• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Hastane evet Memorial. Hastane zaten zincir bir grup belki duymuşsundur. 5 yıldızlı hotel konforu sağlıyor. Hastaneden yana için çook rahat olsun. Ben 1 gece kaldım. (Çoğunluk da öyle kaldı) Diren kullanıyor Ercan bey. Sonda kullanılmadı. Sen de sadece meme düşünüyordun değilmi? Sondaya gerek olacağını sanmıyorum. Kombine ameliyat olan arkadaşlar belki sonda kullanımıyla ilgili daha detaylı bilgi verebilirler.

Çok teşekkür ederim arkadaşım verdiğin bilgiler için.Ben sadece göğüs küçültme düşünüyorum.Sonda olmamasına çok sevindim çünkü sinir bozucu birşey.Şu an için karın germe düşünmüyorum aslında ihtiyacım var ama 2. çocuğu yaparsam ondan sonra belki.Hem karın germe daha zor diyorlar bilmiyorum artık ne kadar zor.Onu da sırası gelince düşünürüz:)

Bu soru soruldu mu bilmiyorum ama cok sayfa oldugu icin bakamadim. Benim goguslerim 95 kucultmek istiyorum ama 75 80de olsun istemiyorum.. Siz ne kadar isterseniz o kadar mi kucultuyorlar yoksa bi standardi var mi??

Bu soru soruldu mu bilmiyorum ama cok sayfa oldugu icin bakamadim. Benim goguslerim 95 kucultmek istiyorum ama 75 80de olsun istemiyorum.. Siz ne kadar isterseniz o kadar mi kucultuyorlar yoksa bi standardi var mi??

Biz doktorla bitlikte karar vrrdik.sanirim geneldede ole olur.bende 95 dim.hatta tasiodu.simdi 85 oldum cok guzel oldu.

selamlar arkadaşlar hepinize;

herkes mutlu memnun ne güzel :) serapcım benide ekler misin görebilir miyim fotolarını rica etsem..

Benden'de hepinize selamlar sevgiler;

sen ameliyat oldun'mu? Bu ameliyatı olanların yorumunu merak ediyorum, bu kibar isteği kıramam ekledim bak bakalım becerebilmiş'mi doktorum

buket1111, arkadaşlık teklifini kabul ediyorum, yorum yazarsan sevinirim

Son düzenleme:
serapcım bence çok iyi. Benimkiler çok vahim durumda ben bakınca çok kötü görünüyor resimde allah bilir nasıl çıkar. çektirmek bile istemem. Senin göğüsler benimkinde küçükmüş şimdi kaç oldu benim istediğim ölçü bu. Kilonda bana göre az görünüyor boy kilo ile orantılı seninki. İnş. en kısa zamanda bende kurtulurum.

Benden'de hepinize selamlar sevgiler;

sen ameliyat oldun'mu? Bu ameliyatı olanların yorumunu merak ediyorum, bu kibar isteği kıramam ekledim bak bakalım becerebilmiş'mi doktorum

buket1111, arkadaşlık teklifini kabul ediyorum, yorum yazarsan sevinirim

çok teşekkür ederimm şunu söylemeliyim ki muhteşem olmuş gerçekten içimden geçeni söylüyorum vücudun çok uyumlu olmuşşşş kesinlikle emin olabilirsin..:34:

Saolun.dikislerim cikmis zannettum cunku dikis yerlerimdeki derim ayrik gibiydi.normalmis kaynicak dedi vucudun odem alinca bile.degisik.gozukebilir.dedi.sizin neyiniz var

Aynı sorun bende de var aşağı doğru inen dikiş atmış diye düşünüyorum yani derim ayrık duruyo bi yerde bende cuma günü gidicem kontrole.

Aynı sorun bende de var aşağı doğru inen dikiş atmış diye düşünüyorum yani derim ayrık duruyo bi yerde bende cuma günü gidicem kontrole.

Aynı endişeyi bende yaşadım,ama korkulacak bir şey yok baticonla pansuman yaptım, 7 ay önce ameliyat olmuştum şimdi çok doğal görünüyorlar.Dikiş izlerim çok hafif belli oluyor.

Aynı endişeyi bende yaşadım,ama korkulacak bir şey yok baticonla pansuman yaptım, 7 ay önce ameliyat olmuştum şimdi çok doğal görünüyorlar.Dikiş izlerim çok hafif belli oluyor.

Ay içim rahatladı gerçekten ilk gördüğümde çok korkmuştum.. Teşekkür ederim cevabınız için :) Atlatmısşınız ne güzel darısı başımıza..

Back
X