- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #11.581
Hastane evet Memorial. Hastane zaten zincir bir grup belki duymuşsundur. 5 yıldızlı hotel konforu sağlıyor. Hastaneden yana için çook rahat olsun. Ben 1 gece kaldım. (Çoğunluk da öyle kaldı) Diren kullanıyor Ercan bey. Sonda kullanılmadı. Sen de sadece meme düşünüyordun değilmi? Sondaya gerek olacağını sanmıyorum. Kombine ameliyat olan arkadaşlar belki sonda kullanımıyla ilgili daha detaylı bilgi verebilirler.
Posta girişin dolu cevap gönderemedim
GULUZEL OLACAKMIŞ
Bu soru soruldu mu bilmiyorum ama cok sayfa oldugu icin bakamadim. Benim goguslerim 95 kucultmek istiyorum ama 75 80de olsun istemiyorum.. Siz ne kadar isterseniz o kadar mi kucultuyorlar yoksa bi standardi var mi??
selamlar arkadaşlar hepinize;
herkes mutlu memnun ne güzel :) serapcım benide ekler misin görebilir miyim fotolarını rica etsem..
Benden'de hepinize selamlar sevgiler;
sen ameliyat oldun'mu? Bu ameliyatı olanların yorumunu merak ediyorum, bu kibar isteği kıramam ekledim bak bakalım becerebilmiş'mi doktorum
buket1111, arkadaşlık teklifini kabul ediyorum, yorum yazarsan sevinirim
maşallahh demeyi unuttummmm çok afedersin hemen diyorum ve yolluyorummm kırk bir kere maşallahhhhh
darsısı başına olsun....
Ameliyat olali 1 hafta oldu.dikislerimde problem oldh bugun doktorla gorusucez.instekrar atilmaz dikis cok.kotkuorum.
Saolun.dikislerim cikmis zannettum cunku dikis yerlerimdeki derim ayrik gibiydi.normalmis kaynicak dedi vucudun odem alinca bile.degisik.gozukebilir.dedi.sizin neyiniz varGeçmiş olsun görüştünüz mü doktorunuzla? Benim de dikişlerimde sorun var?
Saolun.dikislerim cikmis zannettum cunku dikis yerlerimdeki derim ayrik gibiydi.normalmis kaynicak dedi vucudun odem alinca bile.degisik.gozukebilir.dedi.sizin neyiniz var
Aynı sorun bende de var aşağı doğru inen dikiş atmış diye düşünüyorum yani derim ayrık duruyo bi yerde bende cuma günü gidicem kontrole.
Aynı endişeyi bende yaşadım,ama korkulacak bir şey yok baticonla pansuman yaptım, 7 ay önce ameliyat olmuştum şimdi çok doğal görünüyorlar.Dikiş izlerim çok hafif belli oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?