- Konu Sahibi ---Lily---
- #11.401
hayırlı sabahlar hayırlı haftalar arkadaşlarrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sana da iyi haftalarhayırlı sabahlar hayırlı haftalar arkadaşlarrr
valla ayten abla mesajını aldım ancak hala dolduramadığım için özelden yazamıyorum şişli etfalle ilgili birkaç birşey duyduğum için tırstım ve özelde olmayı düşünüyorum ve sizi takip ede ede özendim diyelim
arkadaşlar istanbulda gidilebilecek en iyi doktor tavsiyesi rica ediyorum sizden forumu baştan okumak günlerimi hatta aylarımı alabilir o yuzden en hızlısından gitmek istiyorum yardımcı olur ve bir kaç dr ismi paylaşabilirseniz cok memnun olurum şimdiden çok teşekkürler
arkadaşlar istanbulda gidilebilecek en iyi doktor tavsiyesi rica ediyorum sizden forumu baştan okumak günlerimi hatta aylarımı alabilir o yuzden en hızlısından gitmek istiyorum yardımcı olur ve bir kaç dr ismi paylaşabilirseniz cok memnun olurum şimdiden çok teşekkürler
sana da iyi haftalar
ameliyat olmadın mı hala? çok uzun zaman oldu o zaman hemen olacağım diyordun;hayırlısı olsun bakalım vardır bunda da bir hayır...devlette olup memnun olan arkadaşlarımız var; tabi bu işler birazda şans;özelde de devlette de iyi olmayan sonuçlar yaşanabiliyor...bence kendine liste yap görüş doktorlarla ve canlı örnek görmeye çalış...arada yaz bizleride bilgilendir
valla işte olucam dedim ancak tırstım ama şu an gerçekten düşünüyorum ercan beyede eylül ekim gibi gitmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı
hatta o gün mü gelsem acaba muayene için süper olur bence sürekli okuyorum takip ediyorum ancak işte iş yerinde tatiller araya girince bazen yemek bile yemeden işten eve döndüğüm oluyorrrr
kaçak merhaba; sen unuttun ama bak bizler özelden bile taciz ettik seni...bende antalyadaydım;ramazan ortası sıcak evet ama oranın denizini seviyorum; tamam görüşürüz sevgiler.
Burda sicaktan yari uyusmus haldeyiz hehe.. Bir ara tatile gidecegini okumustum ama keske Antalya oldugundan haberim olsaydi..Evet Antalya nin denizini ben de severim..Kemer yada Belek gibi sehir dislari daha da guzeldir hatta (bence tabii)
Arada yine girmeye calisirim, sevgi ve selamlar x
selamlar kızlar,
Hepimiz birçok doktora gidiyoruz, bir sürü muhteşem göğüse sahip kadının fotoğraflarına bakıyoruz ama bunların hiçbiri tecrübe sahibi birinin yaptığı yorumlar kadar gerçekçi olmuyor :)Ben de bu yola baş koymuş biri olarak rica etsem ameliyat olmuş arkadaşların fotoğraflarına bakabilir miyim? Şimdiden çok teşekkür ediyoruuum, hepinize kucak dolusu sevgiler :)
Merhaba kizlar yarin saat 9 da hastanede olmaliymisim.ameliyat olucam fotograf cekilicek.cizim yapilicak anestezi.uzamni gorucekmis beni..coook ama coook korkuyorum.heycan dorukta.canim cokmh yanicak ki? Ins.hrrsey guzl gecer..:18:
nasılsın? doktora gidecektin ne yaptın ? herşey yolunda mı ?
Kizlarrr merhaba sonunda amelitimi oldum.pazartesi gunu 10 da girdim 1 de ciktm.goguslerim komple sarili.drenler var.bugun.taburcu oldum evdeyim.yarin.sargi cikip.sutyen takilcakmis ertesi.gunde drenler cikicamis..goguslerim minnicik.gelio gozume..yatmaktan sikildim.drenler cikinca vok.aciomuki? Hersey yolunda cok sukur..borularin girdigi yerd.hafif.sizlamalarim oluo.sadece.oglum sarikmak.istiobitek ona uzuluorum