Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

geçmiş olsun, sınavlarda başarılar dilerim artık hakim olamana az kaldı :) maşallah 5 parmakta 5 marifet :) sevgiler

aman sayılı saatler kalmış heyecan doruktadır ....çok başarılı bir ameliyat diliyorum...yarın sabahtır mutlaka uyuda dinlen...geçmişler olsun

bende 29 yaşındayım gögüs ölçüm 95 ve kamburluk yapıyor sırtım ağrıyor adet zamanında çok büyüyorlar evliyim ama daha bebeğim yok o yüzden şimdi değil ama bebek emzirmeyi kestikten sonra düşünebilirm ama hep korktum iz kalacak yada ağrı filan olacak diye hiç düşünümüyordum ama yorumlardan sonra sanırım düşünmeliyim ne istediğim üst kıyafetleri giyebiliyorum ne yazın bikini üstü bulabiliyorum zorlamıyprum ve yazın hep göğüs altı pişik kremi kullanıyorum
sarktılarda hızlı kilo alıp kilo verdim çatlaklar ve sarkma oldu belim ince kalçamda normal ama göğüs büyük olunca görüntü çirkin işte

Arkadaşlar dün ameliyatımı oldum.Allaha şükür doktorumun da yakın ilgisi sayesinde sorunsuz bir gün geçirdim.Darısı olacak arkadaşların başına.

geçmiş olsun, güle güle kullan yeni memişleri
iyileşme sürecini brada paylaşırsan seviniriz...
ben ameliyat sonrası sütyenimi 2 ay gece gündüz taktım, sonra penye bir sporcu sütyeni aldım rahat bir şey marks&spenserden onu taktım..
hakikaten cok sıkıcı..bir de yaz olduğu için daha da sıkıcı geliyordur...
sen doktoruna sor bakalım ne kadar takmalıymışın, görüşler değişik olabiliyor...

sevgiler

pardon 1 ay demiş zaten doktorun...

sanki bu şekilsiz duruyomuş gibi geliyo bu arada ameliyatımı bilmeyen herkes ne kadar zayıflamışsın diyo :) mutluyum :)

geçmiş olsun.. memnun kalman çok güzel.. ölçülerinde nasıl bir değişim oldu.. hangi teknikle oldun.. çabuk iyileşirsin umarım... darısı başımıza... önce-sonra resimlerini paylaşacak mısın ?

herkese selam kızlar,

bu ara çok fena iş yoğunluğum var forma giremiyorum. sporcu sütyenine 1 ay zor dayandım. çünkü benim tenim hassas, hele bu sıcaklarda hiç çekilmiyor. bugün işe içime hiçbirşey giymeden geldim. kıyafet süper duruyor. memelerin tam şeklini alması için 6 ay beklemek gerekiyormuş. doktorum bana ilk 2 ay beğenmiyeceğimi söylemişti. eski ameliyatlı arkadaşlarım, ilk sütyenlerinizi ne zaman aldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…