- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #11.321
Off yarabbi sukur begenmissin) munamuna cim, benim hem karin germe hem meme kucultme.lipo hic yok bende.zaten 5.5 kilo yag alindi benden.camasir bedenim 85 E cup idi.simdi 85B giyiyorum.tam 4 beden memeden gitti.normal elbise bedenim 46 oluyordu.simdi 42 beden oluyor.hatta bazen 40 bile oluyor.mesela ust penyelerimi ameliyat oncesi hep xl alirdim.ayni magazalardan ustleri Medium aliyorum artik.
Kiyafetle bakilinca dolgun durmuyor acikcasi.cunku ben bikmistim artik dolgun memeden.Doktoruma,ameliyata girerken yalvardim mumkun oldugunca kucultun diye.tam istedigim boyutta yapti sagolsun .
Istedigini sorabilirsin hic cekinmebirbirimize destek icin variz burda.sevgiler.
canım bana lazer lipo oldu memnunum,hiç öyle düşünmeseydin 2 sini bir olup kurtulsaydın...ben meme bir kaç bölge lipo oldum 6 saat sürdü işlemlerameliyat kaç saat sürdü bebişim. iyileşme sürecin nasıldı. birde karın küçültme izlerin nereden nereye. sonuç kesinlikle süper. birden bu derece hafiflemek hayal gibi. emin ol çok cesur davranmışsın. çünkü ben meme ameliyatı sırasında lipoyu bile kaldıramazdım. sen kombine oldun. maşallah. bana lipo yapacak doktorum. nasıl olacak bilmiyorum. jeloya yapılmış galiba. bi ara anlatır bana özelden jeloşum.
şu havuz başlarından gel artık anladık fiziğin güzel[SUP][/SUP]
merhaba sweet,aslinda jelesec in bacaklarina yapilan lipo,mucize gibi gercekten.Mart ayinda bir bulusma duzenlemistik.Ben ve topikden bir cok arkadas sahidiz onun bu muhtesem degisikligine.Kendisini hiic anlatmaz ne kadar mutevazi oldugunu bundan bile anlayan anlar yani.diger ne amac ve maksatla topik ablaligi ve baskanligi yapanlar gibi degil yani.
canım benim sağol,vallahi ben bile inanamıyorum eski hallerine:))) ilk doktorun yapamadığı ve iyice berbat ettiğini , ikinci doktor yaptı çok uğraştı revizyon olduğu için ama oldu şükür...sonuç inanılmaz
Benim ameliyim sabah 9 da baslayip 16:30 da bitmisti.7.30 saat te ancak toparlamis doktorumsurecim de cok onemli bir sey yasamadim.ufak tefek minik karin hattimda 2 yerdeyara olmustu.Bunlar cogunlukla olan seyler.Pansumanlarini yapiyordum.Basedilimez problem degil bunlar.Bunun disinda meme iyilesmesi,karin dikislerim hizla iyilesti.Cok memnunum. Su an size havuzbasindan yaziyorum bikini ile yatinca dumduz hatta iceri giren bir karin,straplez kucuk ustlerle sevgiler,opucukler )) biraz ballandirip hevese getireyim
senin dediğinin aynısını Teoman D.bana demişti.. izleri kısa tutun diye hastalara ısrarla söylüyor mini iz mini sonuç; ha unutmadan bu köpek kulağı olayı da daha çok kısa tutulan karın germe ameliyatında oluyormuşSanirim munamuna sormustu karin ameliyat kesigimi.Boydan boya desem dogru olur sanirimsol yan tarafimdan sag yan tarafima kadar dikis hattim var.Ama yan taraflarin dikis yerleri belirsizlesti iyice.tenimle ayni renge dondu.orta kisimlar daha belirgin durumda.Aslinda kesigin uzun olmasi,sonucun her acidan daha randimanli olmasini sagliyor kanaatindeyim kizlar.Iz cok olmasin diye herkes az kesi istiyor ama bu sefer istenen germe islemi tam yapilamiyor galiba.(benim dusuncem tabii)
Şimiden geçmiş olsun tuana sen nerede ve hangi dr olacaksın ameliyatını .Ben olalı 17 gün oldu.Gayet rahat geçiyor.
aman maşallah diyeyim gelinciksonrasıda hiç sıkıntı yaşama inşallah
Sanirim munamuna sormustu karin ameliyat kesigimi.Boydan boya desem dogru olur sanirimsol yan tarafimdan sag yan tarafima kadar dikis hattim var.Ama yan taraflarin dikis yerleri belirsizlesti iyice.tenimle ayni renge dondu.orta kisimlar daha belirgin durumda.Aslinda kesigin uzun olmasi,sonucun her acidan daha randimanli olmasini sagliyor kanaatindeyim kizlar.Iz cok olmasin diye herkes az kesi istiyor ama bu sefer istenen germe islemi tam yapilamiyor galiba.(benim dusuncem tabii)
Şimiden geçmiş olsun tuana sen nerede ve hangi dr olacaksın ameliyatını .Ben olalı 17 gün oldu.Gayet rahat geçiyor.
gecmis olsun gelincik, meme kücültme olmustun degilmi? Nicin bu sIcak havarla olmayI tercih ettin. Neyseki iyi geciyorsa sorun degil, zorunu atlatmIs sayIIrsIn:))
Merhaba.glinck ben.antalyada olucam 27 sinde doktor omer ozerdeme . 17 gunde sende ne gibi iyilesmler.oldu?, bisi kaldirabiliomusun cnm?
[SUP][/SUP]
merhaba sweet,aslinda jelesec in bacaklarina yapilan lipo,mucize gibi gercekten.Mart ayinda bir bulusma duzenlemistik.Ben ve topikden bir cok arkadas sahidiz onun bu muhtesem degisikligine.Kendisini hiic anlatmaz ne kadar mutevazi oldugunu bundan bile anlayan anlar yani.diger ne amac ve maksatla topik ablaligi ve baskanligi yapanlar gibi degil yani.
Benim ameliyim sabah 9 da baslayip 16:30 da bitmisti.7.30 saat te ancak toparlamis doktorumsurecim de cok onemli bir sey yasamadim.ufak tefek minik karin hattimda 2 yerdeyara olmustu.Bunlar cogunlukla olan seyler.Pansumanlarini yapiyordum.Basedilimez problem degil bunlar.Bunun disinda meme iyilesmesi,karin dikislerim hizla iyilesti.Cok memnunum. Su an size havuzbasindan yaziyorum bikini ile yatinca dumduz hatta iceri giren bir karin,straplez kucuk ustlerle sevgiler,opucukler )) biraz ballandirip hevese getireyim
7 buçuk saat az ddeğil. ama herşeye değmiş. havuz sefalarını sonuna kadar hakediyorsun şekerim. heveslendirdin valla.
jbeloyu çok merak ediyorum. mütevaziliği ve yardımseverliğine tanığım. yüzyüzede görmek isterim, buluşalım diye sıkıştırıyorum hatta. bu aralar yoğun bizim fıstık. buluşmanızda keşke bende olsaydım. en kısa sürede yeniden toplanalım kızlar.
swet2006; bizim kız fena karın için beni gaza getirenlerden kendisiballandırır birde tele foto gönderir hemen ameliyat olasın gelir beni pek tanımayan yok be canım senle de en kısa zamanda tanışırız inşallah( toplu buluşma olduğunda hepimizi tanırsın daha keyifli olur;bu kadar çok estetikliyi bir arada bulamazsın sakın kaçırma ) güzel sözlerin için sağol canım
Yapariim.Gondeririim.Yeterki herkes bu guzellikten yararlanabilsin.
Bu arada bugun cok sicaak viyaak
bak ameliyatımda başımda isterim seni ve ekibihepiniz sıkı sıkı tembih edin baycana...en iyi ameliyatı çıkarsın özellikle söyleyin arızalı biraz diye
sende tatil tarihini ayarla benim tarihe denk gelmesingebertirim...sende değil ama eşinin ameliyatında yanındaydım ona göre
Biri arızamı dedi buyrun benim.Arkadaşım bu sene her yerden patlak verdi arıza olan benim sizlerden uzak olsun hele senden hepten uzak olsun küçük daha bebişiiin.Arıza kelimesinin anlam değişikliği hehe
arkadaşlar ameliyat sonrası iz kalıyormu kalıyorsa ne kadar yada kalmıyorsa hiç mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?