Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ameliyat olali 10 gun bitio.ve bugun alisveriz merkezinde dolastim.kollarimi artik.rahatca hareket ettirebiliorum.robocop gibi yurumuorum.oglumla tek basima ilgilenebiliorum..tek yapamadigim yuzustu uyumak ve agir kaldirmak.ameliyat pskilojisi gecti cok mutluyym..

Ameliyattan önce toparlayıcı sutyenlerde 95 C kullanıyordum ama şu an 85 B oldu tam 2 kilo çıkmış yani. Senin kaç bedenden kaça düştün?

Ben penti nin toparlayicisini kullaniodum 95 di.simdi verdikelri sutyen 85b.aynigun ameliya okduk.iyilesme surecimizde sorunsz gecer ins.ama Ben iyi hissediorum simdiden.sutyenler almak icin sabirsizlaniorum

Ben penti nin toparlayicisini kullaniodum 95 di.simdi verdikelri sutyen 85b.aynigun ameliya okduk.iyilesme surecimizde sorunsz gecer ins.ama Ben iyi hissediorum simdiden.sutyenler almak icin sabirsizlaniorum

Doktorumla görüştüm bugün bana artık çık hasta psikolojisinden denize bile girebilirsin dedi :) Moralim yerine geldi :) İkimize de sorunsuz bir iyileşme süreci diliyorum zaten çok az kaldı :)

selamlar herkese

desendesen,nerelerdesin arkadaşım????

nlglpd, döndün mü?

kızım ruh eşim misin benim? bugün bu iki şeker insan aklıma gelip gelip duruyor, özledim :))
desen kayıplarda zaten, sınavı vardı, oldu mu acaba? nldglp acaba akşam ucagiyla mı dönecek, gelse yazardı, dayanamazdı

yok yok ruh eşin değil sadece sürüden biriyim meeeeeee:))))

yok yok o geldi dışarıdan okuyordur şimdi:))) dün girmiş yazmamış toplu yazar bekleyelim

Son düzenleme:
bence nldglp de bizim sürüden
hep o yazardı "kuzu gibi yatıp koç gibi kalkalım " diye :))))

:118: koptum ya...o aşıladı bu durumu bize yaza yaza; tatilde inşallah dikiş izlerini iyi korumuştur güneşten...

sonra güneş lekesi oldu diye ağlıyor

27 Ağustos da oldum ameliyatı.. Ne zaman iyileşir bu yaralar ya?

Güzel arkadaşım daha çok yeni sayılır ameliyatın,Ben 95 DD den 90 C ölcülü oldum.Benim izlerim şubattan bu yana yavaş yavaş kaybolmaya başladı.Ben buğday tenli olduğum için izler biraz daha geç kaybolurmuş,tam silinmez bu izler ama ben duruşlarından ve rahatladığımdan dolayı çok ama çok mutluyum.Darısı meme küçültme ameliyatı olmak isteyenlerin başına.

En güzel yanıda bu problemsiz kıyafet alış verişi, bilhassa o güzel sütyenlerden artık değişik değişik alabilmek harika bir şey.Yeni memişlerinle mutluluklar diliyorum arkadaşım.

sayfalara göz atmaya çalıştım biraz ama çok fazla sayfa var kusuruma bakmayın cevap verebilirseniz çok memnun olurum.
annemin göğüsleri göbek deliğine kadar iniyor neredeyse ve çok ağrısı oluyor haliyle, ameliyat olmayı düşünüyor bu kış hayırlısıyla.
ssk emeklisi annem devlet bu ameliyatı karşılıyor mu? karşılıyorsa tamamını mı bir kısmını mı karşılıyor?
göğüslerin ikisini de aynı günde mi küçültüyorlar bir de hastanede kaç gün kalması gerekiyor?

devlette olan arkadaşlarımız var parada ödemediler bildiğim kadarıyla, evet aynı ameliyat da ikisini yapıyorlar:) 1.bilemedin 2.gece ama devlette uzun yatılıyor diye biliyorum...sen anneni al beraber gidin görüşün devlette doktorlarla fikir almış olursunuz.

slm çoktandır girmiyorum jelesec, yogunum çok..
bebği sütten kestim keseli sürekli bağırıyor, gergin.. bir taraftan diş çıkıyor, bir taraftan bakıcıya alışma süreci... zor günler geçiriyorum.
kimler ameliyat oldu, ne oldu bir bakıyım evvelki sayfalara:)

serapcığım,
canım bende operasyon düşünüyorum. sakıncası yoksa benide ekler misin? bu arada çok gecmiş olsun, sorunsuz atlatmıssındır insallah.

Son düzenleme:

Merhaba serap resimleri kaldırmadıysan beni de eklermisin:)

çok teşekkür ederim, devlette olanlardan da görüp yardımcı olan olur umarım, İstanbul Anadolu yakasındayız biz hastahane doktor önerebilecek ya da yok gösterecek olursa çok güzel olur.

Merhaba serap resimleri kaldırmadıysan beni de eklermisin:)

beni de eklersen çok çok sevinirim serap anneme gösteririm merak ediyor o da korkuyor da aslında biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…