Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

hoşgeldin arkadaşım....ameliyat kararında doktor seçiminde hayırlı olsun....sende en güzel sonucu yaşarsın inşallah

evet oldum ama ben kombine olduğum için uygundu.. doktoruna sor bakalım ne isteyecek...meme olduğunda keşke olsaydın daha uygun oluyor öyle

ben de ercan beye oluyum diyorum ondan fiyat sordum,sana bir sorum daha olacak canım. sırt bedenin ve gögüs üstünden bedenin kaç santim, kendiminkiyle kıyaslamak isiyorum sanki benim gögüsler gözüme büyük görünmeye başladı! yardımcı olursan sevinirim.

arkadaşlar amelıyattan sonra ılk adetım.göğüslerım büyüdü gibi sankı...hafıf sızılarım oluyor.sizlerdede oldumu bu sızılar.normal mı yanı dikiş yerlerınde?

küçültme yaptıran arkadaşlardan fotoğraf paylaşanlar lütfen arkadaş olarak eklermisiniz bende ameliyat olmak istiyorum karar vermemde yardımcı olacaklarrr

kızlar bende uzun süredir düşünüyorum küçültmeyi ama cesaret sıfır yaptıranlar ne kadara yaptırdı fiyat filanda bilmiyorum hiç albüm yapan varsa beni de ekleyebilirlermi

jelecec sen bana aylar önce özelden mesaj göndermişsin daha şimdi gördüm, forum sayfasına yabancıyım kusura bakma! mail atıcam sana.

çok oldu o mesajı sen fiyat bilgisi istemiştin onu yazdım galiba...o kadar çok özelden yazışıyorum ki inan ne bana kimin ne sorduğunu nede benim ona cevabımı hatırlamıyorum bazen okudum arkadaşım mailini...bende sana elimden geldiğince yol göstermeye çalıştım; özelden yazışırız
Jelesec unutmustur mesajI canIm:))) dogru neredesin arkasIm........ kayIp aranIyor......

adacım naber güzel kadın aynen unutmuşum hiç hatırlamadım bile:)))) sen ne zaman istersen yanındayım çok öptüm

kızlar bende uzun süredir düşünüyorum küçültmeyi ama cesaret sıfır yaptıranlar ne kadara yaptırdı fiyat filanda bilmiyorum hiç albüm yapan varsa beni de ekleyebilirlermi

arkadasım bana sorarsan yaptır.korkulcak bısey yok.ben amelıyattan sonra narkozdan cıkarken bıraz zorlandım dıyelım oda hanı midem falan kötü oldu.annem yardım ettı kollarımı zorlamam gerekıodu.yanında mutlaka sana yardım edecek bırısı olsun.sonrasında bısey yok.helekı drenler cıktıktan sonra serbest.tabıkı ağır kaldırmıyorum.hatta ılk 20 gün sadece su bardağı kaldrıdm desem yerıdır.bende korkuyodum ama gecıo gdıyo allhın ıznıyle.ben iiyiki yaptırdım dıyorum.nerdeyse 1 ay olacak.yaraların kabukları dökülmeye basladı bıle hareketlerım normallestı gderek ama dıkkat etmek gerek.doktorunu iyi seç fiyat ben 4250ye yaptırdım ankarada.doktorumdanda memnunum.şimdiden hayırlı olsun.

kızlar cahilliğimi maruz görün. ne kakar tutuyor.nasıl oluyor.onerecegınız doktor varmı.

bugün akşam 6 da ameliyat oluyorum. inanılmaz gerginim umarım çok ağrılı bi süreç yaşamam . tabi bide o ağrıyı çektiğime değer (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…