Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Serap38 beni de eklediğin için teşekkürler.Gerçekten başarılı bir ameliyat olmuş.Umarım bundan sonra rahat ve huzurlu bir şekilde yaşarsın:)

darısı başına Meltem, sen tekirdağda ki arkadaşsın değilmi? bizim diğer tekirdağlılar sana yazmıştı....orada olacaktın ne oldu?

kızlar hafta sonları int. giremiyorum. hafta sonu resim paylaşmayın. (ben görmezsem olmaz) serapçığım resimleri yeniden bekliyoruz canım.

selam fıstık,
meger ben septa ekli değilmişim. o yüzden göremedim. serap38 çevrimdışı istek gönderdim. ekleyince görürüm. nasılsın jelocuğum.

ANLADIM CANIM, BEN İYİYİM BİR SIKINTI YOK ŞÜKÜR SEN NE YAPTIN DOKTORUNA GİDEBİLDİN Mİ? NORMAL İLERLİYOR DEĞİL Mİ SÜRECİN....

SERAPCIM SWET YABANCI DEĞİL EKLE ( KADIN YANİ YABANCI DEĞİL DERKEN) BİRDE ÇOK AKTİF OLMAYAN BİR ARKADAŞ VAR ONU SANA YAZDIM GÜNÜNÜ ALDI ONUDA EKLE LÜTFEN

doktoruma gidemedim jeloşum. çok şükür bi sıkıntı kalmadı. ama bünyemin dikiş allerjisi yüzünden biraz sıkıntı olmuştu. normalde kendiliğinden eriyen dikişler bende erimiyor ve iltihap yaparak kendini dışarıya atıyordu. iyileşme sürecim bu nedenle çok zor geçti. doktoruma gidersem resim çekilecek. haftaya kesin gitmeliyim. çünkü bu ayın 4'ünde 2 ay bitmiş olacak.

evet serapçığım, yabancı değilim canım, (her ne kadar ruslara benzetilsemde bazan) öz, has, beyaz türküm. anadolunun teeee içinden. ayrıca bu formunda yerlisiyim. çünkü bende koca memelilerdendim.

artık normal boyut ve dik memelilerdensin canım bu tenle alakalı bir durum bazı arkadaşlarımıza hastanede kullanılan bantlar bile alerji yapmıştı, başka sıkıntı yaşatmasın Allah...ruslara ha gıcığım onlara bu sene tatilde kadın 3...5 doğurmuş banamısın dememiş o vucut,taş gibi taş bizlerde iki doğum arkası estetik cerrah kaporta tamir

aynı şekilde bantlar bile allerji yaptı bana.
katılıyorum sana. heleki ben 3 çocuk doğurdum. YAŞASIN YENİ MEMELERİMMMM. sıra bel ve göbekte. doktorum ısrarla kilo vermemi bekliyor. lazer lipo yapacak. genç kız gibi olurum valla. o zaman çocukları hiiiç sahiplenmiycem. "ben doğurmadım ayol bunları, hepsi evlatlık" diyeceğim. (iyikide doğurmuşum, dünyanın en kıymetli hazineleri kuzucuklarım, memelerim, gögüslerim feda olsun. nolacak ayol yenilerini yaptırıveriyoruz)

tamam ekledim samimi yorumları bekliyorum doktorun çıkardığı işi'de eleştirebilirsiniz kızmam alınmam ''şeffaf '' çok açığım eleştiriye
sepap38:) deli gibi merak ediyorum, beni de eklermisin, mutlu olduğuna çoook sevindim, dikiş izleri ağrılar bir şekilde geçer ama en önemlisi o yeni şeylerle mutlu olman, bunları duymak güzel :)
bende yorumunu merak ediyorum, çok ama çok mutluyum bundan iyisi olamazdı herhalde
Herkeslere merhaba.Serap cim gercekten nefis olmus sonucun.Sonrasi resminde gogus seklimiz cok benziyor.Ayni elden cikmis gibi sankim)

Beni cok ozleyiiiin persembe geliyoruum
küçük dev adam diye boşuna demedi onca insan:) çok teşekkürler iyi tatiller.
Serap38 beni de eklediğin için teşekkürler.Gerçekten başarılı bir ameliyat olmuş.Umarım bundan sonra rahat ve huzurlu bir şekilde yaşarsın:)
çok mersi darısı olmak isteyenlerin başına
selam fıstık,
meger ben septa ekli değilmişim. o yüzden göremedim. serap38 çevrimdışı istek gönderdim. ekleyince görürüm. nasılsın jelocuğum.
ekledim gelsin yorumlar

çok fazla arkadaş isteği geliyor çoğunu tanımıyorum,alınmasın eklemediklerim sevgiler

serapçığım yan görüntü harika. önden çekilmiş resimlerinde olsaydı keşke. bu resimleri doktor çekti galiba.
gögüs ölçün kaç oldu. kaç beden giyiyorsun? sana mini karın germe yapıldı galiba? sonuç gerçekten güzel olmuş. ben kesinlikle çok begendim. iyikide yaptırmışsın. güle güle kullan.

Ameliyat olali 1 hafta oldu.dikislerimde problem oldh bugun doktorla gorusucez.instekrar atilmaz dikis cok.kotkuorum.

tuanacığım gayet normal şeyler. daha öncede yazdığım gibi benimde problemli oldu ama iyileşti. sorun yapma.

darısı başına Meltem, sen tekirdağda ki arkadaşsın değilmi? bizim diğer tekirdağlılar sana yazmıştı....orada olacaktın ne oldu?

Tekirdağ da olmayı düşünüyordum ama güvenemedim.Doktor iyiymiş ancak ameliyat ekibi hakkında pek iyi şeyler duymadım.Bu işte anestezi uzmanı da önemli çünkü.Eşimle düşündük ve garanti yer olsun gerekirse 3 kuruş fazla olsun dedik.Ama sanırım ben hemen olamayacağım çünkü öğretmenim ve göreve başladım bu gidişle en uygun şubat tatili olacak.Ne yapayım geç olsun güç olmasın:)

gerçektende doğru düşünmüşsün. anestezi ekibi doktordan bile önemli. tüm ameliyat boyunca hayati fonksiyonlarımızın sorunsuz bir şekilde devamı anestezi ekibine bağlı. hayırlısı olsun.

evet ya çok gerekli bir ameliyatmış serap için o memelerle özelikle hayat zor geçermiş:) yok canım tam karın oldu o deri fazlalığı ve göbek fazlası yüzünden

aynen geç olsun güç olmasın, ekip çok çok önemli, takipteyiz herşey dilediğin gibi olsun
gerçektende doğru düşünmüşsün. anestezi ekibi doktordan bile önemli. tüm ameliyat boyunca hayati fonksiyonlarımızın sorunsuz bir şekilde devamı anestezi ekibine bağlı. hayırlısı olsun.

anestezi benim en korktuğum şey,doktor kadar gerekli iyi işinde başarılı olması

Son düzenleme:
selam kızlar, tatil canavarı gelmiş senin yokluğun çok belli oldu buralarda
serap yeter kaldır fotoları çok iltifat aldın kıskandım

hoşbuldum :)
Ya benim yoklugum?

valla yokluğun çok belli. Çok özledik.

Ben de şubatta olmuştum meltem. çok ideal zaman. Yaz sezonuna tamamen iyileşmiş olarak giriyorsun hakkında hayırlısı.

Son düzenleme:
kızlar merhaba. uzun zaman oldu nete giremedim. benim ameliyat olalı 3 ay oldu dikişler iyileşti ama şimdi göğsümün her bölgesinde sert kitleler var küçük yumurta gibi. sizdede oldumu. doktorumu aradım meme ultrason çekelim bakalım dedi. çok korkuyorum...

Ben de şubatta olmuştum meltem. çok ideal zaman. Yaz sezonuna tamamen iyileşmiş olarak giriyorsun hakkında hayırlısı.[/QUOTE]

İnşallah bende sizler gibi olurda kurtulurum.Bikaç sorum olucak merak ettiğim,ameliyattan sonra kaç gece kaldınız hastanede,diren takıldı mı,hastane ataşehir memorial değil mi,nasıl memnun kaldınız mı hastaneden,son soru sonda takıyorlar mı?Çok soru sordum biliyorum ama sormadan edemiyorum:)

Hastane evet Memorial. Hastane zaten zincir bir grup belki duymuşsundur. 5 yıldızlı hotel konforu sağlıyor. Hastaneden yana için çook rahat olsun. Ben 1 gece kaldım. (Çoğunluk da öyle kaldı) Diren kullanıyor Ercan bey. Sonda kullanılmadı. Sen de sadece meme düşünüyordun değilmi? Sondaya gerek olacağını sanmıyorum. Kombine ameliyat olan arkadaşlar belki sonda kullanımıyla ilgili daha detaylı bilgi verebilirler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…