Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Sanirim munamuna sormustu karin ameliyat kesigimi.Boydan boya desem dogru olur sanirim sol yan tarafimdan sag yan tarafima kadar dikis hattim var.Ama yan taraflarin dikis yerleri belirsizlesti iyice.tenimle ayni renge dondu.orta kisimlar daha belirgin durumda.Aslinda kesigin uzun olmasi,sonucun her acidan daha randimanli olmasini sagliyor kanaatindeyim kizlar.Iz cok olmasin diye herkes az kesi istiyor ama bu sefer istenen germe islemi tam yapilamiyor galiba.(benim dusuncem tabii)

Allah aşkına süper olmuş herkes beğendi aksini söylemek olmaz merak etme...ben kılkuyruk beğendi düşün artık
canım bana lazer lipo oldu memnunum,hiç öyle düşünmeseydin 2 sini bir olup kurtulsaydın...ben meme bir kaç bölge lipo oldum 6 saat sürdü işlemler
şu havuz başlarından gel artık anladık fiziğin güzel
senin dediğinin aynısını Teoman D.bana demişti.. izleri kısa tutun diye hastalara ısrarla söylüyor mini iz mini sonuç; ha unutmadan bu köpek kulağı olayı da daha çok kısa tutulan karın germe ameliyatında oluyormuş

kesinlikle katIlIyorum, iz kIsa olsun diye doktora diretmemek lazIm, sonuclar cok iyi olmayabilir......

Merhaba.glinck ben.antalyada olucam 27 sinde doktor omer ozerdeme . 17 gunde sende ne gibi iyilesmler.oldu?, bisi kaldirabiliomusun cnm?

Merhaba Tuana,umarım ameliyatın sorunsuz geçer havalar da serinler biraz.Ağır kaldırmıyorum tabi ki ama bu hafta ufak tefek omuz hareketi gerektirmeyen işleri yapabiliyorum.uzanmıyorum mesela.Biraz ev işlerini askıya almak gerekiyor tabii

Son düzenleme:

7 buçuk saat az ddeğil. ama herşeye değmiş. havuz sefalarını sonuna kadar hakediyorsun şekerim. heveslendirdin valla.
jbeloyu çok merak ediyorum. mütevaziliği ve yardımseverliğine tanığım. yüzyüzede görmek isterim, buluşalım diye sıkıştırıyorum hatta. bu aralar yoğun bizim fıstık. buluşmanızda keşke bende olsaydım. en kısa sürede yeniden toplanalım kızlar.

swet2006; bizim kız fena karın için beni gaza getirenlerden kendisi ballandırır birde tele foto gönderir hemen ameliyat olasın gelir beni pek tanımayan yok be canım senle de en kısa zamanda tanışırız inşallah( toplu buluşma olduğunda hepimizi tanırsın daha keyifli olur;bu kadar çok estetikliyi bir arada bulamazsın sakın kaçırma) güzel sözlerin için sağol canım

Yapariim.Gondeririim.Yeterki herkes bu guzellikten yararlanabilsin.

Bu arada bugun cok sicaak viyaak

Yapariim.Gondeririim.Yeterki herkes bu guzellikten yararlanabilsin.

Bu arada bugun cok sicaak viyaak

bak ameliyatımda başımda isterim seni ve ekibi hepiniz sıkı sıkı tembih edin baycana...en iyi ameliyatı çıkarsın özellikle söyleyin arızalı biraz diye

sende tatil tarihini ayarla benim tarihe denk gelmesin gebertirim...sende değil ama eşinin ameliyatında yanındaydım ona göre

Biri arızamı dedi buyrun benim.Arkadaşım bu sene her yerden patlak verdi arıza olan benim sizlerden uzak olsun hele senden hepten uzak olsun küçük daha bebişiiin.Arıza kelimesinin anlam değişikliği hehe

Bu arada resimleri görenler lütfen maşallah subhanallah der mi lütfen nazara geliyorum çok.Bir limon2879 arkadaşımız yazmış sağolsun.İçten deyin haa

Son düzenleme:
Biri arızamı dedi buyrun benim.Arkadaşım bu sene her yerden patlak verdi arıza olan benim sizlerden uzak olsun hele senden hepten uzak olsun küçük daha bebişiiin.Arıza kelimesinin anlam değişikliği hehe

anam ben kafadan arızalı deyin dedimbuyrun benim ha:)) aman yok öyle arıza istemem canım amin uzak olsun...

maşallah arkadaşım allah nazarlardan korusun

Son düzenleme:
arkadaşlar ameliyat sonrası iz kalıyormu kalıyorsa ne kadar yada kalmıyorsa hiç mi?

Tabiki iz kalıyor.Hiç kalmıyor diyen olmaz.Bazıları belli belirsiz.Mesela nldglp arkadaşın göğsündeki iz sanki damar gibi doğal görünüyor ben öyle benzettim dorusu.Ne kadar iz senin olacağın ameliyata ve tekniğe bağlı.Benim karnım boydan boya mesela zamanla kenarlar beyaza döndü ince jilet kesiği gibi.Sezeryan yeri belirgin hala.Göbişle dolaşmaktansa kimsenin görmediği izlere razıyım şahsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…