• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Kızlar geçenlerde sevimli aramıştı üzerimde kalmasın hepinize selamları var :29:

Bentoprak özelden yaz ne zaman geçeceksin nlglpd ile ayarlarsak kahve içeriz beraber;aslında yemekten yanayım ama:56: Duruma göre bakarız

Akşam içtiması yapmaya karar verdim.Munamuna sen ameliyat olacaktın bu aylarda ne oldu?

Gelincik,sen nasıl oldun? Temmuz gibi olmuştun di mi ?

Tuana2287,bayağı okudum sürecini:) Ufak tefek dikiş yarası haricinde problemin yokmuş,alışveriş merkezi bile gezmişsin:))

Meltem03 sen de Ercan bey e olacaktın ameliyatını ne yaptın ne durumdasın merak ettim.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar.Herkese iyi geceler.

Teşekkürler canım nerdeyse 1 buçuk ay oldu oldukça iyi gidiyor. Bantllara devam ama çıkınca kaşınıyor nedense ..tabi hala alt kısımlar hala biraz şiş yine de görüntü iyi .İyi ki olmuşum diyorum başka bir şey demiyorum sevgilerrr:))))

Teşekkürler canım nerdeyse 1 buçuk ay oldu oldukça iyi gidiyor. Bantllara devam ama çıkınca kaşınıyor nedense ..tabi hala alt kısımlar hala biraz şiş yine de görüntü iyi .İyi ki olmuşum diyorum başka bir şey demiyorum sevgilerrr:))))

bantlar bazen alerji yapabiliyor ama sende çıkınca kaşıntı oluyormuş sor bakalım doktoruna nedeni neymiş; ödem 3 ayda tam iniyor merak etme.... iyi ki olmuşum diyebilmek büyük mutluluk olmak isteyenlere Allah nasip etsin

1-2 yıl önce meme küçültme olan arkadaslara soruyorum değişme var mı son 1 haftadır bana buyume varmış gıbı gelıo.

Merhaba Kayra,benim 1 ay sonra 1 yılım doluyor.Büyüme yok bende fakat şekilleri gitgide sanki daha güzel oluyor.2-3 gündür sanki göğsüme kocaman bir iğne batıyor hissi yaşıyorum.Sol göğsümün ucu da sanki daha bir acıyor ve hassaslaşma var.Dün konuştum doktorumla çok normal dedi.Endişe edilecek bir şey yokmuş.bu tür hisler 1 yıl bile geçse olabilirmiş bazen.

Merhaba Kayra,benim 1 ay sonra 1 yılım doluyor.Büyüme yok bende fakat şekilleri gitgide sanki daha güzel oluyor.2-3 gündür sanki göğsüme kocaman bir iğne batıyor hissi yaşıyorum.Sol göğsümün ucu da sanki daha bir acıyor ve hassaslaşma var.Dün konuştum doktorumla çok normal dedi.Endişe edilecek bir şey yokmuş.bu tür hisler 1 yıl bile geçse olabilirmiş bazen.

anam düş adamın yakasından 1.seneyi geçmiş ameliyat olalı yok şöyle yok böyle diye adamı arıyorsun:6: bence bu aralar çok yemek yiyorsun:56: ondandır o batmalar :1:

Ben tatil den döndüğümden beri çamaşır ve ütü yapıyorum.Bi daha hiç bi yere gitmiycem ya.Jelesec habire jilyen jülyen topiğinde,Serap38 ve ogltkn bana ayıp olmasın diye topiğe uğrayıp yazılarımı beğeniyor ve kaçıp gidiyorlar.Büyük memelerinden herkes memnun artık kimse ameliyat olmuyor.Kazen de iyi yeni bir diziye transfer olmuş artık bizi duymaz :34: Yani buralar c11 cim yan gel yat osman,kırk dönüm bostan.salon salomanje şeklinde...

ayyy çok güldüm cevabına haklısın vallaa... ya bi ara nasıl bir talep istek vardı demi herkes meme küçültme derdindeydi ben bi ara dedimm sanırım bizim milletin hepsi koca memeli de bir ben kendimi öyle sanıyormuşum diyordumm :))) ya da herkes oldu bitti koca memeliler tükendi :)))))

ayyy çok güldüm cevabına haklısın vallaa... ya bi ara nasıl bir talep istek vardı demi herkes meme küçültme derdindeydi ben bi ara dedimm sanırım bizim milletin hepsi koca memeli de bir ben kendimi öyle sanıyormuşum diyordumm :))) ya da herkes oldu bitti koca memeliler tükendi :)))))
c1186; nerelerdesin???? geldin mi bu tarafa??? memeler nasıl??? okullar açıldı telaş var millette,başlar yine kaporta düzeltme durumları
hahahaha söyleyene bak sen...Haftasonu brunch ları ardından balıkları götüren benmiyin senmisin şekerim:33:
ya sorma dün resmen ne verdiyse Allah yedim:56: çok keyifliydi kahkaha eksik olmadı keşke olaydın sende tam beraber götürürdük :29:
Bugün Ercan bey e gittim sabah 11 de.Koldan vazgeçtik.Son karar,bacak germe:21:

sen şaka yapıyorsun değil mi????? ya senin bacağın da ne var gerilecek sakın sakın :50:zaten biliyorsun kolada karşıydım,çok hoş hatunsun hiç gerek yok :21:

Sweet, nerelerdesin arkadaşım lazere başladın mı??? başladıysan fark varmı ??? ne alemdesin yaz güzelim unuttun bizleri

siz beni güldürdünüz allah da sizi güldürsün emi. hepiniz çok tatlısınız ve -dışardanda- çok tatlı görünüyorsunuz :) bu topiğe bakınca hep "içim açılıyor"
sizi seviyorum :16::16:

siz beni güldürdünüz allah da sizi güldürsün emi. hepiniz çok tatlısınız ve -dışardanda- çok tatlı görünüyorsunuz :) bu topiğe bakınca hep "içim açılıyor"
sizi seviyorum :16::16:

amin şekerim hep beraber gülelim:1::29: sabah bizim Ajda pekkanı(heryerini gerdiriyor ya ondan ajda dedim):9: aradım uzun uzun konuştuk neyse bacak kesin değilmiş ha senle konuştuğumuz olay var ya hastane şeyi oda öyle değilmiş yine baycanda top yani bunada sevindim:32:

Son düzenleme:
amin şekerim hep beraber gülelim:1::29: sabah bizim Ajda pekkanı(heryerini gerdiriyor ya ondan ajda dedim):9: aradım uzun uzun konuştuk neyse bacak kesin değilmiş ha senle konuştuğumuz olay var ya hastane şeyi oda öyle değilmiş yine baycanda top yani bunada sevindim:32:

gerdire gerdire Ajda gibi alın yazım,enseme gidecek di mi jelesec hanım? Çekiştir çekiştir bakalım beni:4:

Biri beni mi çekiştiriyor?:4:

Back
X