Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

ayy çok güzel darısı bana inşallah

geçmiş olsun arkadaşım. bende troit hastasıyım 3 ay önce küçültme ameliyatı oldum. biz metabolizmamız yavaş olduğundan diğer hastalara nazaran daha geç iyileşiyoruz. dikişlerle ilgili bende sorunlar yaşamıştım. çok şükür herşey geride kaldı.

swet2006; hoşgeldin canım özelden yazdım sana cevap bakıver bebeğim ya bu troit ne bela her kadında da var bende onla uğraşıyorum bizim kızlar biliyor 20.sinde biyopsi olacağım nodüllerden 1.tanesi çok büyümüş bakılacak durumuna.Öptüm seni gel artık sık sık

Çok geçmiş olsun öncelikle.Boyum 170, kilomda yanılmıyorsam 70 olmalıydı.Ama gayet ince görünümdeydim diyebilirim, etim çok sıkı(güzellik merkezindeki kadının tabiri ile yazıyorum bunu) o yüzden kilom daha az görünüyormuş.Ama tabii bu durum göğüslerde geçerli değildi. Mağlum Tr şartları, sınav maratonları vs testlere eğilmekten omuzlarım kopuyordu resmen, askı izi eksik olmazdı çoğu gece ağlayarak uyurdum. İlk ayağa kalktığımdaki duyguyu asla unutamam ve anlatacak cümleler bulamam.O hafiflik, rahatlık, ayaklarımı görebilmek bakınca

Hatta şunu itiraf edeyim.O ince boyundan bağlanan ip askıları destek olarak kullanırdım ben, hem sütyen askım olurdu hem onlar anca öyle dururdu Heyecanlandım yine düşününce dağınık yazdım affola

teşekkür ederim canım şu an nasıl durumun artık sağına yada soluna yatabiliyor musun ve ne kadar sürede düzelebildin

Kızlar bende 22 yaşındayım kuzenim büyültme operasyonuna girdi çok memnun kaldı.Ama küçültme sanıyorum daha ciddiymiş.Çok istiyorum ancak cesaret edemiyorum.Beni asıl endişelendiren bebeğim olduğunda emzirememe olasılığının olması.Ama bu gidişle sanıyorum ki kırıcam seytanın bacağını yatıcam o masaya :)

Bende bunu duyduğumda içimden birşeyler kopmuştu, yaşım 16 olmasına rağmen...Mecburdum her bakımdan ve oldum...Ama doktorum emzirememe gibi birşey olmayacağını, şansım olursa hiç sorun yaşamayacağımı ya da en kötü ihtimal az emzirebileceğimi söylemişti...Bu ameliyatı olmasan da başka nedenlerden de bunu yapamayabilirsin... Eğer çok rahatsızsan kesinlikle ol

Merhaba benim ilk göz ağrısı topiğime.Bugün AVATAR resmimi değiştirdim.Belki meme küçültme operasyonu olmak isteyip de çekinen,korkan,kararsız olanlara gelsin bu foto.

Bu arada sevgili DESENDESEN arkadaşımız geçenhafta ameliyat sonrası fotolarını söz verdiği üzere ilk bana gönderdi.Çok başarılı ve gerçekten çok güzel olmuş.Bu topikdeki mutlu estetikliler kervanına desendesenimiz de katıldı:)

Herkese selam

allahımmmmm! nerden buldun bu koca memeli karıyı. daha seksi bi avatar bulmalısın datlum. desendesen arkadaşımıza maşallah diyorum.

teşekkür ederim canım şu an nasıl durumun artık sağına yada soluna yatabiliyor musun ve ne kadar sürede düzelebildin

2 ay dolunca düzeldim. bırak sağı solı yüz üstü bile yatıyorum artık. en kısa zamanda doktoruma gideceğim. izler için lazer yapılcak. sözde 2 ay bittiğinde gidecektim ama 3 ay bitti ben hala gidemedim. çarşambadan sonra müsait oluyorum artık. bu hafta gideceğim. (epınıza gösterecim yeni memelerimi)

jelesecim terfi etmiş, pro üye olmuşsun. hayırlı uğurlu olsun bebeğim. 5 gün sonra biyopsi olacaksın. tertemiz çıkar inşallah sonuçların. (bu arada troitin sebebi işlenmiş iyotlu tuzlar. bu nedenle troit çok yaygın) Allah hepimize şifalar versin.

allahımmmmm! nerden buldun bu koca memeli karıyı. daha seksi bi avatar bulmalısın datlum. desendesen arkadaşımıza maşallah diyorum.

göster göster artık şu memelerini merakla bekliyoruz bak evine gelip canlı görürüm ona göre çok mersi şeker kıdemli sayılırım zaten topikte bi pro eksikdi oda oldu tam oldu:)))İnşallah canım temiz çıkar ümidi var bende de evet tuzu duymuştum, yazdım cevap özelden nlglpdenin memeleri yakından gör sen maşallah çok güzelleravatarını ben çoooook beğendim sende böyle bir avatar yap yakışır

geçmiş olsun , inşallah sonuçlar tertemiz çıkar.

güzel arkadaşım benim maşallah o koca memeler bu hale gelmiş tadını çıkar bu arada o desendesene söyle özel mesaj kutusuna baksın sen yokken ben ile ogltken vardı hani len bize resim

güzel arkadaşım benim maşallah o koca memeler bu hale gelmiş tadını çıkar bu arada o desendesene söyle özel mesaj kutusuna baksın sen yokken ben ile ogltken vardı hani len bize resim

Şekerim ama ben ona moral bulsun diye ilk resimlerimi ona göndermiştim senden sonra O da bana söz vermişti.İlk sana göndereceğim demişti

Öhöm öhöm öhöm swet o benim tatlım avatar resmindeki.Nesi büyük anlamadım göğüslerimin? ''Koca memeli karı'' senin tabirinle ben oluyorum yani.Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…