Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba Arkadaşlar

Benim kuzenim 2 ay önce ameliyat olmuştu o kadar güzel olduki benim bile yaptırasım geldin ataşehirde bir estetik merkezi ismi aklıma gelmiyor ama aklıma gelince size mutlaka bilgi veririm.

teknikdata
sever
domain tescil
hosting paketleri

Estethica mı? Bu arada eviniz ve gelinliğiniz çok güzel Ağız tadıyla oturmak nasip etsin.

acep niçın banlandı. mesajının altına eklediği teknikdata, sever, domain tescil, hosting paketleri.... bunlar ne ayol. anlıyamadım. bunlardan banlanmış olmasın.

forumu neredeyse 6 aydır takip ediyorum baştan sona okudummm hepsini kızım 1.5 yaşında emzirdiğim için erteledim ameliyatı şubatta olacağım inşallah izmirde doktor araştırıyorum forumda tavsiye edilen doktorlar var onlarla kasım ayında görüşeceğim kararımı o zaman veririm bu arada göğüs küçültme ameliyatı olacağım msjı doldurmam mı gerekiyor arkadaş olmak için anlamadım arkadaşlar fotoğraf için eklerse sevinirimm

Merhaba kizlar yarin saat 9 da hastanede olmaliymisim.ameliyat olucam fotograf cekilicek.cizim yapilicak anestezi.uzamni gorucekmis beni..coook ama coook korkuyorum.heycan dorukta.canim cokmh yanicak ki? Ins.hrrsey guzl gecer..:18:

Merhaba kizlar yarin saat 9 da hastanede olmaliymisim.ameliyat olucam fotograf cekilicek.cizim yapilicak anestezi.uzamni gorucekmis beni..coook ama coook korkuyorum.heycan dorukta.canim cokmh yanicak ki? Ins.hrrsey guzl gecer..:18:

Allahın izniyle sağ salim aramızda olacaksın, bende çok korkmuştum ama uyuyup uyanmak olarak özetleyebilirim bu durumu. hiç korkma şekerim. benim hiç ağrım olmamıştı. ama narkozdan dolayı kusmalarım olmuştu. (buda tamamen bünye meselesi, bazıları bunu bile yaşamıyor.) doktorun kimdi? dualarımız seninle.

hayır tuana herşey göz açıp kapayasıya biticek hiç heyecanlanma .Canın narkoz nedeniyle hiç yanmayacak sen bile şaşıracaksın:)Çoook geçmişler olsun .Haberlerini bekliyoruz.

hayal ettiğin memelere kavuşacaksın onu düşün arkadaşım...Allahın izniyle sağ salim atlatıp buraya sürecini yazacaksın bizler gibi ...haberlerini bekliyor olacağız sevgiler

Kıyamam vallahi.Mesaj sayını doldurmak için paralamışsın kendini:) Hemen ekliyorum arkadaş listeme seni.

Yokmu meme küçültme ameliyatı olan? Geel gel vatandaş,herkesi listeme ekliyorum....Kazen beni okuyorsan mazur gör.Yokum 10 gün buralarda bırakın içimden geleni yazayım.Ayrılık yaman kelime

Benzetmek azdır ölüme

Kim uğrarsa bu zulüme

Amaan aman amaan...

Sen nerde,ben orada

ekle arkadaşım,hizmet vatandaşa ...bende karın olayım boydan albüm yapacağım özel arkadaşlarıma çabuk gel tatilden ameliyatlar canlı yayınlar başlar yakında

İki orta,bir sade, bana müsaade 10 gün sonra görüşmek ümidi ile,kuzular koçlar herkese sevgiler.Homini gırtlak,pufidi kandil,tumba yatak.

Antalya dan selamlar hepinize:) epeydir girmmistim foruma, acar acmaz senin ve Jelesec in mesajlarinizi gordum memnun oldum.. Cook sicak disinda burda hersey yolunda, bir ay kadar sonra Istanbul a donecegim, sevgiler xx

Antalya dan selamlar hepinize:) epeydir girmmistim foruma, acar acmaz senin ve Jelesec in mesajlarinizi gordum memnun oldum.. Cook sicak disinda burda hersey yolunda, bir ay kadar sonra Istanbul a donecegim, sevgiler xx

kaçak merhaba; sen unuttun ama bak bizler özelden bile taciz ettik seni...bende antalyadaydım;ramazan ortası sıcak evet ama oranın denizini seviyorum; tamam görüşürüz sevgiler.

arkadaşlar istanbulda gidilebilecek en iyi doktor tavsiyesi rica ediyorum sizden forumu baştan okumak günlerimi hatta aylarımı alabilir o yuzden en hızlısından gitmek istiyorum yardımcı olur ve bir kaç dr ismi paylaşabilirseniz cok memnun olurum şimdiden çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…