- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 19.830
- 598
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #11.801
Önce şunu söyleyeyim yaşım 2o ve ameliyat olduğumda henüz 16 yı yeni bitirmiştim.
Omuz ağrısı şikayetiyle gittik doktora, estetikçiye yönlendirdiler.Doktor bakar bakmaz küçültme şart dedi.Devlette olmamı istemedi annem ve doktorun kartını aldı.Akşama doğru doktorun muayenesine gittik annemle.Doktor hem özelde hem de devlette çalıştığını, ikisi arasında hiçbir fark olmayacağını ve üstelik yarı fiyatına yaptırabileceğimizi söyledi.
Bu arada göğüslerim büyüktü ama soldaki daha da büyüktü ve şekil olarak çok bozuktu.Hemen ertesi gün testler falan yapıldı, sonraki gün de ameliyata girdim.Yapılma şeklini, kesimleri internette kolaylıkla bulabilirsiniz, birebir öyle oldum.Ve ben ameliyatta beklenenden çok uzun kalmıştım.Kan ihtiyacı falan olmuş, çıktığımda babamın gözleri kan çanağına dönmüştü, çok korkmuşlar :) Hiç canım acımadı diyebilirim, uyandığımda hafif bi sızı oldu hemen damar yoluna (serumun yanından) ağrı kesici yapıldı ve sadece ilk ayağa kalkma girişimimde hafif baş dönmesi oldu ama hemen geçti çok şükür, bir gece hastahanede yattım, ertesi gün pansumanım yapıldı erkenden ve eve geldim. Duyanların telaşlarını yatıştırdım, kardeşimin korkusunu dindirdim, babannemin çorbasını içtim, kalkıp karşı komşuda da çay içtim :) Okul için 4 gün rapor vermişti, 3.gün okula gittim, okuldan çıkıp dersaneye gittim, hiçte sorun yaşamadım.
Ayrıca devlette oldum ama 2 kişilik (neredeyse otel odası kıvamında) bir odada kaldım, sabaha kadar hemşireler, hasta bakıcılar etrafımda döndü durdu.Özelde olsam anca bu kadar olurdu.Ardından kontrollere gittim, doktorun verdiği contratubex di sanırım o kremi kullandım hiç izim vs kalmadı.Ama doktoruma kızıyorum daha küçük yapsaymışın diye :)
Bu arada bana estetik dikiş atıldı ve dikişlerimi kendim söktüm, eğlenceliydi :) Ayrıca en büyük risk süt kanalları kaybı denildi(Yanlış hatırlamıyorsam 3 ana süt kanalı olurmuş ve en az 2sini kaybedebilmemin büyük ihtimal olduğu söylendi)...Sadece sol göğsümden alınan 2 kilonun üzerindeydi bu arada :)
Benden cesaret alan almanca hocam (4 çocuk annesi ve sanırım 40lı yaşlarda) da aynı ameliyatı geçirdi, aynı doktorda oldu o da.O da acı hissetmemiş, benim gibi kolay geçirdi her evreyi ama onun dikişleri daha geç düzelmeye başladı.En son konuştuğumda çok yavaş iyileştiğini(dikişlerin) söyledi ama yeni halinden çok memnundu benim gb :)
Unuttuğum, atladığım yerler var mıdır bilmem ama benim hikayem de bu işte :) Sormak istediğiniz şeyler olursa seve seve yanıtlarım elimden geldiğince
ayy çok güzel darısı bana inşallah
merhaba bugün doktora gittim ve sonuçlar güzel artık nekroz gibi durum olmaz dedi :)) benim kilom çoktu o yüzden meme başı problemi yaşamışım tiroid hastası olduğum için zor kilo veriyordum olmayı istediğim için doktorda sesini çıkartmadı sonuç iyi artık yavaş yavaş düzeliyorum bugün birden bire güvenim yerine geldi dikişlerim kaynıyor
geçmiş olsun arkadaşım. bende troit hastasıyım 3 ay önce küçültme ameliyatı oldum. biz metabolizmamız yavaş olduğundan diğer hastalara nazaran daha geç iyileşiyoruz. dikişlerle ilgili bende sorunlar yaşamıştım. çok şükür herşey geride kaldı.
Naz cım merbaha.O kadar güzel yazmışsınki sanki kendi heyecanını kendi içimde hissettim.Bir göğsünden 2 kilo alınması inan çok şaşırttı beniBoyun ve kilonu senin için mahsuru yoksa yazabilirmisin.Bu kadar büyük bir göğüsü taşıyan bedenin ölçülerini inanki çok merak ettim.Dediğim gibi bir mahsuru yoksa.
Ben de 17 Ekim de 1 yılım dolacak.Meme küçültme ve karın germe ameliyatı olduğum.Çok güzel bir duygu gerçekten.Sevgilerimle
geçmiş olsun arkadaşım. bende troit hastasıyım 3 ay önce küçültme ameliyatı oldum. biz metabolizmamız yavaş olduğundan diğer hastalara nazaran daha geç iyileşiyoruz. dikişlerle ilgili bende sorunlar yaşamıştım. çok şükür herşey geride kaldı.
Kızlar bende 22 yaşındayım kuzenim büyültme operasyonuna girdi çok memnun kaldı.Ama küçültme sanıyorum daha ciddiymiş.Çok istiyorum ancak cesaret edemiyorum.Beni asıl endişelendiren bebeğim olduğunda emzirememe olasılığının olması.Ama bu gidişle sanıyorum ki kırıcam seytanın bacağını yatıcam o masaya :)
Merhaba benim ilk göz ağrısı topiğime.Bugün AVATAR resmimi değiştirdim.Belki meme küçültme operasyonu olmak isteyip de çekinen,korkan,kararsız olanlara gelsin bu foto.
Bu arada sevgili DESENDESEN arkadaşımız geçenhafta ameliyat sonrası fotolarını söz verdiği üzere ilk bana gönderdi.Çok başarılı ve gerçekten çok güzel olmuş.Bu topikdeki mutlu estetikliler kervanına desendesenimiz de katıldı:)
Herkese selam
teşekkür ederim canım şu an nasıl durumun artık sağına yada soluna yatabiliyor musun ve ne kadar sürede düzelebildin
swet2006; hoşgeldin canım özelden yazdım sana cevap bakıver bebeğimya bu troit ne bela her kadında da var bende onla uğraşıyorum bizim kızlar biliyor 20.sinde biyopsi olacağım nodüllerden 1.tanesi çok büyümüş bakılacak durumuna.Öptüm seni gel artık sık sık
2 ay dolunca düzeldim. bırak sağı solı yüz üstü bile yatıyorum artık. en kısa zamanda doktoruma gideceğim. izler için lazer yapılcak. sözde 2 ay bittiğinde gidecektim ama 3 ay bitti ben hala gidemedim. çarşambadan sonra müsait oluyorum artık. bu hafta gideceğim. (epınıza gösterecim yeni memelerimi)
allahımmmmm! nerden buldun bu koca memeli karıyı. daha seksi bi avatar bulmalısın datlum. desendesen arkadaşımıza maşallah diyorum.
jelesecim terfi etmiş, pro üye olmuşsun. hayırlı uğurlu olsun bebeğim. 5 gün sonra biyopsi olacaksın. tertemiz çıkar inşallah sonuçların. (bu arada troitin sebebi işlenmiş iyotlu tuzlar. bu nedenle troit çok yaygın) Allah hepimize şifalar versin.
jelesecim terfi etmiş, pro üye olmuşsun. hayırlı uğurlu olsun bebeğim. 5 gün sonra biyopsi olacaksın. tertemiz çıkar inşallah sonuçların. (bu arada troitin sebebi işlenmiş iyotlu tuzlar. bu nedenle troit çok yaygın) Allah hepimize şifalar versin.
Merhaba benim ilk göz ağrısı topiğime.Bugün AVATAR resmimi değiştirdim.Belki meme küçültme operasyonu olmak isteyip de çekinen,korkan,kararsız olanlara gelsin bu foto.
Bu arada sevgili DESENDESEN arkadaşımız geçenhafta ameliyat sonrası fotolarını söz verdiği üzere ilk bana gönderdi.Çok başarılı ve gerçekten çok güzel olmuş.Bu topikdeki mutlu estetikliler kervanına desendesenimiz de katıldı:)
Herkese selam
geçmiş olsun , inşallah sonuçlar tertemiz çıkar.
güzel arkadaşım benimmaşallah o koca memeler bu hale gelmiş tadını çıkar bu arada o desendesene söyle özel mesaj kutusuna baksın sen yokken ben ile ogltken vardı hani len bize resim
şekerim ama ben ona moral bulsun diye ilk resimlerimi ona göndermiştim senden sonrao da bana söz vermişti.ilk sana göndereceğim demişti
allahımmmmm! nerden buldun bu koca memeli karıyı. daha seksi bi avatar bulmalısın datlum. desendesen arkadaşımıza maşallah diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?