- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #11.601
Ay içim rahatladı gerçekten ilk gördüğümde çok korkmuştum.. Teşekkür ederim cevabınız için :) Atlatmısşınız ne güzel darısı başımıza..[/QUOTE
Arkadaşım ne zaman ameliyat oldunuz? Benim birde hafif iltihaplanma olmuştu ona ramen çok güzel iyileşti. Zaman çok çabuk geçiyor o eski haller mazide kalıyor keşke daha önce ameliyat olsaymışım. Bu yaz en güzel yazım oldu kendime güvenir bir şekilde mayo giyebildim,dar giysilerde problemsiz cuk oturuyor.Allahım'a şükürler olsun doktoruma'da binlerce teşekkürler.
27 Ağustos da oldum ameliyatı.. Ne zaman iyileşir bu yaralar ya?
Nurcum $en kac bedenden kaca dustun
Ameliyattan önce toparlayıcı sutyenlerde 95 C kullanıyordum ama şu an 85 B oldu tam 2 kilo çıkmış yani. Senin kaç bedenden kaça düştün?
Ben penti nin toparlayicisini kullaniodum 95 di.simdi verdikelri sutyen 85b.aynigun ameliya okduk.iyilesme surecimizde sorunsz gecer ins.ama Ben iyi hissediorum simdiden.sutyenler almak icin sabirsizlaniorum
selamlar herkese
desendesen,nerelerdesin arkadaşım????
nlglpd, döndün mü?
kızım ruh eşim misin benim? bugün bu iki şeker insan aklıma gelip gelip duruyor, özledim :))
desen kayıplarda zaten, sınavı vardı, oldu mu acaba? nldglp acaba akşam ucagiyla mı dönecek, gelse yazardı, dayanamazdı
yok yok ruh eşin değil sadece sürüden biriyimmeeeeeee:))))
bence nldglp de bizim sürüden
hep o yazardı "kuzu gibi yatıp koç gibi kalkalım " diye :))))
27 Ağustos da oldum ameliyatı.. Ne zaman iyileşir bu yaralar ya?
Ben penti nin toparlayicisini kullaniodum 95 di.simdi verdikelri sutyen 85b.aynigun ameliya okduk.iyilesme surecimizde sorunsz gecer ins.ama Ben iyi hissediorum simdiden.sutyenler almak icin sabirsizlaniorum
sayfalara göz atmaya çalıştım biraz ama çok fazla sayfa var kusuruma bakmayın cevap verebilirseniz çok memnun olurum.
annemin göğüsleri göbek deliğine kadar iniyor neredeyse ve çok ağrısı oluyor haliyle, ameliyat olmayı düşünüyor bu kış hayırlısıyla.
ssk emeklisi annem devlet bu ameliyatı karşılıyor mu? karşılıyorsa tamamını mı bir kısmını mı karşılıyor?
göğüslerin ikisini de aynı günde mi küçültüyorlar bir de hastanede kaç gün kalması gerekiyor?
Benden'de hepinize selamlar sevgiler;
sen ameliyat oldun'mu? Bu ameliyatı olanların yorumunu merak ediyorum, bu kibar isteği kıramam ekledim bak bakalım becerebilmiş'mi doktorum
buket1111, arkadaşlık teklifini kabul ediyorum, yorum yazarsan sevinirim
devlette olan arkadaşlarımız var parada ödemediler bildiğim kadarıyla, evet aynı ameliyat da ikisini yapıyorlar:) 1.bilemedin 2.gece ama devlette uzun yatılıyor diye biliyorum...sen anneni al beraber gidin görüşün devlette doktorlarla fikir almış olursunuz.
Merhaba serap resimleri kaldırmadıysan beni de eklermisin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?