiç korkmasınlar..iri ve sarkık göğüslü bir kadının güvenini kaybetmesi bir yana çektiği sırt boyun ağrıları bir yana istediğini alıp giyememesi bir yana...
inanın bana hayata küsmeye değmez.hiç düşünmeyin imkanınız varsa yaptırın..özellikle de en uygun mevsim bu mevsim..
ne kadar acaba memorıalde antalyada mı neredecnm ben dr.dr.gezip en sonunda kararımı verdim..dr.tuğrul turan bey var..memoryl hastanesi 12.kat a blok..çok az izle muhteşem gögüsler yapıyo..diil türkiyede dünyada bile yok bu sistem..kendi yıllarca çalışıp geliştirmiş bu yöntemi..biraz pahallı ama sonuçlar harika..resimleri gördüm..o kocaman sarkık ve şekilsiz göğüsleri nasıl küçültmüş nasıl dimdik hale getirmiş inanamazssınız..şekil bozukluğu yok çok az iz var..ve ağrısız bir yöntem..uzuzn uzuzn anlatıyo..ve kendi isterse yapıyo..öle parayı veriim yap yok..ben bile bugün zor ikna ettim..adam çok espirili bi okadar akıllı ve becerikli..herkese tavsiye ederim..
ne kadar acaba memorıalde antalyada mı nerede
Arkadaşlar bugün Ercan Bey'le telefonla görüştüm.29 Aralık'da muayeneye gideceğim.Göğüs küçültme operasyonum içinde 28 Ocak tarihini verdi.Muayene için Ataşehir Memorial'a gidiyoruz değil mi?Sormayı unutmuşum:)Bir de muayene sürecini merak ettim.Neler yapılıyor?Ercan Karacaoğlu'na ameliyat olan arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim.Ne kadar çok bilgi o kadar iyi:)
Merhaba Sema,sağlıkla ve güzel günlerin olsun hep.
Elimden geldiğimce size cvp vereyim ben de.Büyüme dediğiniz aslında ödem oluyor.Ödem ve ödeme bağlı gerginlik.Aylar geçtikce göğüslerinin şekilleri değişip en güzel halini alacak merak etmeyin.
Yıkanırken korkmanıza gerek yok.Fakat banyodan sonra eğer dikişleriniz daha alınmadıysa dikiş yerlerinin iyice kurumasına dikkat edin.Zira bu sebeple nemli kalıp dikiş yerlerinde yara şekline dönüşen vakalar olmuştu.Geçmişi okursan görebilirsin.Bana doktorum hafif ısıdaki fön makinesi ile dikiş hattındaki kısmı iyice kurutmamı tembihlemişti..Dikiş yerleri sonuçta yara olduğu için nemli kalmaması gerekiyor(Bunu doktoruna bir sor istersen)
Şu an için doktorun hangi kremi ya da merhem i verdiyse onu kullan.''Contractubeks'', ''Dermatiks'' türü yara izinin daha çabuk ve daha iyi iyileşmesine yardımcı olan bu jeller ve kremler,tamamen dikişler alınıp yaralar iyileştikten sonra doktor tavsiyesi ile kullanılır.
Şuan için sanırım siz daha yeni ameliyat olduğunuz için dikişleriniz alınmadı ya da yeni alındı.Kesinlikle buradan önerilen hiç bir şeyi doktorunuza sormadan kullanmayın.Zira kimimizin doktoru contractubeks i önerirken bir diğer doktor dermatiks kulanımını uygun gördü.Hatta İzmir de ameliyat olan bir arkadaşın doktoru hiç bir şey sürdürmemişti.Buna biz karışamayız.Size onu sürün bunu sürün gibi tavsiyelerde bulunmak bizim işimiz değil.Buna en güzel kararı yara iyileşme sürecinize göre doktorunuz karar verecektir.
Ameliyat sonrası sütyeni ben 2.5 ay takmıştım.Biraz sabır gerekiyor sanıyorum bu konudaKontrollerinizde doktorunuz bunun da zamanını söyleyecektir.Size tekrar geçmiş olsun.
Sevgilerimle.
Merhaba Sema,sağlıkla ve güzel günlerin olsun hep.
Elimden geldiğimce size cvp vereyim ben de.Büyüme dediğiniz aslında ödem oluyor.Ödem ve ödeme bağlı gerginlik.Aylar geçtikce göğüslerinin şekilleri değişip en güzel halini alacak merak etmeyin.
Yıkanırken korkmanıza gerek yok.Fakat banyodan sonra eğer dikişleriniz daha alınmadıysa dikiş yerlerinin iyice kurumasına dikkat edin.Zira bu sebeple nemli kalıp dikiş yerlerinde yara şekline dönüşen vakalar olmuştu.Geçmişi okursan görebilirsin.Bana doktorum hafif ısıdaki fön makinesi ile dikiş hattındaki kısmı iyice kurutmamı tembihlemişti..Dikiş yerleri sonuçta yara olduğu için nemli kalmaması gerekiyor(Bunu doktoruna bir sor istersen)
Şu an için doktorun hangi kremi ya da merhem i verdiyse onu kullan.''Contractubeks'', ''Dermatiks'' türü yara izinin daha çabuk ve daha iyi iyileşmesine yardımcı olan bu jeller ve kremler,tamamen dikişler alınıp yaralar iyileştikten sonra doktor tavsiyesi ile kullanılır.
Şuan için sanırım siz daha yeni ameliyat olduğunuz için dikişleriniz alınmadı ya da yeni alındı.Kesinlikle buradan önerilen hiç bir şeyi doktorunuza sormadan kullanmayın.Zira kimimizin doktoru contractubeks i önerirken bir diğer doktor dermatiks kulanımını uygun gördü.Hatta İzmir de ameliyat olan bir arkadaşın doktoru hiç bir şey sürdürmemişti.Buna biz karışamayız.Size onu sürün bunu sürün gibi tavsiyelerde bulunmak bizim işimiz değil.Buna en güzel kararı yara iyileşme sürecinize göre doktorunuz karar verecektir.
Ameliyat sonrası sütyeni ben 2.5 ay takmıştım.Biraz sabır gerekiyor sanıyorum bu konudaKontrollerinizde doktorunuz bunun da zamanını söyleyecektir.Size tekrar geçmiş olsun.
Sevgilerimle.
bir konuda sana katılıyorum bende geçmişte silikon bant tavsiye etmiştim ozdy arkadaşıma, buradan sonrada telde aldı kullandı alerji yaptı ...doktoru üstelik benim verdiğim önerdiğim şeylerin dışında birşey kullanmayın dediği haldeçok üzülmüştüm o zaman alerji yaptı diye bantlar bazen boş bulunup yazıyorum siliyorum hemen :)herkes doktorunun dediğini uygulasın üzücü durum yaşanmasın
Fiziği eylemi bir kenra bırakın en güzel güzellik ruh güzelliğidir. Bu sebeple gelipte konuda birilerine laf sokma çabasında olmayın eylem güzelliğini de bir kenara bırakın fiziki güzelliği de bir kenara bırakın. Bence siz maneviyata yönelin.....
Kazen Atasözü,
Mesajımı alması gereken almıştır umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?