- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #11.141
çok geçmiş olsun :)
cabucak iyileşirsin inşallah :) güle güle kullan
Nasılsınız, ben tatilden geçen hafta döndüm ve ailecek hasta olduk, :2: daha yeni iyileştim kiii.... daha tam iyileşemeden gözümü dershanede açtımyine dersler başladı. Hakimlik sınavına hazırlanıyorum kızlar, benim için dua edin. Anladığınız gibi aşırı derecede yoğunum :122: haftanın beş günü dershanem var hafta sonları da bu beş günün içinde. Sizleri çok özledim ve halinizi hatrınızı sormak için uğradım foruma. Haaa bu arada; memişlerimle ilgili hiç bir sıkıntım yok Allah'a şükür her istediğimi rahatça giyebilmenin ve hafifliğin verdiği özgürlüğü yaşıyorum. Ameliyat olan arkadaşlar varsa geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum, olacaklara da bir an önce mutlu olun diyorum.
Hepinizi tek teeekk öpüyorum, kendinize iyi bakın.Tatilde olanlara iyi tatiller...
Ben yarın Memorial de Ercan Bey e olacağım ameliyatımı .Okuduğum yorumlar doğru yolda ilerlediğimi gösteriyor.Herkes Ercan Bey den çok memnun.Bana da kısa T yapılacağını söyledi doktorum.Umarım herşey yolunda gider.
yeter ki dik dursunlar
Arkadaşlar dün ameliyatımı oldum.Allaha şükür doktorumun da yakın ilgisi sayesinde sorunsuz bir gün geçirdim.Darısı olacak arkadaşların başına.
Arkadaşlar dün ameliyatımı oldum.Allaha şükür doktorumun da yakın ilgisi sayesinde sorunsuz bir gün geçirdim.Darısı olacak arkadaşların başına.
geçmiş olsun, güle güle kullan yeni memişleri
iyileşme sürecini brada paylaşırsan seviniriz...
ben ameliyat sonrası sütyenimi 2 ay gece gündüz taktım, sonra penye bir sporcu sütyeni aldım rahat bir şey marks&spenserden onu taktım..
hakikaten cok sıkıcı..bir de yaz olduğu için daha da sıkıcı geliyordur...
sen doktoruna sor bakalım ne kadar takmalıymışın, görüşler değişik olabiliyor...
sevgiler
sanki bu şekilsiz duruyomuş gibi geliyobu arada ameliyatımı bilmeyen herkes ne kadar zayıflamışsın diyo :) mutluyum :)
sanki bu şekilsiz duruyomuş gibi geliyobu arada ameliyatımı bilmeyen herkes ne kadar zayıflamışsın diyo :) mutluyum :)[/QUOT
zaten sütyenin şekillendireceğini söyledi benim doktorum. Sen kime oldun ameliyatını arkadaşım?Direnlerin çıktı mı?Benim akşamüstü çıkıcak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?