- 1 Ağustos 2007
- 975
- 40
- 298
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #11.421
Arkadaşlar merhaba bende İstanbul'da göğüs küçültme ameliyatı yaptırmaya karar verdim ama doktora hala karar veremedim.Sizlerden Ercan Beyin ismini duymuştum.Ercan Bey dışında başka tavsiye edebileceğiniz doktorlar var mı?Araştırmaktan başım döndü
gözün aydın arkadaşım; sende atlattın şükür şimdi dinlenme ve dikkat etme zamanı...ağır kaldırma dikiş yerlerini arada kontrol et akıntı sızıntı var mı diye...tekrar geçmiş olsun ha unutmadan direnler çıkarken saniyelik birşey hissediyorsun korkma ,zoru atlatmışsınKizlarrr merhaba sonunda amelitimi oldum.pazartesi gunu 10 da girdim 1 de ciktm.goguslerim komple sarili.drenler var.bugun.taburcu oldum evdeyim.yarin.sargi cikip.sutyen takilcakmis ertesi.gunde drenler cikicamis..goguslerim minnicik.gelio gozume..yatmaktan sikildim.drenler cikinca vok.aciomuki? Hersey yolunda cok sukur..borularin girdigi yerd.hafif.sizlamalarim oluo.sadece.oglum sarikmak.istiobitek ona uzuluorum
foto çekimi önemli ters ışık ters açı senin memeleri kötü gösterebiliriyiyim tatlım. doktoruma hem kontrol hemde sonrası resim çekimleri için gidecektim ama gidemedim. (sonuçta çıplak meme mankenliği yapacağım, nazlanıyorum valla. acaba doktorun ışık efektleri kaliteli mi? sırf ışıklardan yanlarım kat kat, göbeğimde balon gibi çıkabilir. ayrıca 25 sayfa 9 maddelik mankenlik sözleşmesinide imzalamaları lazım. ayrıca çekim odasına da mutlaka bir posiyon güllüoğlu baklavası getirtirim.)
şaka bi yana eylülün ilk haftasına kaldı. iş yoğunluğum o zaman bitecek. belki o zaman sanada uyar bi kahve içeriz birlikte. toplu buluşma olursa bana mutlak haber verin. bensiz sakın ola toplaşmayın.
selam;hangi doktorlarla görüştün şimdiye kadar? forumda tuğral beye de ameliyat olan arkadaşımız var memnun sonucundan; dr. naci çelik var,swett doktoru alpaslan topcu var...yaşadığımız sürecleri okursan daha kolay olur;kendine liste yap görüş hangisi kafana mantığına yatarsa ona olursun ameliyatını,kolay gelsin.Arkadaşlar merhaba bende İstanbul'da göğüs küçültme ameliyatı yaptırmaya karar verdim ama doktora hala karar veremedim.Sizlerden Ercan Beyin ismini duymuştum.Ercan Bey dışında başka tavsiye edebileceğiniz doktorlar var mı?Araştırmaktan başım döndü
biz buralardayız arkadaşım sen nerelerdesin? bir sen birde özdy çok çalışıyor ara verin biraz hayatın keyfini çıkarınkimsecikler yok terk edilmiş forum
yeni ameliyat olan arkadaşlara iyi dileklerimi gönderiyorum,sıkıntısız iyileşme süreci yaşarlar bizler gibi inşallah...
ben yoğunum arar ara girebiliyorum ama sizleri sürekli takip ediyorum,keyifler yerinde maşallahbenim hiç sıkıntım kalmadı tek seferde istediğim hayalini kurduğum göğüslere ve karına kavuştum;kendime yaptığım en büyük iyilik diyebilirim;dileyen herkese rabbim nasip etsin.Bende Ercan beye uğradığımda fotolarımı isteyip foruma koyacağım,ben çok memnunum ama sizlerde görüp yorum yazın....özellikle jelesec ve ogltkn, sizlerin yorumu çok önemli eminim direk gördüğünüzü yazacaksınız,hepinize sevgiler güzel günler.
belek kemer çamyuva denizini en çok beğendiğim yerler...sen gel tanışırız senin revizyon işin vardı değil mi karıştırmıyorum,tarihi belli mi? habersiz bırakma,antalyaya selemlar
selam meme küçültmemi olacaksınız? hakkınızda hayırlısı olsun en zoru doktor seçimi sonrası çorap söküğü gibi geliyor zaten; bir kaç doktorla görüşüp kararınızı öyle verin; albümü olan arkadaşlar var eklerler sizi.
tamam canım yaz mutlaka; haberimiz olsun revizyonundan herşey senin istediğin gibi olsun bu sefer inşallahSelam tekrar...Dogru revizyon isim olacak, kisin uygun zamanda, tarih belli degil, gelince gorusuruz insallah, ben de Anadolu yakasindayim..sevgiler..
doktora küçültme istiyorum dedin mi? sonuç da hastanın isteği ön planda tutuluyor;bunda bilemiyecek bir durum yok arkadaşım küçültme istiyorsan küçült işlemi yaptır.ben görüştüm tuğrul beyle;uzun uzun anlatır ben çok fazla kestiği için olmadım ameliyatımı...(beni tanıyanlar bilir dikiş izi takıntım var) diğer doktorun kim di? o ne dedi?Jelesec, dikleştirme ve birazda küçültme istiyorum. iki doktor ile görüştüm. bunlardan biri ki kendisi tuğrul turan oluyor. Küçültmeye gerek yok diye bir yorumda bulundu.Açıkçası bilemedim ben biraz daha küçük olsunlar istiyorum.Eğer onun dediği gibi yaparsam aklımdaki sonucu vücudumda görememiş olcağımı düşünüyorum.Karar vermekte zorlanıyrom.hemde çoook
kesin kanaat getirdim tuğrul bey küçük göğüs sevmiyorbenim devasa göğüslerime bile harika hiç gerek yok demişti adam küçük göğüs sevmiyor
Aman Allahım olmayanlarda hep büyük göğüs ister.Ameliyat oldum hala gözüm büyük göğüslerde aslında sizler şanslısınız ne kadar büyük bilemiyorum sizinkiler ama kendime kıyaslayınca benimkilerde öyle olsa demeden de edemiyorum.Benim protezlerim aslında ideal büyüklükte ama işte insan aç gözlü olunca elindekiyle yetinemiyo.
Jelesec, dikleştirme ve birazda küçültme istiyorum. iki doktor ile görüştüm. bunlardan biri ki kendisi tuğrul turan oluyor. Küçültmeye gerek yok diye bir yorumda bulundu.Açıkçası bilemedim ben biraz daha küçük olsunlar istiyorum.Eğer onun dediği gibi yaparsam aklımdaki sonucu vücudumda görememiş olcağımı düşünüyorum.Karar vermekte zorlanıyrom.hemde çoook
kesin kanaat getirdim tuğrul bey küçük göğüs sevmiyorbenim devasa göğüslerime bile harika hiç gerek yok demişti adam küçük göğüs sevmiyor
Kizlar.gunaydin. 48 saat oldu ameliyat olali.bugun sargi cikicak sutyen takilicak.simdilik.agrim.sizim yok.sukur.tekk dusundugum 1 aya nekadar iyilesicegim? 1 yasindaki.oglumla ucakla istanbula.gidicem ins.onu.tasiyacak konuma geleb8lirm
Aman Allahım olmayanlarda hep büyük göğüs ister.Ameliyat oldum hala gözüm büyük göğüslerde aslında sizler şanslısınız ne kadar büyük bilemiyorum sizinkiler ama kendime kıyaslayınca benimkilerde öyle olsa demeden de edemiyorum.Benim protezlerim aslında ideal büyüklükte ama işte insan aç gözlü olunca elindekiyle yetinemiyo.
Selam cnm vallahi çok memnun olurdum.Hatta 2.ameliyatı bile düşünür oldum biraz daha büyüğünü taktırayım diye.Doyumsuzluk benimki başka bişey değil yani.Benim de 80 a yı bile doldurmuyodu çok sarkmıştı.Şimdi sütyen bedenini hala çözmüş değilim 85 te takıyorum 90 da takıyorum kafama göre takılıyorum daha öğrenemedim doğru dürüst sütyen almayı.Biraz daha dikkat çekici olabilirdi mesela.Neyse böylede seviyorum onları hiç yoktan iyidir yine.Benim resimleri görmüşsündür senin fikrinide merak ediyorum açıkçası.lioncum selam; benden ve c11...çıkan dokuları sana verseydik kocaman memelerin olurdu kesinay ne şansı canım dünya para baydık küçülsünler diye sen daha büyük istiyorsun bende doktor şunları biraz daha küçültseydi diyorum...80 b hatta 75 b de olurdu yani
Evet bedenime göre orantılı çokta abartılı istemiyorum aslında.Dediğim gibi benimki doyumsuzluk bu ameliyatı olmak isteyipte olamayan kadınlarımız var şanslıyım halime şükrediyorum o konuda.lioncum, olması gerektiğinden küçük ya da büyük olunca farketmiyor ikisi de insanı olumsuz etkiliyor...İdeal beden, kadının kendini mutlu hissettiği beden tabiki ama ben hiç bir zaman iri memenin güzel durduğunu düşünmedim (34 yıl iri göğüslerim olmasına rağmen) bedenimle dikkat çekici olmaktan hoşlanmıyorum belki de sebep budur bilmiyorum ama bedenine orantılıysa göğüslerin elindekiyle yetin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?