Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Doktor araştırması zordur arkadaşım, bizler bu süreçten geçtik,kendine 1 liste yap ve hepsine git bence...
benim albümde 4.5 ay resimlerim var.. seni ekleyeyim bakarsın.. diğer arkadaşlar mail ile gönderiyorlar nedense burada albüm yapıp koymayı tercih etmediler...
Ben aralık 2011 de tuğrul turan beye oldum,memnunum , ters t tekniğiile oldum, alt kesi izlerim yeterice iyileşmedi ..meme başı ve yukarıdan aşağıya inen dikiş izleri iyileşti..forumda ercan aracaoğluna olan arkadaşlar var onlar da cok memnun..hatta forumu baştan sona okursan bu isimlerin dışında doktorlara ameliyat olup sonuçlarından memnun olan başka arkadaşlarımız da var..bu işlerde doktora güven ve empati cok önemli... canınnasıl istiyorsa öyle yapabilirsin.. ben prensip olarak cok doktor tavsiyesinde bulunmayı sevmem...yapılan 100 işten biri kötü olur o da gelir seni bulur falan...ama burda sözü edilen doktorlar hakkında eleştiriler hep olumlu...
şimdiden sağlıklar şifalar dilerim

sen zaten aramızdasın :) şu bantları getir bari geçmiş olsuna gelirken :))))

bende göğüslerimi küçültüp dikleştirmek istiyorum. uzun zamandır istiyordum okuldu, işti güçtü fırsat olmamıştı. artık ciddi ciddi bu konuda araştırma yapmaya karar verdim. antalyada iyi bir cerrah bileniniz var mı? bu ameliyatı kışın olmak daha mı iyi olur?

antalyada forumdan bir arkadaşımız yüz naklini yapan doktora ameliyat olmuştu, şimdi foruma pek girmiyor herhalde... hatta anladığım kadarıyla sadece meme başı ve meme altı açmış o değişik bir teknik... meme başından aşağıya kesi yapılmamış...
istersen forumu geriye dönüp okuyabilirsin ..bir de estetik cerrahi bölümüdünde doktorlar, öneriler diye bir topik var orada tavsiyeler bulabilirsin..
olmazsa istanbula gel şimdi hastaneler anlaşmalı otel ayarlıyorlar...1 hafta kalırsın..şehir dışından gelip ameliyat olanlar da var.. ama zor tabii...
şimdide geçmiş olsun, sevgiler

Dikkat ederseniz o cümle soru cümlesi.Alaycı bir tavır ve işaret kesinlikle yok.Ciddi sorulmuş bir soru çünkü tanımıyorum,Doktor mu değil mi bilmiyordum.Kimse kimseyle alay edemez.Latife olabilir.Ama alay asla.Alaycı bir tavrı kimse kabul etmez bu topikte,uyarılır.Yazdığım soru cümlesiydi kimsede sizin gibi algılamadı farkındamısınız.

Son düzenleme:

İkinci çocuk düşünüyorsanız ameliyat olmayın.Emzirme olayınız olsa bile deforme olacak göğüsler.Tavsiyem doğumlarınız ve emzirme olayınız bittikten sonra ameliyat olmanız.Tuzlu su sürün biraz rahatlatır.Allah yardımcınız olsun.

Son düzenleme:
arkadaşlar tartişmanızı izliyorm ama burda bir yanlışlık olmuş,
bentoprakın bir yorumna ogltkn cevap vermiş onunüzerine de bentoprak a.topçu kim ? diye sormuş, 2 alıntılama birbirine karışmış ...
bu da ne yazıkki yanlış anlaşılmaya yol açmış.. ben ilk okuduğumda ben de doğrusu anlyamamıştım ama geçmiş sayfalara giderseniz bunun böyle olduğunu göreceksiniz....
ortaya gereksiz kırgınlık ve yanlış anlaşılma cıkmış.....
hepinize sağlıklar şifalar, sevgiler dilerim...

Bu arada şunu da söyleyeyeim Onepte çalışan doktorların ameliyat sonuçları cok iyi olmasa Onur beyin kliğinde olamazlar diye düşünüyorum. Bunu da dikkate al pls.

sevgiler

aynen öyle canım...swet arkadaşımız yanlış anladı...tanımadığı için ogltkn ye sormuş; gerek yok tartışmaya birbirimizi kırmaya...umarım bu yanlış anlaşılma durumu uzamaz...

Yelowrose...nerelerdesin? beğeni yapıyorsun hepsi bu 2 satır yaz hala tatil modundamısın ?

Son düzenleme:
Arkadaşlar

Bende uzun zamandır bu ameliyatı istiyordum ama emzirmede problem olabiliyor dedniği için beklemiştim. ( evliyim ) Ama araştırdığım kadarı ile artık olmuyoruş. İnceleniyormuş vs.. 3 yıl sonra düşünüyorum ilk çocuğu Allah kısmet ederse. Ve bu kadar yıl daha beklemek istemiyorum.

Yakın zamanda ameliyat olup memnun kalan var mı? Son halleri görebilir miyiz özelden..? T kesim mi olmalı j mi? Ben anlamadım ????
Esmer tenlilerde iz belli oluyor denmekte? Yaşayan var mı?
Şimdiden herkese çok teşekkürler

Merhaba Meltem
Ben İstanbuldayım . Hangi hastanede oldunuz ameliyatınızı ve doktorunuz kim di? Çok para vermek iyi ameliyat olmuyor. bir aradaşım burnunu yaptırmıştı özel bir doktoro açıkçası maffoldu diyebilirim. ama bir arkadaşımda devlette yaptırdı çok hoş olmuştu...Şans gerçekten de...

uzun zamandır giremedim herkesin keyfi iyidir inşallah ben iyiyim 3 ay oldu ameliyat olalı bi problem yok şükür sadece alt izler biraz kırmızı bantlarda bitti 1 aydır onları kullanamıyorum havalarda çok sıcak o yüzden kremi kullanıyorum. dr. kontrolüm var ama gidemiyorum. 1 aydır çok yoğun geçiyor günler en kısa zamanda kontrole gitmeliyim ama işten izin alamıyorum hafta sonuda nişan düğün çocuklar derken bir kürlü fırsat bulamadım.

Senden bir ses duymak çok güzel.Şuanda göğüslerinin şekli oturmaya başlamıştır muhtemelen.Gelirsen haber ver atlar gelirim yanına.5 dak. bile olsa görürüm seni

en son konuştuğumuzda pardon senin minik kuzudan konuşamadık ne yazdın nede aradın...ben uzun tatile çıktı bu kesin dedim; hadi hadi işin bitti artık foruma takılmıyor sun hiiiiiiiiç mi özlemedin bizleri? geldiğinde banada haber ver uygun olursam kaçarım...çok öptüm seni

Canım benim tartışma değil sadece yanlış algılama en azından ben öyle düşünüyorum.Yazdıkların doğru.ogltka arkadaşın yorumuna verilmiş cevaptır.

____________________________________________________________________________________________________________-
BenToprak kullanıcısından alıntı
Aaaa o senin görüşün şekerim.Senin için karizmatik olmayan başkası için olabilir. Bence Ercan Karacaoğlu bir bütün halinde 4X4 bence.
Boş verin karizma marizma nikahınıza mı alacaksınız çıkardığı işe bakın tekniğine bakın diymi ama. Görmek isteyene canlı karın Valla görenler hayran kaldı
_____________________________________________________________________________________________________________
ogltkn arkadaşımızın yazdığı yorum
tam bir Ercanfan görür gibiyim....

dipnot : açıkçası a.topçuyu karizmatik bulmadım :)) zaten karizmalarından önce önemli olan çıkardıkları işler

Ogltkn arkadaşımız beni alıntı yaparak yorum yazmış ve a.topçuyukarizmatik bulmadım demiş.Ben kim olduğunu bilmiyordum geçmişi her zaman okuma fırsatım olmadığı için (araştırabilirdim) tembellik edip kısa yolu kullandım kim diye sordum.Arkadaşımız da yanlış algıladı.Sonuçta yazılanlar ortada.

Son düzenleme:
swet2006 kullanıcısından alıntı
benim sevgili doktorum Alpaslan Topçu'da bir bütün halinde 10x10. Alçak gönüllü, güler yüzlü, gönlünün güzelliği dış görünüşüne yansımış, işinde son derece titiz ve başarılı. bir doktorda olabilecek bütüüüüüüünnnn iyilikler onda toplanmış. 2 ay boyunca doktor doktor gezdim ama değdi. çünkü en iyi plastik cerrahı buldum. kendisine minnettarım.

Ne güzel doktorunuzdan sizde memnunsunuz.Bende çok araştırdım en iyi teknik Ercan Karacaoğlunundu dikişler falan.10x10 süper o zaman.Topçunun tekniğini bilmiyorum onu görmedim,görmek isterim şahsen.Topikten görmek isteyen de olur çünkü ikinci ameliyatlara hazırlanan bir gurub var topikte.
Arkadaşım,topçuya ameliyat olup memnun olanlar bir buluşsak tekniğini ve özellikle dikişini çok merak ettim.Canlı örnek görmek istiyorum.Teknik daha iyi ise
Ercan Karacaoğluna ameliyat olanlar bende dahil canlı örnekleriz.Bizler birbirimizi görerek ameliyat olduk.10X10 görmek isterim eminim topikten bir çok kişide ister.Sonuç önemli benim için.

Alıntıladığım bu yorumu da size ben yazmışım farkındamısınız...Alay etmiş olsaydım neden sizin doktorunuzun tekniğini görmek istiyim.Dikiş olayını ve tekniği beğenirsem ameliyat olurum benim için sonuç önemli diye yazayım.Bu konu benim tarafımdan kapanmıştır.Sevgiyle kalın.

selamlar arkadaşlar...yeni ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun; geriye dönük okumadım, forum uzun zamandır keyifli ve tartışmalardan uzak seviyeli bir şekilde gidiyordu umarım keyfi kaçmaz...herkese sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…