- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #11.541
çok geçmiş olsun serap38, bende koca memeliyim, bu ameliyatı istiyorum.. senin ölçülerin kaçtı ameliyattan sonra ölçülerin kaç olacakmış.. diğer yorumlara baktım herkes beğenmiş, resimleri bende görebilir miyim acaba... eminim çok rahatlamışsındır bundan sonra umarım yaşam kalitende ve konforunda artış olur.. darısı başıma.. görüşürüz..
Arkadaşlar bende Ercan bey'e göğüs küçültme ameliyatı olmayı düşünüyorum.Muayene olup ameliyat olabileceğime karar verdikten sonra ne kadar süre sonraya gün veriyor?Benim göğüs ölçüm 100.Arkadaşlarım normal duruyor diyor ama ben kafayı taktım.Yaptırsam rahatlayacağım valla.Dün alışverişte iç çamaşırı denedim yine göğüslerimden nefret ettim
Gelincik ekledim yorumunu bekliyorum
maşallah Serap, öncesiyle karşılaştırıldığında epey bir fark var:))Merak ettim kaç ay sonrası bu fotoğraf:?
teşekkürler gelincik, doktorumuz aynı benim iki yada üç fotoğrafımı çekmişti bu dördüncü ay sonunda olanüç aydan sonra memede karında bayağı şekil alıyor...ben doktorumdan'da ameliyat sonuçlarımdan'da çok çok memnunum,ilk aylar sıkıntılıydı ama hepsine değdi
bir de nldglp arkadaşlık isteiğimi kabul etmiş fotoğraflarını gördüm ancak o sıralar int. bağlantımda sorun olduğu için yorum yazamamıştım.çok teşekkür ediyorum kendisine,fotoğraflarını çok beğendim,çok güzel olmuş.inşalla ben de sorunsuz ameliyat olabilirim.
mesajına cevap yazdım görebilirsin fotoları, bu ameliyatlar başarılı olursa eğer ciddi mutluluk veriyor insanatüm hayatımı iyi yönde etkiledi
ne güzel maşallah.gördüm fotoları ve çok çok beğendim,oraya da yazdım genç kızken bile böyle güzel göğüslerim yoktu,şimdiyse bir çocuk annesiyim,fazla kilolarım ve boyumun kısa olamsına ek bir de devasa göğüslerim var aile mirası(halalarımın göğüsleri hep iri) şu an 80 DDden taşıyor az biraz ne kdar küçülür bilemiyorum doktorlarla görüşmeye başlayacağım bir aksilik olmazsa,ancak ben İstanbulda değilim,orda ameliyat olma imkanım yok,burda üni. hastanesinde iyi sonuçlar alındığını duydum,umarım kısmet olur da iyi bir sonuçla bu yükten kurtulurum.
aman kurtul arkadaşım büyük meme eziyet,sırt ağrısı şişko gösterme, rahat bikini çamaşır bulamama, birde sarkma oldumu tamam...Allah yardımcın olsun,haberlerini yazarsın artık
selam kızlar, tatil canavarı gelmiş senin yokluğun çok belli oldu buralarda
serap yeter kaldır fotoları çok iltifat aldın kıskandım
teşekkürler gelincik, doktorumuz aynı benim iki yada üç fotoğrafımı çekmişti bu dördüncü ay sonunda olanüç aydan sonra memede karında bayağı şekil alıyor...ben doktorumdan'da ameliyat sonuçlarımdan'da çok çok memnunum,ilk aylar sıkıntılıydı ama hepsine değdi
keşke ileriyi bi görüp sonra karar verebilsek :) aynanın karşısında evirip çevirip bakmaktan yoruldum :) acaba çok küçük mü olur ay yoksa doktorum doğrumu söylüyor, adam onca yıl okumuş benden daha farklı bir görüşü olmasa böyle söylemez deyip duruyorum, 36- 38 beden giyiyorum, b ve c cup arası sanki ideal gibi geliyor, sen hangi ölçüde yaptırdın swet2006 ???
Herkeslere merhaba.Serap cim gercekten nefis olmus sonucun.Sonrasi resminde gogus seklimiz cok benziyor.Ayni elden cikmis gibi sankim)
Beni cok ozleyiiiin persembe geliyoruum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?