Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

ben Alpaslan Topçu'ya yaptırdım ameliyatımı. bende çok araştırmıştım. sonuçtan çok memnunum. internetten sitesini inceleyebilirsin.

gözün aydın arkadaşım; sende atlattın şükür şimdi dinlenme ve dikkat etme zamanı...ağır kaldırma dikiş yerlerini arada kontrol et akıntı sızıntı var mı diye...tekrar geçmiş olsun ha unutmadan direnler çıkarken saniyelik birşey hissediyorsun korkma ,zoru atlatmışsın
foto çekimi önemli ters ışık ters açı senin memeleri kötü gösterebilir doktora gına gelmiştir meme karın vs çekmekten çok nazlanma ...hadi albüm yap görelim;tamam buluşma olursa yazarız
selam;hangi doktorlarla görüştün şimdiye kadar? forumda tuğral beye de ameliyat olan arkadaşımız var memnun sonucundan; dr. naci çelik var,swett doktoru alpaslan topcu var...yaşadığımız sürecleri okursan daha kolay olur;kendine liste yap görüş hangisi kafana mantığına yatarsa ona olursun ameliyatını,kolay gelsin.

kimsecikler yok terk edilmiş forum

yeni ameliyat olan arkadaşlara iyi dileklerimi gönderiyorum,sıkıntısız iyileşme süreci yaşarlar bizler gibi inşallah...

ben yoğunum arar ara girebiliyorum ama sizleri sürekli takip ediyorum,keyifler yerinde maşallah benim hiç sıkıntım kalmadı tek seferde istediğim hayalini kurduğum göğüslere ve karına kavuştum;kendime yaptığım en büyük iyilik diyebilirim;dileyen herkese rabbim nasip etsin.Bende Ercan beye uğradığımda fotolarımı isteyip foruma koyacağım,ben çok memnunum ama sizlerde görüp yorum yazın....özellikle jelesec ve ogltkn, sizlerin yorumu çok önemli eminim direk gördüğünüzü yazacaksınız,hepinize sevgiler güzel günler.

Son düzenleme:
Kizlar cok sagolun dilekleriniz icin..13 aylik oglum var nezaman kucaklayabilirimi onu? Cok AMA cok ozledim.drenleri asilmasin.die yaklastirmioruz

biz buralardayız arkadaşım sen nerelerdesin? bir sen birde özdy çok çalışıyor ara verin biraz hayatın keyfini çıkarın ne yapacaksınız bu kadar çok parayı? estetik ameliyatlarınız da tamam...herkes mutlu sonucundan sizlerin adına bende mutluyum albümü dört gözle bekliyorum izlerin nasıl ? özellikle karında ki? tamam sen koy yorumlar bizden,çok öptüm sevgiler
QUOTE=Tuana2287;26191943]Kizlar cok sagolun dilekleriniz icin..13 aylik oglum var nezaman kucaklayabilirimi onu? Cok AMA cok ozledim.drenleri asilmasin.die yaklastirmioruz[/QUOTE]

tuana seni çok iyi anlıyorum; bana göre bu ameliyatların en zor tarafı minik yavrulara sarılamamak ...kucağına almadan sen otururken eşin yaklaştırsın sana sev ama dikkat et hareketli zamanı tam memene vurmasın, biraz sabır erken evredesin dikişlerini koruman lazım..

Son düzenleme:

Selam tekrar...Dogru revizyon isim olacak, kisin uygun zamanda, tarih belli degil, gelince gorusuruz insallah, ben de Anadolu yakasindayim..sevgiler..

Jelesec, dikleştirme ve birazda küçültme istiyorum. iki doktor ile görüştüm. bunlardan biri ki kendisi tuğrul turan oluyor. Küçültmeye gerek yok diye bir yorumda bulundu.Açıkçası bilemedim ben biraz daha küçük olsunlar istiyorum.Eğer onun dediği gibi yaparsam aklımdaki sonucu vücudumda görememiş olcağımı düşünüyorum.Karar vermekte zorlanıyrom.hemde çoook

kesin kanaat getirdim tuğrul bey küçük göğüs sevmiyor benim devasa göğüslerime bile harika hiç gerek yok demişti adam küçük göğüs sevmiyor

Kizlar.gunaydin. 48 saat oldu ameliyat olali.bugun sargi cikicak sutyen takilicak.simdilik.agrim.sizim yok.sukur.tekk dusundugum 1 aya nekadar iyilesicegim? 1 yasindaki.oglumla ucakla istanbula.gidicem ins.onu.tasiyacak konuma geleb8lirm

Selam tekrar...Dogru revizyon isim olacak, kisin uygun zamanda, tarih belli degil, gelince gorusuruz insallah, ben de Anadolu yakasindayim..sevgiler..
tamam canım yaz mutlaka; haberimiz olsun revizyonundan herşey senin istediğin gibi olsun bu sefer inşallah
doktora küçültme istiyorum dedin mi? sonuç da hastanın isteği ön planda tutuluyor;bunda bilemiyecek bir durum yok arkadaşım küçültme istiyorsan küçült işlemi yaptır.ben görüştüm tuğrul beyle;uzun uzun anlatır ben çok fazla kestiği için olmadım ameliyatımı...(beni tanıyanlar bilir dikiş izi takıntım var) diğer doktorun kim di? o ne dedi?
kesin kanaat getirdim tuğrul bey küçük göğüs sevmiyor benim devasa göğüslerime bile harika hiç gerek yok demişti adam küçük göğüs sevmiyor

senin kide küçük değilmiş ne kadar doku çıkmıştı senden ? ben bıktığım için büyük memeden ne kadar küçük o kadar iyi bana...

Aman Allahım olmayanlarda hep büyük göğüs ister.Ameliyat oldum hala gözüm büyük göğüslerde aslında sizler şanslısınız ne kadar büyük bilemiyorum sizinkiler ama kendime kıyaslayınca benimkilerde öyle olsa demeden de edemiyorum.Benim protezlerim aslında ideal büyüklükte ama işte insan aç gözlü olunca elindekiyle yetinemiyo.

lioncum selam; benden ve c11...çıkan dokuları sana verseydik kocaman memelerin olurdu kesin ay ne şansı canım dünya para baydık küçülsünler diye sen daha büyük istiyorsun bende doktor şunları biraz daha küçültseydi diyorum...80 b hatta 75 b de olurdu yani

önemli olan sonucun mümkün mertebe sizin istediğiniz gibi olması. benim ilk muayenemde de doktorum bana "çok büyük değil" demişti ama ben ısrarla küçültmek istediğimi söylemiştim. Sonuçta beden bizim ve yıllarca iri memelerin sıkıntısını da çeken bizleriz. Onların nasıl uygun gördüğünden ziyade bizim nasıl istediğimiz önemli bence.

ben de Ercan bey için "büyük göğüs" seviyor diyordum da, senden sonra bu fikrimi tamamen değiştirdim :))

Son düzenleme:
Kizlar.gunaydin. 48 saat oldu ameliyat olali.bugun sargi cikicak sutyen takilicak.simdilik.agrim.sizim yok.sukur.tekk dusundugum 1 aya nekadar iyilesicegim? 1 yasindaki.oglumla ucakla istanbula.gidicem ins.onu.tasiyacak konuma geleb8lirm

tuana; atlamış yazını hemen yazayım cevap....bir aya kadar düzeliyor sun ağrın sıkıntın kalmaz(ara ara memede batmalar olabilir özellikle adet dönemi çok ağırlaşıyor ve ağrı oluyor;bende) taşırsın ama çok uzun süre tutma kucağında

lioncum, olması gerektiğinden küçük ya da büyük olunca farketmiyor ikisi de insanı olumsuz etkiliyor...İdeal beden, kadının kendini mutlu hissettiği beden tabiki ama ben hiç bir zaman iri memenin güzel durduğunu düşünmedim (34 yıl iri göğüslerim olmasına rağmen) bedenimle dikkat çekici olmaktan hoşlanmıyorum belki de sebep budur bilmiyorum ama bedenine orantılıysa göğüslerin elindekiyle yetin bence

Selam cnm vallahi çok memnun olurdum.Hatta 2.ameliyatı bile düşünür oldum biraz daha büyüğünü taktırayım diye.Doyumsuzluk benimki başka bişey değil yani.Benim de 80 a yı bile doldurmuyodu çok sarkmıştı.Şimdi sütyen bedenini hala çözmüş değilim 85 te takıyorum 90 da takıyorum kafama göre takılıyorum daha öğrenemedim doğru dürüst sütyen almayı.Biraz daha dikkat çekici olabilirdi mesela.Neyse böylede seviyorum onları hiç yoktan iyidir yine.Benim resimleri görmüşsündür senin fikrinide merak ediyorum açıkçası.

eeeee herkesin zevki farklı demek ki.. biz kadınlar küçük seviyoruz erkekler nedense büyük seviyo ne de olsa taşıyan onlar değil uzaktan sevmesi herkese kolay yan gel yat keyfine bak misali: oysa biz onları bi yerlere sığdırabilmek için ne acılar çektik ne kabinlere girdik ne bikiniler ne sütyenler denedik, o kabinlerde isyanlar geçirdik çoğu kez bunalımın eşiğinden döndük denediğimiz 100 çeşit bikiniden ancak bir tanesi olmaya yakın gibi oldu ama onun da duruşu yamuk yumuktu altı 38 üstü 44 bedeni buldu ve çoğu kez ne deniz zevki kaldı ne de tatil heyecanı.. gömlek, dar badii özellikle de beyaz badii mevzusuna girmiyorum hele yüzücü atlet meselesii aman aman hiç düşünmek bile istemiyorum .. tüm bu yaşanan ruhsal bozuklara bir de kamburluk eklenince aman allahım kamburlaşmış omuzlarında sadece koca memelerin yükünü taşımakla kalmayıp bir de o koca memelere sütyen ve kıyafet bulamamanın üzüntüsünün verdiği ağırlık eklenmiş ve koca memeli kadın artık yaşamın anlamını yitirmiştir... veeee o koca memeli kadın hayatında kendisi için yapacağı en doğru kararı vererek memesini küçülttürmüş ve mutlu huzurlu güzel yüzücü atletli güzel sütyenli bikinili bol güneşli kumlu denizli hayata yeniden doğmuşçasına bir adım atmıştır.. TÜM MEME KÜÇÜLTME YAPTIRAN ARKADAŞLARIM HEPİNİZİ YENİDEN KUTLUYORUM VE İYİ Kİ DOĞDUNUZ DİYORUM...

Evet bedenime göre orantılı çokta abartılı istemiyorum aslında.Dediğim gibi benimki doyumsuzluk bu ameliyatı olmak isteyipte olamayan kadınlarımız var şanslıyım halime şükrediyorum o konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…