Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

ozdyim merhaba,

konuyu çok güzel özetlemişsin. kesinlikle yanlış anlaşılma oldu. alıntılar birbirine karışınca sanki bütünü betopragın mesajı gibi çıkmış. neyse önemli olan sonuç. burada herkes birbirine saygı duyacak seviyede. bentoprakta izah etti zaten. ortada sorun yok. arada interneti bulunca direrk buraya dalıp sizlerden haber alıyorum. güzel dileklerin ve duyarlılığın için teşekkür ederim canım.

benim tarafımdanda kapanmıştır. ozdy çok güzel özetlemiş olayı. alıntılar karışmış. sorun yok canım. önemli olan birbirimiz anlamış olmak. sevgiler...

merhaba yasmene,

ben 4 temmuzda ameliyat oldum. benimki küçük T oldu. yani alttaki kesim daha az. gördüğüm bazı resimlerde koltuk altına kadar giden kesiler görmüştüm. bazı doktorlarda sadace meme başından aşağıya inen tek çizgi şeklinde yaptıklarını söylüyorlar. memenin yapısı ve senin istediğin ölçüyle alakalı galiba. ben yakın zamanda (tatil dönüşü) resim eklemeyi düşünüyorum. mümkün olduğunca çok araştır ve görüştüğün doktorlara tekniklerini sor. hepsinin tekniği farklı çünkü. inşallah hakkından hayırlısı olur.

bana da kahve sözün vardı unutma şekerim.

Bu topikten bildiğim 15 kişi vardır sanırım bizzat gözümle gördüğüm göğüs küçültme ameliyatını.Hepsi de Ercan bey in hastaları tabiiki.Kimisi lolipop, bende dahil olmak üzere kimisi ters T, kimisi J...bu arada iki kuzenim de meme büyütme oldular Ercan bey e.

Ercan bey in illada ters t yada lolipop diye bir iddaası yok.Memenin şekline ve boyutuna formuna göre karar veriyor yapacağı ameliyatın çeşidini.Benim göğsümden 2.250 gr alındı.Bu kadar büyük ve yayvan göğüse ters t den başka bir teknik kullanılamayacağını yapılırsa randıman alınamayacağını üstüne basa basa söylemişti ben ameliyatıma karar verirken.Yaptığı her teknikte gerçekten çok başarılı bir hekim.

Şu bir gerçek ki gözümle gördüğüm net sayı olmasada 15 diyelim yaptığı her ameliyat sonucu mükemmel arkadaşlar.Bu gerçeğe başta Jelesec olmak üzere ben toprak,sevimlii,seray14,serap38,ogltkn,ben,ozdy nin arkadaşı,dididi,c1186,madames...ve ismi şuanda aklıma gelmeyen daha pek çok arkadaş hepimiz şahidiz.Bu arada başka doktorlara ameliyat olup da revizyon için Ercan beyi tercih edenleri de saymadım bu listeye...Sanırım iki kuzenimi de katarsam sayı 20 leri buluyor.Bu da bir doktora ameliyat olmaya karar vermek için etkileyici bir sayı sanırım.Ya da ben böyle düşünüyorum.

Bu arada göğüslerim artık kalemle cetvelle çizilmiş gibi tam damla modeli oldular.Başta bana bu ameliyatı olmama teşvik eden eşime,sonra da sevgili doktoruma binlerce teşekkür...Evet fan sa,ben de Ercan fan ım.Doğum günümün ertesi günü 44 yaşıma girdiğim o unutulmaz günde beni tekrar yeni bir ben olarak değiştirdiğin ve hayatımda yeni bir sayfa açtığın için... herkese sevgiler...

sen geride kalmışsın arkadaşım sayı çok daha fazla..jujuuu.....dender... serap38 arkadaşı....bunlarda benim aklıma gelenler liste çok uzun...meme büyütme olanda var

ya benim günahım neydi önümde bir Allahın kulu yoktu....neyse şans benden yana oldu aman canı doktora git evinde teşekkür et yan komşun benden selam söyle biraz indirim yapsın...

Son düzenleme:

Ebdeer ada22 bunlarda benim aklıma gelenler.Ay ne çokmuş Ercancılar

selamlar, bende tatilden döndüm... heyecanım halen tavanda...(ameliyat için)siz yazdıkça coşuyorum. ercan beye güvenim katkat arttı. benim iki çocuğum var. çocuk çok seviyorum. olduya ilerde bir tane daha oldu (ara ara gaza geliyorum) ne olacak memelerin hali? tamam süt vermeye engel değilmiş ameliyat ama meme başı resmen yukarı taşınıyor. etrafı dikiş dolu..bebeğin emdiğini düşünemiyorum. mesela sezeryan yeri ne kadar iyi yapılırsa yapılsın orada bir farklı his var. bastırınca bir sertlik, bir değişik ağrı.. küçültme yaptırıp emziren var mı? illa doğuracağım demiyorum amagelecek günler ne getirir bilemeyiz.. birde bir çocuk daha emzirmek memeyi çok fazla deforme etmez herhalde..

Ameliyat için gün mü aldınız.Heyecanım tavanda yazınca öyle algıladım.Bazı vücutlar doğurmadan emzirmeden de deforme olabiliyor. Allah uzun ömürler versin iki çocuğunuz var.Bence iyi düşünün tekrar doğurmak istiyorsanız doğumdan sonra yaptırmanız en mantıklısı.Bıçak altına yatıyorsunuz kolay değil.Yer çekimine hiç bir ameliyat çözüm değil.Hiç değilse ne kadar uzun kullanırsak güzel vücutlarımızı o kadar iyi.Nacizane fikrim.

bentoprak, daha almadım. büyük ihtimalle ekim başı olacam. karar verdim diye çok heyecanlıyım..sanki operasyon yarınmış gibi:)))daha doktorla konuşmadım.benim iki sefer gitme gibi bir sansım yok. hem calışıyorum hemde uzağım.bir çocuk daha düşünmek için erken. ancak bu memeleri daha fazla tasımak istemiyorum. neyse herseyin hayırlısı.
hani olursa nasıl olurdu diye düşündüm...
tecrübesi olan arkadaş varsa merak ettim.

canım ben nacizane olarak doğm yapmadan önce bu ameliyatı olmamanı tavsiye ederim, şimdiki tekniklerle süt bezlerine zarar gelmiyor deniliyor ama, ben cok emin değilim.. biraz da sana bağlı...ben ameliyatlı bir memeden emzirme fikrini hoş bulmyorm, arkadaşların coğu doğumlardan sonra bu ameliyatı oldu,, tabiii istisnalar da var, illa da olmak istiyorsan olabilirsin tabi... yakın zamanlarda cok arkadaşımız ameliyat oldu..nasıl kesi yapacağına doktorlar karar veriyor genellikle, lolipop dedikleri kesi de olabilir, ters t de, küçük t, küçük j, bunlar doktoruna bağlı.. benim doktorum tüm ameliyatlarını ters t tekniğiyle yapıyor, kendi oluştruduğu bir şekil var bu formu vermek için de ters t tekniğini kullanıyor, tabi kesi izi daha fazla oluyor... izlerin geçmesi biraz senin tenine bağlı, biraz da dikişe bağlı... benim alt kesi izlerim yavaş iyileşiyor ama diğerleri cabuk acıldı...benim hiç doku cıkartmadan dikleştirme ameliyatı oldu...

istersen bir liste yap kendine birkaç doktorla görüş, ameliyat tekniği her doktorun farklı oluyor, iyileşme sürecinde verdikleri ilaçlar tavsiyeler bile cok farklı inan...
aklın, gönlün kime yatarsa ona ameliyat ol :) bu işler empati ve güvenle oluyor kesinlikle...

sevgiler

ozdy arkadaşın yazdıklarına katılıyorum.Büyük göğüsler sağlık açısından da problem.İnşallah en iyi kararı verirsiniz.Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…