- Konu Sahibi ---Lily---
- #11.661
teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akşam içtiması yapmaya karar verdim.Munamuna sen ameliyat olacaktın bu aylarda ne oldu?
Gelincik,sen nasıl oldun? Temmuz gibi olmuştun di mi ?
Tuana2287,bayağı okudum sürecini:) Ufak tefek dikiş yarası haricinde problemin yokmuş,alışveriş merkezi bile gezmişsin:))
Meltem03 sen de Ercan bey e olacaktın ameliyatını ne yaptın ne durumdasın merak ettim.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar.Herkese iyi geceler.
Teşekkürler canım nerdeyse 1 buçuk ay oldu oldukça iyi gidiyor. Bantllara devam ama çıkınca kaşınıyor nedense ..tabi hala alt kısımlar hala biraz şiş yine de görüntü iyi .İyi ki olmuşum diyorum başka bir şey demiyorum sevgilerrr:))))
1-2 yıl önce meme küçültme olan arkadaslara soruyorum değişme var mı son 1 haftadır bana buyume varmış gıbı gelıo.
Merhaba Kayra,benim 1 ay sonra 1 yılım doluyor.Büyüme yok bende fakat şekilleri gitgide sanki daha güzel oluyor.2-3 gündür sanki göğsüme kocaman bir iğne batıyor hissi yaşıyorum.Sol göğsümün ucu da sanki daha bir acıyor ve hassaslaşma var.Dün konuştum doktorumla çok normal dedi.Endişe edilecek bir şey yokmuş.bu tür hisler 1 yıl bile geçse olabilirmiş bazen.
Ben tatil den döndüğümden beri çamaşır ve ütü yapıyorum.Bi daha hiç bi yere gitmiycem ya.Jelesec habire jilyen jülyen topiğinde,Serap38 ve ogltkn bana ayıp olmasın diye topiğe uğrayıp yazılarımı beğeniyor ve kaçıp gidiyorlar.Büyük memelerinden herkes memnun artık kimse ameliyat olmuyor.Kazen de iyi yeni bir diziye transfer olmuş artık bizi duymazYani buralar c11 cim yan gel yat osman,kırk dönüm bostan.salon salomanje şeklinde...
anam düş adamın yakasından 1.seneyi geçmiş ameliyat olalı yok şöyle yok böyle diye adamı arıyorsunbence bu aralar çok yemek yiyorsun
ondandır o batmalar
![]()
anam düş adamın yakasından 1.seneyi geçmiş ameliyat olalı yok şöyle yok böyle diye adamı arıyorsunbence bu aralar çok yemek yiyorsun
ondandır o batmalar
![]()
c1186; nerelerdesin???? geldin mi bu tarafa??? memeler nasıl??? okullar açıldı telaş var millette,başlar yine kaporta düzeltme durumlarıayyy çok güldüm cevabına haklısın vallaa... ya bi ara nasıl bir talep istek vardı demi herkes meme küçültme derdindeydi ben bi ara dedimm sanırım bizim milletin hepsi koca memeli de bir ben kendimi öyle sanıyormuşum diyordumm :))) ya da herkes oldu bitti koca memeliler tükendi :)))))
ya sorma dün resmen ne verdiyse Allah yedimhahahaha söyleyene bak sen...Haftasonu brunch ları ardından balıkları götüren benmiyin senmisin şekerim![]()
Bugün Ercan bey e gittim sabah 11 de.Koldan vazgeçtik.Son karar,bacak germe![]()
siz beni güldürdünüz allah da sizi güldürsün emi. hepiniz çok tatlısınız ve -dışardanda- çok tatlı görünüyorsunuz :) bu topiğe bakınca hep "içim açılıyor"
sizi seviyorum![]()
amin şekerim hep beraber gülelimsabah bizim Ajda pekkanı(heryerini gerdiriyor ya ondan ajda dedim)
aradım uzun uzun konuştuk neyse bacak kesin değilmiş ha senle konuştuğumuz olay var ya hastane şeyi oda öyle değilmiş yine baycanda top yani bunada sevindim
![]()
amin şekerim hep beraber gülelimsabah bizim Ajda pekkanı(heryerini gerdiriyor ya ondan ajda dedim)
aradım uzun uzun konuştuk neyse bacak kesin değilmiş ha senle konuştuğumuz olay var ya hastane şeyi oda öyle değilmiş yine baycanda top yani bunada sevindim
![]()
alemsin jelesec'im ajda'ya mı gülsem, baycan'a mı bilemedim
bana ne isim taktın? de bakiim
alemsin jelesec'im ajda'ya mı gülsem, baycan'a mı bilemedim
bana ne isim taktın? de bakiim
anam yok arkadan konuşmam ben direk söylerimBiri beni mi çekiştiriyor?![]()
Eh işte gör ogltkn cim.Biz ona meleğem bebeğem çiçeğem diyelim...