Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

valla ayten abla mesajını aldım ancak hala dolduramadığım için özelden yazamıyorum şişli etfalle ilgili birkaç birşey duyduğum için tırstım ve özelde olmayı düşünüyorum ve sizi takip ede ede özendim diyelim

hayırlı sabahlar hayırlı haftalar arkadaşlarrr
sana da iyi haftalar

ameliyat olmadın mı hala? çok uzun zaman oldu o zaman hemen olacağım diyordun;hayırlısı olsun bakalım vardır bunda da bir hayır...devlette olup memnun olan arkadaşlarımız var; tabi bu işler birazda şans;özelde de devlette de iyi olmayan sonuçlar yaşanabiliyor...bence kendine liste yap görüş doktorlarla ve canlı örnek görmeye çalış...arada yaz bizleride bilgilendir

mvis merhaba; en iyi doktor kavramı inan kişiden kişiye değişiyor;benim çok iyi dediğim doktora(meme küçültme ameliyatı için yazıyorum) bir başka arkadaş iyi değil diyebilir...forumda meme küçültme ameliyatını farklı doktorlara olan çok arkadaş var;ben illa şu doktor diyemem yada benim doktorum mükemmel diyemem ...ama benle beraber yaklaşık forumdan 15..20...kişi ercan beye ameliyat oldu...listene istersen dahil edebilirsin...meme küçültme işlemini minimum izle yapıyor kendisi, diğer arkadaşlarda yazarlar tecrübelerini sevgiler

aynı mesaj:)))))

Son düzenleme:

aynı mesaj:))))

Son düzenleme:

valla işte olucam dedim ancak tırstım ama şu an gerçekten düşünüyorum ercan beyede eylül ekim gibi gitmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı

hatta o gün mü gelsem acaba muayene için süper olur bence sürekli okuyorum takip ediyorum ancak işte iş yerinde tatiller araya girince bazen yemek bile yemeden işten eve döndüğüm oluyorrrr

hatta o gün mü gelsem acaba muayene için süper olur bence sürekli okuyorum takip ediyorum ancak işte iş yerinde tatiller araya girince bazen yemek bile yemeden işten eve döndüğüm oluyorrrr

olur vallahi gel, kızlar başımda olur mutlaka herkesi tanımış tanışmış olursun ben memede çıkardığı iş dikiş gördüm kendimi sağlama aldım şimdi karında sıra...topluca sana indirim baskısı yaparız

Jelesec arkadaşın yazdıklarına katılıyorum.Ben de Ercan Karacaoğluna ameliyat olanlardanım.Listene eklemeni tavsiye ederim.

kaçak merhaba; sen unuttun ama bak bizler özelden bile taciz ettik seni...bende antalyadaydım;ramazan ortası sıcak evet ama oranın denizini seviyorum; tamam görüşürüz sevgiler.

Burda sicaktan yari uyusmus haldeyiz hehe.. Bir ara tatile gidecegini okumustum ama keske Antalya oldugundan haberim olsaydi..Evet Antalya nin denizini ben de severim..Kemer yada Belek gibi sehir dislari daha da guzeldir hatta (bence tabii)
Arada yine girmeye calisirim, sevgi ve selamlar x

selamlar kızlar,

Hepimiz birçok doktora gidiyoruz, bir sürü muhteşem göğüse sahip kadının fotoğraflarına bakıyoruz ama bunların hiçbiri tecrübe sahibi birinin yaptığı yorumlar kadar gerçekçi olmuyor :)Ben de bu yola baş koymuş biri olarak rica etsem ameliyat olmuş arkadaşların fotoğraflarına bakabilir miyim? Şimdiden çok teşekkür ediyoruuum, hepinize kucak dolusu sevgiler :)

belek kemer çamyuva denizini en çok beğendiğim yerler...sen gel tanışırız senin revizyon işin vardı değil mi karıştırmıyorum,tarihi belli mi? habersiz bırakma,antalyaya selemlar

selam meme küçültmemi olacaksınız? hakkınızda hayırlısı olsun en zoru doktor seçimi sonrası çorap söküğü gibi geliyor zaten; bir kaç doktorla görüşüp kararınızı öyle verin; albümü olan arkadaşlar var eklerler sizi.

Merhaba kizlar yarin saat 9 da hastanede olmaliymisim.ameliyat olucam fotograf cekilicek.cizim yapilicak anestezi.uzamni gorucekmis beni..coook ama coook korkuyorum.heycan dorukta.canim cokmh yanicak ki? Ins.hrrsey guzl gecer..:18:

tuananın ameliyatı nasıl geçti acaba. tuanacım bize yaz lütfen.

Kizlarrr merhaba sonunda amelitimi oldum.pazartesi gunu 10 da girdim 1 de ciktm.goguslerim komple sarili.drenler var.bugun.taburcu oldum evdeyim.yarin.sargi cikip.sutyen takilcakmis ertesi.gunde drenler cikicamis..goguslerim minnicik.gelio gozume..yatmaktan sikildim.drenler cikinca vok.aciomuki? Hersey yolunda cok sukur..borularin girdigi yerd.hafif.sizlamalarim oluo.sadece.oglum sarikmak.istio bitek ona uzuluorum

nasılsın? doktora gidecektin ne yaptın ? herşey yolunda mı ?

iyiyim tatlım. doktoruma hem kontrol hemde sonrası resim çekimleri için gidecektim ama gidemedim. (sonuçta çıplak meme mankenliği yapacağım, nazlanıyorum valla. acaba doktorun ışık efektleri kaliteli mi? sırf ışıklardan yanlarım kat kat, göbeğimde balon gibi çıkabilir. ayrıca 25 sayfa 9 maddelik mankenlik sözleşmesinide imzalamaları lazım. ayrıca çekim odasına da mutlaka bir posiyon güllüoğlu baklavası getirtirim.)
şaka bi yana eylülün ilk haftasına kaldı. iş yoğunluğum o zaman bitecek. belki o zaman sanada uyar bi kahve içeriz birlikte. toplu buluşma olursa bana mutlak haber verin. bensiz sakın ola toplaşmayın.

oh maşallah diyelim. sorunsuz bir iyileşme süreci diliyorum sana. geçmiş olsun. sevgiler...

Arkadaşlar merhaba bende İstanbul'da göğüs küçültme ameliyatı yaptırmaya karar verdim ama doktora hala karar veremedim.Sizlerden Ercan Beyin ismini duymuştum.Ercan Bey dışında başka tavsiye edebileceğiniz doktorlar var mı?Araştırmaktan başım döndü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…