• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

bugün akşam 6 da ameliyat oluyorum. inanılmaz gerginim :( umarım çok ağrılı bi süreç yaşamam . tabi bide o ağrıyı çektiğime değer :((

şimdiden geçmiş olsun canım

meme ameliyatlarında cok ağrı olmuyor, biraz da bünyene bağlı belki anestesiden etkilenebilirsin...
benim hiç ağrım sızım, bulantım olmadı, 6. hafta sonuna kadar zaman zaman buçak saplanması şeklinde kısa ağrılar yaşadım...
hayırlısıyla sağlıklar dilerim, sevgiler

kimse yokmu bu konuda bana yardım edecek.yaptırmıs olan varsa benı eklerse sevınırım.

Burda yardımcı olacak cok var ama herkes tatilde galiba.. ben de i yoğunluğundan her zaman giremiyorum.
Forumu baştan sona okursan fikir sahibi olabilirsin, ben 4.5 ay resimlerimi koydum fikir olsun diye..seni de ekledim
memnunum, inşallah sizler de sorunsuz bir ameliyat ve iyileşme süreci geçiririsiniz..

sevgiler

kızlar bende uzun süredir düşünüyorum küçültmeyi ama cesaret sıfır yaptıranlar ne kadara yaptırdı fiyat filanda bilmiyorum hiç albüm yapan varsa beni de ekleyebilirlermi

Canım seni ekledim, benim 4.5 ay resimlerim var. dikleştirme ameliyatı oldum, forumu baştan sona okursan fikir edinebilirdin...
fiyatlar doktora ve hastaneye göre değişiyor...
cben de korkumdan cok bekledim ama korkmaya değmezmiş, herşey yolunda gitti,

sağlıklar dilerim

Canım seni ekledim, benim 4.5 ay resimlerim var. dikleştirme ameliyatı oldum, forumu baştan sona okursan fikir edinebilirdin...
fiyatlar doktora ve hastaneye göre değişiyor...
cben de korkumdan cok bekledim ama korkmaya değmezmiş, herşey yolunda gitti,

sağlıklar dilerim

evet canım teşekkür ederim eklemişsin saol forumu okuyorum ama genelde yaptırmak isteyen çok bende direct yazayım dedim yaptırn arkadaşlar yardımcı olur diye benim istanbulda yaptırmam lazım sen nerede yaptırdın

evet canım teşekkür ederim eklemişsin saol forumu okuyorum ama genelde yaptırmak isteyen çok bende direct yazayım dedim yaptırn arkadaşlar yardımcı olur diye benim istanbulda yaptırmam lazım sen nerede yaptırdın

ben de istanbulda oldum levent ethica hastanesinde..Dr. Tuğrul Turan yaptı ameliyatımı...
Doktorların kendi anlaştıkları ya da calıştıları hastanelerde olabiliyorsun.

en iyisi bir liste yap hepsine git görüş, aklına kim yatıyorsa ona ameliyat ol, ama acl bir durum yoksa yaz aylarında olmamanı tavsiye ederim.
Sevgiler

Burda yardımcı olacak cok var ama herkes tatilde galiba.. ben de i yoğunluğundan her zaman giremiyorum.
Forumu baştan sona okursan fikir sahibi olabilirsin, ben 4.5 ay resimlerimi koydum fikir olsun diye..seni de ekledim
memnunum, inşallah sizler de sorunsuz bir ameliyat ve iyileşme süreci geçiririsiniz..

sevgiler

banada fotoğraf gönderebılır mısın?

hepinize günaydın kızlar,
tatilim bitti malesef. işlerim yığılmış, az sonrada toplantım var. çok zor olacak bugün.
geçmişi okuyamadım. umarım herkes çok iyidir. görüşürüz canlarım.

pazartesi gunu ameliyatımı oldum.beklediğim gibi bi agrım olmadı . mide bulantısı ameliyat gunu oldu.evde dinleniyorum direnlerimde bugun çıkıcak inşallah. ameliyathaneden bile kaçma planı yapıyordum korkudan ama bi uyandım ki herşey bitmiş. şuanda çok şişler ama hayatımda hiç bu kadar dik ve küçük olmamışlardı :) bu ameliyatı olmak isteyenler hiç korkmasınlar :)

pazartesi gunu ameliyatımı oldum.beklediğim gibi bi agrım olmadı . mide bulantısı ameliyat gunu oldu.evde dinleniyorum direnlerimde bugun çıkıcak inşallah. ameliyathaneden bile kaçma planı yapıyordum korkudan ama bi uyandım ki herşey bitmiş. şuanda çok şişler ama hayatımda hiç bu kadar dik ve küçük olmamışlardı :) bu ameliyatı olmak isteyenler hiç korkmasınlar :)

öncelikle geçmiş olsun. En kısa zamanda iyileşirsin inş. canım. Sanırım Ankaradasın bende Ankaradayım doktorun Nebil beyi tavsiyeyle mi buldun ?ameliyat ücreti ne kadar tuttu. Eşim illa bayan doktor olsun istiyor fikrin var mıdır acaba?

çok geçmiş olsun :)
cabucak iyileşirsin inşallah :) güle güle kullan

Ben yarın Memorial de Ercan Bey e olacağım ameliyatımı .Okuduğum yorumlar doğru yolda ilerlediğimi gösteriyor.Herkes Ercan Bey den çok memnun.Bana da kısa T yapılacağını söyledi doktorum.Umarım herşey yolunda gider.

Ben yarın Memorial de Ercan Bey e olacağım ameliyatımı .Okuduğum yorumlar doğru yolda ilerlediğimi gösteriyor.Herkes Ercan Bey den çok memnun.Bana da kısa T yapılacağını söyledi doktorum.Umarım herşey yolunda gider.

Hayırlısı olsun arkadaşım; senin adına çok sevindim. Ameliyat sonrası çok mutlu olacağına eminim, tıpkı ben ve diğer arkadaşlarım gibi... Sürecini sorunsuz atlatman dileğiyle, dualarım seninle....

Nasılsınız, ben tatilden geçen hafta döndüm ve ailecek hasta olduk, :2: daha yeni iyileştim kiii.... daha tam iyileşemeden gözümü dershanede açtım :53: yine dersler başladı. Hakimlik sınavına hazırlanıyorum kızlar, benim için dua edin. Anladığınız gibi aşırı derecede yoğunum :122: haftanın beş günü dershanem var hafta sonları da bu beş günün içinde. Sizleri çok özledim ve halinizi hatrınızı sormak için uğradım foruma. Haaa bu arada; memişlerimle ilgili hiç bir sıkıntım yok Allah'a şükür :21: her istediğimi rahatça giyebilmenin ve hafifliğin verdiği özgürlüğü yaşıyorum. Ameliyat olan arkadaşlar varsa geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum, olacaklara da bir an önce mutlu olun diyorum.:16:

Hepinizi tek teeekk öpüyorum, kendinize iyi bakın. :54: Tatilde olanlara iyi tatiller...

öncelikle geçmiş olsun. En kısa zamanda iyileşirsin inş. canım. Sanırım Ankaradasın bende Ankaradayım doktorun Nebil beyi tavsiyeyle mi buldun ?ameliyat ücreti ne kadar tuttu. Eşim illa bayan doktor olsun istiyor fikrin var mıdır acaba?

internetten çok araştırdım öncelikle.nebil beyi tavsiye etmişlerdi ama görüşünce iyice kafamda oturdu.çok babacan biri çok rahatlatıyo insanı. bana ameliyat 4500 e mal oldu. bayan doktor ismi ankarada hiç duymadım :( genelde erkek doktor isimleri var.

Back