- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #11.521
Ayy inş ya :)) ben daha dışarı çıkmadım ama evde yerimde duramıyorum desem yeridir. Nasıl hissediyosun duş alabildin mi?
Dus aldim cnm.ama.ustun.koru tabiki.iyiyim ama oglum.var kucuk onu.kucagima alamiorum.ikimizde uzuluoruz
Sevgili dostlar, arkadaşlar
resim koydum,samimi dürüst yorumlar istiyorum...ben iki ameliyatımın sonucunu çok başarılı bulsam'dadışarıdan bakan gözlerin yorumlarını merak ediyorum...
samimi yorum yazıyorum kıskandımçok başarılı arkadaşım o büyük memeyi az izle çok güzel şekil vererek yapması,büyük başarı...son halini de eklersen çok sevinirim, benim karnım senin gibi,sezaryan izimin üstüne düşüyor deri fazlası,dikiş yerlerin nasıl?izler silikleşti mi? memede izin İ kesiydi yanlış hatırlamıyorsam...resim için çok mersi şeker öptüm seni
Dus sonrasi sadece havluyla kuruladim.ozaman fonle yapim bundan sonrada bisi olmaz dimi.islak.kaldisa bikereden
Ins.,cnm ya valla bakmicam artik.15 gun sonra falan bakarim:) sutyenle iyide ciplaga hazir diilmisim..bide hep sirt ustumu yattin v
Cnm? Benim belim agridi artik.yana donmek istiorum.
ekledim seni yorumlarını merak ediyorum,sevgiler
Canım foto altına yazdım ama buraya da yazayım gerçekten çok güzel olmuş göğsüne bayıldım şekil mükemmel olmuş dik ve şekil de harika çok beğendim karın da çok güzel olmuş güle güle tadını çıkar canım iyi ki ameliyat olmuşsun tekrar hayırlı olsun
serapcım resimleri kaldırma hemen, tekirdağlı tatilde merak ediyor, birde sana yazdığım kişileri eklersen sevinirim...zaten biri ameliyat tarihini almış seninde resmini görmek istiyor.
Sevgili dostlar, arkadaşlar
resim koydum,samimi dürüst yorumlar istiyorum...ben iki ameliyatımın sonucunu çok başarılı bulsam'dadışarıdan bakan gözlerin yorumlarını merak ediyorum...
nazar etme ne olursamimiyetine güveniyorum, meme'de evet çok çok hafifledi,karnımın orta yeri daha belirgin...evet İ tekniğiyle yaptı Ercan bey; çok mutluyum darısı başta sana ve tüm olmak isteyenlere
okey yazanlar oldu özelden seninle yazışıyorlarmış ekledim...ne zaman gelecek dobra arkadaş onun yorumunu'da merak ediyorum.
Selam Serap, ben görmedim ama maşallahDr . umuz Ercan Bey yaptıysa zaten çok güzeldir mutlaka B en de görmek isterim şahsen . Bir daha gitiğim de ben de fotolarımı alıcam:)
Arkadaşlar bende Ercan bey'e göğüs küçültme ameliyatı olmayı düşünüyorum.Muayene olup ameliyat olabileceğime karar verdikten sonra ne kadar süre sonraya gün veriyor?Benim göğüs ölçüm 100.Arkadaşlarım normal duruyor diyor ama ben kafayı taktım.Yaptırsam rahatlayacağım valla.Dün alışverişte iç çamaşırı denedim yine göğüslerimden nefret ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?