• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

anam ben kafadan arızalı deyin dedim:1::1:buyrun benim ha:)) aman yok öyle arıza istemem canım amin uzak olsun...

maşallah arkadaşım allah nazarlardan korusun :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Bende yazdım zaten anlam değişikliği yaptım diye.Her şey istediğin gibi olacak takma kafana.Ben ameliyat günü çok mutluydum göbeğimi tutup hadi bakalım seninle son günüm diyordum içimden.İnan içim içime sığmıyordu.Ya giyinip dışarı çıkmak bile ayrı keyif göbişsiz.İçine çekmeden salına salına yürümek.Bu konuda nldglp arkadaşa %100 hak veriyorum havuz sefalarına,yazdıklarına.Anlatılmaz yaşanır arkadaşım.

maşallah diyelim topik pek keyifli:nazar: ameliyat öncesi sonrası bilgiler,sohbetler gırgır şamata,yardımlaşma hepsi var burada:)

hepinize sevgiler ve iyi bayramlar;bitti sayılır ama olsun beni yine yazayım.

bak ameliyatımda başımda isterim seni ve ekibi:29: hepiniz sıkı sıkı tembih edin baycana...en iyi ameliyatı çıkarsın özellikle söyleyin arızalı biraz diye :1:

sende tatil tarihini ayarla benim tarihe denk gelmesin:19: gebertirim...sende değil ama eşinin ameliyatında yanındaydım ona göre:34:

Jelesec im ben yanında olmayacağımda kim olacak? Bellimi olur ameliyatına bile girerim;) Canlı yayın,son dakika ,flash flash haberler....

mviscim hakkından hayırlısı olsun. ameliyat kararı vermen harika. ben çok doktor gezdim. sana en beğendiklerimi sıralayayım fikir olsun. esteworld etilerde hastane ve doktorları gerçekten süperdi. Osman Şenel suadiyede gördüğüm ameliyat resimleri kusursuzdu diyebilirim. birde alpaslan topçu (benim ameliyat doktorum) bu üçünü çok beğenmiştim. doktor seçiminde sana kolay gelsin diyorum. sevgiler...

peki ortalama maliyeti nedir bu işin bu kısmıda öenmli birde benim fibro kistik rahatsızlığım var göslerim irirli uafaklı kistlerle dolu bunların coğuda çıkarılabilir mi

selam barbim:))) cezalıydım 2 paket sigara alıp ziyarete gelmedin küstüm:5:

şaka bir yana tatile çıktın mı? öptüm sevgiler

he he cok alemsin ya.. okudum forumu ama cok detaya giremedim...niye ceza kestiler ayol ? anlamadım gitti..
sigarayı napcan ? içmeye gideriz :))
azad edilmeni kutlarız....
tatil mi ? o da ne ? buralardayım.. sanırım eylül sonu ekim başı gideceğim.. çalışmaya devam..

öptüm, sevgiler mucuxxx

peki ortalama maliyeti nedir bu işin bu kısmıda öenmli birde benim fibro kistik rahatsızlığım var göslerim irirli uafaklı kistlerle dolu bunların coğuda çıkarılabilir mi

geçmiş olsun canım. her doktorun ve hastanenin fiyatı değişiyor. ama ortalama 6 bin civarı. kist konusunda doktorun sana bilgi verir. doktor görüşmeleri ücretsiz zaten. bence sen araştırmalarına başla şekerim.

he he cok alemsin ya.. okudum forumu ama cok detaya giremedim...niye ceza kestiler ayol ? anlamadım gitti..
tatil mi ? o da ne ? buralardayım.. sanırım eylül sonu ekim başı gideceğim.. çalışmaya devam..

öptüm, sevgiler mucuxxx

evet şekerim. ceza almanı bi allahın kulu çözemedi. neyse önemli olan aramızda olman. ozdy haklı. bi kutlama tertipleyelim yahu.

öptüm, sevgiler mucuxxx
içmek mi? en son içtiğimizde kadıköy yollarında nara atıyorduk:1: şaka bir yana şu yoğunluk geçsin senin tatilden önce yapalım ne güzel olur...oğlum doktor olmadı ama mühendis oldu:nazar:yıldız teknik elektirik mühendisliği bölümüne iyi bir sıralamayla girdi, onun telaşı mutluluğu başaka işler koşuşturmaca anlayacağın, uzunca bir tatil hakkın senin arkadaşım bende mucukladım:54:
geçmiş olsun canım. her doktorun ve hastanenin fiyatı değişiyor. ama ortalama 6 bin civarı. kist konusunda doktorun sana bilgi verir. doktor görüşmeleri ücretsiz zaten. bence sen araştırmalarına başla şekerim.
swetcim, çok doğru fiyatlar çok farklı 6 bine yapan doktor sayısı çok az artık,uçtu rakamlar doktora hastaneye göre fark oluyor tabi
evet şekerim. ceza almanı bi allahın kulu çözemedi. neyse önemli olan aramızda olman. ozdy haklı. bi kutlama tertipleyelim yahu.

her şerde bir hayır vardır derler, benim açımdan iyi oldu canım ceza :32: kısa ayrılıklar iyi oluyor...basit bir olaydı tekrar açmayayım konuyu, çok sağolun kızlar hep beraber güzel buralar

öptüm, sevgiler mucuxxx
içmek mi? en son içtiğimizde kadıköy yollarında nara atıyorduk:1: şaka bir yana şu yoğunluk geçsin senin tatilden önce yapalım ne güzel olur...oğlum doktor olmadı ama mühendis oldu:nazar:yıldız teknik elektirik mühendisliği bölümüne iyi bir sıralamayla girdi, onun telaşı mutluluğu başka işler koşuşturmaca anlayacağın, uzunca bir tatil hakkın senin arkadaşım bende mucukladım:54:
swetcim, çok doğru fiyatlar çok farklı 6 bine yapan doktor sayısı çok az artık,uçtu rakamlar doktora hastaneye göre fark oluyor tabi

her şerde bir hayır vardır derler, benim açımdan iyi oldu canım ceza :32: kısa ayrılıklar iyi oluyor...basit bir olaydı tekrar açmayayım konuyu, çok sağolun kızlar hep beraber güzel buralar

Son düzenleme:
ben toprak arkadaşım beni arkadaş olarak eklerrmisin fotoları görmek istiyorumm ameliyat için bana fikir vereceklerr

nldglp arkadaşımda beni eklerse çok sevinirim çok beğendi gören arkadaşlar bende iznin olursa göreyimmmm

merhaba, mesaj sayın az...olanda geyik sohbetinden biraz paylaşımda bulunursan arkadaşlar seni eklerler:34: mesela ne ameliyatı olmak istiyorsun? ne zaman düşünüyorsun? doktor görüşmelerine başladın mı? bizlerde seni tanımış oluruz böylelikle ...forumu zaman ayırır geçmişten okursan çok faydasını görürsün.

içmek mi? en son içtiğimizde kadıköy yollarında nara atıyorduk:1: şaka bir yana şu yoğunluk geçsin senin tatilden önce yapalım ne güzel olur...oğlum doktor olmadı ama mühendis oldu:nazar:yıldız teknik elektirik mühendisliği bölümüne iyi bir sıralamayla girdi, onun telaşı mutluluğu başaka işler koşuşturmaca anlayacağın, uzunca bir tatil hakkın senin arkadaşım bende mucukladım:54:

jelesec hayırlı olsun.B enim eşim ytü elektrik mezunu .yeğenim de . Geleceği parlak o zaman:nazar:.Benim oğlum da özyeğin elektriği kazandı:nazar:Biz de aynı heyecanı yaşıyoruz senin gibi.

jelesec hayırlı olsun.B enim eşim ytü elektrik mezunu .yeğenim de . Geleceği parlak o zaman:nazar:.Benim oğlum da özyeğin elektriği kazandı:nazar:Biz de aynı heyecanı yaşıyoruz senin gibi.

gelincik yanımda olsan öperdim seni :54::54: ne güzel yazmışsın çok sevindim...oğlunu da tebrik ederim,aferin bizim çocuklara :46: özyeğin özel değil mi? burslu mu? allah tamamına erdirsin inşallah

gelincik yanımda olsan öperdim seni :54::54: ne güzel yazmışsın çok sevindim...oğlunu da tebrik ederim,aferin bizim çocuklara :46: özyeğin özel değil mi? burslu mu? allah tamamına erdirsin inşallah

canım ben de öperim seni:) Evet burslu elektrik elektronik. Burak Bora'dan mezun aslında hedefimiz ytü dü .Ama biraz sınav şanssız geçti:(Özyeğin özel ama gerçekten şu an revaçta bir üniversite haklarında hayırlısı olsun.:nazar:

Back