- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #11.061
Arkadaslar merhaba...bende bu siteye yeni katilanlardan biriyim...meme kucultme ve aslinda diklestirme ameliyati olmak istiyorum..(kilo al vêr yine al iyice sarkma oldu)doktor olarak onepte Galip AĞAOĞLUdan fiyat aldim bu doktoru cok iyi tanimiyorum.. daha once yaptigi ameliyatlarin prensip olarak resmini gostermedigini soyledi.fiyat olarakta 6000 tl gibi bisey istedi..meme estetigi yaptiran arkadaslar istanbul icin doktor ismi onerebilirmi. yada arakdaslarin biribirlerine resim gonderdigini okuyorum.Banada gonderebilirmisiniz? sevgilerle...
ben de hepinizi :))))
sevgi seli olmuş burası, beni de alın aranıza :))
ha haa, ercan bey ile hemşehriyiz biliyon dimi :))
yok valla, 15ten aldım, kargo benden gönderebilirim ancak ha haaa
ay çok güldüm ya..
neyse o zamana kadar satamazsam, geçmiş olsuna giderken yanımda götürürüm bari
bende göğüslerimi küçültüp dikleştirmek istiyorum. uzun zamandır istiyordum okuldu, işti güçtü fırsat olmamıştı. artık ciddi ciddi bu konuda araştırma yapmaya karar verdim. antalyada iyi bir cerrah bileniniz var mı? bu ameliyatı kışın olmak daha mı iyi olur?
sevgili bentoprak yukarıda alıntıladığım mesajı görünce bozuldum. yorumlarda kırıcı olmamaya özen gösteririm. mesajını kırıcı buldum. çünkü sen benim doktorumu tanımadığın halde o kim doktormu tarzı alaycı bir uslup kullandığın için cevap yazdım. ercan beyi tanımıyorum ama hastaları memnun. o dakim doktormu tarzı yazı yazamam. çünkü hem sizlere hemde kendisine haksızlık olur. sonuçta bende doktorumdan memnunum. bu yüzden mesajına bozuldum.
neyse, canlı buluşmamamıza sende katılırsın inşallah kaynaşırız. Sevgiler...
internet sıkıntı burada inşallah mesaj gitmeden kopmaz.
göğülerım öle hale geldıkı sıcaktan sıvılceler karnıma kadr ındı hem acıyor hem kasınıyo.kucultmk ıstyorum ama 2.cocuk olursa???bunlla ılgılı bılgısı olan varmı?emzırebılırmıyım?
Arkadaslar merhaba...bende bu siteye yeni katilanlardan biriyim...meme kucultme ve aslinda diklestirme ameliyati olmak istiyorum..(kilo al vêr yine al iyice sarkma oldu)doktor olarak onepte Galip AĞAOĞLUdan fiyat aldim bu doktoru cok iyi tanimiyorum.. daha once yaptigi ameliyatlarin prensip olarak resmini gostermedigini soyledi.fiyat olarakta 6000 tl gibi bisey istedi..meme estetigi yaptiran arkadaslar istanbul icin doktor ismi onerebilirmi. yada arakdaslarin biribirlerine resim gonderdigini okuyorum.Banada gonderebilirmisiniz? sevgilerle...
aklıma gelmişken söyliyeyim ulaşabilirsen Onur Erol hocayla da görüş bence
sevgiler
arkadaşlar tartişmanızı izliyorm ama burda bir yanlışlık olmuş,
bentoprakın bir yorumna ogltkn cevap vermiş onunüzerine de bentoprak a.topçu kim ? diye sormuş, 2 alıntılama birbirine karışmış ...
bu da ne yazıkki yanlış anlaşılmaya yol açmış.. ben ilk okuduğumda ben de doğrusu anlyamamıştım ama geçmiş sayfalara giderseniz bunun böyle olduğunu göreceksiniz....
ortaya gereksiz kırgınlık ve yanlış anlaşılma cıkmış.....
hepinize sağlıklar şifalar, sevgiler dilerim...
Merhaba hoşgeldin aramızaİnşallah sen de kararını verip güzel memelerin tadını çıkarmaya bir an önce başlarsın. Ben yaklaşık 4-5 doktor araştırması yaptıktan sonra devlette olmaya karar verdim. Ben ameliyatıma hiç bir ücret ödemedim. Tıp fakültesi konusunda da araştırmam olmuştu, nedense sıcak bakmadım. Sana özelden daha ayrıntılı yazıcam bu konu hakkında. Memnuniyetime gelince; evet çok memnun kaldım hastaneden de, hemşirelerden de, doktordan da...Biraz da şans işi sanırım. Sen hangi şehirdesin? İstersen benim doktorumla da görüşebilirsin, kafanda fikir oluşur.
uzun zamandır giremedim herkesin keyfi iyidir inşallah ben iyiyim 3 ay oldu ameliyat olalı bi problem yok şükür sadece alt izler biraz kırmızı bantlarda bitti 1 aydır onları kullanamıyorum havalarda çok sıcak o yüzden kremi kullanıyorum. dr. kontrolüm var ama gidemiyorum. 1 aydır çok yoğun geçiyor günler en kısa zamanda kontrole gitmeliyim ama işten izin alamıyorum hafta sonuda nişan düğün çocuklar derken bir kürlü fırsat bulamadım.
uzun zamandır giremedim herkesin keyfi iyidir inşallah ben iyiyim 3 ay oldu ameliyat olalı bi problem yok şükür sadece alt izler biraz kırmızı bantlarda bitti 1 aydır onları kullanamıyorum havalarda çok sıcak o yüzden kremi kullanıyorum. dr. kontrolüm var ama gidemiyorum. 1 aydır çok yoğun geçiyor günler en kısa zamanda kontrole gitmeliyim ama işten izin alamıyorum hafta sonuda nişan düğün çocuklar derken bir kürlü fırsat bulamadım.
arkadaşlar tartişmanızı izliyorm ama burda bir yanlışlık olmuş,
bentoprakın bir yorumna ogltkn cevap vermiş onunüzerine de bentoprak a.topçu kim ? diye sormuş, 2 alıntılama birbirine karışmış ...
bu da ne yazıkki yanlış anlaşılmaya yol açmış.. ben ilk okuduğumda ben de doğrusu anlyamamıştım ama geçmiş sayfalara giderseniz bunun böyle olduğunu göreceksiniz....
ortaya gereksiz kırgınlık ve yanlış anlaşılma cıkmış.....
hepinize sağlıklar şifalar, sevgiler dilerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?