- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #11.381
Merhaba Arkadaşlar
Benim kuzenim 2 ay önce ameliyat olmuştu o kadar güzel olduki benim bile yaptırasım geldin ataşehirde bir estetik merkezi ismi aklıma gelmiyor ama aklıma gelince size mutlaka bilgi veririm.
teknikdata
sever
domain tescil
hosting paketleri
Estethica mı? Bu arada eviniz ve gelinliğiniz çok güzelAğız tadıyla oturmak nasip etsin.
aman bana yazma senHaydaa kime yazsam banlanıyor.Bi de kendimi ''Cin'' zannediyorum.N'ooldu acaba ? Kazen de yazmazki şimdi buraya:44:
Dikkatimi çekti konu sahibimiz Lily en son 2007 Şubat ta yazmış topiğe:)
Merhaba Arkadaşlar
Benim kuzenim 2 ay önce ameliyat olmuştu o kadar güzel olduki benim bile yaptırasım geldin ataşehirde bir estetik merkezi ismi aklıma gelmiyor ama aklıma gelince size mutlaka bilgi veririm.
teknikdata
sever
domain tescil
hosting paketleri
Merhaba kizlar yarin saat 9 da hastanede olmaliymisim.ameliyat olucam fotograf cekilicek.cizim yapilicak anestezi.uzamni gorucekmis beni..coook ama coook korkuyorum.heycan dorukta.canim cokmh yanicak ki? Ins.hrrsey guzl gecer..:18:
Merhaba kizlar yarin saat 9 da hastanede olmaliymisim.ameliyat olucam fotograf cekilicek.cizim yapilicak anestezi.uzamni gorucekmis beni..coook ama coook korkuyorum.heycan dorukta.canim cokmh yanicak ki? Ins.hrrsey guzl gecer..:18:
forumu neredeyse 6 aydır takip ediyorum baştan sona okudummm hepsini kızım 1.5 yaşında emzirdiğim için erteledim ameliyatı şubatta olacağım inşallah izmirde doktor araştırıyorum forumda tavsiye edilen doktorlar var onlarla kasım ayında görüşeceğim kararımı o zaman veririm bu arada göğüs küçültme ameliyatı olacağım msjı doldurmam mı gerekiyor arkadaş olmak için anlamadım arkadaşlar fotoğraf için eklerse sevinirimm
Sen nerde,ben orada
Yokmu meme küçültme ameliyatı olan? Geel gel vatandaş,herkesi listeme ekliyorum....Kazen beni okuyorsan mazur gör.Yokum 10 gün buralarda bırakın içimden geleni yazayım.Ayrılık yaman kelime
Benzetmek azdır ölüme
Kim uğrarsa bu zulüme
Amaan aman amaan...
Antalya dan selamlar hepinize:) epeydir girmmistim foruma, acar acmaz senin ve Jelesec in mesajlarinizi gordum memnun oldum.. Cook sicak disinda burda hersey yolunda, bir ay kadar sonra Istanbul a donecegim, sevgiler xx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?