• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

çok geçmiş olsun serap38, bende koca memeliyim, bu ameliyatı istiyorum.. senin ölçülerin kaçtı ameliyattan sonra ölçülerin kaç olacakmış.. diğer yorumlara baktım herkes beğenmiş, resimleri bende görebilir miyim acaba... eminim çok rahatlamışsındır bundan sonra umarım yaşam kalitende ve konforunda artış olur.. darısı başıma.. görüşürüz..

ekledim darısı başına

Arkadaşlar bende Ercan bey'e göğüs küçültme ameliyatı olmayı düşünüyorum.Muayene olup ameliyat olabileceğime karar verdikten sonra ne kadar süre sonraya gün veriyor?Benim göğüs ölçüm 100.Arkadaşlarım normal duruyor diyor ama ben kafayı taktım.Yaptırsam rahatlayacağım valla.Dün alışverişte iç çamaşırı denedim yine göğüslerimden nefret ettim:(

meltem haftasına gün verebiliyor uygun oluyorsa.Bence hiç durma yaptır ben bu kadar sene beklediğime yanıyorum.

:nazar: maşallah Serap, öncesiyle karşılaştırıldığında epey bir fark var:))Merak ettim kaç ay sonrası bu fotoğraf:?

teşekkürler gelincik, doktorumuz aynı benim iki yada üç fotoğrafımı çekmişti bu dördüncü ay sonunda olan :nazar: üç aydan sonra memede karında bayağı şekil alıyor...ben doktorumdan'da ameliyat sonuçlarımdan'da çok çok memnunum,ilk aylar sıkıntılıydı ama hepsine değdi

iyi geceler
çok aktif olamıyorum ama sizleri takip ediyorum sürekli.bu hafta doktorlarla görüşmeye başlayacağım ben de.daha önce emzirmeyle ilgili bir sorum olmuştu ama o zaman cevap yazan arkadaşlar ameliyat sonrası emziren kimseyi tanımadıklarını söylemişlerdi.acaba sizlerden bilen var mı?ben ilerde 2. çocuğu düşündüğüm için soruyorum. bir de maalesef kilo problemi var,yabancı sitelerde okuduğum kadarıyla ameliyat sonrası hafifleyip aktifleşen hanımlar genelde kilo veriyorlarmış,sizlerden memelerden gidenler hariç üstüne kilo veren de oldu mu ve bu göğüsleri etkiliyor mu acaba?

bir de nldglp arkadaşlık isteiğimi kabul etmiş fotoğraflarını gördüm ancak o sıralar int. bağlantımda sorun olduğu için yorum yazamamıştım.çok teşekkür ediyorum kendisine,fotoğraflarını çok beğendim,çok güzel olmuş.inşalla ben de sorunsuz ameliyat olabilirim.

teşekkürler gelincik, doktorumuz aynı benim iki yada üç fotoğrafımı çekmişti bu dördüncü ay sonunda olan :nazar: üç aydan sonra memede karında bayağı şekil alıyor...ben doktorumdan'da ameliyat sonuçlarımdan'da çok çok memnunum,ilk aylar sıkıntılıydı ama hepsine değdi

10 dk da bir mesaj meselesi yüzünden özel mesaj göndermedim.eklerseniz mutlaka yorumlarımı paylaşırım,teşekkürler:)

bir de nldglp arkadaşlık isteiğimi kabul etmiş fotoğraflarını gördüm ancak o sıralar int. bağlantımda sorun olduğu için yorum yazamamıştım.çok teşekkür ediyorum kendisine,fotoğraflarını çok beğendim,çok güzel olmuş.inşalla ben de sorunsuz ameliyat olabilirim.

mesajına cevap yazdım görebilirsin fotoları, bu ameliyatlar başarılı olursa eğer ciddi mutluluk veriyor insana:nazar: tüm hayatımı iyi yönde etkiledi

mesajına cevap yazdım görebilirsin fotoları, bu ameliyatlar başarılı olursa eğer ciddi mutluluk veriyor insana:nazar: tüm hayatımı iyi yönde etkiledi

ne güzel maşallah.gördüm fotoları ve çok çok beğendim,oraya da yazdım genç kızken bile böyle güzel göğüslerim yoktu,şimdiyse bir çocuk annesiyim,fazla kilolarım ve boyumun kısa olamsına ek bir de devasa göğüslerim var aile mirası(halalarımın göğüsleri hep iri) şu an 80 DDden taşıyor az biraz ne kdar küçülür bilemiyorum doktorlarla görüşmeye başlayacağım bir aksilik olmazsa,ancak ben İstanbulda değilim,orda ameliyat olma imkanım yok,burda üni. hastanesinde iyi sonuçlar alındığını duydum,umarım kısmet olur da iyi bir sonuçla bu yükten kurtulurum.

selam kızlar, tatil canavarı gelmiş senin yokluğun çok belli oldu buralarda:6:

serap yeter kaldır fotoları çok iltifat aldın kıskandım

ne güzel maşallah.gördüm fotoları ve çok çok beğendim,oraya da yazdım genç kızken bile böyle güzel göğüslerim yoktu,şimdiyse bir çocuk annesiyim,fazla kilolarım ve boyumun kısa olamsına ek bir de devasa göğüslerim var aile mirası(halalarımın göğüsleri hep iri) şu an 80 DDden taşıyor az biraz ne kdar küçülür bilemiyorum doktorlarla görüşmeye başlayacağım bir aksilik olmazsa,ancak ben İstanbulda değilim,orda ameliyat olma imkanım yok,burda üni. hastanesinde iyi sonuçlar alındığını duydum,umarım kısmet olur da iyi bir sonuçla bu yükten kurtulurum.

aman kurtul arkadaşım büyük meme eziyet,sırt ağrısı şişko gösterme, rahat bikini çamaşır bulamama, birde sarkma oldumu tamam...Allah yardımcın olsun,haberlerini yazarsın artık

aman kurtul arkadaşım büyük meme eziyet,sırt ağrısı şişko gösterme, rahat bikini çamaşır bulamama, birde sarkma oldumu tamam...Allah yardımcın olsun,haberlerini yazarsın artık

çok çok istiyorum ki aslında ben kapalıyım bikini sıkıntım yok ama :D bu memeleri giyimimle göz önünden alamıyorum bile diğer dediklerinizse cabası kilolu artı daha yaşlı gösteriyorlar insanı,sayelerinde omuzlarımda çökme artı boyun fıtığım da var işim dolayısıyla sürekli göz önündeyim.burda bilen yok ama ben emzirme olayında takılı kalıyorum bir kızım var 2 yıl emzirdim bi bebeğim daha olursa ve emziremezsem çok üzülürüm.benim tanıdığım ameliyat sonrası 2 bebek daha emzirebilmiş biri var ama tek örnek başka duymadım.doktorların ne söyleyeceğine bağlı birazda karar verme sürecim ama mutlaka yazarım:))teşekkürler

Arkadaşlar emzirme konusunda bir sıkıntı olmuyor diye biliyorum bu isteğinizi belirterek doktorunuz da ona göre bi yöntem uyguluyor ben bekarım ve 21 yaşındayım.. bu ameliyatı oldum doktorum problem olmıycağını söyledi

Herkeslere merhaba.Serap cim gercekten nefis olmus sonucun.Sonrasi resminde gogus seklimiz cok benziyor.Ayni elden cikmis gibi sankim;))

Beni cok ozleyiiiin persembe geliyoruum:16:

sepap38:) deli gibi merak ediyorum, beni de eklermisin, mutlu olduğuna çoook sevindim, dikiş izleri ağrılar bir şekilde geçer ama en önemlisi o yeni şeylerle mutlu olman, bunları duymak güzel :)

Serap38 beni de eklediğin için teşekkürler.Gerçekten başarılı bir ameliyat olmuş.Umarım bundan sonra rahat ve huzurlu bir şekilde yaşarsın:)

keşke ileriyi bi görüp sonra karar verebilsek :) aynanın karşısında evirip çevirip bakmaktan yoruldum :) acaba çok küçük mü olur ay yoksa doktorum doğrumu söylüyor, adam onca yıl okumuş benden daha farklı bir görüşü olmasa böyle söylemez deyip duruyorum, 36- 38 beden giyiyorum, b ve c cup arası sanki ideal gibi geliyor, sen hangi ölçüde yaptırdın swet2006 ???

herkese günaydın kızlar,
canım ben ameliyata girerken 44 bedene kadar çıkmıştım. doktor bana küçültme yapmamakta ısrar etti. 85 c yapacağım demişti. bende doktoruma uydum ve 85 c oldu. ameliyat sonrası ben biraz zayıfladım. şuan 42 beden giyiyorum ve 85 b. gögüslerimi ellediğimde içlerde sertlikler var. şişlerim tam inmedi. bence 36-38 beden 80'i kaldırır sanki diye düşünüyorum. ama sen kararı doktoruna bırak bence. benim gögüslerimi görenler boyutuna ve şekline bayılıyor. bana biraz büyük geliyordu. ama her geçen gün şekli dahada oturuyor. küçülmeye devam ediyor. hafta sonu yiğenim gördü. dahamı küçültseydim filan dedim. yiğenim "teyze saçmalama ölçü süper" dedi. demekki bizler küçük gögüsü takıntıyla istiyoruz. doktorlara bırakmak en iyisi.

Herkeslere merhaba.Serap cim gercekten nefis olmus sonucun.Sonrasi resminde gogus seklimiz cok benziyor.Ayni elden cikmis gibi sankim;))

Beni cok ozleyiiiin persembe geliyoruum:16:

kendini beğenmiş seni... gögüs şekli benziyor hıım yani seninkide güzel anladık,yok aynı elden çıkmadı serabınkini ben yaptım:1:

gelde tatilde nereleri gezdin gördün anlatıver,bende özledim bende :16:

Back
X