- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.373
- 448
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #11.361
canım ben de öperim seni:) Evet burslu elektrik elektronik. Burak Bora'dan mezun aslında hedefimiz ytü dü .Ama biraz sınav şanssız geçtiÖzyeğin özel ama gerçekten şu an revaçta bir üniversite haklarında hayırlısı olsun.
Tebrik ederim Jelesec im ve Gelincikcik
Jelesec cim oglunu tebrik ederim tabii seni de gozunuz aydin:) ben de esim de YTÜ mezunuyuz( ne mezunu oldigumu yazmayayim desifre olurum falan ama muhendisim ben de:)) canim okulumun adi gecince yazayim dedim:). Gelecegi cOk parlak Allah yolunu acik etsin arkadasim
Merhaba,kizlar.yarin tahlile gitmem.gerekio hastaneye.ama brn cok kotu grip oldum.pazartesi gunku ameliyatimi.etkilermi??? Bide ameliyat sonrasi kilonuzda degisiklik oldumu? Odem ve sislik oluomus ya..ve ve gercekten son.sorum:) esim 1 ay.sonra gelicek ozamana nasil iyilesirmi yanI morluklari falan?
eğer ağır grip isen erteler doktorun,ama hafif ise sorun olmaz diye düşünüyorum( doktoruna söyle mutlaka grip olayını) sen meme ameliyatı olacaksın sanırım...çok kilonda fark olacağını zannetmiyorum...diyet yaparsan tabi ki fark eder ...morluk ne morluğu anlamadım meme küçültmede olmuyor,lipo olacaksan onun morluğu ödemi uzun sürebiliyor.
Merhaba,kizlar.yarin tahlile gitmem.gerekio hastaneye.ama brn cok kotu grip oldum.pazartesi gunku ameliyatimi.etkilermi??? Bide ameliyat sonrasi kilonuzda degisiklik oldumu? Odem ve sislik oluomus ya..ve ve gercekten son.sorum:) esim 1 ay.sonra gelicek ozamana nasil iyilesirmi yanI morluklari falan?
Canim.halsizlik burun.akintsi.var.erteleyrmem ya ins.gecer hemen.ben sadece meme kucultme,olcam.morluk olmuomu ya coook svindim..drenler cikarkrb cok aciomu ya? Cok cok merak.ediorum yarin konusucaz hersegi gerci.doktorla..
arkadaşım burak bora iyi bir okul benim oğlan kazanmıştı evimize uzak diye göndermedik...özyeğini şimdi oğluma sordum çok iyi dedi...olsun canım ya herşey de bir hayır vardır...burada başarılara imza atar...özelden sana mail adresimi yazacağım,eşinden dolayı soracak çoooook şeyim olur artık
Keşke hemen başlar başlamaz doktorunu arasaydın.Benimde ameliyattan 5 gün önce soğuk algınlığım olmuştu.Hemen aradım doktorumu.Antibiyotik başlattı hemen.Hiç vakit geçirme Tuana hemen bence şimdi bile arayabilirsin.
Eşin gelebilir.Ama sadece seyredebilir)
içmek mi? en son içtiğimizde kadıköy yollarında nara atıyordukşaka bir yana şu yoğunluk geçsin senin tatilden önce yapalım ne güzel olur...oğlum doktor olmadı ama mühendis oldu yıldız teknik elektirik mühendisliği bölümüne iyi bir sıralamayla girdi, onun telaşı mutluluğu başaka işler koşuşturmaca anlayacağın, uzunca bir tatil hakkın senin arkadaşım bende mucukladım
he he ne narası ayol ? şarkı söylüyorduk :)) gene söleriz allahın izniyle :))
oğlunu kutlarım, başarılarının devamını dilerimmaşallah wallahi..
ben ara ara geliyorum gidiyorum arıycam seni, yaparız bi şeyler....
cok öptüm
kızlar hepinize günaydın. Şehitsiz, terörsüz mutlu günler diliyorum herkese. (son günlerde çok mutsuzum. belki bunları yazmamın yeri burası değil ama hergün şehit haberleri almaya dayanamıyorum artık, dayanılacak gibi de değil. neyse uzatmamayım şuan bile ağlıyorum. bolca dua edelim tüm evlatlarımıza)
Ayrıntıları da kaçırmayız yani
Ayrıntıları da kaçırmayız yani
imza gününe gitmiştim...ailece severiz kendisini...bakmadım mutlaka okuyacağım.Yılmaz Özdil çok severim.Hergün yazılarını mutlaka okurum.Bugünkü çok güzel tavsiye ederim.
ha ha kacırmam :) bi de izin vermişsin "gelebilir" diye :))))
cok öptüm :)
ha ha kacırmam :) bi de izin vermişsin "gelebilir" diye :))))
cok öptüm :)
anam barbi en ince ayrıntıyı yakalar...ondan kaçmaz
ozdynin alıntısı:)))
he he ne narası ayol ? şarkı söylüyorduk :)) gene söleriz allahın izniyle :))
oğlunu kutlarım, başarılarının devamını dilerimmaşallah wallahi..
ben ara ara geliyorum gidiyorum arıycam seni, yaparız bi şeyler....
cok öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?