- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #11.101
selamlar, bende tatilden döndüm... heyecanım halen tavanda...(ameliyat için)siz yazdıkça coşuyorum. ercan beye güvenim katkat arttı. benim iki çocuğum var. çocuk çok seviyorum. olduya ilerde bir tane daha oldu (ara ara gaza geliyorum) ne olacak memelerin hali? tamam süt vermeye engel değilmiş ameliyat ama meme başı resmen yukarı taşınıyor. etrafı dikiş dolu..bebeğin emdiğini düşünemiyorum. mesela sezeryan yeri ne kadar iyi yapılırsa yapılsın orada bir farklı his var. bastırınca bir sertlik, bir değişik ağrı.. küçültme yaptırıp emziren var mı? illa doğuracağım demiyorum amagelecek günler ne getirir bilemeyiz.. birde bir çocuk daha emzirmek memeyi çok fazla deforme etmez herhalde..
Jelecec sen lazer lipoliz olmuştun sanırım, tek bölge için fiyat bilgin var mı?
evet oldum ama ben kombine olduğum için uygundu.. doktoruna sor bakalım ne isteyecek...meme olduğunda keşke olsaydın daha uygun oluyor öyle
arkadaşlar amelıyattan sonra ılk adetım.göğüslerım büyüdü gibi sankı...hafıf sızılarım oluyor.sizlerdede oldumu bu sızılar.normal mı yanı dikiş yerlerınde?
jelecec sen bana aylar önce özelden mesaj göndermişsin daha şimdi gördüm, forum sayfasına yabancıyım kusura bakma! mail atıcam sana.
jelecec sen bana aylar önce özelden mesaj göndermişsin daha şimdi gördüm, forum sayfasına yabancıyım kusura bakma! mail atıcam sana.
Jelesec unutmustur mesajI canIm:))) dogru neredesin arkasIm........ kayIp aranIyor......
benim de ilk adetimde göğüslerim dolgunlaşmıştı, ayrıca hafif sızı olmuştu, sanırım normal bir durum.
kızlar bende uzun süredir düşünüyorum küçültmeyi ama cesaret sıfır yaptıranlar ne kadara yaptırdı fiyat filanda bilmiyorum hiç albüm yapan varsa beni de ekleyebilirlermi
küçültme yaptıran arkadaşlardan fotoğraf paylaşanlar lütfen arkadaş olarak eklermisiniz bende ameliyat olmak istiyorum karar vermemde yardımcı olacaklarrr
canım ben şubat ayında ameliyat oldum,doktorumdan ve ameliyatımdan çok memunum.
hadi hayırlı olsun bakalım kime oluyosun nerde oluyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?